-
Οταν είχα πάρει ενα ΠΣΚ τη Stelvio πριν 4 χρόνια περίπου ,πήγαινα με ταχύτητες Α5 προς Αρβανιτσα...για να δω πως είναι απο ηχομόνωση.Λίγο πριν τα διόδια του 90 κατι εψαχνα να βρω στο infotainment και εκοψα στα 149 με τα οποία με πέτυχε το ρανταρ και τη γλύτωσα με ενα 20αρικο.Εκει μου το είπε ο αστυνομικός οτι αν σε επιανα με 1 km/h ακόμα θα σου έπαιρνα το δίπλωμα...
-
@gatoz said in ΜΠΛΟΚΑ-ΡΑΝΤΑΡ:
@panormus772 said in ΜΠΛΟΚΑ-ΡΑΝΤΑΡ:
@chrisk6 said in ΜΠΛΟΚΑ-ΡΑΝΤΑΡ:
@gatoz said in ΜΠΛΟΚΑ-ΡΑΝΤΑΡ:
@kostis20 said in ΜΠΛΟΚΑ-ΡΑΝΤΑΡ:
Τη κυριακή είχε μλποκο στη Αθηνών Λαμίας ρευμα προς Αθήνα στην Αταλάντη.Με πετυχαν με το ACC στο 147 με οριο 120 νομίζω και δε με σταμάτησαν.
που σημαινει 140 και κατω πραγματικα...
ε, ειναι κοντα στα ορια τους με το +-15%Αν θυμαμαι καλα μετρημενο με GPS χανει 3-4 χλμ στα 147 το CX.
Θα το ξαναδω αυριο που θα ταξιδεψω.Ναι,τα σύγχρονα αμσξια πλέον είναι 3-4, αντε 5km/h απόκλιση. 8-10 km//h είναι μεγάλο σφάλμα ταχυμέτρου.
αμ δε
οσο αυξανεται η ταχυτητα ανεβαινει και το λαθος
σε ολα, μα σε ολα
πλην ισως σουζ
και το κανουν ηθελημενα
εαν διαβασεις με obd την αναλογη παραμετρο, corrected καπως την λενε, εχουν σχεδον την ιδια με του gpsΓιατί δεν φτάνουν τα σουζ έτσι και αλλιώς εκεί...
-
H λύση για όσον αφορά το πού βρίσκονται οι κάμερες,τα ραντάρ η αστυνομία,έαν εχει γίνει ατύχημα σε real time είναι η εφαρμογή WAZE.
Δουλεύει σε ανδροιδ και ιφονια.
Είναι εφαρμογή αγορασμένη απο την Google όπου και χρησιμοποιεί και τους χάρτές της.
H διαφορά με το google maps είναι ότι κυρίως απευθύνεται στο κομμάτι της κυκλοφορίας και της κίνησης στους δρόμους.
Είναι πιο πολύ οδηγοκεντρικό δηλαδή.Έχει φωνητικές οδηγίες στα Eλληνικά και αμα έχεις όρεξη μπορείς να ηχογραφήσεις τις δικές σου με την φωνή σου ή της γυναίκας σου (not).
Είναι πολύ απλή στην χρήση...π.χ περνάς απο έναν δρόμο και βλέπεις οτι βγήκε η αστυνομία με ραντάρ......πατάς το στρόγγυλο ασπρο στην εφαρμογη που ουσιαστικά σου δίνει την δυνατότητα να ΄΄αναφέρεις΄΄ ότι κάτι έχει στο σημείο που πέρασες έτσι ώστε να το δουν οι υπόλοιποι χρήστες.
Εγώ την έχω μόνιμα ανοιχτή στο infotainment του αυτοκινήτου .
Δύο μειονεκτήματα...
1.Θέλει μόνιμη σύνδεση σε δεδομένα
2.Και σημαντικότερο η χρησιμότητά του προϋποθέτει την συμμετοχή των χρηστών.Στο εξωτερικό κάνει πάταγο.
https://www.ired.gr/blog/item/6529-waze-efarmogi-ploigisis-gps.html
-
@moysatos said in ΜΠΛΟΚΑ-ΡΑΝΤΑΡ:
H λύση για όσον αφορά το πού βρίσκονται οι κάμερες,τα ραντάρ η αστυνομία,έαν εχει γίνει ατύχημα σε real time είναι η εφαρμογή WAZE.
Δουλεύει σε ανδροιδ και ιφονια.
