-
@lap said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
@elteo said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
Αχου το δεν την άρεσε αυτό που είδε από το αεροπλάνο???
Είσαι υπεύθυνος για την κατάσβεση των πυρκαγιων και σε έθιξε η απέχθεια κάποιων στο θέαμα που αντικρίζουν;
Δηλαδή αρθρώνεις λόγο κατά της στεναχώριας της κοπέλας για να μας πεις τι;
Ναι είμαι.
-
Και γράφεις σε φόρουμ την ώρα που καίγεται ο τόπος;
-
@gatoz said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
https://www.protothema.gr/life-style/article/1393555/maria-olubia-konstadinos-alexios-diakopes-se-poluteli-vila-stin-toskani/
καρδουλα για τα δεξιακια δωμεσαΗθελες να την κλείσεις για εταιρικό "συνέδριο" και δεν πρόκανες και στην πήραν ?
-
@pp said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
Εσυ μάλλον προσπαθείς να κρυφτείς από τα ομοφοβικά σχόλια που έκανες εναντίον μου πριν από 10 ημέρες και ήταν ο λόγος που αποβλήθηκες για 7 ημέρες από το φόρουμ.
Και από όσο βλέπω, το συνεχίζεις….Στο άκουσμα της είδησης ότι Αυτός ο Μεγάλος Ηγέτης, ο μεσογειακός Τσόρτσιλ, το υβρίδιο Προφήτη και Αιλουροειδούς που μας φέρνει καραβάνια απο καμήλες φορτωμένες λεφτά, θα προωθήσει τον Γάμο Ομοφυλόφιλων, με ρώτησε ο pgs "αν θα παντρευτώ" [ πουτ@νιά?! ]και συ επικρότησες, αλλά στεναχωρέθηκες όταν αντερώτησα αν θα αναλαμβάνατε τους υπόλοιπους ρόλους στην τελετή, κι υποθέτω κινητοποίησες τους μηχανισμούς αποκατάστασης της τιμής και υποληψης σου εναντίον των οχτρών του Κυργιάκου...
Αυτά ήταν τα ...ομοφοβικά σχόλια, κι απ ότι είδα "τιμωρήθηκε" ο pgs αλλά εσύ ως θιγμένος τη σκαπουλάρισες...
Το να μην "συζητώ" μαζί σου πάντως, και με άλλους αλαλάζοντες Νεοδημοκράτες για μια βδομάδα, δεν το λες και τιμωρία, μάλλον λύτρωση είναι, εκεί που έχετε φτάσει την "κουβέντα"...
-
@pp said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
Ποσο ακόμα θα σε ανεχθούμε?
Στα τρένα για τα κάτεργα που θα ανοίξουν για τους λάθρο που λεμε εδώ https://forum.4troxoi.gr/topic/91858/forum-antilogos-tis-oiden-10/1489 βάλτε τον @piliourits πρώτη θέση να γλιτώσουμε
-
Και κλάααμα οι ΠΑΤΡΙ-δοκάπηλοι, ΘΡΗΣΚ-όληπτοι θεομπαίχτες, της Δεξιάς Οικογένειας...
«Καλημέρα. Είμαι ο Θανάσης Αντετοκούνμπο και γεννήθηκα στο Αρεταίειο. Το λέω για να μη νομίζει κανείς ότι από κάπου μας έφεραν ή ότι ήρθαμε από το φεγγάρι. Εδώ γεννήθηκα, εδώ πήγα νηπιαγωγείο, δημοτικό, γυμνάσιο, λύκειο.
Δεν είχα πλούσιους γονείς. Αν κάτι άλλαξε στη ζωή μου, αυτό έγινε με τη σκληρή δουλειά.
Βρήκα κάτι που αγάπησα και το ακολουθώ σαν θρησκεία, μέχρι να γίνω η καλύτερη εκδοχή του εαυτού μου.
Όλοι ξεκινάμε από την ίδια αφετηρία.
Είχα δίπλα μου ανθρώπους που με βοήθησαν, όπως την κυρία Μαριέττα Σγουρδαίου, που την αποκαλώ “νονά”. Φιλόλογος στο Αρσάκειο και ηθοποιός. Μας πήγε, παιδιά 12-13 ετών, να ακούσουμε συναυλία του Μίκη Θεοδωράκη. Μας σύστησε την κυρία Μαρία Χορς, που ντύνει τις ιέρειες.
Μυήθηκα στην ελληνική κουλτούρα, στο αρχαίο δράμα. Διάβασα βιβλία. “Θανάση, θα πάθεις σοκ αν διαβάσεις τους Αδελφούς Καραμαζώφ”, μου είπαν κάποτε. “Θα σου ανοίξουν τα μάτια”.
Αυτές οι εμπειρίες με άλλαξαν, χωρίς να το καταλαβαίνω. Με βοήθησαν και στον αθλητισμό, εμένα, που ήμουν ένα παιδί μεταναστών χωρίς χαρτιά, χωρίς τίποτε. Δεν χρειάζεται να έχει λεφτά κάποιος για να αισθανθεί πλούσιος.
Ο πλούτος είναι στο μυαλό και στην ψυχή.
Είμαι αλληλέγγυος στα παιδιά που μοχθούν.Φεύγω για τις Η.Π.Α., αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι εδώ τελειώνουμε.
Παρακολουθώ και προβληματίζομαι. Να το ξέρουν αυτοί οι άνθρωποι, ότι είμαι εδώ. Στο πλευρό τους! Τους σκέφτομαι.
Η χώρα μου δεν είναι η Αμερική αλλά η Ελλάδα. Αισιοδοξώ ότι θα έρθουν καλύτερες μέρες.
Και δεν τα παρατάω ποτέ. Ποτέ. Ποτέ».
Προσωπικά, θεωρώ τον Θανάση τον πιο Έλληνα στη νοοτροπία και από τα τέσσερα αδέρφια, για το αν είναι Έλληνας στην εθνικότητα το θεωρώ γελοίο να το συζητάμε καν. Χρόνια Πολλά ρε Θανασάρα για τα 31α σου γενέθλια...
Antreas Tsemperlidis
-
Εξκιουσμι.
Ο @pp, έχει όλες και όλες 50 δημοσιεύσεις, από πού και ως που αναφέρει την φράση "πόσο ακόμα θα σε ανεχτούμε;"
Ρε συ @pp. Εσύ είσαι ο νέος στις συζητήσεις, ποτέ πρόλαβες να κουραστείς;
Να το πει κάποιος άλλος που έχει γράψει χιλιόμετρα εδώ μέσα με γεια του και χαρά του.
-
Χμμμμ βλέπω θίγεις δικαιώματα χρηστών.
Ξαναγράφω. Δεν έχεις ούτε μήνα καλά καλά και επικαλείσαι επιχειρήματα που απαιτούν εμπειρία χρήσης του forum. Και ερωτώ, πως γίνεται αυτό;
Είσαι 20 ημέρες στο forum.
-
Ειλικρινά δεν έχω διαβάσει τις προσβολές στις οποίες αναφέρεσαι .Δεν ξέρω καν τι παίχτηκε.
Μου κάνει εντύπωση η σιγουριά της επίκλησης του επιρρήματος "ακόμα" και η ένταξη σου σε ένα άτυπο ιδεολογικό στρατόπεδο το οποίο έχει αντιπάθεια είτε συμπάθεια σε παλαιότερους χρήστες του forum.
Εάν έμπαινες σε μια τάξη ως νέος μαθητής ενός νέου για σένα σχολείου καθως μόλις μετακόμισες σε μια νέα γειτονιά και στο διάλειμμα μαλωνες με ένα συμμαθητή σου, θα ήταν λογικό να επικαλεστείς τη φράση "πόσο ακόμα θα σε ανεχτούμε;"
Ποιοι και πότε, είναι η εύλογη ερώτηση, αφού εσύ μόλις ήρθες!
