-
Jeep avenger 4xe..με 48v και ενα δευτερο μικρο ηλεκτροκινητηρα πισω toyota style
-
Τα SUV τα κάνουν όλα από μέτρια και κάτω. Οι ανάγκες έγιναν από offroad σε "λίγο ψηλό να καβαλάμε πεζοδρόμια και να βλέπουμε καλύτερα και να έχει μπλιμπλίκια".
Εγώ με την χαμηλωμένη 116 δεν κόλλησα πουθενά και ποτέ (όχι λάσπες, παραλίες κλπ εννοώ), ενώ με το qq (μπροστινοκίνητο) εκτός από το ύψος, παντού υστερεί.
Εξαφανίστηκαν από προσώπου γης επιλογές μικρών off (πχ feroza) που έκαναν 500κ χλμ δύσκολα και πάλι τα έβγαζαν πέρα και μιλάμε πλέον για το ποιο θα βγάλει 6λτ/100 και πως θα κάνουμε update το ηχοσύστημα, κλπ κλπ κλπ. Έχει αλλάξει προφανώς ο κόσμος, αλλά το προς τα που πάει δεν βολεύει τους πάντες.
Χαζεύω στα social τεράστιες παρέες να κάνουν εκδρομές με μικρά και μεγάλα offroad και πραγματικά τους ζηλεύω, παρά τις όποιες υπερβολές. -
@tolisk20 said in Μικρά 4x4 στον ορίζοντα;:
Jeep avenger 4xe..με 48v και ενα δευτερο μικρο ηλεκτροκινητηρα πισω toyota style
χαχαχαχα
τετρακινητα ειπαμε, οχι αξεσουαρ ευρυπρωκτων -
@gatoz said in Μικρά 4x4 στον ορίζοντα;:
χαχαχαχα
τετρακινητα ειπαμε, οχι αξεσουαρ ευρυπρωκτωνΠερίμενε βρε συ λίγο, να το δούμε...
Και το θάβεις μετά

-
γαλλοχρεπο...
-
γαλλοχρεπο...
Ιταλοχρεπο θα νε βασικα..ωστοσο η jeep εχει παραδοση..μπορει να μην ειναι σκληροπηρυνικο..ισως ομως ειναι ισαξιο του τελευταιου vitara..
Ποια η γνωμη σου για renegade trailhawk 4xe?
-
"Μικρά 4x4 στον ορίζοντα;"
-
Εχω ακούσει πάρα πολλά παραπονα για την αξιοπιστία Renegade & Compass ,σε γνωστό μου κόλλησε το μοτερ με 30.000km...
Ειδα και αυτο προχθές και τα ξέγραψα...

-
Γενικώς οι εταιρίες έχουν μειώσει τις δαπάνες ανάπτυξης νέων τεχνολογιών. Είναι μια κοστοβορα και μακρόχρονη διαδικασία ώστε να βγει το προϊόν ολοκληρωμένο στην αγορά. Οπότε, περνούν μέρος τους στους αγοραστές/καταναλωτές. Εφόσον δεν υπάρχει κάποιο ρυθμιστικό πλαίσιο βρήκαν το παραθυράκι και την ευκαιρία.
Το ίδιο συμβαίνει σε πάρα πολλά προϊόντα, είναι δηλαδή μια νέα τάση που κάποια φυντανια την σκέφτηκαν, πήραν τα bonus τους για τα νούμερα που επέφεραν στους ισολογισμούς και τα κέρδη των μετοχων, και τώρα απλώς πήγαν σε άλλες εταιρίες ή έγιναν εισοδηματιες από τα 40-50 έτη τους επενδύοντας ακόμα και σε αντίπαλες εταιρίες από αυτές που διοικούσαν.
Οι πελάτες αυτών των αυτοκινήτων τους έχουν για πρότυπα του management και ονειρεύονται να πετύχουν σαν αυτούς.
Ένας κόσμος ηλιθιων! Τα καλά και ακριβά ρούχα δεν μπορούν να κρύψουν την ηλιθιότητα.
-
@kostis20 said in Μικρά 4x4 στον ορίζοντα;:
Εχω ακούσει πάρα πολλά παραπονα για την αξιοπιστία Renegade & Compass ,σε γνωστό μου κόλλησε το μοτερ με 30.000km...
Ειδα και αυτο προχθές και τα ξέγραψα...ΟΛΟΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ compass plug in με leasing με ουτε 200 χλμ στο κοντερ εμεινε στην μεση του δρόμου σε φιλη μου . Σε οχημα που της εδωσαν από την δουλεια. Το πηρε γερανος από τον κορυδαλλό και είναι μεσα 1 μηνα δεν ξερουν να το φτιαξουν και της έδωσαν από τοτε αλλο οχημα προσωρινα (bmw x2 diesel το προηγουμενο μοντελο)
-
γαλλοχρεπο...
Ιταλοχρεπο θα νε βασικα..ωστοσο η jeep εχει παραδοση..μπορει να μην ειναι σκληροπηρυνικο..ισως ομως ειναι ισαξιο του τελευταιου vitara..
#gia_petama
εχω το αναλογο κομπας
μολις καβαλησει πεζοδρομιο στραβωνει και δεν ανοιγουν οι πορτες! -
γαλλοχρεπο...
και ειναι γαλλοχρεπο πλεον, ενα σε τριο με αλλο σηματακι για να πουλησει ακριβοτερα
-
γαλλοχρεπο...
και ειναι γαλλοχρεπο πλεον, ενα σε τριο με αλλο σηματακι για να πουλησει ακριβοτερα

-
@cirus said in Μικρά 4x4 στον ορίζοντα;:
Ειδα και αυτο προχθές και τα ξέγραψα...ΟΛΟΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ compass plug in με leasing με ουτε 200 χλμ στο κοντερ εμεινε στην μεση του δρόμου σε φιλη μου . Σε οχημα που της εδωσαν από την δουλεια. Το πηρε γερανος από τον κορυδαλλό και είναι μεσα 1 μηνα δεν ξερουν να το φτιαξουν και της έδωσαν από τοτε αλλο οχημα προσωρινα (bmw x2 diesel το προηγουμενο μοντελο)
Το σκεφτομουν για plug in renegade οχι trailhawk αλλα s..Ασχετα με τα μηχανικα τα θεματα με τα plug in που ειναι δυσκολα γενικα στο φτιαξιμο ρυθμισμα με ψιλες τασεις κλπ κλπ που ειναι και τα σοβαρα.. αυτο ομως που μου κανε τρελη εντυπωση ειναι οτι στην εθνικη σε ταξιδι καινε το πατο τους..
-
@cirus said in Μικρά 4x4 στον ορίζοντα;:
Το σκεφτομουν για plug in renegade οχι trailhawk αλλα s..Ασχετα με τα μηχανικα τα θεματα με τα plug in που ειναι δυσκολα γενικα στο φτιαξιμο ρυθμισμα με ψιλες τασεις κλπ κλπ που ειναι και τα σοβαρα.. αυτο ομως που μου κανε τρελη εντυπωση ειναι οτι στην εθνικη σε ταξιδι καινε το πατο τους..
τα τζιπ ναι, πολυ εως αθλια υλοποιηση phev - βασικα παλια φιατ ειναι, μην τρελλαθουμε κιολας
το γαλλοχρεπο μπορει να χαλαει και με φυσημα αλλα μεση καταναλωση εχει 6 και κατω μεση με ταχυτητες που οι αποδελοιποι δεν, πχ acc στα 170
Μικρά 4x4 στον ορίζοντα;