-
Δεν έλεγαν για νέα γραμμή παραγωγής; Υποψιάζομαι παιδικές αρρώστιες στη νέα γραμμή παραγωγής.
Κάποιος αμπαλος δεν έχει βάλει ασταρι στο πλαστικό πριν τη βαφή του.
-
Ωπ λάθος στο άλλο ήθελα να γράψω. Την τεχνολογία μου μέσα.
-
@lap said in Toyota Yaris Cross:
Δεν έλεγαν για νέα γραμμή παραγωγής; Υποψιάζομαι παιδικές αρρώστιες στη νέα γραμμή παραγωγής.
Κάποιος αμπαλος δεν έχει βάλει ασταρι στο πλαστικό πριν τη βαφή του.
H κατασταση θυμίζει το Κασκαι παλιοτερα! Γραμμη παραγωγής για τα πανηγυρια!
Εδω τα δινουν με ακόλλητες ταπετσαριες μέσα.... -
@iceman7 said in Toyota Yaris Cross:
Προσωπικά μακριά απο καθε διτροχο... ουτε ποδήλατο!
Καλυτερα να χασω λίγο χρόνο παρά να ειμαι ευαλωτος ή εκνευριστικος προς τους νομιμους χρηστες του δρόμου (μιας και η διηθηση οπως γινεται στην Ελλαδα απαγορευεται).
2-3 φορές εχω ανέβει συνεπιβάτης σε μηχανη-μηχανάκι και το μετανιωνω! Πλεον ο κόσμος να καίγεται απλά δεν ανεβαίνω..
Νόημα θα είχαν οι μηχανές για εξοχή-touring οπως στο εξωτερικό. Στην Αγγλια χαζευα καποιος μηχανοβιους με δυνατα εργαλεια σε βολτες στην εξοχή...
Εντός πολης απλά ταλαιπωρία και κινδυνος για όλους!
Για να μην πω οτι βρισκω εντελώς αντικοινωνικο το οτι ο χρόνος ειναι πολυτιμος μονο για τους αναβάτες που ετσι δεν σεβονται πια κανενα αλλο χρηστη της οδού ουτε τα φαναρια ουτε τα σηματα!
Η καυλα τους να περασουν πρωτοι μπροστά μπροστα σε ένα φανάρι, περνώντας ακόμα και πάνω από αυτοκινητα, ενω πάλι πρώτοι θα φυγουν ειναι απιστευτα εκνευριστικη..
Όπως φυσικα και η νεα μοδα της αντικοινωνικότητας που επιτάσσει να εχουν τις πεταλιέρες ανοιχτες ακόμα και επιβάτη να μην εχουν για να χαράσσουν ακομα καλυτερα τα διπλανα τους αυτοκίνητα!Μπορουμε, αν θες, να σταματησουμε τη διηθηση για μια εβδομάδα στην Αττική και να καθομαστε ο ενας πισω απο τον αλλον στο φανάρι.... απλα να εχεις μια κουτα lexotanil στο ντουλαπακι
-
@dimitrioskosmas said in Toyota Yaris Cross:
θομαστε ο ενας πισω απο τον αλλον στο φανάρι.... απλα να εχεις μια κουτα lexotanil στο ντουλαπακι
δεν θα κουνιεται τίποτα χαχχαχαχα
-
@cirus said in Toyota Yaris Cross:
θομαστε ο ενας πισω απο τον αλλον στο φανάρι.... απλα να εχεις μια κουτα lexotanil στο ντουλαπακι
Αποφασιστε πως θελετε να κινείστε ομως!
Διηθηση ενώ τα αμάξια ειναι σταματημένα χωρις παλαβες μανουβρες και προσπαθεια να περασετε από την τρυπα της βελόνας χτυπωντας προφυλακτηρες, καθρέπτες κλπ ή διήθηση από τα όρια της λωρίδας εν κινήση και μεχρι μια χ ταχυτητα; (από καποια ταχύτητα και πάνω ειναι σουπερ επικινδυνο)
Επίσης αυτό το άγχος να βγουμε πρώτοι στο φαναρι δεν το καταλαβα... αν αναψει πρασινο θα φυγεις και δη πιο γρηγορα.. γιατι τετοιο αγχος να τρυπώσεις μπροστά μπροστά;Γενικά η κινηση των διτροχων ειναι τόσο αναρχη που κουράζει και εκνευρίζει...
