-
@lap said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
@andya3 said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
Όσο καιρό συμμετέχω στο συγκεκριμένο νήμα, σε οποιαδήποτε πολιτική διαφωνία που ανέβαιναν οι τόνοι, οι "αριστερών πεποιθήσεων" κατήγγειλαν με το παραμικρό στη διαχείριση τους "δεξιών πεποιθήσεων", με αποτέλεσμα άλλοι να τρώνε ποινές και άλλοι να αποβάλλονται μονίμως.
Μάλιστα κάποιοι συμφορουμίτες, πάλι "αριστερών πεποιθήσεων" έχουν το απίστευτο θράσος και την ανανδρεία να "στολίζουν" και να σχολιάζουν αρνητικά άτομο που έχει αποβληθεί από το forum και άρα δεν μπορεί να απαντήσει.
Επίτηδες δεν παρενέβην, γιατί δεν ήθελα να ρίξω λάδι στη φωτιά, αν και μ' έτρωγε.
Τώρα ξαφνικά κάποιος ή κάποιοι από την "αριστερή πτέρυγα" εμφανίζονται και μιλάνε εναντίον της διαχείρισης, για παρεάκια και διάφορες άλλες μπούρδες. Με καλή διάθεση θα πω ότι κάποιοι διαβάζουν την πραγματικότητα όπως τους συμφέρει. Αλλιώς μάλλον θα έλεγα ότι προκαλούν κιόλας.
Εάν σου πω κατάμουτρα ότι έχεις εγκεφαλική βλάβη για να έχεις αυτές τις απόψεις, ποια απάντηση θεωρείς ισοδύναμη;;;
Δεν θεωρείται ως flame posting;;; Βλέποντας τις μετέπειτα δημοσιεύσεις του επόπτη της συζήτησης μάλλον όχι!
Η απάντηση ότι ''δεν διαβάζεις και τεμπελιαζες'' ή ότι ''φαίνεται πως δεν γνωρίζεις το θέμα που σχολιάζεις'' είναι ισάξιο ή ακόμα και χειρότερο ως προσβλητικό σχόλιο από το οτι ''έχεις εγκεφαλικη βλαβη λόγω απόψεων '';;;
Μάλλον θεωρείται αισχρό flame posting, σύμφωνα με τον επόπτη της συζήτησης
Υ.γ επειδή δεν θεωρείται προσβλητικό ούτε επιθετικό σχόλιο θα στο λέω κάθε φορά που κανεις λάθος ή διαφωνώ με τις απόψεις σου.
@andya3 said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
Είπαμε, οι αριστεροί ξέρετε πάντα καλύτερα. Και σας φταίει ο κόσμος που δεν καταλαβαίνει την ορθότητα όσων λέτε...
Δεν ξέρω αν είναι θέμα "εγκεφαλικής βλάβης", από την τόση "πολιτική καρπαζιά" που τρώτε τόσα χρόνια ή συνειδητή άρνηση της πραγματικότητας. Το αποτέλεσμα το ίδιο είναι πάντως, η εν καιρώ "εξάλειψη" του είδους λόγω αδυναμίας προσαρμογής στο περιβάλλον του...
Γύρε, όπως λένε και στο χωριό μου, grow up. Είσαι μεγάλο παιδί πια, ήμαρτον!
-
Βλέπω ειδοποίηση από Andy....Ωχ!
Για να δω τι γραφει.Καλε μου δεν είναι το τι είπες και είπα αλλά είναι πως ενώ ξεκινάς ένα flame posting, δεν υπάρχει καμία νύξη και σβήνεται η απάντηση μου που ήταν δέκα φορές πιο απαλή.
Προφανώς αυτό που με ενόχλησε είναι η μεροληψία. Για αυτό και το υπογράμμισα.
Οποιος έχει θέση ευθύνης οποία και αν είναι αυτή, αφήνει τα προσωπικά του εκτός και εφαρμόζει τον κανονισμο. Εκτός του ρόλου αυτού ας κάνει ότι θέλει.
Τεσπα, αν θέλεις να σου διδάξω τίποτα πες μου.
-
Βλέπω ειδοποίηση από Andy....Ωχ!
Για να δω τι γραφει.Καλε μου δεν είναι το τι είπες και είπα αλλά είναι πως ενώ ξεκινάς ένα flame posting, δεν υπάρχει καμία νύξη και σβήνεται η απάντηση μου που ήταν δέκα φορές πιο απαλή.
Προφανώς αυτό που με ενόχλησε είναι η μεροληψία. Για αυτό και το υπογράμμισα.
Οποιος έχει θέση ευθύνης οποία και αν είναι αυτή, αφήνει τα προσωπικά του εκτός και εφαρμόζει τον κανονισμο. Εκτός του ρόλου αυτού ας κάνει ότι θέλει.
Τεσπα, αν θέλεις να σου διδάξω τίποτα πες μου.
Ρε συ σταμάτα τη γκρίνια. Άμα θες να ξεσπάσεις, έλα να ρίξουμε ένα μπινελίκι ο ένας στον άλλο να στανιάρουμε, έτσι με μπρουτάλ τρόπο, αντρικό και δεξιό! χα,χα,χα,
-
Εμ, οι μη δεξιοι και σωστοί άντρες αξιολογούνται από τις γυναίκες τους. Αυτές τους ανακηρύσσουν νικητές και από αυτές επιδιώκουν την αναγνώριση.
Δεν ψάχνουν την αποδοχή και αναγνώριση άλλων δεξιών μπρουταλ αντρων.
-
Εμ, οι μη δεξιοι και σωστοί άντρες αξιολογούνται από τις γυναίκες τους. Αυτές τους ανακηρύσσουν νικητές και από αυτές επιδιώκουν την αναγνώριση.
Δεν ψάχνουν την αποδοχή και αναγνώριση άλλων δεξιών μπρουταλ αντρων.
Χωρίς πλάκα, ψάξε στο internet και βρες τι γράφουν οι αμερικάνικες εφημερίδες για τη νίκη του Τραμπ σε σχέση με τις γυναίκες. Από κει που περίμεναν όλοι να τον καταψηφίσουν οι γυναίκες επειδή τον κατηγορούσαν όλοι σα σεξιστή και ρατσιστή, σάρωσε! Τον ψήφισε η πλειοψηφία των μαύρων γυναικών και το 45% των ψηφοφόρων του ήταν γυναίκες!
Εσένα που σ' αρέσουν αυτές οι θεωρητικές αναλύσεις θα το απολαύσεις...
-
-
@piliourits said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
Εμένα θα μου πει κανείς πως να ξεμπλοκαρω τον Άντυ;
Τα καλύτερα χάνω...Κάτσε όπως είσαι. Αρκετούς αχαρακτήριστους σαν και του λόγου σου συναντάω αναγκαστικά κάθε μέρα. Δε χρειάζομαι άλλον έναν...
-
Το βασικό είναι να δούμε αν έχει δυνατότητες αυτεξούσιου το μοντέλο αυτό...
-
-
H άλλη δημοσκόπηση είναι ωραία και ακόμα ωραιότερο το τρίτο κόμμα...
-
-
@piliourits said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
ΠΑΣΟΚΑΡΑ με Ανδρουλακη πιο δημοφιλη.
Σημερα διαβασα οτι στα 30.000 της απευθειας αναθεσης για το σημα του μετρο περιλαμβανεται η σημανση σε ολους τους σταθμους οποτε αυτο που κραζουν ολοι μαλλον ειναι μακακια και ετσι δεν παμε μπροστα.
-
Δεν έχω ιδέα για το κόστος και την ανάθεση, αλλά όλοι τους είναι και ανίδεοι. Οντως η γραμματοσειρά που επιλέχθηκε είναι βυζαντινή. Σε πολλά κείμενα και εικόνες το Μ είχε αυτήν την γραμματοσειρά. Αλλά λίγοι το κατάλαβαν. Πάντως σε κάθε περίπτωση μακάρι να αποκτήσουμε δυο πόλεις με μετρο.
Μη ξεχνάμε ότι η Θεσσαλονίκη ήταν τεράστιο εμπορικό κέντρο και μεγάλη πολη με δυναμη επι Βυζάντιο όταν η Αθήνα ήταν κυριολεκτικά κουτσοχωρι με τσομπαναρια.
Άσε που μετά την απελευθέρωση εάν μπορούσαν να απελευθερώσουν ταυτόχρονα και τη Μακεδονία, κάτι που έγινε σχεδόν 100 έτη μετά, η Θεσσαλονίκη θα ήταν η πρωτεύουσα της Ελλάδας, καθώς είχε όλα τα φόντα, αστική τάξη και οικονομική δυναμη για να παίξει τον ρόλο αυτό.
Η Αθήνα ήταν χωριό και με πολλούς στέρεο Ελλαδίτες αλλά και Πελοποννήσιους, που δεν φημιζόταν τουλάχιστον τότε για την, ας το πουμε ευγενικά, αντιληψη και επίπεδο τους.
Αυτή η Βυζαντινή παράδοση ειναι ισχυρή στην πολη, εξού και η γραμματοσειρά.
-
Και Α και ΟΥ και...
-
@george-0 said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
Σημερα διαβασα οτι στα 30.000 της απευθειας αναθεσης για το σημα του μετρο περιλαμβανεται η σημανση σε ολους τους σταθμους οποτε αυτο που κραζουν ολοι μαλλον ειναι μακακια και ετσι δεν παμε μπροστα.
Δεν κράζουν την απευθείας ανάθεση αυτή καθ'αυτή , άλλωστε το ποσό είναι αμελητέο μπροστά σε όλα τα άλλα.
Αλλά το γεγονός ότι το λογότυπο , το οποίο θα παραμείνει για χρόνια , καθώς και λοιπά στοιχεία των σημάνσεων τα οποία θα βλέπουμε καθημερινά επιλέχθηκαν από μία άσημη εταιρία , η οποία συστάθηκε για να τσεπώσει τα λεφτά του διαγωνισμού και ο ίδιος ο διαγωνισμός είχε ματαιωθεί τρεις φορές, μέχρι να καταλήξει στον εκλεκτό.
Θα ήταν χαζός κάποιος να "γκρινιάξει" για μία απευθείας ανάθεση ύψους 30Κ. ( εκ των οποίων νομίζω τα 8 είναι για το μ)/ Είναι καθημερινότητα και λαϊκισμός ( τρώνε τα λεφτά μας) , αντίστοιχη με τα χαλιά. Η διαδικασία επιλογής είναι η ίδια η υπόθεση , σε κάτι αρκετά σημαντικό , τουλάχιστον για το θεαθήναι. -
Αφού οι Αστοί, δε λέτε τίποτα, για καλό κατευόδιο, άρχισαν κι αυτά να τα λένε οι ...κομμουνισταί!!1!
-
@civil357 said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
@george-0 said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
Δεν κράζουν την απευθείας ανάθεση αυτή καθ'αυτή , άλλωστε το ποσό είναι αμελητέο μπροστά σε όλα τα άλλα.
Αλλά το γεγονός ότι το λογότυπο , το οποίο θα παραμείνει για χρόνια , καθώς και λοιπά στοιχεία των σημάνσεων τα οποία θα βλέπουμε καθημερινά επιλέχθηκαν από μία άσημη εταιρία , η οποία συστάθηκε για να τσεπώσει τα λεφτά του διαγωνισμού και ο ίδιος ο διαγωνισμός είχε ματαιωθεί τρεις φορές, μέχρι να καταλήξει στον εκλεκτό.
Θα ήταν χαζός κάποιος να "γκρινιάξει" για μία απευθείας ανάθεση ύψους 30Κ. ( εκ των οποίων νομίζω τα 8 είναι για το μ)/ Είναι καθημερινότητα και λαϊκισμός ( τρώνε τα λεφτά μας) , αντίστοιχη με τα χαλιά. Η διαδικασία επιλογής είναι η ίδια η υπόθεση , σε κάτι αρκετά σημαντικό , τουλάχιστον για το θεαθήναι.Δεν καταλαβαινω. 30.000 ευρω για να σχεδιαστει ενα λογοτυπο και να γινει η σημανση για ενα τετοιο εργο ειναι προβληματικο ή οχι? Δεν εξεταζω την αισθητικη του λογοτυπου.
-
Την καταργηση στρατοπεδων και στρατοδικειων ανακοινωσε ο ΥΠΑ. Εαν γινει προκειται για μεγαλη μεταρρύθμιση με σκοπο την αποδοτικοτερη αξιοποιηση των χρηματων για την αμυνα.
Η αποψη που ειχα βλεποντας ολα αυτα τα στρατοπεδα σε διαφορες περιοχες της Ελλαδας ειναι οτι οντως ξοδευονται παρα πολλα χρηματα χωρις αποτελεσμα εαν προσθεσουμε και αυτα που δινονται για μηχανηματα πολεμου.
Αναμενω μεγαλη κοντρα απο την αντιπολιτευση (εαν υπαρχει) αλλα κυριως απο μεριδα της κοινωνιας και αλλων.
-
Δεν είναι ακριβώς έτσι. Κάθε στρατόπεδο δημιουργεί συντελεστές πολλαπλασιασμού στην τοπική οικονομία. Δηλαδή τα 1000 ευρώ/μηνα ενός επαγγελματία οπλιτη γίνονται 3-4-5000/ ευρώ/ μηνα στην τοπική αγορά. Ενώ οι κληρωτοί συμβάλουν με την κατανάλωση τους.
Κάπως θα πρέπει να αναπληρωθεί αυτό το μεγάλο οικονομικό κενό στις τοπικές κοινωνίες.
Συμφωνούμε πως ο ρόλος του στρατού δεν είναι αυτός, αλλά από την αλλη πρέπει να υπάρχει αντισταθμιστικό μέτρο για τις τοπικές κοινωνίες.
Οι δυσβάσταχτοι φόροι, η ακριβη ενέργεια, η χαμηλή δανειοδότηση έως και μηδενική δανειοδότηση επιχειρήσεων, η κλιματική κρίση, η μη εντάξει πολλών προτάσεων στα ευρωπαϊκά προγράμματα και μια σειρά άλλων παραγόντων καταστρέφουν την περιφερειακή οικονομία. Το να αφαιρέσεις και τους έμμεσους τρόπους διατήρησης τους απαιτεί σωστή πρόβλεψη.
Για αυτό το ΠΑΣΟΚ πάει καλά στην επαρχία (το οποίο ήταν εμπνευστής αυτής της πολιτικής ως μια ενδιάμεση λύση η οποία έγινε ψηλομονιμη) και όχι στα αστικά κέντρα, διότι οι δημοσιογράφοι που σχολιάζουν το γεγονός αυτό και διαμορφώνουν την κοινή γνώμη εκλιπαρούν να πληρωθούν από την οικονομία των αστικών κέντρων και όχι της επαρχίας.
-
Συμφωνω μαζι σου αλλα εαν μια περιοχη ζει παρασιτικα καλυτερα να μην υπαρχει. Η υποαναπτυξη δεν σε στεναχωρει? Εμενα περισσοτερο απο την ελειψη οποιασδήποτε αναπτυξης.
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2