-
Ετσι είναι, κοιτάζουμε να την πούμε στους αριστερούς όσο σκουπίζουμε τα σκατουλάκια κάτω από το χαλί. Ελλάδα χώρα του φωτός!
-
-
@vagkirk said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
Τι είπε πάλι σήμερα ο Νεοδημοκρατης Μπέος;
Τα είπε καλά;Απορία το έχω. Γιατί τόση καούρα στο φόρουμ με τον Μπέο που είναι δήμαρχος Βόλου;
Γιατί δεν γίνεται καμιά αναφορά για άλλους "πολιτισμένους" δημάρχους;
Για παράδειγμα στο Ναύπλιο βγήκε πρώτος αυτός που πέταγε σακούλες με σκατούλες στον άλλον υποψήφιο.
Σκατοδήμος...σκατοκατάσταση.
-
@storm said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
Τα είπε καλά;Απορία το έχω. Γιατί τόση καούρα στο φόρουμ με τον Μπέο που είναι δήμαρχος Βόλου;
Είναι μεγάλος ο καημός με Κούλη και μπΕο ταυτόχρονα.. Σαν ντάμπλ πενετρέισιον στο γιουπορν
-
@mastoras78 said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
Είναι μεγάλος ο καημός με Κούλη και μπΕο ταυτόχρονα.. Σαν ντάμπλ πενετρέισιον στο γιουπορν
τι δείχνουν πρωί πρωί τα κανάλια ; !
οι 41 πόντοι έγιναν 51 ;!
αμάν ... -
Και οι 17 έγιναν 10 και κάτι….
-
Με αυτά που ακούω από τους ίδιους τους ΣΥΡΙΖΑΙΟΥΣ φαίνεται ότι το έχουν πάρει απόφαση ότι είτε πρέπει να διαλυθεί ο ΣΥΡΙΖΑ ή να διασπαστεί.
Νομίζω ότι μάλλον το πρόβλημά τους τώρα είναι η προίκα που διαθέτει το κόμμα. Κτίρια, κρατικές επιχορηγήσεις κλπ... Το συνέδριό τους θα πάει για την άνοιξη, οπότε μέχρι τότε θα πλακώνονται μεταξύ τους.
Σήμερα θα μιλήσει λένε και στον ΣΕΒ ο Κασσελάκης και περιμένουν να δούνε αν θα καταφέρει να αρθρώσει κάποιο πολιτικό λόγο με σωστά Ελληνικά μπροστά στους βιομηχάνους.
Φυσικά κάποιος άλλος θα του δώσει έτοιμη την ομιλία του. Για την ώρα ο τύπος αυτός είναι άνκορμαν της ομάδας Πολάκη/Παππά.Τα ποσοστά του ΣΥΡΙΖΑ κοντά στο 10% στην ουσία είναι το ποσοστό που θα έπαιρνε ο Πολάκης αν κατέβαζε δικό του ακραίο Αντιμητσοτακικό/Αντιδεξιό κόμμα.
-
Αμάν, πλακωσαν και οι γαμίκοι άμα είδαν Kaselaki!
Φαίνεται πάντως ότι γράφουν ώρες στον εξομοιωτή με τσόντες, προπονούνται πυρετωδώς, για να ναι πάντα έτοιμοι. -
@piliourits said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
Αμάν, πλακωσαν και οι γαμίκοι άμα είδαν Kaselaki!
Φαίνεται πάντως ότι γράφουν ώρες στον εξομοιωτή με τσόντες, προπονούνται πυρετωδώς, για να ναι πάντα έτοιμοι. -
Υπάρχει ένα οξύμωρο, δεν γίνεται να λέτε όλοι πως η χώρα πάει κατά διαόλου και ότι η κοινωνία έχει καταρρεύσει σε κάθε πτυχή της και ταυτόχρονα να πανηγυρίζετε για τις εκλογικές προτιμήσεις της κοινωνίας αυτής. Αφού οι επιλογές αυτές είναι απότοκο της κατάρρευσης της.
