-
-
@dettol said in Ηρθε η ωρα....μαλλον:
@iceman7 said in Ηρθε η ωρα....μαλλον:
Μου τα λένε φίλοι.
ενω τα λετε στο μπαλκονι;
Ενώ βγαίνουμε στις ταβέρνες κλπ για μάσα !!
-
Ο Dettol μέσω της πλάκας προσπαθεί να διασκεδάσει αυτά που ζει και το ξέρει καλά!
Ο otso έχει ανάγκη από γυναίκα και φαντασιώνεται
Ο λαπ βάζει τρίποντα!
-
@dettol said in Ηρθε η ωρα....μαλλον:
@otso said in Ηρθε η ωρα....μαλλον:
@georgemit said in Ηρθε η ωρα....μαλλον:
@georgemit said in Ηρθε η ωρα....μαλλον:
Όσο τα παιδιά είναι μικρά, έρχονται αναγκαστικά και οι γονείς.
Ευτυχώς μόλις μεγαλώσουν λίγο, κανονίζεις να κάνεις τα γενέθλια κάπου έξω, χωρίς γονείς.
Λιγότερα έξοδα και δε σου ρημάζουν και το σπίτι.
@lap προσωπικά δεν έχω καταλάβει να υπάρχει τέτοιος ανταγωνισμός, τουλάχιστον στον κύκλο μου. Η αγωνία όλων είναι να γιορτάσουν με τρόπο που θα ευχαριστήσει τα παιδιά γιατί τα σκασμένα ζωή να χουν έχουν μπουχτίσει από όλα και δε τα ευχαριστεί τίποτα.Τα παιδιά είναι σούπερ κακομαθημένα και πολλοί γονείς αποχαυνωμένοι καθως είναι όλη τη μέρα στα ΜΚΔ και επειδή αισθάνονται ενοχές που τα έχουν πεταμένα σε παιδικούς κλπ ή για να μη τους ζαλίζουν
, δεν τους χαλάνε χατήρι και επιτείνεται το θέμα.Πάντως σε ακριβά σχολεία όντως γίνεται συναγωνισμός στα παιδικά πάρτυ. Επιδειξη και νεοπλουτισμός. Μου τα λένε φίλοι.
Δε κάνουμε παρέα με νεόπλουτους, ευτυχώς ταιριάζουμε με τους γονείς των φίλων των παιδιών μας και δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα.
Καλο να έχεις εικόνα των γονιών των δικών των παιδιών για να κόβεις έγκαιρα κακές παρέες.
Με του μικρού τους φιλους στο δημοτικό ταιριάζαμε καλύτερα με τους γονείς.Και οταν συναντας τυχαια την μαμα μοντελο της ελενιτσας κατω στην εισοδο δεν της λες να ανεβει επανω για ενα ντρινκ;
το λεγομενο και "μπαλκονατο"
Σε ένα πρωιναδικο άκουγα ότι το σεξ στο μπαλκόνι είναι τοπ φαντασίωση.
Δεν πάει καλά ο κόσμος!!! Σε παίρνουν μάτι, πουντιαζεις, α πα πα πα!
Βασικα σεξ οπουδήποτε δεν υπάρχει μπάνιο δίπλα να σηκωθώ αμέσως μετά να πάω να πλυθώ δεν παίζει.
Με τα ζουμιά θα κυκλοφορούμε ;
Μπλιαχ !!!
Ευτυχώς πάντα έχω χαρτί κουζίνας πλάι μου για τα πρώτα μερεμέτια -
Α και επειδή έχουμε εξαντλήσει τις ταβέρνες κλπ, να ξέρετε ότι της μόδας πια είναι τα βρώμικα σε καντίνες σε άνετο χώρο, υπαίθρια πάρκινγκ.
Με φίλους από άλλα αυτοκινητικά κλαμπ πάμε στη στην καντίνα μετά το Lidl στο Μαρκόπουλο που έχει και απολλώνιο και το χασάπικο του Ρερρα που δίνει τα κρέατα!
Τοπ ! Και ανετοτατο πάρκινγκ.
Σαντουιτσαρες δρόμος για κόντρες και άνετο πάρκινγκ !!! -
@lap said in Ηρθε η ωρα....μαλλον:
Να δεις που πήγαν σε κάποιο πάρτυ για moderator. Θα λένε μεταξύ τους πόσους bannαραν το τελευταίο εξάμηνο κτλ!
ΕΣΥΥΥΥΥΥ... ΕΣΥΥΥΥΥΥΥ...μωρη σουπια εβαλες την φωτια στο τοπικ και απο αυτοκινητα πηγαμε σε παιδικα παρτυ και μετα σε τοποθεσιες για σεξ...ΕΣΥΥΥΥΥΥ φταις για ολα.
Αν δεν παω να αγορασω την κουλα μτχ και της βαλω φωτια και τραβαω βιντεο -
@alex-mix said in Ηρθε η ωρα....μαλλον:
Να δεις που πήγαν σε κάποιο πάρτυ για moderator. Θα λένε μεταξύ τους πόσους bannαραν το τελευταίο εξάμηνο κτλ!
