-
Γενική παρατήρηση είναι, εν έτει 2023 πρέπει να μπεί ένα τέλος στην εμφυλιοπολεμική ρητορική.
Τελευταία φορά που κοίταξα, εδω μέσα έχουμε δασκάλους, λογιστές, Ι.Υ, δημόσιους υπαλλήλους, ΙΤ-δες, γιατρούς κτλ, όχι "μοβόρους" Ράμπο οπότε είναι λίγο αστείο να μιλάμε για σφαλιάρες, μάπες, ξύλο και αντίστοιχα στρατόκαυλα σχόλια τύπου "βομβαρδίστε τους Χ/Ψ" ή "σβήστε από το χάρτη τον τάδε λαό" ανάλογα με το που βρισκόμαστε ηθικά και ποιά πλευρά της ιστορίας ακολουθούμε.
-
Το "κακό", που γράφει ο κρουζερ, είναι ότι τώρα βγαίνουν ανοξείδωτα τα κονσερβοκούτια με ίζη όπενινγκ χωρίς ανοιχτήρι και καπάκι ασφαλείας να μην κόβεσαι... και ξέρει να φυλάγεται ο καπιταλισμός, και κάποιος έβγαλε πολλά λεφτά απ την πατέντα, 2 σε 1.
Τώρα όμως οι κονσέρβες στα μάρκετ, παρόλο που τα ράφια είναι γεμάτα, αρχίζουν και γίνονται ακριβοθώρητες για τους περισσότερους.
Βάλε και λίγο τα κουπόνια τροφίμων του μάρκετ πας, βάλε και λίγο ότι η Κεντρική εξουσία παρακολουθεί τους πάντες, αρχίζει και γυρίζει το πράγμα... -
Παρατηρώ επίσης ότι όχι μόνο τους θεωρούμε εμείς "σοβαρούς", αυτούς με πτυχία και καριέρες, αλλά και οι ίδιοι θεωρούν τους εαυτούς τους σοβαρούς, κι ας πηγαίνουν και ψηφίζουν κεραλοιφες και θεουσους και απολειφάδια της χούντας. Κι εν τω μεταξύ, αντίθετα με τους αριστερούς, μαρτυράνε και χωρίς ξύλο!
-
δεν έχουμε κάτι να φοβηθούμε και σε κάποιον να απολογηθούμε...
σε αυτές τις περιπτώσεις που οι πολιτικοί πιάνουν κορυφή στην μαλακία, αυτό που τους πονάει περισσότερο θα πρέπει να νιώσουν...
απολειφάδια από χούντες δεν έχουμε μόνο ένα, έχουμε πολλά τουλάχιστον 10 τέτοια κατεβαίνουν στις εκλογές.
μαυροκόκκινα και κοκκινόμαυρα που είναι και η μόνη τους διαφορά...
στο όνομα δηλαδή....
οπότε η επιλογή του κόμματος των κλεφτών, ή μαυροκόκκινο ή κόκκινομαυρο, θα πρέπει να είναι στοχευμένη ως προς τι θα ενοχλήσει τους ανόητους περισσότερο.
-
Άντε πάλι ένα ξέπλυμα με τη θεωρία των 2 άκρων. Τα ίδια Παντελάκη μου...
-
Ανδρουλάκη πλήρωσε να παίζει αυτό το βίντεο με τον Σπυρόπουλο στο Σκάι κάθε μέρα μέχρι τις ευρωεκλογές !!!
https://twitter.com/Spiropoulos_A/status/1720079784670269560?t=JjZooV-ea9pWDaaJR1uc8w&s=19
-
-
Εγώ βλέπω μια επικοινωνιακή επίθεση, κλέφτες απατεώνες επαγγελματίες, παίρνουν επιδόματα, ο κοινωνικός αυτοματισμός στα καλύτερα του!
-
Όταν ήμουν μικρός και μου διάβαζε ή μου έλεγε παραμύθια η μητέρα μου, πάντα υπήρχε κάποιος κακός και κάποιος καλός.
Με τον οποίο καλό, πάντα ταυτιζόμουνα.
Φυσικά τα παραμύθια τελείωναν με το: Ζήσαν αυτοί καλά και εμείς καλύτερα.Τώρα που περάσανε τα χρόνια, πάλι υπάρχει κάποιος καλός και κάποιος κακός.
