-
Έδειχναν στην τηλεόραση τα πλάνα των ανθρώπων που περπάτησαν στις σήραγγες. Σε κάποια καρέ τα τοιχώματα έχουν υγρασίες....χμμμμ
Ειδικός δεν είμαι, ούτε το πρόσεξα καλά, αλλά σαν να ειδα υγρασίες,
-
-
Πιστεύω τώρα με τις κάμερες στους δρόμους θα ελαττωθούν αυτά τα φαινόμενα.
-
https://www.reddit.com/r/greece/comments/1h4yotb/πήγα_στο_rebrain_greece_στο_amsterdam_και/?utm_source=share&utm_medium=mweb3x&utm_name=mweb3xcss&utm_term=1&utm_content=share_button&rdt=36456
Διαβαστε και ΘαυμαστεΕΛΠΙΖΩ να μην μας την πεσει ο κρουζερ οτι ειχαν παει οι συριζαιοι να την πεσουν στην κεραμιδαρεως
-
@realzeus said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #3:
Το μόνο κρίμα είναι ότι θα τα πληρώσουν οι γονείς του, γιατί αυτός είναι ένα 19χρονο τσογλάνι (οι οποίοι γονείς φταίνε για την κακή διαπαιδαγώγηση, αλλά ο Νόμος λέει ότι 19 χρονών είσαι ενήλικος πια και υπεύθυνος των πράξεών σου). Κανονικά έπρεπε να τον βάλουν να κάνει κοινωνική εργασία. Nα σβήνει graffitis σε όλη την Θεσσαλονίκη!!!
Σωστο , αλλα θα επαιρνε την δουλεια απο κατι ξυστες του δημου που υποτιθεται πρεπει να κανουν αυτην την δουλεια
-
@gatoz said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #3:
72% με απευεθειας αναθεσεις
οχι?
ή και το πασοκ τοκανε?Τρομερός Σαλμάς!! Πικρές αλήθειες...Και στα ΜΜΕ απλά σιωπή...
-
@otso said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #3:
@realzeus said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #3:
Το μόνο κρίμα είναι ότι θα τα πληρώσουν οι γονείς του, γιατί αυτός είναι ένα 19χρονο τσογλάνι (οι οποίοι γονείς φταίνε για την κακή διαπαιδαγώγηση, αλλά ο Νόμος λέει ότι 19 χρονών είσαι ενήλικος πια και υπεύθυνος των πράξεών σου). Κανονικά έπρεπε να τον βάλουν να κάνει κοινωνική εργασία. Nα σβήνει graffitis σε όλη την Θεσσαλονίκη!!!
Σωστο , αλλα θα επαιρνε την δουλεια απο κατι ξυστες του δημου που υποτιθεται πρεπει να κανουν αυτην την δουλεια
Πίστεψέ με μια πόλη έχει χιλιάδες άλλα μέρη που πρέπει να καθαριστούν. Μια χαρά πρόγραμμα θα ήταν αυτό. Οι παραβατικοι νέοι ν καθαρίζουν τις πόλεις.
-
This post is deleted! -
@otso said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #3:
https://www.reddit.com/r/greece/comments/1h4yotb/πήγα_στο_rebrain_greece_στο_amsterdam_και/?utm_source=share&utm_medium=mweb3x&utm_name=mweb3xcss&utm_term=1&utm_content=share_button&rdt=36456
Διαβαστε και ΘαυμαστεΕΛΠΙΖΩ να μην μας την πεσει ο κρουζερ οτι ειχαν παει οι συριζαιοι να την πεσουν στην κεραμιδαρεως
Οχι δεν έχω σκοπό να την πέσω σε κανένα.
Η αγορά είναι εκεί έξω και είναι αμείλικτη...
Αν η μαμά και ο μπαμπάς σε τάιζαν στο στόμα μέχρι τα 25 σου, έχεις θέμα και δεν στο λύνει κανείς.
Αν είσαι μάγκας και περνάς καλά έξω, κάτσε εκεί...
Επί της ουσίας πάντως ξέρω και αρκετούς που γύρισαν και αρκετούς που έμειναν έξω.
Οπότε δεν υπάρχει μία απάντηση...
Ενα θέμα για τους οικονομολόγους.
Στην χώρα έχουμε τεράστια έλλειψη λογιστών. Οσοι έχουν λογιστικά γραφεία, δεν προλαβαίνουν και θέλουν κόσμο.
Αλλά οι οικονομολόγοι δεν πάνε.
Νομίζουν ότι θα ξαναγυρίσουν οι καλές εποχές πριν την κρίση στο μπίγκ φορ.
Αλλά και τότε οι υπερωρίες ήταν καθεστώς. Οπως καθεστώς ήταν και οι 16 μισθοί και οι μετοχές και τα δάνεια με μηδενικό σχεδόν επιτόκιο και τα αμάξια και οι κάρτες και το ύφος που είχαν οι ano rachoula managers.Σαν τους υπαλλήλους της άουντι που λέγαμε.
Οπότε γενικότητες δεν παίζουν.
Τώρα για το κόστος ζωής, έχω δύο πρόσφατα παραδείγματα για Ολλανδία. Σε φοιτητική εστία για μεταπτυχιακό με κοινή κουζίνα για 5 φοιτητές που περιλαμβάνει wifi και θέρμανση, ρεύμα και νερό στα 750 μετά από κλήρωση. Γκαρσονιέρα ή μικρό δυάρι, στην πόλη, 1000-1200 χαλαρά χωρίς κάποια από τα παραπάνω.
