-
@fanis75 said in εκδρομουλα, βαλε τη μασκα σου και ελα:
@gatoz said in εκδρομουλα, βαλε τη μασκα σου και ελα:
το σουκου εκτακτως ο γατος θα εμφανιζεται ως γκεστ σταρ εν ναυπακτω
Δεν είναι ΣΚ, είναι 3ήμερο....όπως και το επόμενο. 2 3ήμερα στην σειρά!!
ΥΓ: εγώ εργάζομαι βεβαίως βεβαίως την καθ. Δευτέρα, αλλά για τους ΚΚ ειναι 3ημεράκι λουκούμι!
και ο γατος εργαζεται την δευτερα...
μονον ενα νηστισιμο μεσημεριανον προβλεπεται.... -
το σουκου εκτακτως ο γατος θα εμφανιζεται ως γκεστ σταρ εν ναυπακτω
πιθανοτατα με το φεβ
ψηνει λοιπον ασφαλτεκδρομουλα μερη γνωστα, δηλαδης,
ναυπακτος - λυγιας - κατω δαφνη - μορνος - ανθοφυτο - κουτσογιαννεικα - γαυρος - γολεμι - βραχια - καταφυγιο (το χωριο ρε) - αναβρυτη - κεντρικη - ασπρια - χρυσοβο - κοκκινοχωρι - λιμνιτσα - γεφυρα μορνου - προς φραγμα - περασμα περιθιωτισσα - περιθιωτισσα - ποτιδανια - παλιοξαρι - τειχιο - ευπαλιο - μοναστηρακι - χειλιαδου - μαναγουλη - μαλαματα - λυγιας - ναυπακτος
αμα καποιος εκει ειναι, πι εμ
ωραίο και θα δηλωνα συμμετοχή αλλα ο κύρος κανόνισε για Βόρεια!!!!!
Πάω για την όμορφη Καστοριά από αυριο
-
Απο την εκδρομουλα που τελικα εγινε μεγαλυτερη
Εδω καπου εξω απο το καταφυγι ναυπακτιας -
Εδω καπου εξω απο το καταφυγι ναυπακτιαςΦτάνει η οδική εκεί πάνω ή πρέπει να το κουτρουβαλισεις κάτω?
-
@yem said in εκδρομουλα, βαλε τη μασκα σου και ελα:
Εδω καπου εξω απο το καταφυγι ναυπακτιαςΦτάνει η οδική εκεί πάνω ή πρέπει να το κουτρουβαλισεις κάτω?
Είπαμε ζεί επικίνδυνα!!!!
Θα φάει την έξτρα χρέωση για απομακρυσμένη περιοχή - δύσκολη πρόσβαση κλπ κλπ -
...λιγο απο Ελλάς
Στο Γαύρο Ναυπακτίας, Αγιος Δημητριος
https://www.google.com/maps/@38.5098687,21.8824863,175a,45.7y,215.87h,45t/data=!3m1!1e3?entry=ttu -
α, απολυμαντικε, κανε μια μελετη για εδωθε, που και τι
ιδανικα μερη για μασουλημα, η Μαρια στην ελατοβρυση και το χανι του λιολιου κοντα στον πλατανo
γλυκακι και καφες στην ανω χωρα, εχει καφενειο και στον πλατανο -
α, απολυμαντικε, κανε μια μελετη για εδωθε, που και τι
ιδανικα μερη για μασουλημα, η Μαρια στην ελατοβρυση και το χανι του λιολιου κοντα στον πλατανo
γλυκακι και καφες στην ανω χωρα, εχει καφενειο και στον πλατανοη ορεινη ναυπακτια εχω ακουσει οτι ειναι ωραια, αλλα ειναι πολλες ωρες και δεν μου βγαινει για μονοημερη. Θα πρεπει να το οργανωσω με διανυχτερευση κατι που μου αυξανει τον βαθμο δυσκολιας.
