-
Για να μην συνεχισουμε στο παλιο τοπικ και τα μπερδεψουμε , οριστε και για φετος .
Εγω την Ναομι Καμπελ . Μαζευα λεφτα ολο τον χρονο .
Οπως ειχε πει και ο Μπορις Βιαν το καλυτερο ειναι οταν αναμιγνυουμε τις ρατσες η κατι τετοιο τελος παντων , -
Otso Naomi τρελαίνομαι
-
-
-
@antonmone said in Τι δώρο θα κάνω στον εαυτό μου φέτος τα Χριστούγεννα! 2024:
και την φιλμογραφια της ωστε να εχουμε μια σφαιρικη αποψη για τα γεγονοτα που διαδραματιζονται.
-
@dettol said in Τι δώρο θα κάνω στον εαυτό μου φέτος τα Χριστούγεννα! 2024:
@antonmone said in Τι δώρο θα κάνω στον εαυτό μου φέτος τα Χριστούγεννα! 2024:
και την φιλμογραφια της ωστε να εχουμε μια σφαιρικη αποψη για τα γεγονοτα που διαδραματιζονται.
Ολη η φιλμογραφία είναι εξαιρετική με εξαίρεση αυτή με τον πρόεδρο που αν τα λέει καλά η συγγραφέας μάλλον ανήκει στις κωμωδίες ή στις ταινίες μικρού μήκους καλύτερα!
-
Καλα τον μονμαν θα τον ενδιεφερε μια τριπλετα με τον προεδρα , φοροντας μονο το αρωμα του προεδρα
Αλλά και σεις ;
Για σοβαρευτειτε
Εδω γραφουμε για απτα γηινα πραγματα οχι για
φαντασιωσεις
και φανταστικα δωρα σε γραμματα στον αη βασιλη . -
Αγιε βασιλη ήμουν καλό παιδι……
Youtube Video -
Την Megan Fox σε ρομπότ από την ταινία Subservience
(Ξέχνα το model2 και τα robotaxi - βγαλτην ρε Ελον να τρελαθούμε)
-
Φέτος είναι μια καλή χρονιά από οικονομική άποψη. Θα βάλω τον "Μήτσο" συνεργείο, κάτι που ήθελα πολύ καιρό να κάνω. Ο "Μήτσος" λοιπόν κλείνει τα 18 χρόνια και πρέπει να γίνει ένα... Μερεμετι. Υπάρχουν σκουριές στο πλαίσιο γύρω γύρω από το παρμπρίζ και το πίσω τζάμι όπως επίσης έχει σκουριές στον ουρανό. Αρχές του καλοκαιριού πρόσθεσα στην ασφάλεια θραύση κρυστάλλου που δεν την είχα γιατί όταν ρώτησα πέρυσι ένα συνεργείο/ βαφείο μου είπαν ότι πρέπει να βγουν τα τζάμια για να επιδιορθωθεί η σκουριά και δεν μπορεί να μου εγγυηθεί ότι δεν θα σπάσει.
-
Αν βγάλει 4,5 χρόνια που έβγαλε το nord χαλάλι τα 500€ που βγαίνει μαζί με τον 120w φορτιστή από την google app OnePlus Store!
Τώρα το έχουν στα 550€, αλλά το ταβάνι είναι τα 500€.
Ας πάρω Χριστουγεννιάτικο Δώρο στις εκπτώσεις! -
Το έκανα το δώρο μου με το ¨λιονταράκι¨...
Ακριβό δώρο μου έφερε ο Βασιλάκης... -
Μέρι κρίσμας, κάλτσες και φέτο...του χρόνου με βλέπω για σώβρακα μινέρβα.
Τι δώρο θα κάνω στον εαυτό μου φέτος τα Χριστούγεννα! 2024