-
δεν ακούγεται σε σχέση με τι; με το παλιό;
-
πολύ τετράγωνη κουμούτσα εκεί η οθόνη.
-
Χαιρετώ την ομάδα! Σας διαβάζω από πριν δώσω παραγγελία το Yaris και μιας που ήρθε το μοντελάκι είπα να φτιάξω λογαριασμό να το ανεβάσω και να ευχαριστήσω οσα μέλη γράφουν εδώ και με βοήθησαν στις επιλογές μου.
Yaris Style έκδοση λοιπόν στα 23.080. Στους 10 μήνες ήταν έτοιμο με πινακίδες ενώ η αρχική πρόβλεψη ήταν 12.
Μέχρι στιγμής του άλλαξα τα φώτα στην πλαφονιέρα σε led και είναι κυριολεκτικά η μέρα με την νύχτα η διαφορά.
Το αυτοκίνητο ήρθε με privacy glass πίσω από το εργοστάσιο και πήγα LLumar και του έβαλα μπροστά τα superCool medium dark απόχρωση (70 ευρώ). Για όποιον ενδιαφέρεται είναι όσο κοντά γίνεται αισθητικά στα πίσω..
Μια ερώτηση, έχω παραγγείλει τα εξής led για τον ατμοσφαιρικό φωτισμό απο Ali. link
Επειδή θα κάνουν κάνα μήνα να έρθουν και δεν έχω υπομονή, τα έχει βρει κανείς Ελλάδα;
Πολλά και καλά χιλιόμετρα να έχουμε!
-
Τέλειο θεοδοση!!!
-
Υπεροχο ειναι!
Η αποχρωση μπροστά ειναι πολυ σκουρα και θα σε γράψουν αν σε σταματήσουν...
Κατι σε 35 σκουρότητα επρεπε να βάλεις .. αλλωστε μπροστά πάντα πιο φωτεινα θα δείχνει εξαιτίας του παρμπριζ.Για τον ατμοσφαιρικό μπορεις και από τογιοτα να παρεις αλλα ειναι ακριβα (18 το ένα) αλλιως να δοκιμάσεις στην Καλλιθεα στο ICS Car Studio που κανει και τοποθετήσεις και στα χερουλια κλπ....
-
Oντως πολύ μαύρα τα εμπρός ειδικά με το λευκό χρώμα κάνουν μπαμ. Τα είχα κι εγώ έτσι στο προηγούμενο μου για μια 3ετια μέχρι να το δώσω και δεν με είχαν καν σταματήσει. Αλλά είναι και πόσο τυχερός είσαι.
-
@iceman7 said in 2020 Toyota Yaris:
Υπεροχο ειναι!
Η αποχρωση μπροστά ειναι πολυ σκουρα και θα σε γράψουν αν σε σταματήσουν...
Κατι σε 35 σκουρότητα επρεπε να βάλεις .. αλλωστε μπροστά πάντα πιο φωτεινα θα δείχνει εξαιτίας του παρμπριζ.Για τον ατμοσφαιρικό μπορεις και από τογιοτα να παρεις αλλα ειναι ακριβα (18 το ένα) αλλιως να δοκιμάσεις στην Καλλιθεα στο ICS Car Studio που κανει και τοποθετήσεις και στα χερουλια κλπ....
Σε ευχαριστώ! Είχε συννεφιά στην φώτο, κανονικά δεν είναι τοσο κατράμι τα τζάμια και βλέπεις μέσα τα πάντα αλλά σκοτεινά.. θα δείξει.
-
@elteo said in 2020 Toyota Yaris:
Oντως πολύ μαύρα τα εμπρός ειδικά με το λευκό χρώμα κάνουν μπαμ. Τα είχα κι εγώ έτσι στο προηγούμενο μου για μια 3ετια μέχρι να το δώσω και δεν με είχαν καν σταματήσει. Αλλά είναι και πόσο τυχερός είσαι.
Δεν θα σε σταματησουν για τα τζάμια αλλά αν σε σταματησουν για οτιδήποτε αλλο θα τη φας .... μου έχει συμβεί!
