-
@lap said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
@criuser said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
Το άρθρο που ανέβασες, το λέει ότι είναι από τον γνωστό ιό...
Γνωστός σε όλους μας και κάργα αξιόπιστος...

Αλλά σου είπα, εγώ δεν βασίζομαι σε αλληλέγγυους του κώλου και καλοπληρωμένους από τις ΜΚΟ, αλλά σε μαρτυρίες ανθρώπων που τα έζησαν.
Και πάλι όμως το τι συνέβαινε πριν 100 χρόνια στην Αμερική κατά των μη Αγγλων, δεν έχει σημασία. Οπως λέει και το άρθρο τα ίδια τράβαγαν και οι Ιταλοί και οι Ιρλανδοί, ξεχνάει και τους Κινέζους...
Αλλά αυτό το πετσωμένο Χόλυγουντ να μην κάνει μία ταινία για την ελληνική μαφία ?
Τι διάολο ? Δεν τους ενημέρωσε ο ιός και τα άλλα βακτήρια που αναφέρεις ?
Επίσης το εργολάβος γιατί το αναφέρεις ?
Αισθάνεσαι ανώτερος με αυτό ? Η έχεις κόμπλεξ κατωτερότητας ?
Σου είπα εργολάβοι ήταν οι μπομπολαίοι που αγκαλιάζονταν μαζί τους οι πασόκοι που σε διαμορφώνουν...
Βάζει πηγές. Μάλιστα παλιότερα σου είχα βάλει ξανά σε παρόμοια συζήτηση την ίδια την πηγή από τα ιστορικά αρχεία της χώρας. Νομίζω ήταν σε ένα βιβλίο σε pdf.
Και για να ρωτήσω γιατί να μην είναι αξιόπιστος ένας που έχει αντίθετη άποψη απο την δική σου και τον μπάρμπα σου τον ακτινολόγο!!!! Εκεί γέλασα. Συγνώμη αλλά μου φάνηκε αστείο.
Έχεις καταλάβει ότι οι απόψεις και η επιπολαιότητα που προσεγγίσεις κάθε θέμα είναι χειρότερη από του πιο ανειδίκευτου μετανάστη;
Ενώ ο σταλινο-ιός είναι αξιόπιστος ....
Γελάνε και τα βαγόνια του υπερσιβηρικού....
Επίσης έχεις καταλάβει ότι σε κράζει σχεδόν όλο το φόρουμ ?
-
@piliourits said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
@criuser said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
Αλλά αυτό το πετσωμένο Χόλυγουντ να μην κάνει μία ταινία για την ελληνική μαφία ?
ΤΙ να αντιτάξει ο Λαπης τώρα ΤΙ;
Πως τονε πετσόκοψες έτσι...
Αν ήτανε αλήθεια, οι δεξιοί θα είχαν δει την ταινία (το βιβλίο δεν το διαβάζουν γιατί ο χρόνος είναι χρήμα, περιμένουν την ταινία πάντα)...Πολιτικός Μηχανικός δεν είσαι;
Τι κακό έχει η εργολαβία;
Παίρνεις τζάμπα υποβαθμισμενα οικόπεδα και τα κάνεις ερμπιενμπια και χρυσές βίζες και σε κατηγορεί;
Λαπ, γιου φάουλΔεν παίρνω μόνο τζάμπα τα οικόπεδα, αλλά έχω και χρυσά χέρια...
Προφανώς περιμένουμε ταινία, αφού μιλάμε για το κοσμοιστορικό γεγονός της γκρικ μάφια, που εκεί που εκ....να έβγαινε ο καπόνε και ο λουτσιάνο...
-
Τα υπόλοιπα το πρωί, πριν την δουλειά...
-
@bassstarlet said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
Με λίγα λόγια, επειδή(ς) και οι παππούδες μας ήταν καθάρματα (που δεν ήταν, αλλά για την ανάγκη της κουβέντας...) θα πρέπει να δεχτούμε ολάκερη την ασία και την αφρική;
Και αν σε αυτές τις χώρες, υπάρχουν σοβαρά προβλήματα που δημιουργούν μετανάστες/πρόσφυγες, η πτωχευμένη Ελλάδα, τι φταίει;Όλα χύμα στο κύμα.
Κάποιων οι παππούδες ηταν καθάρματα ολικής και το ότι ήταν Έλληνες μόνο ντροπή έφερνε στο όνομα του έθνους μας. Κάποιοι όντως ηταν άξιοι και φιλότιμοι και άξιοι εκπρόσωποι μας.