Η βολτα σαρανταπηχο-παναγια των βραχων ηταν ιδανικη επειδη γυρισαμε σπιτι στις 1830-1900. Αν τους τρεχω ολη μερα, ε καπου βαριουνται. Τα παιδια δεν παραπονιουνται, αλλα θελουν να αραξουν λιγο σπιτι και να παιξουν τα ΣΚ.Κραταω τον χαρτη παντως σta saved και κανω τα κουμαντα μου. Ποδαρατη βολτα που αξιζει εκει πανω; θα το ψαξω και στο wikiloc, αλλα παντα με ενδιαφερει η αποψη σου
Φορτιση δεν ειναι προβλημα, καθως ο ψαθοπυργος ειναι διπλα και ξερω οτι υπαρχει 150αρης ή 300αρης σε σουπερμαρκετ στη ναυπακτο
-
https://el.wikiloc.com/oreibasia-diadromes/or-naupaktia-ae-giannes-diastaurose-skotomenou-53385255
https://el.wikiloc.com/oreibasia-diadromes/naupaktia-ae-giannes-tsakalaki-kastanodasos-17021327
https://el.wikiloc.com/oreibasia-diadromes/ano-khora-naupaktias-kuklike-101199513αν κανονισεις διαμονη ναυπακτος σου δινω ρευμα.... χαχαχαχα. απλη σουκο
στην ανω χωρα αν μεινεις στον βασιλη επισης θα βρει μπαλαντεζα
-
https://el.wikiloc.com/oreibasia-diadromes/or-naupaktia-ae-giannes-diastaurose-skotomenou-53385255
https://el.wikiloc.com/oreibasia-diadromes/naupaktia-ae-giannes-tsakalaki-kastanodasos-17021327
https://el.wikiloc.com/oreibasia-diadromes/ano-khora-naupaktias-kuklike-101199513αν κανονισεις διαμονη ναυπακτος σου δινω ρευμα.... χαχαχαχα. απλη σουκο
στην ανω χωρα αν μεινεις στον βασιλη επισης θα βρει μπαλαντεζα
κανω copy paste ολα στο google keep. Η "ανω χωρα ναυπακτιας κυκλικη" φαινεταιπανεμορφη και πανευκολη. θα το κοιταξω μπας και την κανω σκαστος απο τη δουλεια καποιο σαββατο μεσα στον απριλιο. Ρε γμτ απο οταν ξεκινησε ο μεγαλος γυμνασιο εχει περισσοτερο διαβασμα και δεν εχουμε πολλες ευκαιριες για εξορμησεις
Πρεπει πρωτα να παρω αδεια απο τον μεγαλο γιο, μετα απο τη συζυγο και μετα αρχισω να σχεδιαζω -
ειναι καπου στη διαδρομη αυτη (την κυκλικη ανω χωρας), κατω απο την Ανω Χωρα
και οχι, δεν θα το δεις ανοιξη.... (τσουρνα λεγεται)
-
ειναι καπου στη διαδρομη αυτη, κατω απο την Ανω Χωρα
και οχι, δεν θα το δεις ανοιξη....
μωρε ας παω εγω και ας ειναι και κατακαλοκαιρο. Η φυση ειναι ομορφη οποτε και να επισκεφτεις τετοια μερη. Στη φαση που ειμαι, beggars can't be choosers
-
λοιπον
αυτο που ψηνω για μεσα στον απριλιο ειναι βολταρα
αλλα για τετρακουνητα
με a/t λαστιχα
εξηγωεκκινηση απο αθηναι Σαββατο 5-5.30, ασφαλτος μεχρι νιοχωρι ναυπακτιας
απο εκει χωσιμο στο βουνο μεχρι Αγιο Παισιο
Μετα ξαναχωσιμο για λιβαδακι
και απο εκει αμπλιανη
απο αμπλιανη οξυα και διανυκτερευση στο καταφυγιο
με εναλλακτικη εαν καποιοι εχουν προβλημα αυτονομιας γιατι πρατηριο δεν....
τυμφρηστος οπου εχει πρατηριο, πηγες κρικελλοποταμου, περασμα ποταμι, κυκλικη για σταβλους, πασο σαρανταινας, καταφυγιοτην επομενη διασχιση αλογοβουνι και επιστροφη απο τυμφρηστο
...εχω ηδη πολλους υποψηφιους
αμα το σκεφτεστε σοβαρα πειτε το.... -
Ο Λουκά είναι έτοιμος αλλά από Κρικελοποταμο!
-
Εγώ θα έλθω...
Οταν αποκτήσω ελικόπτερο...
-
λοιπον
αυτο που ψηνω για μεσα στον απριλιο ειναι βολταρα
αλλα για τετρακουνητα
με a/t λαστιχα
εξηγωεκκινηση απο αθηναι Σαββατο 5-5.30, ασφαλτος μεχρι νιοχωρι ναυπακτιας
απο εκει χωσιμο στο βουνο μεχρι Αγιο Παισιο
Μετα ξαναχωσιμο για λιβαδακι
και απο εκει αμπλιανη
απο αμπλιανη οξυα και διανυκτερευση στο καταφυγιο
με εναλλακτικη εαν καποιοι εχουν προβλημα αυτονομιας γιατι πρατηριο δεν....
