-
@yem said in Σχολιασμός άλλων χωρών (πολιτική κυρίως) [Διάσπαση]:
Παλαιστίνιο που μένει Ελλάδα και επέμενε ότι το rave party ήταν σε χώρο του στρατοπέδου και άρα τα παιδιά του party ήταν στρατιώτες.
Δεν ήταν καλά δασκαλεμένος ο Παλαιστίνιος.
Αν ήταν καλά δασκαλεμένος θα έπρεπε να πει ότι το rave party ήταν της ΔΑΠ ΝΔΦΚ προμελετημένο και καλά προσχεδιασμένο από τον Κούλη...
-
Η ιστορία ορίζεται, όταν πεθάνει και ο τελευταίος που την έζησε.
Μέχρι τότε γίνεται καταγραφή γεγονότων.Για το αν είμαστε στην σωστή πλευρά ή όχι, θα το ξέρουμε μετά από πολλές δεκαετίες.
Όπως λέει και η παροιμία: Το κατούρημα στην θάλασσα το βρίσκουμε στο αλάτι.
@diego1960 said in Σχολιασμός άλλων χωρών (πολιτική κυρίως) [Διάσπαση]:
> Μα αυτές τις χώρες τις κρίνετε ως τριτοκοσμικές και επικίνδυνες!Και τι κάνουμε;
Τις δεχόμαστε αμάσητα;
Πρέπει να κάνουμε κάτι ώστε να βελτιωθούν;
Περιμένουμε μέχρι να μας καταστρέψουν;Έχεις κάποια καλή πρόταση ;
-
Πως ακριβώς έχει δικαίωμα να μιλάει για ηθική ανωτερότητα λοιπόν η ΕΕ; Ίδια χάλια θα πω εγώ για να μη γράψω τίποτα χειρότερο. Ας σταματήσουμε λοιπόν να κουνάμε το δάχτυλο σε άλλους λαούς και ας δούμε το τέρας στον καθρέφτη. Η υποκρισία της Δύσης έχει παραγίνει θα πω.
Ίδια συμπεριφορά με αραβικούς λαούς η ΕΕ προς τους ομοφυλόφιλους,τους αλλόθρησκους ή άθεους,προς τις γυναίκες σε δικαιώματα κ.λ.π.;;
Eντάξει, ούτε ο Τσουκαλάς με τόσο τυφλό φανατισμό δεν κραυγάζει "γ@μιέται ο ΠΑΟ κι η Λεωφόρος" κάθε μέρα,για να υπάρχει κάποιος το ίδιο φανατικά να φωνάζει " γ@μιέται η ΕΕ κι οι Βρυξέλλες"... -
Να μην κλείνει λέω εγώ κανέναν σε στρατοπεδο συγκέντρωσης ναζιστικού τύπου με μια τουαλέτα για 1000 άτομα και να τους έχει σε ξενοδοχείο φιλοξενίας με το που πατάνε το πόδι τους σε ελληνικό/ευρωπαικό έδαφος ωσπου να δουν αν θα προχωρήσουν οι αιτήσεις που θα κάνουν για μετοίκηση στην Ευρώπη ή όχι ή η χορήγηση ασύλου.
Ναι να τους βάλουμε και στο Χίλτον μήπως? Εννοείται θα είναι σε άθλιες συνθήκες μπας και πάρουν το μήνυμα και δεν έρχονται και επίσης γιατί να πληρώνει ο κάθε φορολγούμενος το κόστος για αυτά, δεν το κατάλαβα. Και πολύ χλίδα τους έχουμε.
-
Αφήστε για λίγο την προπαγάνδα των Κουλικων και των Γραβανηδων που έχουν γεμίζει με ψέματα τα ΜΚΔ και διαβάστε κάνα σοβαρό άνθρωπο.
Εδώ ο ελληνορθόδοξος Παμμεγίστος μαθηματικός Νικόλας Νασσιμ μας τα κάνει πενηνταρακια
-
@panormus772 said in Σχολιασμός άλλων χωρών (πολιτική κυρίως) [Διάσπαση]:
Πως ακριβώς έχει δικαίωμα να μιλάει για ηθική ανωτερότητα λοιπόν η ΕΕ; Ίδια χάλια θα πω εγώ για να μη γράψω τίποτα χειρότερο. Ας σταματήσουμε λοιπόν να κουνάμε το δάχτυλο σε άλλους λαούς και ας δούμε το τέρας στον καθρέφτη. Η υποκρισία της Δύσης έχει παραγίνει θα πω.
Ίδια συμπεριφορά με αραβικούς λαούς η ΕΕ προς τους ομοφυλόφιλους,τους αλλόθρησκους ή άθεους,προς τις γυναίκες σε δικαιώματα κ.λ.π.;;
Eντάξει, ούτε ο Τσουκαλάς με τόσο τυφλό φανατισμό δεν κραυγάζει "γ@μιέται ο ΠΑΟ κι η Λεωφόρος" κάθε μέρα,για να υπάρχει κάποιος το ίδιο φανατικά να φωνάζει " γ@μιέται η ΕΕ κι οι Βρυξέλλες"...Σωστά, σε αυτούς έχει καλύτερη συμπεριφορά, στους κομμουνιστές, τους πρόσφυγες και τους μετανάστες έχουμε δει τι κάνουν τα τελευταία 50 χρόνια. Αντίθετα κανένα προβληματάκι δε βλέπω να έχουν με τους ναζί και τους ακροδεξιούς. Ευχαριστώ, δε θα πάρω προσωπικά.
Μείνετε εσείς να θεωρείτε την ΕΕ φάρο ηθικής, για μένα είναι ένα καθεστώς που προάγει μόνο τη βία, τη φτώχεια και το ρατσισμό. Ευτυχώς δεν είμαστε το ίδιο.
@fanis75 said in [Σχολιασμός άλλων χωρών (πολιτική κυρίως) [Διάσπαση]](/post
Ναι να τους βάλουμε και στο Χίλτον μήπως? Εννοείται θα είναι σε άθλιες συνθήκες μπας και πάρουν το μήνυμα και δεν έρχονται και επίσης γιατί να πληρώνει ο κάθε φορολγούμενος το κόστος για αυτά, δεν το κατάλαβα. Και πολύ χλίδα τους έχουμε.
Θα είμαι απόλυτα σαφής. Ναι να έχουν αξιοπρεπείς συνθήκες. Όχι δε με ενδιαφέρει στο ελάχιστο αν παραπονιέται για τους έξτρα φόρους ο κάθε κυρ Παντελής. Αν δε γουστάρει να πετάει λεφτά από το παράθυρο να μην ψηφίζει διαχρονικά καθάρματα που ρουφάνε το δημόσιο χρήμα με προβοσκίδα.
-
Θα είμαι απόλυτα σαφής. Ναι να έχουν αξιοπρεπείς συνθήκες. Όχι δε με ενδιαφέρει στο ελάχιστο αν παραπονιέται για τους έξτρα φόρους ο κάθε κυρ Παντελής.
Φυσικά και να μην έχουν, εφόσον έχουν εισέλθει παράνομα. Δεν γράφω τι πρέπει να γίνει γιατί θα πέσουν οι αριστεροί και δήθεν φιλανθρωπιστές και δικαιωματιστές να με φάνε. Αλλά εαν μπουν, θα μείνουν σε χάλια συνθήκες μέχρι να φύγουν και να μάθουν να μην έρχονται άλλοι.
Επίσης εσένα μπορεί να μην σε ενδιαφέρει που πάνε οι φόροι σου, εμένα όμως που πληρώνω πολλές χιλιάδες και δεν έχω σχολεία και νοσοκομεία με ενδιαφέρει!
-
Μπερδεύεσαι. Δεν έχεις σχολεία και νοσοκομεία γιατί τα λεφτά τα φάγανε οι "άριστοι" σε μίζες, τα πρασινορόζ λαμόγια, τα κολλητάρια τους, τα τριτοξάδερφα και οι γκόμενές τους. Όχι γιατί πάνε στους κακομοίρηδες που θαλασσοπνίγονται στο Αιγαίο. Θα ξεχάσουμε και αυτά που ξέρουμε.
Btw και εγώ φορολογούμενος είμαι, και θέλω να είμαι αρκεί τα χρήματά μου να πηγαίνουν σε δημόσιες δομές και όχι σε απευθείας αναθέσεις στα κολλητάρια. Τι λέω βέβαια...
Οι ανθρώπινες συνθήκες, η παροχή πόσιμου νερού, φαγητού, στέγης, καθαρής τουαλέτας κτλ είναι θέμα ανθρωπισμού. Ούτε στα ζώα δεν αξίζει να ζουν χωρίς αυτά. Αν δεν καταλαβαίνεις ούτε αυτό το βασικό λυπάμαι.
-
Ο.κ. diego.
