-
@alex-mix said in Ηρθε η ωρα....μαλλον:
Ερωτηση δεν μπορω γραφω και γελαω μονος μου.
Γνωστος κολλητου πουλαει yaris active plus 24 στα 17000 (μπορω να πεσω κανα 500ρικο)με κοντα στα 10χιλ χλμ(δεν θυμαται ο κολλητος μου ακριβως) ειναι το βενζινη οχι hybrid 1.5 125 αλογα.Τι λεει σαν αμαξι?
Αααααχαχαχαχαχα τρεμετε οσοι πουλατε στο car.gr επεκτεινομαι και εκει .Καλή τιμή, ωραίο ατμοσφαιρικό μοτεράκι. Μέτρια ποιότητα και εξοπλισμός. Προσωπικά θα έδινα τα 5-6.000 παραπάνω για να πάρω το Βιτάρα 4κίνητο κούτα.
-
Γνωστος κολλητου πουλαει yaris active plus 24 στα 17000 (μπορω να πεσω κανα 500ρικο)με κοντα στα 10χιλ χλμ(δεν θυμαται ο κολλητος μου ακριβως) ειναι το βενζινη οχι hybrid 1.5 125 αλογα.Τι λεει σαν αμαξι?
Αααααχαχαχαχαχα τρεμετε οσοι πουλατε στο car.gr επεκτεινομαι και εκει .Σε βλέπω σύντομα εκεί που γράφεις car.gr να βγαίνει αυτόματα «denial of access»….
-
@kkostask said in Ηρθε η ωρα....μαλλον:
Σε βλέπω σύντομα εκεί που γράφεις car.gr να βγαίνει αυτόματα «denial of access»….
Ηδη το έριξε το site, από τις πολλές επισκέψεις!!
-
@fanis75 said in Ηρθε η ωρα....μαλλον:
Αααααχαχαχαχαχα τρεμετε οσοι πουλατε στο car.gr επεκτεινομαι και εκει .Καλή τιμή, ωραίο ατμοσφαιρικό μοτεράκι. Μέτρια ποιότητα και εξοπλισμός. Προσωπικά θα έδινα τα 5-6.000 παραπάνω για να πάρω το Βιτάρα 4κίνητο κούτα.
Το βιταρα κουτα τετρα εχει 26700 με μηχανικο κιβωτιο.Δηλαδη 10χιλιαρικα παραπανω
-
Το βιταρα κουτα τετρα εχει 26700 με μηχανικο κιβωτιο.Δηλαδη 10χιλιαρικα παραπανω
Πες να σου κάνουν την έκπτωση γάτου, να το πάρεις 22.700...
Έστω το δικίνητο στα 22Κ. Οδήγησε όμως και το Γιάρις Κρος, ειναι πολύ καλό το μοτέρ αλλά δεν είναι τούρμπο, οπότε μπορεί και να μην σου αρέσει.
-
Πες να σου κάνουν την έκπτωση γάτου, να το πάρεις 22.700...
Έστω το δικίνητο στα 22Κ. Οδήγησε όμως και το Γιάρις Κρος, ειναι πολύ καλό το μοτέρ αλλά δεν είναι τούρμπο, οπότε μπορεί και να μην σου αρέσει.
Απλο yaris ειναι οχι cross
-
Ααα, συγνώμη δεν το κατάλαβα. Τότε ειναι ακριβό, αφού κάπου τόσο έχει και καινούργιο και η έκδοση Active Plus ειναι αρκετά φτωχή. Στα 15.000 θα το κοίταζα, όχι παραπάνω.
Σε κάθε περίπτωση, τράβα πάρε το Βιτάρα, τι το σκέφτεσαι ακόμα!?!?!?!
-
Ααα, συγνώμη δεν το κατάλαβα. Τότε ειναι ακριβό, αφού κάπου τόσο έχει και καινούργιο και η έκδοση Active Plus ειναι αρκετά φτωχή. Στα 15.000 θα το κοίταζα, όχι παραπάνω.