-
Διηθηση ενώ τα αμάξια ειναι σταματημένα χωρις παλαβες μανουβρες και προσπαθεια να περασετε από την τρυπα της βελόνας χτυπωντας προφυλακτηρες, καθρέπτες κλπ ή διήθηση από τα όρια της λωρίδας εν κινήση και μεχρι μια χ ταχυτητα; (από καποια ταχύτητα και πάνω ειναι σουπερ επικινδυνο)
Επίσης αυτό το άγχος να βγουμε πρώτοι στο φαναρι δεν το καταλαβα... αν αναψει πρασινο θα φυγεις και δη πιο γρηγορα.. γιατι τετοιο αγχος να τρυπώσεις μπροστά μπροστά;Γενικά η κινηση των διτροχων ειναι τόσο αναρχη που κουράζει και εκνευρίζει...
οπως υπάρχουν καλλοί και κακοι οδηγοι στα αμάξια υπάρχουν και στις μηχανές. τι να συζητήσουμε τωρα
ολοι οι οδηγοι χωριζονται σε αυτούς που σεβονται τον αλλο και σε αυτούς που δεν τον σέβονται ανεξαρτήτως τι οδηγουν
αλλα σε αυτο που έγραψε ο dimitrioskosmas έχει δίκιο
ΜΙΑ ΜΕΡΑ να μην γινονταν διηθησεις από μηχανάκια και να πήγαιναν το ένα πίσω από το άλλο πιανοντας μια θεση σαν αμάξι δεν θα κινιόταν τίποτα
Η το αλλο: φαντασου μια μέρα που εξαφανίζονταν ΟΛΑ τα μηχανάκια στην αττική και για κάθε ένα ξεφύτρωνε ενα αμαξι στην θέση του! Τοτε θα τα εκτιμούσες
-
Μπούρδες, και στα φανάρια που πιάνουν πρώτες θέσεις αποκλείουν τον χώρο για τα αυτοκίνητα. Οπότε το ίδιο είναι. Τουλάχιστον όχι διηθήσεις κατά την κίνηση.
-
Πριν λίγες μέρες σε δρόμο με διπλή διαχωριστική έκανα λίγο δεξιά για να διευκολύνω μηχανόβιο που με προσπερνουσε και παραλίγο να χτυπήσω άλλον μηχανόβιο που πήγε να με περάσει από δεξιά.
-
Όταν τα αυτοκίνητα είναι σταματημενα στο φανάρι επιτρέπεται στις μοτοσυκλέτες να περνούν μπροστά από τα αυτοκίνητα αρκεί να μην πετάνε σε διαβάσεις. Επίσης τα αυτοκίνητα να σταματούν πριν την κάθετη γραμμή που υπάρχει πριν το φανάρι ώστε να υπάρχει ο χώρος για τις μοτοσυκλέτες.
Ως διηθηση νοείται η κίνηση μοτοσυκλετών ανάμεσα εν κινήσει αυτοκίνητα που τυπικά απαγορεύεται -
Λ
ΑυτόΜπούρδες, και στα φανάρια που πιάνουν πρώτες θέσεις αποκλείουν τον χώρο για τα αυτοκίνητα. Οπότε το ίδιο είναι. Τουλάχιστον όχι διηθήσεις κατά την κίνηση.
-
Μπούρδες, και στα φανάρια που πιάνουν πρώτες θέσεις αποκλείουν τον χώρο για τα αυτοκίνητα. Οπότε το ίδιο είναι. Τουλάχιστον όχι διηθήσεις κατά την κίνηση.