Μόνο που αυτοί που μας λένε το παραμύθι, λένε ότι κακός είμαι εγώ και αυτοί οι καλοί.
Φυσικά το παραμύθι σήμερα τελειώνει με το: Ζήσαν αυτοί πολύ καλά και εμείς κάθε χρόνο και χειρότερα. -
@diego1960 said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
Γενική παρατήρηση είναι, εν έτει 2023 πρέπει να μπεί ένα τέλος στην εμφυλιοπολεμική ρητορική.
Ο πρώτος ήταν ο επίτιμος που επιχείρησε να βάλει τέλος σε αυτή την δολοφονική ρητορική, μετά τον έβαλαν στην άκρη και βγήκαν στην φόρα Χρυσή Αυγή, ΑΝΤΑΡΣΥΑ με όλα τα παρακλάδια τους, τώρα με Κυριάκο φαίνεται επιτέλους να πάνε στο περιθώριο αυτές οι ταμπέλες περί δεξιάς και αριστεράς.
-
@ektoras said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
Όταν ήμουν μικρός και μου διάβαζε ή μου έλεγε παραμύθια η μητέρα μου, πάντα υπήρχε κάποιος κακός και κάποιος καλός.
Φυσικά τα παραμύθια τελείωναν με το: Ζήσαν αυτοί καλά και εμείς καλύτερα.Τώρα που περάσανε τα χρόνια, πάλι υπάρχει κάποιος καλός και κάποιος κακός.
Μόνο που αυτοί που μας λένε το παραμύθι, λένε ότι κακός είμαι εγώ και αυτοί οι καλοί.
Φυσικά το παραμύθι σήμερα τελειώνει με το: Ζήσαν αυτοί πολύ καλά και εμείς κάθε χρόνο και χειρότερα.Πολέμιον ανθρώποις αυτοί εαυτοίς.
-
@lap said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
Φυσικά το παραμύθι σήμερα τελειώνει με το: Ζήσαν αυτοί πολύ καλά και εμείς κάθε χρόνο και χειρότερα.Πολέμιον ανθρώποις αυτοί εαυτοίς.
"Two things are infinite: the universe and human stupidity; and I’m not sure about the universe!"
Albert Einstein
-
-
@zithos said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
Ο πρώτος ήταν ο επίτιμος που επιχείρησε να βάλει τέλος σε αυτή την δολοφονική ρητορική, μετά τον έβαλαν στην άκρη και βγήκαν στην φόρα Χρυσή Αυγή, ΑΝΤΑΡΣΥΑ με όλα τα παρακλάδια τους, τώρα με Κυριάκο φαίνεται επιτέλους να πάνε στο περιθώριο αυτές οι ταμπέλες περί δεξιάς και αριστεράς.
Μύρισαν βανίλια και άνθη πορτοκαλιάς ο ναζισμός και η ακροδεξιά! Δε χρειάζεται άλλο ξέπλυμα, φτάνει για σήμερα, θα ξεβάψουν!
-
@lap said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
"Two things are infinite: the universe and human stupidity; and I’m not sure about the universe!"
Albert Einstein
Άλμπερτ, έχε το νου σου στον φθόνο και τους τοξικούς ανθρώπους και άσε το σύμπαν να διαστέλλεται.
-
Ανάπτυγκζη ρε μ.....ιά!
-
Εκεί που ανοίγει ένα σχολείο κλείνει μια φυλακή, εκτός και ανοίξει δίπλα μια εταιρεία παροχής πιστώσεων οπότε ανοίγει ξανά η φυλακή.
-
@racefun1971 said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
Εκεί που ανοίγει ένα σχολείο κλείνει μια φυλακή, εκτός και ανοίξει δίπλα μια εταιρεία παροχής πιστώσεων οπότε ανοίγει ξανά η φυλακή.
ή εναλλακτικά ένα καζίνο.
-
Μύρισαν βανίλια και άνθη πορτοκαλιάς ο ναζισμός και η ακροδεξιά! Δε χρειάζεται άλλο ξέπλυμα, φτάνει για σήμερα, θα ξεβάψουν!
Αυτοί κλάφτους διασπάστηκαν σε 100 κομματίδια και πλακώνονται ο ένας με τον άλλον.
-
Τωρα εχουμε μια παραταξη μονο
one ΝΔ to rule them all.
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2