Παιζει ρόλο και η αντίθεση με το λευκό εννοείται! -
Οπότε όταν σε σταματήσουν, κατεβάζεις τέρμα κάτω τα μπροστινά παράθυρα. Όσο κρύο κι αν κάνει.
-
@theodosis_ Ερώτηση. Απο τη στιγμη που ήρθε πειραια , θυμασαι ποσες μερες μετα το παρελαβες?
-
@ribopaido said in 2020 Toyota Yaris:
@theodosis_ Ερώτηση. Απο τη στιγμη που ήρθε πειραια , θυμασαι ποσες μερες μετα το παρελαβες?
10 με 15 μέρες χρειάστηκε. Και η έκδοση άδειας κυκλοφορίας έγινε μέσα σε 2 μέρες. Έπρεπε να προπληρώσω όλο το ποσό για να εκτελωνιστεί το αυτοκίνητο.. Πρώτη φορά το βλέπω αλλα από ότι διάβασα είναι ανάλογα την εταιρία.
-
@fanis75 said in 2020 Toyota Yaris:
@nikakisx2021 said in 2020 Toyota Yaris:
Και το αποτέλεσμα είναι ικανοποιητικό; Αξίζει τα χρήματα; Το έκανες μόνος σου ή σε ηλεκτρολόγος; χρειάζεται CANBUS και τέλος πόσο στοιχίσε; ευχαριστώ
- Το αποτέλεσμα είναι πάρα πολύ καλό, είδα μεγάλη διαφορά. Οπότε ναι αξίζει.
- Το έχω γράψει και παλιότερα, πήγα στην xenonlights που το κατέχουν, γιατί ήθελα να αλλάξω και εσωτερικά λάμπες κλπ. και επίσης ήθελα να μου ρυθμίσουν και τα φώτα.
Όμως είναι πανεύκολο να τις βάλεις και μόνος σου, είναι ίσως το πιο εύκολο αυτοκίνητο από όσα είχα για να αλλάξεις λάμπες, είναι 5' υπόθεση. - Δεν χρειάστηκε κάτι άλλο, οι λάμπες που μου έβαλαν δεν βγάζουν error.
- Δεν ξέρω, γιατί έκανα 3-4 πράγματα μαζί, οπότε πλήρωσα σύνολο. Υπολογίζω κάπου σ
τα €100-120, αλλά δεν είμαι και σίγουρος. Εαν το κάνει μόνος σου μπορείς και με λιγότερα χρήματα. To βασικό ειναι να πάρεις ποιοτικά led.
ΣΕ υπέρ ευχαριστώ. Θα το ψάξω άμεσα.
-
Και το αποτέλεσμα είναι ικανοποιητικό; Αξίζει τα χρήματα; Το έκανες μόνος σου ή σε ηλεκτρολόγος; χρειάζεται CANBUS και τέλος πόσο στοιχίσε; ευχαριστώ
- Το αποτέλεσμα είναι πάρα πολύ καλό, είδα μεγάλη διαφορά. Οπότε ναι αξίζει.
- Το έχω γράψει και παλιότερα, πήγα στην xenonlights που το κατέχουν, γιατί ήθελα να αλλάξω και εσωτερικά λάμπες κλπ. και επίσης ήθελα να μου ρυθμίσουν και τα φώτα.
Όμως είναι πανεύκολο να τις βάλεις και μόνος σου, είναι ίσως το πιο εύκολο αυτοκίνητο από όσα είχα για να αλλάξεις λάμπες, είναι 5' υπόθεση. - Δεν χρειάστηκε κάτι άλλο, οι λάμπες που μου έβαλαν δεν βγάζουν error.
- Δεν ξέρω, γιατί έκανα 3-4 πράγματα μαζί, οπότε πλήρωσα σύνολο. Υπολογίζω κάπου σ
τα €100-120, αλλά δεν είμαι και σίγουρος. Εαν το κάνει μόνος σου μπορείς και με λιγότερα χρήματα. To βασικό ειναι να πάρεις ποιοτικά led.