Η πρώτη γενιά μεταναστών, ήταν τελείως αγράμματοι άνθρωποι, προερχόμενοι από πατριαρχικες οικογένειες. Όταν ζούσαν σε γκέτο και μάλιστα δεκάδες νεαροί άνδρες, όπως μας λένε διάφορες ειδικές μελέτες, οδηγούνταν συχνά στην παρανομία.
Μετά καθώς περνούσαν οι δεκαετίες εντάχθηκαν στις τοπικές κοινωνίες, έκαναν οικογένειες και εν τέλη έγιναν παραδείγματα προς μίμηση και χίλια μπράβο τους. Αλλά πέρασαν πάνω από 30-50 έτη για συμβεί αυτό και ο Έλληνας μετανάστης να μη διώκεται από ρατσιστικό μίσος κτλΤο άλλο που θίγεις είναι το άλλο κομμάτι της κουβέντας.
Η κουβέντα γενικά έχει χωριστεί σε δύο κύρια μέρη.
Φυσικά και η Ελλάδα δεν μπορεί και δεν πρέπει να δεχτεί όλους τους μετανάστες. Είπε κανείς αυτό το πράγμα; Κανένα αριστερό κόμμα δεν το λέει.
Αυτό που λένε όλοι του προοδευτικού χώρου είναι πως πρέπει να αναθεωρηθεί η πολιτική του μεταναστευτικό κυρίως σε πρακτικό επίπεδο.Δηλαδή να γίνουν συγκεκριμένοι χώροι υποδοχής του όπου με ασφάλεια να καταθέτουν τις αιτήσεις τους. Και αναλόγως τις ανάγκες των χωρών να κατευθύνονται στις χώρες που πρέπει.
Σήμερα η κεντρική Ευρώπη διαλέγει ποιους θέλει και μετά αφήνει τις χώρες υποδοχής να βγάλουν το φίδι από την τρύπα.
Άρα συνοψίζοντας προτείνονται δύο λύσεις σε δύο επίπεδα. Στο πρώτο επίπεδο είναι η αναθεώρηση του Δουβλίνο ΙΙ. Δηλαδή πρέπει να γίνεται δια νόμου ομοιόμορφη κατανομή των μεταναστών και ειδικοί χώροι για να αιτούνται την είσοδο. Ακόμα και στις χώρες τους ή σε μια σειρά από χώρες της περιοχής τους. Να μην πεθαίνουν από τις κακουχίες μιας και ούτως ή άλλως ένα ποσοστό αυτών που έρχονται όντως μετά εργάζονται. Άρα εφόσον υπήρχε θέση εργασίας για έναν μετανάστη μέσα στην οικονομία της χώρας που τον φιλοξενεί, γιατί να διακινδυνεύει την ζωή του μέχρι να φτάσει σε αυτήν; Δηακδη να φτιαχτούν επίσημοι δίοδοι. Ο αντίλογος λέει πως έτσι θα έρχονται πολλαπλάσιοι. Δεν το ξέρουμε αν δεν δοκιμάσουμε.
Ως παράδειγμα να φέρω αυτό που με διακρατική συμφωνία θα δεχτούμε φέτος κάποιες χιλιάδες εργάτες γης για τις σοδειές μας. Θεωρώ πως αυτό είναι ένα υγιές παράδειγμα μεταναστευτικής πολιτικής.
Δεύτερον σε στρατηγικό επίπεδο να σταματήσουν οι αιτίες που οδηγούν τους ανθρώπους αυτούς να φεύγουν από τις χώρες τους. Αυτό είναι το σημαντικότερο. Αυτό δεν το λένε μόνο οι αριστεροί αλλά και οι κεντρώοι και κεντροαριστεροι αλλά και πολλοί δεξιοί. Πρέπει να σταθεροποιηθεί η Αφρική. Να υπάρχει προοπτική στο να ζήσεις στην Αφρική.
-
Παντως το να θελετε μερικοι να μειωνετε τους ελληνες μεταναστες και να ανεβαζετε τους ξενους με ξεπερνα μπραβο.
Προπαππους Σμυρνη
Παππους Γερμανια μεταναστης
Πατερας Γερμανια μεταναστης
Εγω δουλευω με μεταναστες.
Παντου υπαρχουν καλοι και κακοι.