Είναι εφαρμογή αγορασμένη απο την Google όπου και χρησιμοποιεί και τους χάρτές της.
H διαφορά με το google maps είναι ότι κυρίως απευθύνεται στο κομμάτι της κυκλοφορίας και της κίνησης στους δρόμους.
Είναι πιο πολύ οδηγοκεντρικό δηλαδή.Έχει φωνητικές οδηγίες στα Αγγλικά και αμα έχεις όρεξη μπορείς να ηχογραφήσεις τις δικές σου με την φωνή σου ή της γυναίκας σου (not).
Είναι πολύ απλή στην χρήση...π.χ περνάς απο έναν δρόμο και βλέπεις οτι βγήκε η αστυνομία με ραντάρ......πατάς το στρόγγυλο ασπρο στην εφαρμογη που ουσιαστικά σου δίνει την δυνατότητα να ΄΄αναφέρεις΄΄ ότι κάτι έχει στο σημείο που πέρασες έτσι ώστε να το δουν οι υπόλοιποι χρήστες.
Εγώ την έχω μόνιμα ανοιχτή στο infotainment του αυτοκινήτου .
Δύο μειονεκτήματα...
2.Και σημαντικότερο η χρησιμότητά του προϋποθέτει την συμμετοχή των χρηστών.Στο εξωτερικό κάνει πάταγο.
https://www.ired.gr/blog/item/6529-waze-efarmogi-ploigisis-gps.html
Την είχα κατεβάσει και δεν την άνοιξα ποτέ γιατί συνήθως δούλευα maps, navigon και OsmAnd. Δεν ήξερα ότι έχει τέτοιες δυνατότητες. Θα τη δοκιμάσω!
-
-
@bassstarlet said in ΜΠΛΟΚΑ-ΡΑΝΤΑΡ:
@moysatos said in ΜΠΛΟΚΑ-ΡΑΝΤΑΡ:
Deal breaker.
Πώς θα πάρεις πληροφορία σε πραγματικό χρόνο χωρίς δεδομένα;
-
Ας μην πάρω, σε πραγματικό χρόνο.
Άλλωστε, ο χρόνος είναι κάτι σχετικό, εφεύρεση του ανθρώπου...
Να ζει κανείς ή να μη ζει; -
Εδώ πάντως από όσο την έχω δουλέψει δεν δίνουν πολλά συμβάντα οι χρήστες, ένα 10-20% το πολύ να το κάνει (γενικά όχι μόνο για τα ραντάρ αλλά και για κίνηση, έργα στον δρόμο, επικίνδυνα σημεία και στροφές κλπ )
-
@bassstarlet said in ΜΠΛΟΚΑ-ΡΑΝΤΑΡ:
Ας μην πάρω, σε πραγματικό χρόνο.
Άλλωστε, ο χρόνος είναι κάτι σχετικό, εφεύρεση του ανθρώπου...
Να ζει κανείς ή να μη ζει;Να τρώει κλήση από καινούργιο μπλόκο ή να μην τ τρώει.
-
@vagkirk said in ΜΠΛΟΚΑ-ΡΑΝΤΑΡ:
Εδώ πάντως από όσο την έχω δουλέψει δεν δίνουν πολλά συμβάντα οι χρήστες, ένα 10-20% το πολύ να το κάνει (γενικά όχι μόνο για τα ραντάρ αλλά και για κίνηση, έργα στον δρόμο, επικίνδυνα σημεία και στροφές κλπ )
Σήμερα τη δούλεψα από Αθήνα μέχρι Νέα Μάκρη και δεν έδειχνε σωστά την κίνηση που υπήρχε. Ταυτόχρονα τσέκαρα με άλλο κινητό και το google maps έδειχνε ακριβώς ότι συναντούσα. Πορτοκαλί σε μέτρια κίνηση, κόκκινο σε αυξημένη κλπ. Κανένα συμβάν ενώ στο τέλος της Αττικής οδού είχε ένα μέτριο μποτιλιάρισμα λόγω μικροατυχήματος (μου έδειχνε οτι δεν έχει καθόλου κίνηση και πήγαινα 1η-2α). Μάλλον δεν την δουλεύουν αρκετά εδώ.
-
Aπόψε, πάλι μπλόκο στο γνωστό σημείο.
Μην «τρέχετε»!
ΜΠΛΟΚΑ-ΡΑΝΤΑΡ