τυμφρηστος οπου εχει πρατηριο, πηγες κρικελλοποταμου, περασμα ποταμι, κυκλικη για σταβλους, πασο σαρανταινας, καταφυγιοτην επομενη διασχιση αλογοβουνι και επιστροφη απο τυμφρηστο
...εχω ηδη πολλους υποψηφιους
αμα το σκεφτεστε σοβαρα πειτε το....Ονειρικό ακούγεται, αλλά δεν μπορώ να υποσχεθώ τίποτις. Τη βγάζει τη βόλτα με Geolander λες;
-
Αν το πεις από νωρίς, ίσως μπορέσω να κλείσω κάνα Jimny.
-
Ο Γάτος αν αγόραζε ποτέ Cayenne.
-
@dimsabas said in εκδρομουλα, βαλε τη μασκα σου και ελα:
Ο Γάτος αν αγόραζε ποτέ Cayenne.
Εκείνη την εποχή που οι cayenne ήταν στα φόρτε τους, τις χαμήλωναν.
Ο @gatoz θα την ψήλωνε!!! -
Κυριακάτικη εκδρομούλα σε Κόζιακα και πέριξ αυτού....
Άνοδος από το γνωστό δασικό που ξεκινά από τα Στουρναρέϊκα. Ο δρόμος δεν έχει ακόμα συντηρηθεί από τον περσινό ήπιο χειμώνα , αλλά οποιαδήποτε τετρακίνητο με ένα φυσιολογικό ύψος θα ανέβει εύκολα στον αυχένα. Εκεί διάλεξα τη δεξιά διχάλα η οποία ανεβαίνει ακόμα πιο ψηλά προς Γκράπα. Όμορφη αλπική άνοδος , αλλά είπαμε ούτε τζομπάνηδες ανέβηκαν ακόμα οπότε μετά από 2 χιλιόμετρα αναστροφή και επιστροφή στο διάσελο.
Κάθοδος προς λιβάδια Βλάχας. Ξενέρωμα μεγάλο η διαδρομή από Ελάτη είναι πλέον πλήρως ασφαλτοστρωμένη. Συνέχεια πάντα σε χωματόδρομο προς Νεραϊδοχώρι. Λίγο πριν , είσοδος σε πιο δύσκολο δασικό ( διχάλα αριστερά) . Άνοδος και πάλι δύσκολη (αρκετά) , μετά από ώρα φτάνεις πάλι στο αλπικό από την πίσω μεριά αυτή τη φορά.... Επιστροφή από τον ίδιο δρόμο και η κάθοδος είναι πάντα πιο εύκολη.Έλεγα να φτάσω μέχρι τον Ασπροπόταμο από το δασικό ΑΛΛΑ , ο δρόμος προς Πυρρά παρά την αρχική μου μπαζωτική υπερπροσπάθεια, να περάσω δύο δύσκολα νεροφαγώματα μετά από λίγο παύει να υπάρχει . Τζάμπα κόπος , οπότε αναστροφή σε πολύ στενό σημείο και επιστροφή στην άσφαλτο στο Νεραϊδοχώρι.
Η περιοχή έχει ένα από τα τρία καλύτερα δάση ελάτης της χώρας ( γνώμη μου ....) , οπότε καθώς είναι δίπλα και σε πολύ γνωστά τουριστικά μέρη , τολμήστε το. Σήμερα θέλει τετρακίνητο , υποθέτω καλοκαίρι θα τον συντηρήσουν για το τουρισμό.
Αφού δεν βγήκα στον Ασπροπόταμο , κάθοδος προς Καλαμπάκα από Χρυσορράχη να βγώ Μουργκάνα. Προσοχή , η γέφυρα έχει πέσει από τον Ντάνιελ ( μάλλον ) , οπότε παράκαμψη και πρέπει να κατέβεις αρκετά μέχρι τα Μετέωρα για να περάσεις απέναντι. Ουδεμία υποψία σήμανσης ( θα μου πείς εδώ οι άνθρωποι πέρασαν τόσα και δίκιο θα έχεις....)
Τέλος επιστροφή προς Ήπειρο, από Κατάρα. Ο δρόμος άσφαλτος ( κάποτε είχε χαλάσει τελείως) και ο συνδυασμός ερημιάς , παρατημένων εγκαταστάσεων και φυσικού τοπίου , είναι μοναδικός . Δοκιμάστε το , αν δε βιάζεστε , δε θα χάσετε ......
εκδρομουλα, βαλε τη μασκα σου και ελα