Ηθελα να γραψω και αλλα πολλα.... -
Ξεκολλάτε ρε.
Δεν μειώνει κάνεις κανέναν. Βάζουμε τα ιστορικά γεγονότα στην σωστή τους διάσταση κατά την ανταλλαγή επιχειρημάτων στο ότι και οι Έλληνες κάποτε ήταν ως μετανάστες ο αποδιοπομπαίος τράγος της κοινωνίας που πήγαν να εργαστούν. Ήταν θύματα ακραίου ρατσισμού.
Γενικά εντοπίζω μια προσέγγιση πως οι Έλληνες αποκλείεται να κάνουν εγκλήματα και ότι είναι όλοι τους εργατικοί και σύννομοι.
Το ότι κάποιος είναι Έλληνας δεν τον κάνει αυτομάτως καλό άνθρωπο. Οι πράξεις του τον κάνουν καλό άνθρωπο και καλό Έλληνα. Δεν είπε ο θεός πως μόνο οι Έλληνες θα είναι οι καλοί άνθρωποι και όλοι οι άλλοι όχι. Οι πράξεις και οι επιλογές τους τους κάνουν καλούς ανθρώπους.
Δηλαδή αν σε κλέψει Έλληνας δεν είναι κλεψιά επειδή είναι Έλληνας;
Ένας εγκληματίας που είναι Έλληνας καταστρέφει την φήμη του έθνους του. Και την πληρώνουν τελικά οι τίμιοι Έλληνες. Γιατί δεν το βλέπετε έτσι;
Εγώ αν ήμουν εκεί ως Έλληνας μετανάστης θα ήμουν έξαλλος με τον κάθε πανιβλακα που ήρθε από την Ελλάδα και που δίνει δικαιώματα με την παραβατικότητα του να θίγουν και να κάνουν γενικεύσεις για τους Έλληνες. Είδες τι έγραφαν για τους Έλληνες;;;;. Είναι έως και εξοργιστικα. Κάποιοι βλάκες με τις παρανομίες τους έδωσαν αφορμή για να τα γράφουν όπως και κάποιοι ρατσιστές έψαχναν ευκαιρία για να τους κατηγορήσουν. Σιγά μη τους δώσω και άφεση αμαρτιών λόγω καταγωγής όταν με τις πράξεις τους εν τέλη δίνουν πάτημα και καταστρέφουν τη φήμη των Ελλήνων στα πέρατα της γης.
Απορώ πως ενήλικοι άνθρωποι συζητούμε τα βασικά και βρίσκετε παράλογο την αναφορά πως και οι Έλληνες υπέκυπταν και προχωρούσαν σε παρανομίες και εγκλήματα όντας μετανάστες. Μια εποχή δε, όχι μονίμως φυσικά, όπως μας λένε τα ιστορικά στοιχεία κάποιων βιβλίων που παρουσιάζουν τις καταγραφές τις εποχής, έφτασαν να είναι πρώτοι σε διάφορα εγκλήματα. Αργότερα το ίδιο έκαναν και οι Ιταλοί!
Να ρωτήσω! Οι Ιταλοί δεν είναι ένα μεγάλο και αρχαίο έθνος με εργατικούς ανθρώπους; Με υψηλή κουλτούρα και υψηλές αξίες κοντά στον Θεό και στην οικογένεια;;;
-
@criuser said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
Επίσης έχεις καταλάβει ότι σε κράζει σχεδόν όλο το φόρουμ ?
Ποιο ολο το φόρουμ;;; 4-5 άνθρωποι με παρόμοιο τρόπο σκέψης και τον ίδιο βαθμό γνώσεων για το θέμα που συζητούμε.
Πφφφφφ. Δεν χαμπαριαζω. Αλλά τα κυβικά του HEMI και άλλο τα ami.


-
This post is deleted! -
@lap said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
Τι γενικεύσεις είναι αυτές που κανείς;; Θες να αρχίσω και εγώ τις γενικεύσεις ή θα θυμώσεις;
Να αρχίσω για ικανότητες και άλλα τέτοια;
Έτυχε ρε γιεμ ο δικός σας να είναι ένας καλός άνθρωπος.
Έχετε πιάσει μια παπάρια και την αναπαράγετε λες και δεν υπήρχαν καλοι και κακοί Έλληνες.Δεν γενικευω είμαι πολύ συγκεκριμένος σε αυτά που λέω, όποιος θέλει ταυτίζεται.
