-
εύκολα επηρεαζόμενος από οποιονδήποτε του πεί μία μπαρούφα.
επηρρέασε τον εσύ λοιπόν. Προφανώς ξέρεις περισσότερα για αυτοκίνητα απο τον τυχαιο Χ συναδελφο του.
ενα τζιπ σταθερό και βράχος
Ακούγεται σα να θέλει 4κινηση και αξιοπιστια. Βιταρα και Νταστερ που ακουστηκαν τα εχουν απ οσο ξερω. Σχολια του τυπου "τενεκεδες" προερχονται απο κοσμο που θετει ψηλα κριτηρια οπως πουλ-μουρ και γκομενοπαγιδας τα οποια σεβαστα αλλα ασχετα με αυτοκινηση. Αν θελει να πληρωσει προπελες και αστερια ας το κανει αλλα για να βρει σοβαρη 4κινηση εκει περα θα ματωσει (δεν νμζ να βρει τπτ καινουριο στο μπατζετ του).
Μαζντα που ακουστηκε ειναι αμαξαρες αλλα δεν ξερω για 4κινηση. Τα θεωρω σαφως ασφαλτινα. Και εχω τις αμφιβολιες μου για την καταναλωσ των σκαιακτιβ. Επισης μπατζετ ξεφευγει.
Τουοτα αγαπαει ολη η Ελλαδα που σεβεται τα λεφτα της αλλα δεν ειναι πραγματικη 4κινηση - τουλαχιστο στα Υc. δεν ειμαι σιγουρος για chr. Παλι νμζ οτι πρεπει να ματωσει λιγο για το αντιστοιχο τωρινο ραβ.
Φοβαμαι ομως η φαση του ειναι σαν το ανεκδοτο με εκεινον που κοιταζε λιστες προσοντων μελλοντικων νυφων και τελικα διαλεξε αυτη με τα μεγαλυτερα μεμέ. Νομιζω οτι εχει κληρωσει ηδη κατι σε Γερμανια γιατι οι ετεροι γιατροι μονο σ αυτα κλεινουν πορτα κ δεν ακουγετε σαν τενεκες. Ειδικα οι Ωριλαδες θα εγκρινουν με 1000.
Σιτροεν ψιλοτιμια και στο μπατζετ αλλα πουλ μουρ 0. Ισως εγκρινουν βεβαια οι ορθοπεδικοι.
Αντε κανα λεξους (αλλα σιγα μην στα λεφτα αυτα).
-
@williamg said in Εργένης ψάχνει όχημα:
εύκολα επηρεαζόμενος από οποιονδήποτε του πεί μία μπαρούφα.
επηρρέασε τον εσύ λοιπόν. Προφανώς ξέρεις περισσότερα για αυτοκίνητα απο τον τυχαιο Χ συναδελφο του.
ενα τζιπ σταθερό και βράχος
Ακούγεται σα να θέλει 4κινηση και αξιοπιστια. Βιταρα και Νταστερ που ακουστηκαν τα εχουν απ οσο ξερω. Σχολια του τυπου "τενεκεδες" προερχονται απο κοσμο που θετει ψηλα κριτηρια οπως πουλ-μουρ και γκομενοπαγιδας τα οποια σεβαστα αλλα ασχετα με αυτοκινηση. Αν θελει να πληρωσει προπελες και αστερια ας το κανει αλλα για να βρει σοβαρη 4κινηση εκει περα θα ματωσει (δεν νμζ να βρει τπτ καινουριο στο μπατζετ του).
Μαζντα που ακουστηκε ειναι αμαξαρες αλλα δεν ξερω για 4κινηση. Τα θεωρω σαφως ασφαλτινα. Και εχω τις αμφιβολιες μου για την καταναλωσ των σκαιακτιβ. Επισης μπατζετ ξεφευγει.
Τουοτα αγαπαει ολη η Ελλαδα που σεβεται τα λεφτα της αλλα δεν ειναι πραγματικη 4κινηση - τουλαχιστο στα Υc. δεν ειμαι σιγουρος για chr. Παλι νμζ οτι πρεπει να ματωσει λιγο για το αντιστοιχο τωρινο ραβ.
Φοβαμαι ομως η φαση του ειναι σαν το ανεκδοτο με εκεινον που κοιταζε λιστες προσοντων μελλοντικων νυφων και τελικα διαλεξε αυτη με τα μεγαλυτερα μεμέ. Νομιζω οτι εχει κληρωσει ηδη κατι σε Γερμανια γιατι οι ετεροι γιατροι μονο σ αυτα κλεινουν πορτα κ δεν ακουγετε σαν τενεκες. Ειδικα οι Ωριλαδες θα εγκρινουν με 1000.
