-
-
-
@i-hasu said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #3:
εγω θα δεχθω οτι δεν ειναι ναζιστης και οτι αυτο δεν ηταν ναζιστικος χαιρετισμος. Αλλα ειναι φοβερα λυπηρο καποιος ανθρωπος που βρισκεται σε αυτην την πολιτικο-οικονομικη θεση και που εχει το αυτι του προεδρου των ΗΠΑ, να μην εχει το ευρος πνευματος, ιστορικες γνωσεις, φαντασια ωστε να ξερει πως μπορει να εκλαβει ο κοσμος μια τετοια χειρονομια.
-
@dettol said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #3:
εγω θα δεχθω οτι δεν ειναι ναζιστης και οτι αυτο δεν ηταν ναζιστικος χαιρετισμος. Αλλα ειναι φοβερα λυπηρο καποιος ανθρωπος που βρισκεται σε αυτην την πολιτικο-οικονομικη θεση και που εχει το αυτι του προεδρου των ΗΠΑ, να μην εχει το ευρος πνευματος, ιστορικες γνωσεις, φαντασια ωστε να ξερει πως μπορει να εκλαβει ο κοσμος μια τετοια χειρονομια.
Προσωπικά πιστεύω οτι τα έχει όλα εκτός απο το εύρος πνεύματος ισως.Απλα πλέον ειναι χυδαία προκλητικός,δεν έχει κανένα πρόβλημα να το δείξει και δυστυχώς θα έχει και πρωτο ρόλο στην χάραξη πολιτικής στη χώρα του από ότι φαίνεται.
-
Αλλα ειναι φοβερα λυπηρο καποιος ανθρωπος που βρισκεται σε αυτην την πολιτικο-οικονομικη θεση και που εχει το αυτι του προεδρου των ΗΠΑ, να μην εχει το ευρος πνευματος, ιστορικες γνωσεις, φαντασια ωστε να ξερει πως μπορει να εκλαβει ο κοσμος μια τετοια χειρονομια.
Φυσικά και ξέρει, για αυτό το έκανε. Τρολάρει ο άνθρωπος, γιατί έτσι κάνει στα πάντα. Και τα Τέσλα ως τρολιά τα έβγαλε για να πικάρει τις κραταιές βιομηχανίες των Αμερικάνικων αυτοκινήτων, in your face που λένε και το χωριό μου!
-
Οντως. Το καθαρά ναζιστικό AFD της Γερμανίας που πήρε συνέντευξη στο δικό του Χ και υποστηρίζει ανοικτά είναι τρολιά. Τον καημένο τον παρεξηγήσαμε.
-
@fanis75 said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #3:
Αλλα ειναι φοβερα λυπηρο καποιος ανθρωπος που βρισκεται σε αυτην την πολιτικο-οικονομικη θεση και που εχει το αυτι του προεδρου των ΗΠΑ, να μην εχει το ευρος πνευματος, ιστορικες γνωσεις, φαντασια ωστε να ξερει πως μπορει να εκλαβει ο κοσμος μια τετοια χειρονομια.
Φυσικά και ξέρει, για αυτό το έκανε. Τρολάρει ο άνθρωπος, γιατί έτσι κάνει στα πάντα. Και τα Τέσλα ως τρολιά τα έβγαλε για να πικάρει τις κραταιές βιομηχανίες των Αμερικάνικων αυτοκινήτων, in your face που λένε και το χωριό μου!
οτι ειναι μεγιστο τρολ, συμφωνω και εγω, αλλα υπαρχουν καποια ορια τα οποια δεν πρεπει να ξεπερνας. Στην παγκοσμια σκηνη μπορει να διαταραχθουν οι λεπτες ισορροπιες, αλλα δυστυχως ολα αυτα τα πραγματα ειναι ψιλα γραμματα για τους χονδροειδεις ανθρωπους που κυβερνουν (οχι μονο την αμερικη,αλλα γενικοτερα)
-
οτι ειναι μεγιστο τρολ, συμφωνω και εγω, αλλα υπαρχουν καποια ορια τα οποια δεν πρεπει να ξεπερνας. Στην παγκοσμια σκηνη μπορει να διαταραχθουν οι λεπτες ισορροπιες, αλλα δυστυχως ολα αυτα τα πραγματα ειναι ψιλα γραμματα για τους χονδροειδεις ανθρωπους που κυβερνουν (οχι μονο την αμερικη,αλλα γενικοτερα)
Ίσως είναι καλύτερα έτσι,γιατί κανείς δεν νομιμοποιείται να ισχυριστεί οτι δεν γνώριζε .Απο τον απλό κόσμο εννοώ.