ωωωωωωωωω
κε πρεσβη
μας κακομαθαινετε... -
@gatoz said in Ηρθε η ωρα....μαλλον:
ωωωωωωωωω
κε πρεσβη
μας κακομαθαινετε...Kαθόλου, ειμαι αντικειμενικός πάνω από όλα!! Τα υβρίδια ειναι μόνοδρος για την καθημερινή κίνηση στην πόλη, αλλά χωρίς ιδιαίτερο νόημα στις συνθήκες που κινείται ο Αλέξ. Για εκεί το Βιτάρα ειναι ταμάμ. Επίσης, τογιότα έχει νόημα μόνο ως υβρίδιο, αλλιώς όχι και τόσο εκτός εαν ειναι σε τιμή ευκαιρίας.
-
21κατι εχει καινουργιο
-
-
Αααα όχι!! Τόσο ιδρώτα ρίξαμε να σε πείσουμε για vitara και έλεγες όχι. Τώρα θα πας για vitara;;;;
Από εμένα ch r
-
21κατι εχει καινουργιο
To ξέρω, για αυτό λέω τράβα πάρτο!!
Αχαχαχα συννενοηση κλαρινο σημερα .
21 κατι εχει το yaris, το βιταρα εχει η gl+ 23500 με χαρτια ολα μεσα -
Αχαχαχα συννενοηση κλαρινο σημερα .
21 κατι εχει το yaris, το βιταρα εχει η gl+ 23500 με χαρτια ολα μεσαΕεε αφού απαντάς μονολεκτικά!!! Πότε πήγε 21??? 17.500 είχε όταν πήρα το δικό μου!!
Τέλος πάντων, τράβα πάρε το Βιτάρα να τελειώνουμε!
-
Οταν λέω πως είστε bots.
Πληθωρισμός, hellooo -
21 κατι εχει το yaris, το βιταρα εχει η gl+ 23500 με χαρτια ολα μεσα
Εεε αφού απαντάς μονολεκτικά!!! Πότε πήγε 21??? 17.500 είχε όταν πήρα το δικό μου!!
Και ο καφες στο χερι ειχε 1.5 ευρω με νερο τοτε τωρα πηγε 2 χωρις .
Κλαδευω γιαυτο γραφω μονολεκτικα παγωσαν τα χερια μου -
Εγω λεω να κάνεις αίτηση για εσπα (ολο και κατι θα τρέχει) και χτυπάς χωραφάκι και μαζι ενα κουμπερτρακ να εισαι φιουτσερ προυφ.
Αλλά ξεχασα η τεσλα δεν εχει πωλητες για τρολαρισμα.
-
@teo-mak said in Ηρθε η ωρα....μαλλον:
Εγω λεω να κάνεις αίτηση για εσπα (ολο και κατι θα τρέχει) και χτυπάς χωραφάκι και μαζι ενα κουμπερτρακ να εισαι φιουτσερ προυφ.
Αλλά ξεχασα η τεσλα δεν εχει πωλητες για τρολαρισμα.
-
Συνηγορώ για Βιτάρα. 2 άνθρωποι του κύκλου μου, ο ένας προ 4μηνου, πήραν mh 2κίνητο manual και δηλώνουν πολύ ικανοποιημένοι.
-
παρε vitara 5ετιας μεταχειρισμένο σε καλή τιμη. Μην δώσεις πολλα. Αντεχει δεν παθαινει τίποτα και θα σου κάνει ολες τις δουλειες τιμια
Σε μερικά χρονια που θα είσαι πιο ανετος οικονομικα πούλα το και πάρε αυτοκίνητο να σε ευχαριστει και οχι απλώς να σε υπηρετει οπως το Vitara. Αν ομως είναι να κάνεις σκεψεις πάλι για toyota κρατα το vitara, ακόμα και το παλιό καλύτερο είναι
Ηρθε η ωρα....μαλλον😁😁😁😁😁