Αυτό μου έκανε εντύπωση!!!!
Υ.γ Και εγώ έχω μαλώσει πολλάκις με το συγκεκριμένο μέλος και αν έλεγα τη φράση πόσο ακόμα θα σε ανεχτούμε θα ήταν κάτι το απόλυτα φυσιολογικό μετά τόσα χιλαοδες πόστς. Κατάλαβες;
Όχι όμως με, δεν ξέρω εγώ, 5-10 πόστς
-
Μπα, κάνεις λάθος , αυτό δεν λέγεται bulling. Αυτό ονομάζεται κριτική στα γραφόμενα του συνομιλητή και μάλλον δεν την αντέχεις καθώς την εκλαμβανεις ως ηθική επίθεση της προσωπικότητας σου.
Όπως σου ξαναγράφω, η κριτική μου εδράζεται στο ότι δεν έχεις γράψει χιλιόμετρα, έχεις κάνει ελάχιστες δημοσιεύσεις, που θα σου έδιναν την απαραίτητη εμπειρία να επικαλεστείς το επίρρημα "ακόμα".
Είσαι νέος, δεν έχεις συμμετάσχει σε πολλούς καυγάδες που θα σε οδηγήσουν κάποια στιγμή να αγανακτήσεις, από το πλήθος αυτων, ώστε να αναφέρεις το επίρρημα "ακόμα".
Οπότε, από αυτά που σου γράφω αν τα διάβαζες ως τρίτος τι συμπέρασμα θα εξηγαγες για την φράση που σου ..... ξέφυγε;
-
pp, τι μάρκα είναι είπαμε το δεύτερό σου αυτοκίνητο;
-
Να μου βάλεις λίγο ζάχαρη στο ρεπορτ. Το θέλω με ολίγη.
Βρε συ αυτή η λανθασμένη χρήση όρων και δυσκολία εντοπισμού του αντικειμένου της πρότασης κάτι μου θυμίζει....κάτι μου θυμίζει....
-
Και? Σε άλλες χώρες δεν καίγονται τα δάση? Σοβαρα τώρα? Θα κοιτάξουμε τι λέει η κυρα Πόπη η τουρίστρια? Με τέτοιες καιρικές συνθήκες ποια χώρα θα τις έσβηνε άμεσα? Να θυμίσω πόσες πιο προηγμένες χώρες καίγονται για μέρες? Τι συζητάμε τώρα.....
Οχι θα κοιταξουμε τι λεει ενας elteo σε ενα φορουμ.
-
Ο Θανάσης Αντετοκούμπο είναι πολύ ωραίος τύπος. Είναι πολύ χαβαλες, με την καλή έννοια.
-
@lap said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
Ο Θανάσης Αντετοκούμπο είναι πολύ ωραίος τύπος. Είναι πολύ χαβαλες, με την καλή έννοια.
Φανταζομαι εχεις δει αυτο το βιντεο στο jay leno's garage...
( επικη στιγμη οταν μαθαινουν για την υπαρξη και τιμη της F1)
Youtube Video -
Όχι πρώτη φορά το βλέπω.... Χαχαχα.
-
Λαπ δεν ξέρω τι σου θυμίζουν τα συγγραφικά τεχνάσματα του ΝΕΟΥ χρήστη, αλλά είμαι σίγουρος ότι το Corolla Cross είναι "αεροπλάνο" !
Τέλος πάντων, δεν παρακολουθώ συνεχώς τα νέα, αλλά με τις εικόνες που έχουν κυκλοφορήσει, τα ποσοστά της ΝΔ πρέπει να έχουν πάρει φωτιά!