Κάρτα μεταφορών μηνιαία 3ψήφια. Διαλιέχτε λοιπόν...
Μετά πάμε υπνοδωμάτιο και χιλιάρικο στο ενοίκιο.
-
Με τα δύο...όχι μονάχα με το ένα!
Εκτός πραγματικότητας! -
@lap said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #3:
Εκτός πραγματικότητας!Αν έχει το νόημα που νομίζω ,εξαιρετικά αγενές και άκομψο ποστ.Αδικεις τον εαυτό σου,μακάρι να κατάλαβα λάθος!
-
Οτσο έτσι κάπως είναι τα πράγματα! Έχω γνωστούς και φίλους στην Ευρώπη και τα συζητούμε καμιά φορά! Αυτά ακούν από τις ελληνικές εταιρίες!
Οι άλλοι γιοί των μπαμπάδων τους με τις διασυνδέσεις και τις φιλίες τους που καλπάζουν και βγάζουν χιλιάδες Ευρώ είναι οι κλόουν της παράστασης που παίζεται στη χώρα!
-
@antonmone said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #3:
Εκτός πραγματικότητας!Αν έχει το νόημα που νομίζω ,εξαιρετικά αγενές και άκομψο ποστ.Αδικεις τον εαυτό σου,μακάρι να κατάλαβα λάθος!
Δεν πειράζει!
Το αγενές είναι η απαξίωση μιας ολόκληρης γενιάς ως τεμπέληδες!
Μιας γενιάς που δεν έκλεψε, που δεν έκανε συντεχνίες, που δεν ζούσε και πλούτισε με μαύρα!
Και την έδιωξαν από την πατρίδα της! Και της κουνούν και το δάχτυλο!
-
-
@antonmone said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #3:
Δεν πειράζει!
Το αγενές είναι η απαξίωση μιας ολόκληρης γενιάς ως τεμπέληδες!
Μιας γενιάς που δεν έκλεψε, που δεν έκανε συντεχνίες, που δεν ζούσε και πλούτισε με μαύρα!
Και την έδιωξαν από την πατρίδα της! Και της κουνούν και το δάχτυλο!
Με ψευτομαγκιά και φτήνια από το πληκτρολόγιο θα δικαιώσεις την γενιά σου;
-
Δεν ψάχνω να δικαιώσω κανέναν! Αναφέρω την αλήθεια που βλέπω γύρω μου
-
Το τραγούδι που τραγουδάνε οι νεοέλληνες εργοδόται στους εν Ελλάδι εργαζόμενους γηγενείς και μη, όλων των επιπέδων, και ενίοτε και μερικοί ψιλοβολεμένοι στα παιδιά για τα οποία χτιζανε το κομπόδεμα.
Αφιερωμένο σε όλους τους ακομμάτιστους Νεοδημοκράτες... -
Τι μου θύμισες. Κάποτε πηγαίναμε με παρέα σε κάτι ουζερί. Είχε τέτοια τραγούδια της ξενιτιάς, της φτώχειας, της εργατιάς.
Και όταν τα ακούσαμε κοιταχτήκαμε και είπαμε πως εν τέλη τα λέει για εμάς.
Τα ακούγαμε μικροί και τα σχολιάζαμε ως παλιομοδιτικα, υπερβολικά, κλαψιάρικα κτλ και δεν τα δίναμε σημασία.
Τα έφερε έτσι η ζωή που ταιριάζουν απόλυτα για πολλους της γενιάς μου. Ζουν στα ξενα μακριά από την πατρίδα και την οικογένεια.
-
Αφού μερακλώσαμε με τα τραγούδια, να ξαναπούμε ότι η μόνη άμυνα του εργαζόμενου, είναι να υπάρχουν πολλοί εργοδότες, που σημαίνει να δουλεύει η οικονομία και να μην υπάρχουν λαμόγια πολιτικοί, εμμονικοί ακραίοι που ζουν στο συννεφάκι του Μαρξισμού, ή του Φασισμού, αδέρφια δίδυμα είπαμε, να υπάρχει δικαιοσύνη και γενικά ένα σοβαρό Αστικό Δημοκρατικό Κράτος και όχι το τελευταίο Σοβιετικό Διεφθαρμένο που μας έχει καταντήσει το πασοκ κυρίως και η νδ και η αριστερά στην συνέχεια.
Το βλέπουμε πάλι στην οικοδομή και στα μεροκάματα των τεχνιτών, που τα 100-150-200 την ημέρα είναι πια συνηθισμένα.
-
@criuser said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #3:
Αφού μερακλώσαμε με τα τραγούδια, να ξαναπούμε ότι η μόνη άμυνα του εργαζόμενου, είναι να υπάρχουν πολλοί εργοδότες, που σημαίνει να δουλεύει η οικονομία και να μην υπάρχουν λαμόγια πολιτικοί, εμμονικοί ακραίοι που ζουν στο συννεφάκι του Μαρξισμού, ή του Φασισμού, αδέρφια δίδυμα είπαμε, να υπάρχει δικαιοσύνη και γενικά ένα σοβαρό Αστικό Δημοκρατικό Κράτος και όχι το τελευταίο Σοβιετικό Διεφθαρμένο που μας έχει καταντήσει το πασοκ κυρίως και η νδ και η αριστερά στην συνέχεια.
Το βλέπουμε πάλι στην οικοδομή και στα μεροκάματα των τεχνιτών, που τα 100-150-200 την ημέρα είναι πια συνηθισμένα.
ευκολολογία βολεμενου και ποτες δουλεμενου εις υπηρεσιαν τριτων, εργολαβου
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #3