-
To CH-R είχε μία σχεδίαση τούμπανο (muscle car) και τώρα το έκαναν σαν ένα απλό υπερυψωμένο κουπέ της εποχής του '90.
Και οι αφιλότιμοι επειδή το έχουν καταλάβει, κάνουν χρήση διχρωμίας για να προκαλεί το μάτι.
Όταν θα βγει παραγωγή και οι απλές εκδόσεις θα είναι μονόχρωμες εκεί θα φανεί η απλή του σχεδίαση.
-
Οι προεκτάσεις των θόλων είναι μαύρο χάλι. Η μαύρη γεμάτη 16αρα ομως κρύβει αρκετά καλά το μικρό της μέγεθος.
Τώρα για την σχεδίαση αυτό που με χαλάει πραγματικά είναι τα εμπρός δίπλα φωτιστικά σωματα, αν έλειπε τελείως το πάνω τμήμα θα είχε θεωρώ πιο εύπεπτο αποτέλεσμα.
Όλα θα παίξουν στην τιμή εκκίνησης βέβαια, αν γίνει καμιά έκπληξη και ξεκινάει κάτω από 30 δεν θα προλαβαίνουν πάλι τις παραγγελίες. -
@storm said in Toyota C-HR 2023 (NEO):
To CH-R είχε μία σχεδίαση τούμπανο (muscle car) και τώρα το έκαναν σαν ένα απλό υπερυψωμένο κουπέ της εποχής του '90.
Και οι αφιλότιμοι επειδή το έχουν καταλάβει, κάνουν χρήση διχρωμίας για να προκαλεί το μάτι.
Όταν θα βγει παραγωγή και οι απλές εκδόσεις θα είναι μονόχρωμες εκεί θα φανεί η απλή του σχεδίαση.
Συμφωνώ σε όλα.
Όπως εχω ξαναγράψει σε προηγούμενο post μου, προτιμώ το τωρινό C-HR, γιατί μου βγάζει περισσότερο δυναμισμό, αλλά αυτό είναι κάτι καθαρά υποκειμενικό, και ίσως η μεγάλη διχρωμία πίσω του νέου C-HR αποσκοπεί να ανανεώσει τον σχεδιασμό, που σε γενικές γραμμές δεν αλλάζει πολύ. -
Πείτε μου σοβαρά τώρα, σας αρέσει το νέο C-HR?
-
@ataim said in Toyota C-HR 2023 (NEO):
Οχι εξωτερικα,εσωτερικα ναι
-
-
@ataim said in Toyota C-HR 2023 (NEO):
Πιστεύω από κοντά θα είναι εντυπωσιακό. Ίσως χωρίς αυτήν την διχρωμία πίσω όμως που θυμίζει σμαρτακι.
-
κανείς άλλος; οι παραπάνω καλό θα είναι να δουν οφθαλμίατρο.
-Γιατρέ βλέπω κόκκινους και μπλε κύκλους
-Έχετε δει οφθαλμίατρο;
-Όχι μόνο κόκκινους και μπλε κύκλους.... -
Κουκλάκι είναι.
-
Αναλόγως από ποια πλευρά το κοιτάς. Από άσχημο έως συμπαθητικό.
-
-
Η φωτογραφία από μπροστά είναι παραμορφωμένη από τον φακό της καμερας
-
Είναι πλ όμορφο και σίγουρα ξεχωριστό!
-
και μενα σε εμφάνιση με αρέσει
-
Κυρίες κ κύριοι έχουμε αυτό:
-
Πιο φρέσκο και πιο κοντά στην εποχή.
-
Έχω πετάξει το πάνω τμήμα των φωτιστικών σωμάτων, έχω μεγαλώσει την μπροστινή μάσκα και την έχω ανεβάσει λίγο πιο πάνω, έχει φύγει η ραφή του καπό, δεν χρειάζεται, ανοίγει όλο μαζί. Το chr όπως θα έπρεπε να είναι.
*Ο lap εντοπίζει την στρέβλωση από τον φακό της κάμερας.
-
Μολις ανοιξαν οι κρατησεις κυριοι !!!!!
Καλο μηνα !!!! -
@arkoudas-0 said in Toyota C-HR 2023 (NEO):
Μολις ανοιξαν οι κρατησεις κυριοι !!!!!
Καλο μηνα !!!!επίσης! βλέπω όπως και στο lbx δεν υπάρχει entry level 17in έκδοση με αποτέλεσμα να ξεκινάει από 30+
θα έλεγα με αυτά που έχουμε δει καλές είναι οι τιμές ειδικά για το phev -
Toyota C-HR 2023