Αν γινόταν οι εκλογές σήμερα, θα είχαν 200+ βουλευτές να αλλάξουν και το Σύνταγμα σε Γιάπικη Μοναρχία, ενώ οι πρόσφατα σεξουαλικα απελευθερωμένοι Νεοδημοκράτες δεν θα δίσταζαν να εκφράσουν τη λατρεία τους γονυπετείς κοιτάζοντας Τον Μεγάλο Ηγέτη στα μάτια... -
@ntinaras said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
Και? Σε άλλες χώρες δεν καίγονται τα δάση? Σοβαρα τώρα? Θα κοιτάξουμε τι λέει η κυρα Πόπη η τουρίστρια? Με τέτοιες καιρικές συνθήκες ποια χώρα θα τις έσβηνε άμεσα? Να θυμίσω πόσες πιο προηγμένες χώρες καίγονται για μέρες? Τι συζητάμε τώρα.....
Καλά εσύ βάλε καμία φωτογραφία με αποτελέσματα εκλογών ακόμα να στηρίξεις τον αγώνα σου κατά των πυρκαγιών.
-
Πολλά χρόνια είχαμε να ζήσουμε πόλεμο ανάμεσα σε τηλεοπτικό-αθλητικό-επιχειρηματικό-τηλεπικοινωνιακό-εφοπλιστικά συμφέροντα. Η κόντρα που υπόβοσκε πολύ καιρό ανάμεσα στο κλειστό κλαμπ των εκδοτών-καναλαρχών και της πολυεθνικής ιδιοκτησίας της συνδρομητικής Nova, έγινε πόλεμος που απειλεί τις ευαίσθητες ισορροπίες στην ικανοποίηση όλων των επιχειρηματικών συμφερόντων από την κυβέρνηση Μητσοτάκη. Κι είναι γεγονός πως η νέα κυβέρνηση Μητσοτάκη ανησυχεί για την τροπή που πήρε αυτή η κόντρα. Η ανταλλαγή πολεμικών ανακοινώσεων ανάμεσα στην United Group του ομίλου της BC Partners, στην οποία ανήκει η Nova και στο Mega της Alter ego Media του Βαγγέλη Μαρινάκη δεν γίνεται φυσικά για το ύψος του ενοικίου που πληρώνει η συνδρομητική για να έχει στην πλατφόρμα της το Mega, όπως θέλουν να πιστεύουμε οι δυο τωρινοί αντίπαλοι. Κύρια αιτία είναι ότι η Nova απέχει ελάχιστα από το να αποκτήσει ελεύθερη ιδιωτική τηλεόραση μέσω της πλήρους εξαγοράς του καναλιού Alpha από τον όμιλο Βαρδινογιάννη. Και κατέχει ήδη μεγάλο μερίδιο στην αγορά τηλεπικοινωνιών. Για πρώτη φορά δηλαδή στη ιστορία της ελληνικής ιδιωτικής τηλεόρασης και της περίφημης διαπλοκής των εκδοτών, μια πολυεθνική με άγνωστους παίχτες για τους Έλληνες διαπλεκόμενους που ελέγχουν πλήρως την αγορά, τις κυβερνήσεις και αποφασίζουν μέσα στις αντιφάσεις και τις αντιπαλότητες τους από κοινού για τις οικονομικές-πολιτικές- κοινωνικές-πολιτιστικές εξελίξεις, επιμένει να αποκτήσει μερίδιο στην εξουσία αυτή. Την πόρτα άνοιξε ο όμιλος Βαρδινογιάννη με τις συζητήσεις εξαγοράς του Alpha. Και ενώ ο ΑΝΤ1 του ομίλου Κυριακού που στο μεταξύ έχει μεταφέρει την έδρα της κύριας επιχείρησής του στο εξωτερικό, τάχθηκε ανοιχτά με τον Βαγγέλη Μαρινάκη του Mega, σιωπηρά παρακολουθούν τις εξελίξεις ο όμιλος Βαρδινογιάννης (Star-Alpha), ο Γιάννης Αλαφούζος (ΣΚΑΙ) αλλά και η έτερη συνδρομητική πλατφόρμα της Cosmote TV που ανήκει στην Deutsche Telecom.