ΚΑΘΟΛΟΥ το ίδιο
εισαι πολύ εξυπνος για φτηνές δικαιολογίες
Σκέψου ποσα είναι τα μηχανάκια πριν γράψεις τέτοιες κουταμάρες
-
Εγω αναφερομαι στην αναρχία!
Βεβαιως και να κυκλοφορουν μηχανες και με επιτρεπομενη διηθηση μεχρι ενος Χ ορίου στις λεωφόρους...
Αλλα εδω πεταγονται από παντου ή επιχειρουν να περάσουν πιο μπροστά από καθε σπιθαμή χώρου...
Αν εισαι οριακά περιμενε λίγο δεν θα παθεις κατι με καποια δευτερολεπτα καθυστερηση μεχρι να κινηθώ και εγώ να αποκτήσεις το σωστό χωρο!!
Ανυπομονησία ενώ πάλι πρώτος από εμενα θα βγεις!!
Προσωπικά κινουμαι παντα ειτε τερμα αριστερά είτε τερμα δεξια.. και παντα από μεγαλους δρομους.. σε στενα αστο καλυτερα!
Φυσικά χρησιμοποιώ και ΜΜΜ αντί να μου γινονται τα νευρα τσατάλια! -
Βεβαιως και να κυκλοφορουν μηχανες και με επιτρεπομενη διηθηση μεχρι ενος Χ ορίου στις λεωφόρους...
Αλλα εδω πεταγονται από παντου ή επιχειρουν να περάσουν πιο μπροστά από καθε σπιθαμή χώρου...
Αν εισαι οριακά περιμενε λίγο δεν θα παθεις κατι με καποια δευτερολεπτα καθυστερηση μεχρι να κινηθώ και εγώ να αποκτήσεις το σωστό χωρο!!
Προσωπικά κινουμαι παντα ειτε τερμα αριστερά είτε τερμα δεξια.. και παντα από μεγαλους δρομους.. σε στενα αστο καλυτερα!
Φυσικά χρησιμοποιώ και ΜΜΜ αντί να μου γινονται τα νευρα τσατάλια!Υπαρχουν καλοι και κακοί οδηγοι.
Η άλλη με είχε χτυπήσει ενω πέρασε STOP και ενω ημουν χτυπημενος κάτω μου ζήταγε συγνώμη γιατι εκλαιγε το παιδι στο πίσω κάθισμα και γυρισε να την μαλώσει ενώ πέρναγε το δρομο χωρις να κοιτάξει το στοπ!!!!! και έπεσε πάνω μου!!!!
γινεται εγώ αυτή να την εξισώσω με όλους τους οδηγούς αυτοκινήτων??? ΟΧΙ, υπάρχουν και καλοί οδηγοι αυτοκινήτων που δεν θα το έκαναν αυτό
-
Ένα αυτοκίνητο μετακινεί πάνω από ένα άτομο κατά μέσο ορο. Το αντίστοιχο των μηχανών είναι τα Σμαρτ.
Στα μηχανάκια τις περισσότερες φορές είναι ένα άτομο. Οπότε δέκα παπάκια ισούται με 5-7αυτοκίνητα σε μετακίνηση σε μια λεοφωρο με 3 λωρίδες. Οκ δεν είναι ίδιος ο χώρος αλλά ο χώρος που πιάνουν τα παπάκια θα ναι χοντρικά για 3 αυτοκίνητα. Οπότε έχουμε από 2-4 αυτοκίνητα περισσότερα. Και μιλάμε για μη smart. Υπάρχει αύξηση αλλά όχι τόσο μεγάλη.
Άσε που τα μηχανάκια παρκάρουν σε κάθε πεζοδρόμιο και δεν αφήνοθν χώρο να περνάς
-
Με αυτή τη λογική τα αυτοκίνητα διπλοπαρκαρουν και εμποδίζουν την κυκλοφορία
-
Ένα αυτοκίνητο μετακινεί πάνω από ένα άτομο κατά μέσο ορο. Το αντίστοιχο των μηχανών είναι τα Σμαρτ.
Στα μηχανάκια τις περισσότερες φορές είναι ένα άτομο. Οπότε δέκα παπάκια ισούται με 5-7αυτοκίνητα σε μια λεοφωρο με 3 λωρίδες. Οκ δεν είναι ίδιος ο χώρος αλλά ο χώρος που πιάνουν τα παπάκια θα ναι χοντρικά για 3 αυτοκίνητα. Οπότε έχουμε από 2-4 αυτοκίνητα περισσότερα. Και μιλάμε για μη smart
Άσε που τα μηχανάκια παρκάρουν σε κάθε πεζοδρόμιο και δεν αφήνοθν χώρο να περνάς
@@ !!!!!
τα περισσότερα αυτοκίνητα ενα επιβάτη έχουν οταν εχει κίνηση και πάνε όλοι στις δουλιές τους!!!!!!
lap μην προσπαθεις να ισχυροποιήσεις τον ισχυρισμό σου με αβασιμες υποθέσεις.
Χοντρικά τα αυτοκίνητα που θα κυκλοφορούσαν θα διπλασιαζόντουσταν με τεράστιες κυκλοφοριακές συνέπειες
και ηλίθιοι οδηγοί αυτοκινήτων παρκάρουν σε πεζοδρόμια δεν ειναι αποκλειστικό προνόμιο των μηχανών
ΞΑΝΑΛΕΩ και βάλτε το καλα στο κεφάλι σας
ΚΑΚΟΙ και ΚΑΛΟΙ ΟΔΗΓΟΙ υπάρχουν
μην προσπαθειτε να τους διαχωρίσετε με τι οδηγούν
-
Η λυση δεν ειναι τα μηχανακια ουτε τα αυτοκινητα αλλα τα ΜΜΜ.
Δυστυχως ομως το δικτυο ειναι περιορισμένο και τα μέσα παλιά! -
Η λυση δεν ειναι τα μηχανακια ουτε τα αυτοκινητα αλλα τα ΜΜΜ.
Δυστυχως ομως το δικτυο ειναι περιορισμένο και τα μέσα παλιά!Σε αυτό συμφωνώ
οχι τα ΜΜΜ γενικα
το ΜΕΤΡΟ είναι η λύση ΜΟΝΟ, τα υπόλοιπα είναι επικουρικά του ΜΕΤΡΟ
αν το ΜΕΤΡΟ δεν παει στα περισσότερα μερη αστα βράστα
-
Φυσικά χρησιμοποιώ και ΜΜΜ αντί να μου γινονται τα νευρα τσατάλια!Υπαρχουν καλοι και κακοί οδηγοι.
Η άλλη με είχε χτυπήσει ενω πέρασε STOP και ενω ημουν χτυπημενος κάτω μου ζήταγε συγνώμη γιατι εκλαιγε το παιδι στο πίσω κάθισμα και γυρισε να την μαλώσει ενώ πέρναγε το δρομο χωρις να κοιτάξει το στοπ!!!!! και έπεσε πάνω μου!!!!
γινεται εγώ αυτή να την εξισώσω με όλους τους οδηγούς αυτοκινήτων??? ΟΧΙ, υπάρχουν και καλοί οδηγοι αυτοκινήτων που δεν θα το έκαναν αυτό
Δεν αντιλέγω αλλά το περιστατικό που περιγράφεις με σφαξίματα στοπ ειναι καθημερινό φαινόμενο και οι συγκρουσεις μεταξύ καθε είδους οχηματος συχνό!
Απλά ο διτροχος ειναι το αδυναμο μέρος σε μια τετοια κατασταση ασχετο που στοπ και φαναρια περνάνε κατα κόρον και συνειδητά τα δίτροχα!
Ενα αμαξι σπανιώς σφαζει συνειδητά στοπ και φαναρι...Τελωσπάντων η αναρχία στους δρόμους δυστυχως οφείλεται κυρίως στα διτροχα μεταξύ των οποίων και τα ποδήλατα και τα πατίνια πια!
Toyota Yaris Cross