Τριποντακι από το κέντρο έβαλα.....το ξέρω.
Καλημέρα να έχετε όλοι.
-
Αυτός ο Τυς, είχα την απορία. Κάποτε θα κάνει οικογένεια, θα προσπαθεί να δώσει το σωστό παράδειγμα στα παιδιά του. Με τα εκτρώματα που έχει κάνει δεν θα ντρέπεται; κάποτε η κοινωνία που θα αλλάξει ότι έκανε θα τα θεωρεί luben, θα δείχνει την κληρονομιά του στους απογόνους του και θα ναι μια αηδία
Είναι ταλαντούχο παιδί στο είδος του, αλλά μοιάζει να έχει θέματα.
-
Lapi με τα καλλιτεχνικά δεν το έχεις. Ο tus στο είδος του είναι εξαιρετικός με μακρά πορεία. Δεν κάνει κάτι ώστε να το παρεις πολύ σοβαρά, ούτε ο ίδιος πλασάρεται έτσι.. Επίσης μπροστά στα σημερινά σκουπίδια της τραπ τον λες και όαση.. Off topic. Πήγαινε στο κατάλληλο τοπικό
-
@lap said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
Υπάρχει ένα οξύμωρο, δεν γίνεται να λέτε όλοι πως η χώρα πάει κατά διαόλου
Οι "όλοι" ποιοι είναι;
Παρακαλώ όπως αφαιρεθώ από την ομάδα των "όλων".
Ευχαριστώ
-
Την χυδαιότητα του κρίνω, όντως το είδος της μουσικής αυτής δεν το ξέρω, αλλά συμφωνώ ότι το παιδί έχει πηγαίο ταλέντο στο είδος του. Τον είχα δει παλιότερα όταν ήταν πολύ μόδα και όντως βρήκα στοιχεία ταλέντου πάνω του. Δεν μπορεί να κάνει ο οποιοσδήποτε ότι κάνει με τον τρόπο που το κάνει.
Καμία σχέση με τους τράπερς. Αυτοί είναι χειρότεροι σε κάθε επίπεδο.
Αλλά ρε παιδί μου, αυτά που λέει όπως τα λέει το κάνει για να προσελκύσει 15 χρόνους εφήβους μιλώντας στην αργκό τους.
Εάν κάνει κορίτσια τι θα ακούν πως έλεγε ο μπαμπάς τους για τις κοπέλες; θα ναι άβολη η θέση του πιστεύω. Ασε που κάποτε όταν κάτι είναι πολύ ακραίο η κοινωνία το βλέπει ως λούμπεν μετά κάποια έτη και θα κάθονται τα παιδιά του να δέχονται την κριτική της κοινωνίας ( πολύ κακώς βέβαια) στα λούμπεν στοιχεία του πατέρα.
Σκέψου τους συμμαθητές τους. Τα παιδιά ειναι πάρα πολύ σκληρά μεταξύ τους.
Δηλαδή βλέπω λίγο μπροστά. Θα μπορούσε να είναι λίγο πιο low profile στις ύβρεις του ώστε να είναι πιο εύπεπτος και στο μέλλον. Αυτό πιστεύω.
Ταλέντο έχει, συμφωνώ.
-
@lap said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
Υπάρχει ένα οξύμωρο, δεν γίνεται να λέτε **όλοι** πως η χώρα πάει κατά διαόλου
Οι "όλοι" ποιοι είναι;
Παρακαλώ όπως αφαιρεθώ από την ομάδα των "όλων".
Ευχαριστώ
Μείον ένας.
-
Φαντάσου όμως να κάνει αγόραρους μπουνταλάδες σαν αυτούς που θέλει να υιοθετήσει ο κασελάκης.. Εκεί δε θα έχεις ζόρι μαζί του, όπως τώρα δεν έχεις με τον πρόεδρο της αξιωματικής
Ίνδαλμα θα τον έχουν! Και θα εγκρίνεις κι εσύ
-
Ο μάστορας περιμένει δηλαδή ότι θα πατήσω το play σε μια μαλ@κια βίντεο που έβαλε, και θα χω την υπομονή να παρακολουθήσω και τους βαθυστόχαστους στίχους, να δω ποια προσβολή υπονοεί το μυστηριώδες μυαλό του...