ΕΣΥΥΥΥΥΥ... ΕΣΥΥΥΥΥΥΥ...μωρη σουπια εβαλες την φωτια στο τοπικ και απο αυτοκιντα πηγαμε σε παιδικα παρτυ και μετα σε τοποθεσιες για σεξ...ΕΣΥΥΥΥΥΥ φταις για ολα.
Αν δεν παω να αγορασω την κουλα μτχ και της βαλω φωτια και τραβαω βιντεοΔεν κανεις κανα παιδι ακομα ; κι ασε τα αυτοκινητα .
-
Δεν κανεις κανα παιδι ακομα ; κι ασε τα αυτοκινητα .
-
@alex-mix said in Ηρθε η ωρα....μαλλον:
Αν δεν παω να αγορασω την κουλα μτχ και της βαλω φωτια και τραβαω βιντεο
Ετσιιιιι και θα οργανώσεις την καύση ως πάρτυ να έρθουμε σε ένα άνετο πάρκινγκ να μαζευτούμε όλοι μαζί.
Και οι μισοί θα κάνουν σεξ και οι άλλοι μισοί θα τρώνε. 🤪🤪
Και από μια άκρη ο λαπ να φωνάζει «να οργανωθούμε ρε παιδιά! Εχετε ρήξει τόσους και έχω φάει μόνο ένα σάντουιτς» -
Να πάτε να γράψετε στο bourdela.com για αυτοκίνητα!!!!
-
@antonmone said in Ηρθε η ωρα....μαλλον:
Να επιμεληθεί όμως πρώτα τα κείμενα ο λαπ.
Μην κάνουμε κάνα ορθογραφικό και μας παρεξηγήσουν τα κορίτσια -
Μην κάνουμε κάνα ορθογραφικό και μας παρεξηγήσουν τα κορίτσιαΑστον αυτόν βάζει τρίποντα στη φαντασία του!
-
Παρταρει απόψε το forum!
-
Μην κάνουμε κάνα ορθογραφικό και μας παρεξηγήσουν τα κορίτσιαΑστον αυτόν βάζει τρίποντα στη φαντασία του!
Θα εφευρεθεί το τετραποντο για εμένα! Χτυπάω φλέβα
-
Θα εφευρεθεί το τετραποντο για εμένα! Χτυπάω φλέβα
Βάρα με το ένα χέρι σαν τον Τζον Κορφα!
-
Άσχετο, κάπου άκουσα ότι θα βάλουν το τετραποντο κάπου στο ένα μέτρο έξω από το τρίποντο! Ισχύει;
-
Άσχετο, κάπου άκουσα ότι θα βάλουν το τετραποντο κάπου στο ένα μέτρο έξω από το τρίποντο! Ισχύει;
Αν αρχίσουν τα 4ποντα θα δίνουν και σφήνες δώρο!
-
Ευτυχώς στο σπίτι δεν έρχεται κανείς.
Όταν λέμε κανείς ούτε οι γονείς μας/αδελφια.
Ειναι ησυχαστήριο το σπίτι. Και δεν έχω καμία όρεξη να επιδειχθω σε κανένα. Το ίδιο και με το αμάξι μου. Ελάχιστοι και φυσικά όχι συγγενεις ξέρουν τι οδηγώ.
20 χρόνια τώρα 2-3 φιλικά ζευγάρια έχουν έρθει κυρίως καλοκαίρι στο μπαλκόνι να μην λερώνουν κιόλας. Οποιους θέλουμε να δούμε υπάρχουν τόσα μαγαζιά έξω.
Επειδή μάλιστα δεν καλω κανένα σπίτι δεν αποδέχομαι και καλέσματα. Αν δεν μπορείς να ανταποδόσεις δεν πας κιόλας.3-4 φορές έχουμε μαζέψει λίγα παιδάκια και είτε βγαίνουν στο μπαλκόνι ειτε κατεβαίνουν κάτω στον κοινόχρηστο κήπο. Μην λερώνουν το σπίτι.
Για περισσότερους έχουμε κάνει ταπεινά πάρτυ γενεθλίων σε παιδότοπο/γηπεδάκι μπάλας. Να ξεδώσουν εκεί… έρχονται και μερικοί γονείς κερνάμε καμιά πίτσα και μπυρα και παπαλα.
Άλλα πια ακούω κατι αίσχη ειδικά με τα παιδιά σε ακριβά σχολεία που γίνονται καθαρά για επίδειξη.
Ντροπή πια ! Τα έχουν μαγαρίσει όλα οι νεοέλληνες.Να πάρεις ποσοστό στο ψαρονέφρι...
Θα βγάζεις και μέρισμα από τον εαυτό σου...
-
Κληρονόμοι!
-
Alex τι θα πάρεις τελικά;
Ηρθε η ωρα....μαλλον😁😁😁😁😁