-
Τι είναι τα Μπραντς;
Εμεις πηγαίναμε σε ωραία ταβερνάκια με θέα.
-
Αν η γυναίκα έχει ταγάρι, θα είναι τσελιγγοπούλα, και το πρωί θα κάνει κάτι πίτες σπέσιαλ, να ξεχνάς τ' όνομά σου... τα μπραντς είναι για τους μικρο-αστούς που έχουν μάθει στα μελάτα.
-
-
-
-
Είχα δει προ αμνημονεύτων ετών, ένα σκετσάκι των Ζουγανέλη-Μπουγά, που ήτανε σε μια ρηχή πισίνα και έκαναν μαζί συγχρονισμένη κολύμβηση, η απόλυτη παρωδία. Νομίζω ήταν στα προεόρτια των αγώνων του 2004. Είχα κατουρηθεί στο γέλιο τότε, αλλά δυστυχώς τώρα δεν μπορώ να το βρω στο εσύ σωλήνας.
-
-
@dstou said in Γελοιογραφία & Χιούμορ :
Είχα δει προ αμνημονεύτων ετών, ένα σκετσάκι των Ζουγανέλη-Μπουγά, που ήτανε σε μια ρηχή πισίνα και έκαναν μαζί συγχρονισμένη κολύμβηση, η απόλυτη παρωδία. Νομίζω ήταν στα προεόρτια των αγώνων του 2004. Είχα κατουρηθεί στο γέλιο τότε, αλλά δυστυχώς τώρα δεν μπορώ να το βρω στο εσύ σωλήνας.
Λείπει αυτή η σάτιρα. Ζουγανέλης Μπουλάς ήταν αξεπέραστο δίδυμο.
Και οι δύο είναι
αριστοφανικα, γνήσια ταλαντούχα πλάσματα.Με μια απλή θεματολογία δείτε τι παράσταση δίνουν.
-
-
-
-
-
-
"-> No one cares"
φαντάσου να ήταν αγγλοαμερικάνος και λευκός
...για πόσα χρόνια θα το ακούγαμε -
-
-
@argg said in Γελοιογραφία & Χιούμορ :
"-> No one cares"
...για πόσα χρόνια θα το ακούγαμεΚαι είναι μοναδικό φαινόμενο Ολυμπιονίκη, Και αγωνίζεται στην ΕΛΛΗΝΟΡΩΜΑΪΚΗ πάλη, που η ΔΟΕ σκεφτόταν να βγάλει ΕΚΤΟΣ των Ολυμπιακών Αθλημάτων, γιατί σαν το Μπαντμιντον δεν έχει! Και είναι και κομμουνι που αφιερώνει κάθε νίκη στον Φιντέλ...
Εμείς ασχολούμαστε με το κάθε Τσιτσιπά χωρίς τσίπα...
-
@piliourits said in Γελοιογραφία & Χιούμορ :
@argg said in Γελοιογραφία & Χιούμορ :
"-> No one cares"
...για πόσα χρόνια θα το ακούγαμεΚαι είναι μοναδικό φαινόμενο Ολυμπιονίκη, Και αγωνίζεται στην ΕΛΛΗΝΟΡΩΜΑΪΚΗ πάλη, που η ΔΟΕ σκεφτόταν να βγάλει ΕΚΤΟΣ των Ολυμπιακών Αθλημάτων, γιατί σαν το Μπαντμιντον δεν έχει!
Και έχουν βάλει break dance, skateboard και άλλες υπέρτατες μλκίες.
Εκεί που λες δε μπορεί να κάνουν μεγαλύτερη μλκία, το καταφέρνουν!
Στο LA έρχεται και κρίκετ για να πάρουν κανένα μετάλιο οι Ινδοί και οι Αυστραλοί! -
-
Εχω την εντυπωση οτι η κοπελλα ειναι διασημη βαθυφωνος .
Γελοιογραφία & Χιούμορ