Δεν μου έστελνε καλύτερα το βίντεο με το οποίο προπονείται στο γιουπορν, αυτό που έγραφε πριν, να ξέρω περί τίνος πρόκειται... Ίσως εκεί και να το έβλεπα, συλλογιζόμενος τον αποστολέα.
Πάλι καλά που απαγορεύεται απ τους κανονισμούς του φόρουμ να προκαλεί και να προσβάλει με χυδαιότητες κλπ κλπ
Τέλος πάντων, και χωρίς να δω τα βίντεο, γνωρίζει καλά ότι εκεί που έχω γραμμένο τον Μπέο έχω και τον κάθε μαστοράκο.
Το ότι οι μάστοροι συντάσσονται και πανηγυρίζουν και χαίρονται και, γιατί όχι, γκ@υλώνουν με τον κάθε Μπέο, είναι από μόνο του τιμωρία τους, δεν χρειάζεται άλλη... -
Ωραίος τρόπος να μας πεις ότι σε πη ράζει ο Μάστορας
Από την έκρηξη σου αντιλαμβάνομαι πόσο σου άρεσε το βίδεο
Περαστικά
-
@mastoras78 Καλά εντάξει, αισθητικά μάλλον έχουμε διαφορετικά κριτήρια για το πως είναι κάποιος αγοραρος και μπουνταλας, χαχαχα
Καλικάντζαρος ίσως, αγοραρος ....μπα.
Ο τυς μου θυμίζει κάτι συμμαθητές που είχα στο σχολείο με προσωπικά θέματα δικά τους, οι οποίοι ενώ ήταν αξιόλογα παιδιά και μυαλά δεν ήταν οι δημοφιλέστεροι μεταξύ των συμμαθητών τους και στην μετεφηβεια ως φοιτητές ή εργαζόμενοι και ελεύθεροι από τα δεσμά του σχολικού περιβάλλοντος κάνουν το out of closet τους, προκαλώντας τις αντιδράσεις των υπολοίπων
Όσο πιο ακραίος τόσο πιο εύκολα αναγνωρίζεται και τόσο πιο πολύ επιβεβαιώνει τον εαυτό του.
Στο out of closet του ο tus, το παρατραβηξε πιστεύω.
Τεσπά μου αρέσει να βρίσκω τις αιτίες πίσω από τις συμπεριφορές και υπάρχει ένα μοτίβο σε όλο αυτό.
Κάτι σαν τους emo που ήταν ακραίοι για να τραβούν την προσοχή αλλά από την αντίθετη πλευρά.
-
Ωραίος τρόπος να μας πεις ότι σε πη ράζει ο Μάστορας
Από την έκρηξη σου αντιλαμβάνομαι πόσο σου άρεσε το βίδεο
Περαστικά
Το βίντεο δεν το είδα, δεν πρόλαβα, ξέρω ότι για να το στείλεις εσύ, μαλακία θα είναι έτσι κι αλλιώς.
Οικειοθελώς δεν υποβαλλομαι σε τέτοια χάλια, είναι υπέρ άνω των δυνάμεων μου.
Μόνο για να πεις τη μαλ@κία σου συμμετέχεις, ευχαριστούμε για την πολύτιμη συμβολή σου. Βέβαια δεν μπορείς να πεις και τίποτα άλλο, αυτό που έχεις στο μυαλό σου, αυτό λες.Με πειράζεις πολύ, έχω στο αριστερό μου ένα εξάνθημα, δεν λέει να μου περάσει.
Το δεξί τουλάχιστον, το αφιερωμένο στον Μπέο, είναι μια χαρά.
Τι στα διαλα, αλλεργία στους μαστόρους αγνώστου ειδικότητας έχω...
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2