-
@antonmone said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #3:
Προσωπικά πιστεύω οτι τα έχει όλα εκτός απο το εύρος πνεύματος ισως.Απλα πλέον ειναι χυδαία προκλητικός,δεν έχει κανένα πρόβλημα να το δείξει και δυστυχώς θα έχει και πρωτο ρόλο στην χάραξη πολιτικής στη χώρα του από ότι φαίνεται.
ναι οντως ειναι χυδαια προκλητικος. Παντα ηταν, απλα οσο περιοριζοταν στα της tech industry, δεν ενοχλουσε. Οταν αρχιζει να επηρεαζει εμπολεμες επιχειρησεις (ειχε απειλησει να κοψει το starlink στην κριμαια αν θυμαμαι καλα, ενω ειχε πει αντιστοιχα πραγματα και για την ταιβαν σε περιπτωση συρραξης με την κινα) ή μιλαει προστυχα σε δημοκρατικα εκλεγμενους ηγετες, ε τοτε υπαρχει προβλημα.
Δεν ειμαι και τοσο σιγουρος παντως οτι θα συνεχισει για πολυ καιρο αυτο το στενο bromance. Μονο αν ο μασκ φερθει πολυ εξυπνα και διαχειριστει με πολλη προσοχη την σχεση του με τον τραμπ, ο οποιος δεν πρεπει να ειναι και ο πιο ευκολος ή σταθερος στις αποψεις του, ανθρωπος στον κοσμο Δεν ειμαι σιγουρος οτι ο τραμπ εχει το skillset για να κανει τετοιου ειδους διαχειριση.
Τεσπα, θα δειξει. Ο θεος βοηθος... δεν υπαρχει και αυτος, οποτε δεν ξερω τι να περιμενουμε πια...
-
Δεν υπάρχουν όρια πια, ο κόσμος μας πάει κατά διαόλου. Σημασία έχει το φαίνεσθαι, το χρήμα και τα σόσιαλ μίντια....εκεί έχουμε κανταντήσει. Και ο Μασκ ειναι παράδειγμα επιτυχημένου της σημερινής επόχής που δεν έχει κανένα ήθος και δεν σέβεται τίποτα. Για αυτό τον γουστάρω, στ@ρχίδια του όλα και π@τάνα όλα και ό,τι γίνει. Τέτοια θέλει ο κόσμος σήμερα, μπας και γίνει κανα ρισέτ...μας έφαγε η πολιτική ορθότητα και οι κηφήνες της Ευρώπης.
-
Δεν υπάρχουν όρια πια, ο κόσμος μας πάει κατά διαόλου. Σημασία έχει το φαίνεσθαι, το χρήμα και τα σόσιαλ μίντια....εκεί έχουμε κανταντήσει. Και ο Μασκ ειναι παράδειγμα επιτυχημένου της σημερινής επόχής που δεν έχει κανένα ήθος και δεν σέβεται τίποτα. Για αυτό τον γουστάρω, στ@ρχίδια του όλα και π@τάνα όλα και ό,τι γίνει. Τέτοια θέλει ο κόσμος σήμερα, μπας και γίνει κανα ρισέτ...μας έφαγε η πολιτική ορθότητα και οι κηφήνες της Ευρώπης.
γαμωτο.. και το πηγαινες τοσο καλα μεχρι τη μεση
Αν το ρεσετ σημαινει να ξεκινησει ο κοσμος απο τις κατσαριδες, θα προτιμουσα να το αποφυγουμε -
Χαχαχα....ειναι roller coaster επίτηδες!!