Σιτροεν ψιλοτιμια και στο μπατζετ αλλα πουλ μουρ 0. Ισως εγκρινουν βεβαια οι ορθοπεδικοι.
Αντε κανα λεξους (αλλα σιγα μην στα λεφτα αυτα).
Απολύτως on point.
-
Μάλλον έχουμε νικητή το Cx-30!!! .... Του άρεσε , οπότε μας αρκεί. Το Cx-5 του φάνηκε αχρείαστα μεγάλο, λογικό κιόλας.
Ευκαιρία πάντως ,δεν είχα ποτέ στην αυτοκινητιστική μου "καριέρα" άμεση επαφή με τη συγκεκριμένη εταιρία.
Στην πράξη οποιοδήποτε μη toyota ( ή οποιοδήποτε άλλο φουλ υβριδικό) πάρει ίδιο θα του φανεί μάλλον , οπότε ας πάρει ένα αξιόπιστο και ασφαλές όχημα να κάνει τη δουλειά του και να μην "ανησυχώ" για απρόβλεπτα τηλεφωνήματα. Επιπλέον αφού toyota ( ή οποιοδήποτε άλλο φουλ υβριδικό) απορρίφθηκε όπως και το ελαφρύτερο βιτάρα , πάνω κάτω η κατανάλωση όλων των άλλων ίδια είναι, άρα δεν υπάρχει λόγος περαιτέρω έρευνας. Ο λόγος που αποφεύγω επίσης τα μεταχειρισμένα στο θέμα είναι ότι θα πρέπει εγώ να αναλάβω τη συντήρηση τους ή τυχών αβαρείες (όχι οικονομικά, αλλά το τρέξιμο...) .
Ευχαριστώ για τις προτάσεις και την κατανόηση, το θέμα μάλλον έπρεπε να ονομαστεί :οι περιπέτειες ενός "συμβουλάτορα" αγοράς αυτοκινήτου .....καθώς πιο πολύ εκεί στόχευε.
Υπογραφές δεν έχουν πέσει , παραγγελία δεν μπήκε ακόμα , οπότε ας μη το γκαντεμιάζω περισσότερο.
-
Τι άλλο είδατε? Test drive κάνατε σε κανένα?
-
Δεν υπηρχε περιπτωση να μπει μεσα στο Mazda και να μην του αρεσε.
Αντε πες σχεδιαστικα ειναι υποκειμενικο...το εσωτερικο του ειναι ανωτερου επιπεδου.
Αν δεν τον απασχολει ο ΦΠ θα ευχαριστηθει χλμ. Επισης και η καταναλωση εντος Αθηνας σε καθημερινο commuting. Τουοτα υβριδιο δεν ειναι...2-3 λτ πανω αναλογως που κινειται.
Τι εκδοση ειδε? Λογικα AWD να υποθεσω... -
Μια χαρά αυτοκινητο το cx30. Τικαρει όλα τα κουτάκια
-
@civil357 said in Εργένης ψάχνει όχημα:
Μάλλον έχουμε νικητή το Cx-30
Εξαιρετικό απ οτι ακούω, δυνατό και αισθητικά σε αλλη κλαση μεσα εξω. Σπανιο (οπως και γενικα η Μαζντα). Αναμενουμε εντυπωσεις.
Υ.Γ. Ως η Γιαπωνεζικη Αλφα-Ρομεο πιστευω θα παρει την εγκριση τουλαχιστο των μερακληδων παθολογων και σιγουρα των νοσοκομων (που παραδοσιακα ειναι πιο γνωστες). Ωστοσο θα πρεπει να μαθει λιγα πραματακια να λεει γιατι ειναι αυτοκινητα για γνώστες και θα τους ξενερωνει αμα λεει πχ "εμ το πηρα γιατι μ αρεσε σε κοκκινο" (το οποιο ειναι το συνιστωμενο χρωμα παρεπιμτωντως).
-
Προλάβαμε μόνο βιτάρα και μαζδα.
Δυστυχώς για το συμπαθέστατο βιτάρα , οι διαφορές ήταν χαώδεις ( λογικό έχουν και μία μεγάλη διαφορά τιμής ), αλλά και αυτό το βιτάρα μέσα στο πνεύμα της εποχής τσίμπα τσίμπα τιμές , ε κάπου όπα, 10 χρόνια αυτοκίνητο είναι πια.
Τογιότα θα πάει μάλλον μόνος του ( απόσταση περπατήματος η αντιπροσωπεία) , bmw , απορρίφθηκε στα λόγια , ελπίζω να το κρατήσει και να μην απαιτήσει επίσκεψη και εκεί.