Eσύ αν αύριο -υποθετικά λέμε- χρειαστεί να πας μετανάστης ή πρόσφυγας κάπου, πήγαινε προς την Ασία. Εγώ μάλλον θα πάω προς τα Δυτικά. -
Μπερδεύεσαι. Δεν έχεις σχολεία και νοσοκομεία γιατί τα λεφτά τα φάγανε οι "άριστοι", τα λαμόγια, τα κολλητάρια τους, τα τριτοξάδερφα και οι γκόμενές τους. Όχι γιατί πάνε στους κακομοίρηδες που θαλασσοπνίγονται στο Αιγαίο. Θα ξεχάσουμε και αυτά που ξέρουμε.
Προφανώς και για αυτό δεν τους ψηφίζω. Αλλά ένα μέρος πάνε και σε διάφορες δομές κλπ. αλλιώς που βρίσκουν τα λεφτά? Εγώ λοιπόν δεν θέλω ούτε να τα τρώνε οι πολιτικοί (αλλά αυτό δεν αλλάζει) ούτε να πηγαίνουν σε δομές. Ο καθένας στην χώρα του, εαν δεν του αρέσει ας την αλλάξει, όχι να μου φορτώνεται εμένα, αρκετά προβλήματα έχουμε και χωρίς αυτούς.
-
Εννοείται Ασία θα πήγαινα! Ειδικά καμιά Ταυλάνδη ή Ινδονησία, σιγά μην πήγαινα στη στρούγκα τη Δύση. Η Δύση και δημογραφικά θα τελειώσει, είναι σχεδόν βέβαιο. Αυτό συμβαίνει όταν οι ανισότητες χτυπάνε κόκκινο, γίνεται υπερσυσσώρευση χρήματος σε λίγους και εκλεκτούς, η δημόσια υγεία και παιδεία διαλύονται, τα εργασιακά γίνονται κουρελόχαρτα και πλέον με τους 2 εργαζόμενους δυσκολεύεσαι να παντρευτείς και να κάνεις παιδί. Δεν έχει να δώσει τίποτα πλέον παρα μιζέρια, φτώχεια, ανασφάλεια και άνοδο της ακροδεξιάς.
-
Εννοείται Ασία θα πήγαινα! Ειδικά καμιά Ταυλάνδη ή Ινδονησία, σιγά μην πήγαινα στη στρούγκα τη Δύση. Η Δύση και δημογραφικά θα τελειώσει, είναι σχεδόν βέβαιο. Αυτό συμβαίνει όταν οι ανισότητες χτυπάνε κόκκινο, γίνεται υπερσυσσώρευση χρήματος σε λίγους και εκλεκτούς και πλέον με τους 2 εργαζόμενους δυσκολεύεσαι να παντρευτείς και να κάνεις παιδί.
Ενώ στην Ινδονησία θα ζήσεις άνετα και μάλιστα ως ξένος αλλόθρησκος;
Eδώ υποφέρουν οι ντόπιοι εκεί,τη δική σου έννοια θα 'χουν να βολέψουν.Έχω την εντύπωση ότι λες ότι λες, απλά ως αντιλογία και μόνο..
-
@panormus772 said in Σχολιασμός άλλων χωρών (πολιτική κυρίως) [Διάσπαση]:
Έχω την εντύπωση ότι λες ότι λες, απλά ως αντιλογία και μόνο..
Απλά ζει στην φανταστική κοσμάρα του. Σαν τις μοντέλες που εύχονταν παγκόσμια ειρήνη στα καλλιστεία.
-
Ενω στην "πολιτισμένη Δύση" περνάνε καλά, όπως πχ. στη Γαλλία με το ξύλο που τρώνε επειδή ζητούν τα αυτονόητα, τη φτώχεια που πλέον αγγίζει τους περισσότερους, ή στην Αμερική που μένουν άστεγοι αν τους έρθει κάνας λογαριασμός 6ψήφιος επειδή δεν τους καλύπτει τη νοσηλεία η ασφαλιστική. Ή να είστε στην Αυστρία και να σας λέει ο Καγκελάριος να ταίσετε McDonalds τα παιδιά σας αν δεν έχετε λεφτά. Ωραίο πολιτισμό και αξίες έχει η Δύση!