Αν το ρεσετ σημαινει να ξεκινησει ο κοσμος απο τις κατσαριδες, θα προτιμουσε να το αποφυγουμεΕλπίζω να το αποφύγουμε, γιατί έχουμε και παιδιά. Ελπίζω να ειναι πολιτικό ρισέτ, να καταλάβει ο κόσμος που πάμε και να αποκτήσει πάλι τις αξίες που εχουν σημασία, όπως σεβασμός, ανθρωπιά, ήθος κλπ. Αλλιώς countdown to extinction τραγουδούσε και ο Mustaine.
-
Χαχαχα....ειναι roller coaster επίτηδες!!
Αν το ρεσετ σημαινει να ξεκινησει ο κοσμος απο τις κατσαριδες, θα προτιμουσε να το αποφυγουμεΕλπίζω να το αποφύγουμε, γιατί έχουμε και παιδιά. Ελπίζω να ειναι πολιτικό ρισέτ, να καταλάβει ο κόσμος που πάμε και να αποκτήσει πάλι τις αξίες που εχουν σημασία, όπως σεβασμός, ανθρωπιά, ήθος κλπ. Αλλιώς countdown to extinction τραγουδούσε και ο Mustaine.
Στην συγκεκριμένη περίπτωση νομίζω περισσότερο ταιριάζει το symphony of destruction του ίδιου !
-
O Ελομάς χοροπηδούσε χτες σαν μικρό παιδί επί σκηνής - απίστευτο το πως ένας άνθρωπος τέτοιων ιδιοτήτων και εμπειρίας διατηρεί ακόμα την ικανότητα του να χαίρεται με σχεδόν αφελή αυθορμητισμό.
Για τα περί φασιστικού χαιρετισμού τα όσα γελοία γράφονται στο Ελλάντα και στα νεοταξήτικα διεθνή MME της εθνομηδενιστικής ατζέντας φυσικά και δεν έχουν ουδεμία σχέση με την πραγματικότητα - από τις ελάχιστες εξαιρέσεις σχετικής αμεροληψία το BBC ...
Επί της ουσίας ο Ελομάς δεν κάνει τίποτα περισσότερο σε επίπεδο πολιτικών και πολιτισμικών παρεμβάσων από εκείνο που επί χρόνια έκαναν από το σκοτεινό παρασκήνιο οργανισμοί όπως το Open Society Foundations μοιράζοντας επιλεκτικά δισεκατομμύρια σε στοχευμένης γουοκ και εθνομηδενιστικής δράσης ΜΚΟ, κυβερνητικά στελέχη, πανεπιστήμια, ΜΜΕ κτλ κτλ
Προσωπικά, εάν πρέπει να επιλέξω τύραννο προτιμώ έναν ιδιοφυή οραματιστή δημιουργό που δρά στο φώς, όσο χοντροκομμένα και αν το κάνει, παρά τον οποιοδήποτε ιδεοληπτικό μεγιστάνα που θέλει να αλλάξει τον κόσμο κατά το δοκούν από το παρασκήνιο με προκάλυμμα το κάθε δικαιωματιστικό παραμάγαζο.
-
ναι οντως ειναι χυδαια προκλητικος. Παντα ηταν, απλα οσο περιοριζοταν στα της tech industry, δεν ενοχλουσε. Οταν αρχιζει να επηρεαζει εμπολεμες επιχειρησεις (ειχε απειλησει να κοψει το starlink στην κριμαια αν θυμαμαι καλα, ενω ειχε πει αντιστοιχα πραγματα και για την ταιβαν σε περιπτωση συρραξης με την κινα) ή μιλαει προστυχα σε δημοκρατικα εκλεγμενους ηγετες, ε τοτε υπαρχει προβλημα.
Δεν ειμαι και τοσο σιγουρος παντως οτι θα συνεχισει για πολυ καιρο αυτο το στενο bromance. Μονο αν ο μασκ φερθει πολυ εξυπνα και διαχειριστει με πολλη προσοχη την σχεση του με τον τραμπ, ο οποιος δεν πρεπει να ειναι και ο πιο ευκολος ή σταθερος στις αποψεις του, ανθρωπος στον κοσμο Δεν ειμαι σιγουρος οτι ο τραμπ εχει το skillset για να κανει τετοιου ειδους διαχειριση.
Τεσπα, θα δειξει. Ο θεος βοηθος... δεν υπαρχει και αυτος, οποτε δεν ξερω τι να περιμενουμε πια...