Όλα δείχνουν μάζδα , μέχρι στιγμής.
-
Προλάβαμε μόνο βιτάρα και μαζδα.
Δυστυχώς για το συμπαθέστατο βιτάρα , οι διαφορές ήταν χαώδεις ( λογικό έχουν και μία μεγάλη διαφορά τιμής ), αλλά και αυτό το βιτάρα μέσα στο πνεύμα της εποχής τσίμπα τσίμπα τιμές , ε κάπου όπα, 10 χρόνια αυτοκίνητο είναι πια.
Τογιότα θα πάει μάλλον μόνος του ( απόσταση περπατήματος η αντιπροσωπεία) , bmw , απορρίφθηκε στα λόγια , ελπίζω να το κρατήσει και να μην απαιτήσει επίσκεψη και εκεί.
Όλα δείχνουν μάζδα , μέχρι στιγμής.
Πάντως ακόμα και στο πιο οικονομικό μαζντα να πας η καταναλωση που δινει ειναι πανω απ το μεσο ορο νμζ
Δεν έχω δει τεστ για πραγματικες συνθηκες.αλλά και αυτό το βιτάρα μέσα στο πνεύμα της εποχής τσίμπα τσίμπα τιμές
εμ τί νόμιζες. Ότι η σουζούκα έχει αλεργία στα κέρδη; Δικαιολογημένα ή όχι.
-
Αυτό με τους 186 ίππους έχει 5,6 κατά wltp.
-
@gtsartsal said in Εργένης ψάχνει όχημα:
Αυτό με τους 186 ίππους έχει 5,6 κατά wltp.
Ελπίζω σε κανένα 8αρι + για τη συνολική του μέση χρήση που θα κάνει , έχω και πολύ καιρό να πάρω το ραβ να δω τι γράφει στα χέρια του .
@williamg said in Εργένης ψάχνει όχημα:
Ωστοσο θα πρεπει να μαθει λιγα πραματακια να λεει γιατι ειναι αυτοκινητα για γνώστες και θα τους ξενερωνει αμα λεει πχ "εμ το πηρα γιατι μ αρεσε σε κοκκινο" (το οποιο ειναι το συνιστωμενο χρωμα παρεπιμτωντως).
Θα απαντά ( αν ανοίξει άλλος τη συζήτηση, αυτός δεν πρόκειται ) , πήρα ένα μάζδα "τζιπάκι" κόκκινο, δίλιτρο με 186 άλογα , μέσα είναι γαμάτο και είναι και τετρακίνητο . Αυτααααααα......
-
Με μικτή χρήση κάπου εκεί θα είναι.
Το 5,6 το ανέφερα για τον φίλο που έβαλε τον κινητήρα με τους 122. -
Σε ταξίδι με 120 χλμ/ωρα ποσο γράφεις;
-
@lap said in Εργένης ψάχνει όχημα:
Στα 130 με ACC παιζει απο 5.5 εως 6.
120 αν θυμαμαι καλα γυρω στο 5αρι.@civil357 Τζιπακι δεν το λες. Crossover ναι.
-
Πωωωω....
Μαζνταρα....
-
@chrisk6 said in Εργένης ψάχνει όχημα:
Μη μου το χαλάς και τον έχω "στρώσει" τώρα.... Ας το πεί και leopard, αν θέλει ....
-
Μη μου το χαλάς και τον έχω "στρώσει" τώρα.... Ας το πεί και leopard, αν θέλει ....
Ναι μωρε ενταξει. Λεμε τωρα...
Εχει 17-17.5 εκατοστα αποσταση.
Δεν ξερω αν εχει στο μυαλο του να κανει extreme καταστασεις εκτος δρομου...οχι με αυτο τουλαχιστον. -
Ναι μωρε ενταξει. Λεμε τωρα...
Εχει 17-17.5 εκατοστα αποσταση.
Δεν ξερω αν εχει στο μυαλο του να κανει extreme καταστασεις εκτος δρομου...οχι με αυτο τουλαχιστον.Όπως πολύ εύστοχα έχει αναφέρει ο @gatoz
Δεν χαρακώνεις τη Μόνικα Μπελούτσι! -
Συγγνώμη γιατί τα Χ της BMW δεν έχουν αξιόλογη τετρακίνηση; Η Steyr δεν κάνει ακόμα και τώρα την τετρακίνηση της BMW;
-
Από την στιγμή που πήγατε και είδατε από κοντά το Mazda ο ανταγωνισμός τελείωσε.
Εργένης ψάχνει όχημα