Εγώ θα αντιστρέψω το ερώτημα. Γιατί τέτοια τρέλα να υποστηρίξετε ένα καθεστώς που ρίχνει την ποιότητα ζωής κάθε χρόνο και χειρότερα για την πλειοψηφία και στο μέλλον θα είναι ακόμα χειρότερα; Γιατι τέτοια αγάπη για αυτά τα χάλια; Τόσο λίγο πιστεύετε οτι αξίζετε;
Εκτός φυσικά και αν γουστάρετε να πεθαίνετε σε ράντζα σε δημόσια νοσοκομεία διαλυμένα όσο το κάθε έμμισθο τσουτσέκι σας κουνάει το δάχτυλο για το πως "δεν έχετε ευρωπαική παιδεία και είστε η τελευταία Σοβιετία της Ευρώπης". Εκεί πάσο, μιλάμε για φετίχ. -
Εγώ θα αντιστρέψω το ερώτημα. Γιατί τέτοια τρέλα να υποστηρίξετε ένα καθεστώς που ρίχνει την ποιότητα ζωής κάθε χρόνο και χειρότερα για την πλειοψηφία και στο μέλλον θα είναι ακόμα χειρότερα;
Γιατί -με τα σαφώς δεδομένα μειονεκτήματα του- είναι το καλύτερο από τα υπάρχοντα,και ξεκινά από ένα επίπεδο που πιο εύκολα επιδέχεται βελτιώσεις,σε σχέση με τα άλλα που πρέπει να ξεκινήσεις από το μηδέν.
Δεν είναι το ιδανικό και τέλειο αλλά δεν είναι το χειρότερο..Δηλ. στην Ινδονησία και στην Ταϋλάνδη που λες όλα αυτά υπάρχουν σε καλύτερο βαθμό από την Ευρώπη;
-
«Καλύτερα νεκρή παρά όμηρος της Χαμάς»: Λυγίζει πατέρας 8χρονης που δολοφονήθηκε.
Σε μια σπαρακτική συνέντευξη στο CNN, o Χαντ ξέσπασε σε δάκρυα καθώς αφηγούνταν τη στιγμή που τελικά του είπαν ότι βρέθηκε το πτώμα της κόρης του - και η αντίδρασή του ήταν ανακούφιση που δεν την είχαν απαγάγει! «Βρήκαμε την Έμιλι. Είναι νεκρή, και η απάντησή μου ήταν "ναι!". Είπα "ναι!" και χαμογέλασα, γιατί αυτή είναι η καλύτερη είδηση από τις πιθανότητες που ήξερα» είπε ο Χαντ με τρεμάμενη φωνή.
«Δεν θα είχαν φαγητό, ούτε νερό. Θα ήταν σε ένα σκοτεινό δωμάτιο γεμάτο με -ένας θεός ξέρει- πόσους ανθρώπους. Και τρομοκρατημένη κάθε λεπτό, ώρα, μέρα και πιθανόν και τα επόμενα χρόνια. Έτσι, ο θάνατός της ήταν μια ευλογία. Μια απόλυτη ευλογία», συνέχισε.
-
Δεν ξερω αν ειναι καλύτερα ή όχι και δεν το ψάχνω γιατί προς το παρόν δεν υπάρχει περίπτωση να φύγω, αυτό που ξέρω σίγουρα είναι οτι έχουν πιο ωραία φαγητά, γκομενάκια, ζωή, παραλίες και τροπικά μέρη. Όσοι γνωστοί έχουν πάει για πάνω από μήνα δεν ήθελαν να γυρίσουν από αυτά τα μέρη. Μόνο η υγρασία είναι ένα θέμα μου έλεγαν και οι μουσώνες.
Και Dubai έχω φίλο που μου έχει πει τα καλύτερα, άπειρα λεφτά, χλίδα, supercars παντού, μοντέλα κτλ. Πάλι το κλίμα είναι το μοναδικό πρόβλημα. Προσπαθώ δλδ να δω το αντίπαλο δέος σε όλα αυτά και δεν το βλέπω από την πλευρά της Δύσης, σίγουρα δε θα προτιμούσα Αμερικές και Λονδίνα.
Εδώ στη στρούγκα πάντως των απογόνων του Μεγαλέξανδρου έχουμε μόνο τσιμεντοφαβέλες, κίνηση, βουλωμένα φρεάτια, φτώχεια, μιζέρια, φόβο, διαλυμένη υγεία και παιδεία, λαμόγια πολιτικούς, ελεγχόμενα ΜΜΕ, διαλυμένα ΜΜΜ, βρωμιά κτλ. Τουλάχιστον στα μέρη που θεωρούνται "τριτοκοσμικά" και έχουν διαλυμένο κράτος και περιμένεις σκατά συνθήκες, δεν προσπαθούν να σε πείσουν οτι οι κλανιές μυρίζουν σαν άρωμα όπως γίνεται στη Δύση. Δε σου λένε "αυτό είναι το καλύτερο που μπορείς να έχεις και μην παραπονιέσαι". Τουλάχιστον κάτι θα κερδίσεις όπως πχ. άλλη κουλτούρα, κουζίνα, κλίμα κτλ, ειλικρινά ψάχνω να βρω ένα καλό που έχει η ζωή στην Ελλάδα πέρα από γνωστούς, φίλους και οικογένεια και δε βρίσκω τίποτα. Μοιάζει σα να κυλιόμαστε στη λάσπη κάθε μέρα και να πρέπει να το θεωρούμε και φυσιολογικό αυτό. -
Τουλάχιστον στα μέρη που θεωρούνται "τριτοκοσμικά" και έχουν διαλυμένο κράτος και περιμένεις σκατά συνθήκες, δεν προσπαθούν να σε πείσουν οτι οι κλανιές μυρίζουν σαν άρωμα όπως γίνεται στη Δύση.Χαχαχαχαχα καλοοοοό !!!