Δεν καταλαβαίνω τι εννοείς με τις ικανότητες.
Κόλλημα πάλι με τον μπάρμπα, σου ανέφερα Συγκεκριμένα τον παππού επειδή το profil του οικονομικού μετανασταση από χώρα που βασανιστικε από πόλεμο κτλ "ταιριάζει" με το προφίλ ορισμένων που έρχονται τώρα Ευρώπη.
Και για το τέλος, ΑΝ υπήρχαν γυναικόπαιδα στα χαμπάρια ήταν εκεί για να τα προστατέψουν ή ήταν εκεί επειδή δεν τα θεωρούν ισάξια στα μάτια του Αλλάχ? Μήπως λέω μήπως είναι δεύτερης κατηγορίας άνθρωποι? Εσύ σκέψου το καλύτερα, στο ξαναλέω κατέβα από το ροζ συννεφάκι θα δεις αλλιώς τα πράγματα
-
Γράφεις χαζομάρες γιεμ. Μη πω τίποτα άλλο.
Ξέρεις κάπου που να λέει η θρησκεία τους ότι τα παιδιά τους είναι υποδεέστερα από τους ίδιους;
Για βάλε μια πηγή που να το λέει αυτό να μάθουμε κάτι νέο. Οτι δηλαδη τα παιδιά και οι γυναίκες έχουν μικρή αξία και δεν πρέπει να τους προστατεύουν για να είναι σωστοί πιστοί.
Κατηγορείς τους ανθρώπους αυτούς χωρίς να τους ξέρεις ότι δεν αγαπούν τα παιδιά τους; Ότι δεν θέλουν να τα προστατεύσουν;
Είδες το πλοιάριο πως ήταν; Είναι δυνατόν να λες κάτι τέτοιο όταν ήταν ανοιχτό από πάνω και οι δουλέμποροι στρίμωξαν 700-750 άτομα μέσα εκεί;
Που να τα είχαν τα παιδιά τους; Και πολλά εξ αυτών μωρά; Στον ήλιο στο κατάστρωμα επί μέρες;Το καταλαβαίνεις ότι χρησιμοποιείς ρατσιστικά επιχειρήματα ; Είναι κρίμα ένας έξυπνος άνθρωπος να αντικαταστήσει την λογική με επιχειρήματα που δεν στέκουν.
Δηλαδή αν κάποιος πει ότι ο ρατσιστικός λόγος κάποιων χριστιανών είναι κακός για την ανατροφή των παιδιών και εκτός της θρησκείας τους, τι θα έλεγες;
Υ.γ έχω δει πολλές φορές οικογένειες μεταναστών να βγάζει ο πατέρας βόλτα τα παιδιά του παίζοντας μαζί τους. Λες να ήταν άπιστος;
Υ.γ Να ρωτήσω ρε παιδια. Οι δικοί μας που πήγαιναν μετανάστες με εμπορικά πλοία με αμπάρια κτλ που θα είχανε τις μάνες με τα μωρά ;;;; Στο κατάστρωμα;;;;
-
Φίλε lap ωραία όλα αυτά τα καταγεγραμμένα ιστορικά γεγονότα πολλών δεκαετιών πίσω, που τα βλέπουμε σήμερα μέσα από το φίλτρο ενός προοδευτικού - αριστερού - άθρησκου φακού (που δημιουργήθηκε όμως σε ένα περιβάλλον καθαρά δυτικό - καπιταλιστικό - χριστιανικό).
Όι πρόγονοι μας δεν ήταν μορφωμένοι, από συνθήκη και όχι από πεποίθηση.
Τους κράτησε ενωμένους η κοινή καταγωγή και η θρησκεία, μια θρησκεία που είχε και έχει εντελώς διαφορετική προοπτική από τον τότε Οθωμανό κατακτητή (πάνε 100 χρόνια που απελευθερώθηκε όλη η Ελλάδα).Είναι λογικό, όταν ένας λαός που ουσιαστικά δεν είχε πατρίδα, (αλλά είχε ισχυρή ιστορική κληρονομιά) και μια θρησκεία που εμφανιζόταν ως αιρετική στον τότε δυτικό κόσμο, να δημιουργεί ανασφάλειες.
