-
Γεια σας!
Είμαστε μια οικογένεια 4 ατόμων και θελουμε να πάρουμε καινούριο αμάξι μέχρι 23000. Αυτό που έχουμε μέχρι στιγμής είναι ένα polo του 2003 το οποίο γενικά έχει βγάλει πολλά προβλήματα όλα αυτά τα χρόνια και δεν θα θέλαμε να πάρουμε ξανά.
Θα ήθελα τις προτάσεις σας για αμάξι αξιόπιστο και όσο γίνεται οικονομικό όσο αφορά τη συντήρηση. Είτε με βενζίνη είτε υβριδικό. Κινούμαστε κυρίως στη πόλη(πού και πού κανένα ταξιδακι), δεν κάνουμε παααρα πολλά χιλιόμετρα, δεν έχουμε σκοπό να το αλλάξουμε σύντομα και επίσης δεν κολλάμε σε μάρκες, εκτός του polo που δεν θα το ξαναπροτιμήσουμε.
Με προβληματίζει το κομμάτι της καθυστέρησης στις παραδόσεις και κατά πόσο μπορεί να αλλάξει η τιμή μέχρι να έρθει το αμάξι από αυτά που διαβάζω.(κυρίως για i30 και corolla). Υποτίθεται ότι θα υπήρχε κάποια εξομάλυνση μέχρι τώρα. Οπότε αν έχετε και για αυτό κάποια εικόνα θα ήταν πολύ βοηθητικό.
Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων!
-
s cross
-
Άλλος ένας μελλοντικός αγοραστής του yaris cross...
(Παρακαλώ να απαγορευτεί η είσοδος στο νήμα σε γνωστούς προβοκάτορες, ice ice baby...to goooo ) -
Ερώτηση σημαντική.
Το πόλο που έχετε σας καλύπτει σε χώρους?
Θα αγοράζατε αντίστοιχο σε μέγεθος ή θέλετε κάτι μεγαλύτερο? -
@fofik said in Αγορά καινούργιου οικογενειακού αυτοκινήτου:
Με προβληματίζει το κομμάτι της καθυστέρησης στις παραδόσεις και κατά πόσο μπορεί να αλλάξει η τιμή μέχρι να έρθει το αμάξι από αυτά που διαβάζω.(κυρίως για i30 και corolla). Υποτίθεται ότι θα υπήρχε κάποια εξομάλυνση μέχρι τώρα. Οπότε αν έχετε και για αυτό κάποια εικόνα θα ήταν πολύ βοηθητικό.
Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων!
Έχω παραγγείλει ένα i30 από Γενάρη και θα το παραλάβω τώρα τον Οκτώβρη δηλαδή 10 μήνες αναμονή. Αλλά το καλό είναι ότι είχα κλειδωμένη τιμή οπότε δεν επηρεάστηκα από τις αυξήσεις. Πήρε 1000 ευρώ από τότε αν θυμάμαι καλά.
-
κυρίως για i30 και corolla
Απλά να σημειώσω ότι η Κορόλα έχει ξεφύγει σε τιμή, με €23.000 μόνο μεταχειρισμένη. Καινούργια από €29.000 περίπου.
-
@fanis75 said in Αγορά καινούργιου οικογενειακού αυτοκινήτου:
Απλά να σημειώσω ότι η Κορόλα έχει ξεφύγει σε τιμή, με €23.000 μόνο μεταχειρισμένη. Καινούργια από €29.000 περίπου.
Υπαρχει η sedan νομιζω καπου στα 23 , αλλά αυτη εχει άλλα "κουσουρια"
-
Suzuki S-Cross GL ή Toyota Yaris Cross 1.5 125 Style. Το 2ο άσπαστο θα είναι μιας και ατμοσφαιρικό.
-
@gtsartsal said in Αγορά καινούργιου οικογενειακού αυτοκινήτου:
Ερώτηση σημαντική.
Το πόλο που έχετε σας καλύπτει σε χώρους?
Θα αγοράζατε αντίστοιχο σε μέγεθος ή θέλετε κάτι μεγαλύτερο?Η αλήθεια είναι ότι ζοριζόμαστε λίγο και θα θέλαμε κάτι μεγαλύτερο. Όχι απαραίτητα πολύ μεγαλύτερο, πχ σε ένα focus που είχα μπει κάποια στιγμή θεωρώ ότι είχε τους χώρους που θα μας κάλυπταν σαν μέγεθος.
-
Καλησπέρα, εμένα στην κατηγορία αυτή μου αρέσει πολύ η bmw 116, η οποία και έχει 22.350. Την θεωρώ προσωπικά την καλύτερη επιλογή σαν αυτοκίνητο σε αυτά τα χρήματα. Από την άλλη εκτιμώ ότι έχει σχετικά αυξημένα κόστη συντήρησης.
-
@alexandros-k said in Αγορά καινούργιου οικογενειακού αυτοκινήτου:
Ναι αυτήν έλεγα, και εννοείται ότι την κοίταζα στο site επηρεασμένη από μπαρμπαδες και πεθερό που ορκίζονται στη κορολα τους(και καλά κάνουν, απλά έχουν περάσει και πολλά χρόνια από τότε και ίσως έχουν αλλάξει τα πράγματα). Σε τι "κουσουρια" αναφέρεσαι Αλέξανδρε;
-
Ναι αυτήν έλεγα, και εννοείται ότι την κοίταζα στο site επηρεασμένη από μπαρμπαδες και πεθερό που ορκίζονται στη κορολα τους(και καλά κάνουν, απλά έχουν περάσει και πολλά χρόνια από τότε και ίσως έχουν αλλάξει τα πράγματα). Σε τι "κουσουρια" αναφέρεσαι Αλέξανδρε;
Πρώτο και καλυτερο , κατασκευαζεται στην Τουρκια. . Μετα εσωτερικα σου δινει την αισθηση φτηνου αμαξιου. Σκληρα πλαστικα παντου, και κακης ποιοτητας στο ματι. Μοιαζουν φτηνα . Οπως και το υφασμα στα καθισματα . Οθονη δεν εχει η φθηνη εκδοση (δεν ξερω για τις ακριβοτερες), ουτε φωτα led . Η αναρτηση ειναι μαλακη και αφηνει να πλεει το αμαξωμα . Αυτα
-
Μετα εσωτερικα σου δινει την αισθηση φτηνου αμαξιου. Σκληρα πλαστικα παντου, και κακης ποιοτητας στο ματι. Μοιαζουν φτηνα . Οπως και το υφασμα στα καθισματα . Οθονη δεν εχει η φθηνη εκδοση (δεν ξερω για τις ακριβοτερες), ουτε φωτα led . Η αναρτηση ειναι μαλακη και αφηνει να πλεει το αμαξωμα . Αυτα
Δεν την έχω οδηγήσει, αλλά απο όσο ξέρω δεν έχει διαφορές με το HB, το οποίο έχει εξαιρετική ανάρτηση και πολύ ποιοτικό εσωτερικό. Και από όσο θυμάμαι απο έναν που την είχε εδώ, το είχε επιβεβαιώσει...ίσως θυμάμαι λάθος.
-
Μετα εσωτερικα σου δινει την αισθηση φτηνου αμαξιου. Σκληρα πλαστικα παντου, και κακης ποιοτητας στο ματι. Μοιαζουν φτηνα . Οπως και το υφασμα στα καθισματα . Οθονη δεν εχει η φθηνη εκδοση (δεν ξερω για τις ακριβοτερες), ουτε φωτα led . Η αναρτηση ειναι μαλακη και αφηνει να πλεει το αμαξωμα . Αυτα
Δεν την έχω οδηγήσει, αλλά απο όσο ξέρω δεν έχει διαφορές με το HB, το οποίο έχει εξαιρετική ανάρτηση και πολύ ποιοτικό εσωτερικό. Και από όσο θυμάμαι απο έναν που την είχε εδώ, το είχε επιβεβαιώσει...ίσως θυμάμαι λάθος.
Μηπως εχει πιο ακριβη εκδοση ? Απο καποιον εδω μεσα (δεν θυμαμαι ονομα) θυμαμαι που ελεγε οτι δεν του αρεσε σαν αμαξι γενικα. Η αναρτηση κυριως. Και του εβγαζε φθηνια το αμαξι.
-
Μηπως εχει πιο ακριβη εκδοση ? Απο καποιον εδω μεσα (δεν θυμαμαι ονομα) θυμαμαι που ελεγε οτι δεν του αρεσε σαν αμαξι γενικα. Η αναρτηση κυριως. Και του εβγαζε φθηνια το αμαξι.
Δεν θυμάμαι ρε συ. Πάντως εγώ έχω μεσαία, Active+, αλλά ποιοτικά όλες ίδιες είναι μέσα. Δεν ξέρω μήπως το σεντάν έχει άλλο εσωτερικό. Νομίζω μάλιστα ότι την έχει οδηγήσει και ο Δίας την σεντάν και είχε γράψει θετικά σχόλια, για αυτό το λέω.
-
Δεν θυμάμαι ρε συ. Πάντως εγώ έχω μεσαία, Active+, αλλά ποιοτικά όλες ίδιες είναι μέσα. Δεν ξέρω μήπως το σεντάν έχει άλλο εσωτερικό. Νομίζω μάλιστα ότι την έχει οδηγήσει και ο Δίας την σεντάν και είχε γράψει θετικά σχόλια, για αυτό το λέω.
Τι ξερει ο Διας απο αμαξια
Του Δια ηταν υβριδικο . Μηπως εχουν αλλη αναρτηση ? Εννοω αμορτισερ και ελατηρια -
Τι ξερει ο Διας απο αμαξια
Του Δια ηταν υβριδικο . Μηπως εχουν αλλη αναρτηση ? Εννοω αμορτισερ και ελατηριαΑχαχαχα!!!
Ααα για υβριδικό λέω και εγώ, ξεχνάω ότι στο σεντάν βγαίνει ακόμα το άλλο....χαχα!
-
Βλεπω εβαλαν οθονη . Led ειναι αυτα? Δεν καταλαβαινω
https://www.car.gr/classifieds/cars/view/333646585-toyota-corolla#bigger-photos -
Βλεπω εβαλαν οθονη . Led ειναι αυτα? Δεν καταλαβαινω
https://www.car.gr/classifieds/cars/view/333646585-toyota-corolla#bigger-photosΣτο βενζίνης μόνο η Style εχει Led (bi-led) φώτα.
-
Για να μην μιλάμε τσάμπα φίλε μου, δώσε περισσότερες πληροφορίες.
Μένεις Αθήνα ή σε επαρχιακή πόλη;
Πόσα χιλ ετησίως κάνεις περίπου;
Αγορά καινούργιου οικογενειακού αυτοκινήτου