Φαντάζομαι πως θα μυρίζουν οι κλανιές που θα ρίχνετε εσύ και οι ομοϊδεάτες σου, αν γίνει κανένα ντου από τους κατατρεγμένους που με τόσο πάθος υποστηρίζετε.
Δεν πειράζει εμείς οι υπόλοιποι θα τις μετατρέψουμε σε άρωμα.
-
Δεν ξερω αν ειναι καλύτερα ή όχι και δεν το ψάχνω γιατί προς το παρόν δεν υπάρχει περίπτωση να φύγω, αυτό που ξέρω σίγουρα είναι οτι έχουν πιο ωραία φαγητά, γκομενάκια, ζωή, παραλίες και τροπικά μέρη. Όσοι γνωστοί έχουν πάει για πάνω από μήνα δεν ήθελαν να γυρίσουν από αυτά τα μέρη. Μόνο η υγρασία είναι ένα θέμα μου έλεγαν και οι μουσώνες.
Όταν πας για τουρισμό, παντού ωραία είναι.
Και στην Ελλάδα όσοι ξένοι έρχονται ως τουρίστες,παράδεισος λένε πως είναι..Άλλο σαν τουρίστας κι άλλο ως πολίτης να ζεις σε μια χώρα.Γι αυτό για όσα σου λένε γι αυτές τις χώρες, κράτα μικρό καλάθι..
-
@ektoras said in Σχολιασμός άλλων χωρών (πολιτική κυρίως) [Διάσπαση]:
Τουλάχιστον στα μέρη που θεωρούνται "τριτοκοσμικά" και έχουν διαλυμένο κράτος και περιμένεις σκατά συνθήκες, δεν προσπαθούν να σε πείσουν οτι οι κλανιές μυρίζουν σαν άρωμα όπως γίνεται στη Δύση.Χαχαχαχαχα καλοοοοό !!!
Φαντάζομαι πως θα μυρίζουν οι κλανιές που θα ρίχνετε εσύ και οι ομοϊδεάτες σου, αν γίνει κανένα ντου από τους κατατρεγμένους που με τόσο πάθος υποστηρίζετε.
Δεν πειράζει εμείς οι υπόλοιποι θα τις μετατρέψουμε σε άρωμα.
Mετατρέψτε ό,τι θέλετε, απλά για εσάς και μόνο σταματήστε να ζείτε μέσα στο φόβο κάθε μέρα. Όλο για ντου από μουσουλμάνους που θα πάρουν τα όπλα ακούμε, για τουρκικές επιθέσεις εδώ και 20+ χρόνια, για το κόμμα του Οδυσσέα Τσενάι που θα μαζέψει τους αλβανόφωνους κτλ. Φόβο για όλα, φόβο παντού. Συγγνώμη αλλά δε μπορώ να ζήσω έτσι προσωπικά.
@panormus772 said in [Σχολιασμός άλλων χωρών (πολιτική κυρίως) [Διάσπαση]](/post
Όταν πας για τουρισμό, παντού ωραία είναι.
Και στην Ελλάδα όσοι ξένοι έρχονται ως τουρίστες,παράδεισος λένε πως είναι..Άλλο σαν τουρίστας κι άλλο ως πολίτης να ζεις σε μια χώρα.Γι αυτό για όσα σου λένε γι αυτές τις χώρες, κράτα μικρό καλάθι..
Σε αυτό δε διαφωνώ αλλά τώρα μπορώ να μιλήσω μόνο με κάποιον που μένει Dubai και μια καλή φίλη που μένει Bahrain. Από Ινδονησία και Ταιλάνδη μόνιμους δεν έχω.
Σχολιασμός άλλων χωρών (πολιτική κυρίως) [Διάσπαση]