ΣΕ υπέρ ευχαριστώ. Θα το ψάξω άμεσα.
Δυστυχως το xenonlights σταμάτησε να λειτουργεί και είναι κλειστό εδώ και ένα μήνα. (Google maps)
-
Δυστυχως το xenonlights σταμάτησε να λειτουργεί και είναι κλειστό εδώ και ένα μήνα. (Google maps)
αλήθεια?? ούτε που το ήξερα....να δω που θα πάω εαν χαλάσει κάτι!?!?
@iceman7 γνωρίζεις εσύ κάτι επ' αυτού?
-
αλήθεια?? ούτε που το ήξερα....να δω που θα πάω εαν χαλάσει κάτι!?!?
@iceman7 γνωρίζεις εσύ κάτι επ' αυτού?
Ναι βρε συ .. και καπου αλλου το εγραψα...
Βγηκε σε συνταξη ο Γιαννης... -
Βγηκε σε συνταξη ο Γιαννης...Ούτε που το είχα διαβάσει....1η φορά το ακούω!! Και ο γιός του, που ήταν εκεί, δεν το ανέλαβε?
μπούρδα, γιατί τώρα πρέπει να ψάχνω ποιος θα το φτιάξει εαν πάθει κάτι....τρέχα γύρευε!!
-
Βγηκε σε συνταξη ο Γιαννης...Ούτε που το είχα διαβάσει....1η φορά το ακούω!! Και ο γιός του, που ήταν εκεί, δεν το ανέλαβε?
μπούρδα, γιατί τώρα πρέπει να ψάχνω ποιος θα το φτιάξει εαν πάθει κάτι....τρέχα γύρευε!!
Κατι μου ειχε πει οτι θα εμενε για να ξεστοκάρει ο γιος αλλα νομλιζω εκλεισε και φορλογικά ...
Βασικά δεν έχεις εγγυηση πια αλλά δεν παθαίνουν τιποτα .. στο γιαρις που δωσαμε δεν ειχαμε το παραμικρό πρόβλημα 6 χρόνια!
Αλλα μεγαλα επωνυμα μαγαζια να φοβασαι που πουλανε φυκια!
Θα σου πω απόψε ... -
Βασικά δεν έχεις εγγυηση πια αλλά δεν παθαίνουν τιποτα .. στο γιαρις που δωσαμε δεν ειχαμε το παραμικρό πρόβλημα 6 χρόνια!
Αλλα μεγαλα επωνυμα μαγαζια να φοβασαι που πουλανε φυκια!
Θα σου πω απόψε ...Δεν με νοιάζει η εγγύηση, λάμπες είναι καίγονται...τις αλλάζω, κλάην! Με νοιάζει οι πατέντες που έκανε, ειδικά στο χώρο αποσκευών, εαν γίνει καμια στραβή. Τεσπα...πολύ ευτελές θέμα για να με προβληματίσει, εχουμε σοβαρά θέματα στην ζωή.
-
@theodosis_ said in 2020 Toyota Yaris:
10 με 15 μέρες χρειάστηκε. Και η έκδοση άδειας κυκλοφορίας έγινε μέσα σε 2 μέρες. Έπρεπε να προπληρώσω όλο το ποσό για να εκτελωνιστεί το αυτοκίνητο.. Πρώτη φορά το βλέπω αλλα από ότι διάβασα είναι ανάλογα την εταιρία.
Να προπληρωσεις ολο το αμαξι; Ανεξαρτητως τροπου πληρωμης ε;
Εμενα στο παρπαλιαρη δεν μου ανεφερε τπτ αγχωθηκα τωρα -
@theodosis_ said in 2020 Toyota Yaris:
Να προπληρωσεις ολο το αμαξι; Ανεξαρτητως τροπου πληρωμης ε;
Εμενα στο παρπαλιαρη δεν μου ανεφερε τπτ αγχωθηκα τωραΑπό τον Πασπαλιάρη το πήρα, ήταν χωρίς δάνειο η εξόφληση, ίσως για αυτο..
2020 Toyota Yaris