Η Nova προσπαθεί από το 2014 να μπεί στο χώρο της ελεύθερης τηλεόρασης, το ζήτησε το 2014 όταν το “κλειστό κλάμπ” της μιντιακής εξουσίας (Αλαφούζος, Βαρδινογιάννης, Κυριακού, Ψυχάρης, Μπόμπολας) πήραν όλες τις ψηφιακές συχνότητες μέσω της Digea και εκμεταλλεύτηκαν το λουκέτο στην ΕΡΤ το 2013 για να γίνουν κυρίαρχοι της ψηφιακής πλέον τηλεόρασης. Η Νοva κατέφυγε στην Ευρωπαϊκή Επιτροπή ενάντια στα εμπόδια των ελληνικών κυβερνήσεων στην είσοδο ξένων κεφαλαίων στο χώρο της ελεύθερης τηλεόρασης. Η απόφαση της Ευρωπαϊκής Επιτροπής δικαίωσε τη Νοva και η προηγούμενη κυβέρνηση Μητσοτάκη πέρασε στο νόμο τη δυνατότητα αυτή. Η δημιουργία νέου καναλιού είναι αδύνατη αφού δεν υπάρχει περίπτωση να δοθούν άλλες τηλεοπτικές άδειες πανελλαδικής εμβέλειας. Η Νοva μπορεί να μπει στην αγορά μόνο με την εξαγορά καναλιού που εκπέμπει ήδη. Η πολυεθνική της United group που ελέγχει πλέον πολλά μίντια στα Βαλκάνια και την ανατολική Ευρώπη, επιχειρεί να αποκτήσει τον Alpha, λαμβάνοντας έτσι ισότιμη θέση στο τραπέζι της μιντιακής εξουσίας στη χώρα.
Όλα τα παραπάνω αν προστεθούν και οι ανεπιβεβαίωτες ακόμη πληροφορίες, ότι η United ενδιαφέρεται και για την απόκτηση αθλητικής ομάδας, δημιουργούν ένα εκρηκτικό κλίμα. Τον όρο διαπλοκή εισήγαγε ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης, όταν κατήγγειλε τα “διαπλεκόμενα” δηλαδή τους εκδότες ότι έριξαν την κυβέρνηση του. Τριάντα χρόνια μετά ο υιός Μητσοτάκη που έλεγξε όλα τα ΜΜΕ ικανοποιώντας σε όλα τους ιδιοκτήτες τους, βρίσκεται μπροστά στο εύφλεκτο μέτωπο της διαπλοκής. Χαρακτηριστική και αποκαλυπτική είναι η επίθεση των ΜΜΕ του γκρούπ alter ego του Βαγγέλη Μαρινάκη ενάντια στη Nova με το ρεπορτάζ ““United Group: στον αέρα η επένδυση 2 δισ. ευρώ στις τηλεπικοινωνίες” κάνοντας λόγο για επενδύσεις επί χάρτου, για χρέη της μητρικής της NOVA ύψους 4,7 δισ. ευρώ.
Η αρχή για την κόντρα μέσα από τη ιστοσελίδα euro2day είναι διαφωτιστική.
H αρχή έγινε την Πέμπτη όταν μέσα ενημέρωσης του εφοπλιστή (MEGA, ΒΗΜΑ) δημοσίευσαν σκληρά ρεπορτάζ κατά της ΝOVA εμπλέκοντας ονομαστικά και τους ισχυρούς άνδρες της μητρικής United Group, Σταθόπουλο και Σόλακ. Υποστηρίχθηκε ότι η NOVA αντιμετωπίζει «ανυπέρβλητα οικονομικά προβλήματα» γεγονός που αφήνει μετέωρο το επενδυτικό πρόγραμμα 2 δισ. ευρώ που εξαγγέλθηκε από τον τηλεπικοινωνιακό όμιλο. Ερωτήματα υπήρξαν και για το πώς έλαβε η εταιρεία δάνειο 100 εκατ. ευρώ από το Ταμείο Ανάκαμψης και χρηματοδότηση από δυο τράπεζες.
Η πλευρά της NOVA, αφού προηγουμένως γνωστοποίησε από χθες Παρασκευή ότι το MEGA δεν είναι πλέον διαθέσιμο στην πλατφόρμα της κατήγγειλε, με ανακοίνωσή της, τα δημοσιεύματα ως «αθέμιτη πίεση για να δεχτεί παράλογους όρους» που έθεσε η πλευρά Μαρινάκη.
Η NOVA υποστηρίζει ότι έγινε αποδέκτης απαιτήσεων για υπέρογκες και παράλογες αυξήσεις για τρεισήμισι φορές υψηλότερα δικαιώματα αναμετάδοσης σήματος και κάνει λόγο για «δυσφημιστική καμπάνια με σωρεία ψευδών ισχυρισμών και δηλώσεων ενάντια στη Nova και τη United Group», αλλά και για την αξιοπιστία τους αναφορικά με την υλοποίηση των δεσμεύσεών ως προς τις επενδύσεις στην Ελλάδα.
Προαναγγέλλει δε νομικές ενέργειες σημειώνοντας ότι «δεν θα υποκύψουμε σε αυτές τις μεθόδους, και θα υπερασπιστούμε τα δικαιώματά μας σε συνεννόηση με όλους τους αρμόδιους φορείς, ενάντια στην καταχρηστική μεταχείριση της εθνικής τηλεοπτικής συχνότητας για προσωπικό όφελος».
Η NOVA υποστηρίζει ότι έχει επενδύσει ήδη 1,8 δισ. ευρώ από το 2020 και σε ότι αφορά το επενδυτικό σχέδιο 2 δισ. ευρώ έως το 2027 έχουν ήδη διατεθεί 400 εκατ. ευρώ καθώς και ότι «η εταιρεία είναι επί της ουσίας άνευ χρέους μετά τη σημαντική επένδυση της United Group».
Από την πλευρά του εφοπλιστή Βαγγέλη Μαρινάκη η πρώτη αντίδραση που σηκώνει το γάντι σε σχέση με τις παραπάνω κατηγορίες ήρθε «ημιεπίσημα» μέσω δημοσιεύματος στο in.gr. Με ο οποίο καταγγέλλει τη NOVA ότι έριξε «μαύρο» στο MEGA, χωρίς να έχει πάρει απάντηση από το κανάλι για τους όρους συνεργασίας.
Στο ίδιο δημοσίευμα προαναγγέλλεται προσφυγή στη δικαιοσύνη, καθώς όπως σημειώνεται «το Μega σύμφωνα με πληροφορίες θα προσφύγει στη Δικαιοσύνη για τις απαράδεκτες αιτιάσεις της Nova ότι ο σταθμός μετέδωσε σε ρεπορτάζ ψευδείς ισχυρισμούς για την εταιρεία. Άλλωστε, αν η Nova θεωρεί πως μεταδόθηκε ανακριβές ρεπορτάζ μπορεί να προσφύγει και εκείνη στη Δικαιοσύνη».
Ακολούθησε και επίσημη ανακοίνωση της Alter Ego Media που δηλώνει ότι θα προσφύγει στη δικαιοσύνη: Σχετικά με το δυσφημιστικό περιεχόμενο της ανακοίνωσης της Nova σε σχέση με χθεσινό ρεπορτάζ του Τ/Σ MEGA, η ALTER EGO MEDIA Α.Ε. θα προσφύγει άμεσα στην Ελληνική Δικαιοσύνη. Οι μέτοχοι της Nova, Dragan Solak και Νίκος Σταθόπουλος θα πρέπει να συνειδητοποιήσουν ότι η Ελλάδα είναι μια ευνομούμενη και δημοκρατική χώρα με νόμους και κανόνες, και πολύ σύντομα θα κληθούν να δώσουν εξηγήσεις για τις πράξεις τους στην Ελληνική Δικαιοσύνη.
Τώρα στο παιχνίδι έχει μπει και ο όμιλος ΑΝΤ1 με εξίσου επιθετικό τρόπο.
-
@ntinaras said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
Καλά εσύ βάλε καμία φωτογραφία με αποτελέσματα εκλογών ακόμα να στηρίξεις τον αγώνα σου κατά των πυρκαγιών.
Αν αναλογιστεί κάποιος ότι ο Μητσοτάκης με αυτή την διακυβέρνηση πήρε πάνω από 40% και ο επόμενος ήταν κάτω από 18%, ίσως διαπιστώσει ότι δεν υπήρχε και δεν υπάρχει άλλη κυβερνητική αντιπρόταση.
Και όποιος θυμάται τις περσινές ατάκες "Μητσοτάκη gamiesai" λόγω των πυρκαγιών, ούτε έπεσε η κυβέρνηση, ούτε υπήρξε κάποια σοβαρή αντιπρόταση διακυβέρνησης. Το μόνο που υπήρξε ήταν ένας αριστερός τύπος που έφαγε διαδοχικές εκλογικές σφαλιάρες, τελικά παραιτήθηκε και πήρε την οικογένεια και την έκανε για διακοπές στις ΗΠΑ. Ζει το σοβιετικό όνειρο στην Καλιφόρνια. Γιατί όμως δεν πήγε στους φίλους του στην Βενεζουέλα; Περίεργα πράγματα.
Απορώ επίσης πως τους ξέφυγε ο απόστρατος του ΣΥΡΙΖΑ και δεν τον έχουν ξεκινήσει και αυτόν, στις φάπες οι σύντροφοί του. Αν δεν βγει η Έφη πρόεδρος, βλέπω να τρώει κλωτσά ο απόστρατος σύντροφος.
"Αηδία για τα τρολ της Αριστεράς από Αποστολάκη - «Δείχνουν μια πάρα πολύ κακή ποιότητα ανθρώπων»
«Δεν μπορούμε να καθόμαστε να λέμε τέτοιες σαχλαμάρες. Αυτά είναι αηδιαστικά, δηλαδή δείχνουν μια πάρα πολύ κακή ποιότητα ανθρώπων», ανέφερε χαρακτηριστικά στο ραδιόφωνο των «ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΩΝ» για τα σχόλια που γίνονται σε βάρος των κατοίκων που βρίσκονται σε πυρόπληκτες περιοχές επειδή στις εθνικές εκλογές ψήφισαν ΝΔ. «Όλων η αγωνία είναι πώς θα ζήσει ο κόσμος, πώς θα γίνει η μικρότερη δυνατή ζημιά. Όλη αυτή η αγωνία που έχουμε όλοι μας δεν αφήνει περιθώρια για τέτοια πράγματα. Όταν όλα αυτά τελειώσουν και όταν γίνει ο απολογισμός να δούμε, αλλά αυτή τη στιγμή δεν μπορούμε να λέμε τέτοια», σημείωσε ο κ. Αποστολάκης.
Βέβαια όλοι αυτοί οι ηλίθιοι που χαίρονται με τις πυρκαγιές και λένε στον κόσμο «καλά να πάθει επειδή ψήφισε ΝΔ» δεν αντιλαμβάνονται ότι μόνο καλές υπηρεσίες δεν προσφέρουν στο κόμμα τους. Και, το κυριότερο, η φωτιά δεν κάνει διακρίσεις σε δεξιούς ή αριστερούς ή κεντρώους.
https://www.parapolitika.gr/parapolitika/article/1291284/aidia-gia-ta-trol-tis-aristeras-apo-apostolaki-deihnoun-mia-para-polu-kaki-poiotita-anthropon/
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2