-
-
Πάντως αυτό το είδος ποδοσφαίρου βγαινει πιο οικονομικό. 10 παίκτες και μ@λ@κιες.
-
Η αληθεια ειναι οτι μας τον εχωσαν για τα καλα χθες.
-
-
@piliourits said in Γελοιογραφία & Χιούμορ :
Πιό τρελό backfire για την υπόθεση της κλιματικής αλλαγής δεν γινόταν. Αυτό το κοριτσάκι ήταν βούτυρο στο ψωμάκι του κάθε πετρελαιά.
-
-
...επειδή μια φορά έχω σκάσει κι εγώ μια 200αρα για 4 άτομα σε ένα Ριτζ Κάρλτον, γκρεμίζοντας τον Καπιταλιζμό εκ των έσω... για όλα υπάρχει η πρώτη, και τελευταία, φορά.
-
Είναι πιο ρομαντικό βέβαια να περιμένεις στην ουρά στα μακ Ντόναλντ για τζιζμπεργκερ ή στην πίτσα χατ.Αν η γυναίκα έχει ταγάρι θα το εκτιμήσει δεόντως μαζί με μια κολινος από το πρώτο ραντεβού.
-
Τι είναι τα Μπραντς;
Εμεις πηγαίναμε σε ωραία ταβερνάκια με θέα.
-
Αν η γυναίκα έχει ταγάρι, θα είναι τσελιγγοπούλα, και το πρωί θα κάνει κάτι πίτες σπέσιαλ, να ξεχνάς τ' όνομά σου... τα μπραντς είναι για τους μικρο-αστούς που έχουν μάθει στα μελάτα.
-
-
-
-
Είχα δει προ αμνημονεύτων ετών, ένα σκετσάκι των Ζουγανέλη-Μπουγά, που ήτανε σε μια ρηχή πισίνα και έκαναν μαζί συγχρονισμένη κολύμβηση, η απόλυτη παρωδία. Νομίζω ήταν στα προεόρτια των αγώνων του 2004. Είχα κατουρηθεί στο γέλιο τότε, αλλά δυστυχώς τώρα δεν μπορώ να το βρω στο εσύ σωλήνας.
-
-
@dstou said in Γελοιογραφία & Χιούμορ :
Είχα δει προ αμνημονεύτων ετών, ένα σκετσάκι των Ζουγανέλη-Μπουγά, που ήτανε σε μια ρηχή πισίνα και έκαναν μαζί συγχρονισμένη κολύμβηση, η απόλυτη παρωδία. Νομίζω ήταν στα προεόρτια των αγώνων του 2004. Είχα κατουρηθεί στο γέλιο τότε, αλλά δυστυχώς τώρα δεν μπορώ να το βρω στο εσύ σωλήνας.
Λείπει αυτή η σάτιρα. Ζουγανέλης Μπουλάς ήταν αξεπέραστο δίδυμο.
Και οι δύο είναι
αριστοφανικα, γνήσια ταλαντούχα πλάσματα.Με μια απλή θεματολογία δείτε τι παράσταση δίνουν.
-
-
-
-
Γελοιογραφία & Χιούμορ