Προσωπικά ελπίζω οτι μετά την πρόσκληση του Κυριακου Βελόπουλου και την επικείμενη συνάντηση τους,ο Μασκ θα συνετιστεί!Τωρα για τον προεδρο ,όσο οι βλέψεις του λεκτικά τουλάχιστον φτάνουν μέχρι τον Άρη όπως δήλωσε χθες δεν ανησυχώ.Μετα τον Δια αρχίζουν τα δύσκολα αφού όλοι ξέρουμε τι κάνει!
Παντως προσωπικά δεν πιστεύω ότι θα μακροημερεύσει το ειδύλλιο . -
... δυστυχώς θα έχει και πρωτο ρόλο στην χάραξη πολιτικής στη χώρα του από ότι φαίνεται ...
Ενώ αυτός εδώ ήταν καλύτερος!?
https://nypost.com/2024/04/09/media/george-soros-fund-wades-further-into-radio/
To μόνο που διαφέρει είναι ο τρόπος.
Προτιμάς το μεγάλο αφεντικό να κινεί τα νήματα αδιαφανώς και εκλεπτυσμένα από το παρασκήνιο ή φανερά και χονδροειδώς από το προσκήνιο?
-
Απλα μπηκαμε λιγο στο μυαλο του Ελονα. Στο μυαλο του ειναι πως θα νικησει τους Γερμανους κατασκευαστες αυτοκινητου.
-
Περίεργος ορισμός ιδιοφυΐας οραματιστή,το να αποκαλεις τον Καναδό πρωθυπουργό κορίτσι μου,οταν έχεις τέτοια πρόσβαση στον δημόσιο λόγο.
Ειδικα όταν επιλέγεις να αντιπαρατεθείς όχι πολιτικά αλλά στο επίπεδο;;;;της ίδια ατζέντας που υποτίθεται ότι πολεμάς!
Περισσότερο κάνει για τον ορισμό του attention whore καραγκιοζη αυτο. -
@argyn said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #3:
... δυστυχώς θα έχει και πρωτο ρόλο στην χάραξη πολιτικής στη χώρα του από ότι φαίνεται ...
Ενώ αυτός εδώ ήταν καλύτερος!?
https://nypost.com/2024/04/09/media/george-soros-fund-wades-further-into-radio/
To μόνο που διαφέρει είναι ο τρόπος.
Προτιμάς το μεγάλο αφεντικό να κινεί τα νήματα αδιαφανώς και εκλεπτυσμένα από το παρασκήνιο ή φανερά και χονδροειδώς από το προσκήνιο?
αλλαξε λιγο το edit, διοτι το συγκεκριμενο quote δεν ανηκει σε εμενα
-
Περίεργος ορισμός ιδιοφυΐας οραματιστή,το να αποκαλεις τον Καναδό πρωθυπουργό κορίτσι μου,οταν έχεις τέτοια πρόσβαση στον δημόσιο λόγο.
Ειδικα όταν επιλέγεις να αντιπαρατεθείς όχι πολιτικά αλλά στο επίπεδο;;;;της ίδια ατζέντας που υποτίθεται ότι πολεμάς!
Περισσότερο κάνει για τον ορισμό του attention whore καραγκιοζη αυτο.Κάποιοι επιλέγουν να κρίνουν τους ανθρώπους από τα πάρεργα και όχι από τα έργα τους.
Γιατί πρωτοπόρος οραματιστής?
Απλά Googlαρε: Tesla, SolarCity, SpaceX, Neuralink, The Boring Company, Hyperloop (δεν βάζω την OpenAI γιατί αν και συνιδρυτής αποχώρησε) ... Και αναρωτήσου γιατί ένας άνθρωπος που θα μπορούσε να βγάζει λεφτά από τον χρηματιστηριακό καπιταλισμό καζίνο ΕΠΕΛΕΞΕ να γίνει ο μεγαλύτερος Maker στην ιστορία του σύγχρονου κόσμου παίρνοντας τεράστια οικονομικά και επιχειρηματικά ρίσκα - επανιδρύοντας πρακτικά ολόκληρους βιομηχανικούς κλάδους.
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #3