-
@siswhs said in Renault Clio V:
@archiezulu said in Renault Clio V:
Αντιπροσωπεία λάδια φίλτρο λαδιού φίλτρο καμπίνας τακάκια και εργασία 220€
Χωρίς αλλαγή στα τακάκια 183€ σε αντιπροσωπεία
Και μου φαινόταν εμένα ακριβά
-
@jimkl-0 said in Renault Clio V:
Κ εγώ πέρασα το τρίτο service τη προηγούμενη εβδομάδα στην αντιπροσωπεία, χωρίς αλλαγή στα τακάκια, κόστος 195 ευρώ με 15% έκπτωση όπως καυχήθηκε στο ταμείο. Η δουλειά δεν ήταν πάνω από 1 ώρα.
Ακριβά μου φάνηκε εμένα και μου άλλαξε και τακάκια
-
Μετά από δυόμιση (2,5) χρόνια, κατάφερα να φτάσω 13.000 χιλιόμετρα...
-
@antoniokon said in Renault Clio V:
Σε 10 μήνες έφθασα 24000χλμ
-
Μπορεί να μου πει κάποιος με lpg εάν του έχουν αλλάξει τα φίλτρα υγραερίου και στα ποσά χιλιόμετρα; Γιατί στο χαρτί της αντιπροσωπείας αναγράφει αλλαγή φίλτρου φάσης αερίου στα 30,000 και υγρής φάσης στα 60000. Εγώ έχω γύρω στα 38000 και μου αλλάχτηκε το αέριας φάσης στα 30.000 , αλλά δεν είναι μεγάλη η διάρκεια που δίνει η αντιπροσωπεία; Συνήθως στα aftermarket υγραέρια δίνουν στις 15000 αλλαγή
-
Σε μετατροπή που είχα κάνει σε fiesta mk7 τα άλλαζα κάθε 20.000 km.
Μάλιστα ο υγραεριάς που το πήγα για αλλαγή μου πήρε 20€ για το κάθε ένα. Τα βρήκα 3 - 4€ και τα άλλαζε ο μάστορας μου στο service.
Αν η εταιρεία προτείνει αυτά τα διαστήματα ακολούθησε τα. -
@siswhs said in Renault Clio V:
@antoniokon said in Renault Clio V:
Σε 10 μήνες έφθασα 24000χλμ
Που ακριβώς βρίσκεις τη λειτουργία My Sense? Έχω το Clio 21 LPG κ εχω φάει όλα τα menu αλλά δεν έχει πουθενά αυτή την επιλογή. Μόνο eco λειτουργία έχω (πατάς το κουμπί στα piano πλήκτρα)
-
Που ακριβώς βρίσκεις τη λειτουργία My Sense?
Αν δεν έχεις πλήκτρο Mysense τότε δεν έχεις , υποθέτω ή δεν έχεις την Dynamiq έκδοση ή έπεσες σε περικοπές εξοπλισμού λόγο covid ![alt text]( image url)
-
@yem said in Renault Clio V:
Που ακριβώς βρίσκεις τη λειτουργία My Sense?
Αν δεν έχεις πλήκτρο Mysense τότε δεν έχεις , υποθέτω ή δεν έχεις την Dynamiq έκδοση ή έπεσες σε περικοπές εξοπλισμού λόγο covid ![alt text]( image url)
Εγώ την dynamic έχω μοντέλο 2020 και δεν έχει
-
Εγώ την dynamic έχω μοντέλο 2020 και δεν έχει
Για τα clio δεν ξέρω , αλλά τα Captur τα dynamic του 2020 δεν είχαν στον στανταρτ εξοπλσιμό . Την επόμενη χρονιά είχαν my sence με τα drive mode και κάποια με κρυφό φωτισμό
-
Dynamic έκδοση έχω και εγώ μοντέλο 2021, σε αυτή τη θέση εμένα έχει το ECO. Μήπως είναι μαρκετίστικό και απλά αλλάζει το όνομα ενώ ουσιαστικά είναι το ίδιο?
-
Μπορεί να μου πει κάποιος με lpg εάν του έχουν αλλάξει τα φίλτρα υγραερίου και στα ποσά χιλιόμετρα; Γιατί στο χαρτί της αντιπροσωπείας αναγράφει αλλαγή φίλτρου φάσης αερίου στα 30,000 και υγρής φάσης στα 60000. Εγώ έχω γύρω στα 38000 και μου αλλάχτηκε το αέριας φάσης στα 30.000 , αλλά δεν είναι μεγάλη η διάρκεια που δίνει η αντιπροσωπεία; Συνήθως στα aftermarket υγραέρια δίνουν στις 15000 αλλαγή
Άλλαξα και τα δύο όταν πήρα το αυτοκίνητο, είχε περίπου καμιά 70.000χλμ και δεν ήξερα αν είχαν αλλαχθεί ξανά.
Το κόστος τους δεν ήταν μεγάλο. -
Dynamic έκδοση έχω και εγώ μοντέλο 2021, σε αυτή τη θέση εμένα έχει το ECO. Μήπως είναι μαρκετίστικό και απλά αλλάζει το όνομα ενώ ουσιαστικά είναι το ίδιο?
Όχι έτσι είναι.απλά έχεις την standard χαρτογράφηση με eco mode και normal mode δεν έχεις το sport mode.
Renault Clio V