Αποδείχθηκε όμως ότι η σωστή βάση, μπορεί να αλλάξει τις ισορροπίες και να αναδείξει τις ικανότητες που έχουμε, είτε επίκτητες, είτε κληρονομικές, αρκεί το περιβάλλον που ζούμε, να βοηθάει σε αυτή την κατεύθυνση.
Αν με ρωτήσεις αν πρέπει να ενισχύσουμε τον πληθυσμό της χώρας μας, θα σου πω ναι, αλλά θα πρέπει εμείς να διαλέξουμε ποιους θα επιλέξουμε και όχι εκείνοι.
-
Όσον αφορά το τελευταίο ναυάγιο, βλέπαμε βίντεο που οι ίδιοι τραβούσαν με τον έναν επάνω στον άλλο, αλήθεια πως έκαναν όλοι αυτοί την φυσική τους ανάγκη;
Το αμπάρι του πλοίου πόσα τετραγωνικά ήταν, ώστε να έχει τόσες εκατοντάδες ανθρώπους εκεί κάτω, σύμφωνα με τα λεγόμενα κάποιων από αυτούς;
Γιατί δεν υπάρχει βίντεο από το αμπάρι του πλοίου να δούμε τί επικρατούσε;
-
Ερχόταν ένα γιώτ και πετάγονταν σε αυτό.
Προφανώς στις τουαλέτες του πλοίου.
-
@ektoras said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
Φίλε lap ωραία όλα αυτά τα καταγεγραμμένα ιστορικά γεγονότα πολλών δεκαετιών πίσω, που τα βλέπουμε σήμερα μέσα από το φίλτρο ενός προοδευτικού - αριστερού - άθρησκου φακού (που δημιουργήθηκε όμως σε ένα περιβάλλον καθαρά δυτικό - καπιταλιστικό - χριστιανικό).
Τα ιστορικά δεδομένα και ντοκουμέντα πρέπει να είναι η πυξίδα της αξιολόγησης μας. Δεν έχει να κάνει με τα διάφορα φίλτρα. Έχει να κάνει με την αλήθεια. Το να παραποιείται η αλήθεια ή η απόσταση δεκαετιών να δίνει μια κάποια ωραιοποίηση των γεγονότων δεν μπορεί να αποτελέσει την βάση για την σύγκριση μας στο σήμερα.
-
Η σύγκριση - έως και ταύτιση - των Ελλήνων μεταναστών με τους λαθρομετανάστες είναι λάθος @lap .
Ακόμα κι αν δεχτούμε ότι οι κάτοικοι των χωρών που μετανάστευσαν οι Έλληνες ήταν αρνητικοί και καχύποπτοι απέναντι τους, τουλάχιστον υπήρχαν κοινά χαρακτηριστικά.
Ως έθνος θεωρείται σύνολο ανθρώπων με κοινή ιστορική, γλωσσική, θρησκευτική ή πολιτιστική καταγωγή.
Ο όρος ήθος σημαίνει το σύνολο των ψυχικών χαρακτηριστικών κάθε ανθρώπου. Ήθη λέγονται οι αντιλήψεις ενός λαού για την ηθική και κοινωνική συμπεριφορά. Είναι οι γενικές αρχές Δικαίου, οι θεμιτοί τρόποι συμπεριφοράς του κοινωνικού ανθρώπου, που μεταβάλλονται με τη μεταβολή του χρόνου, που διαφέρουν από τόπο σε τόπο και απηχούν την τρέχουσα ηθική μιας κοινωνίας. Δηλαδή τα ήθη ορίζουν αξίες, σχέσεις, συμπεριφορές.
Αυτό το τελευταίο είναι που μας ενοχλεί τους περισσότερους και μάλιστα η αντίδραση - αντίσταση που δείχνουν σε κάτι διαφορετικό.
-
Έτσι μπράβο, τώρα μιλάτε ειλικρινά. Δεν σας αρέσει η μη αφομοίωση κάποιων μεταναστών στην κοινωνία μας.
Τα άλλα περί διαφορετικότητας και ανωτερότητας των Ελλήνων μεταναστών είναι εκτός ρεαλισμού
Εάν έχετε διαβάσει από τις πηγές δυστυχώς ακριβώς το ίδιο έκαναν και οι δικοί μας Έλληνες στις αρχές του προηγούμενου αιώνα. Δεν ήθελαν να μάθουν την γλώσσα της χώρας υποδοχής τους και έκαναν γκέτο μεταξύ τους.
Τελικά με τα χρόνια κάμφθηκε αυτή τους η αντίσταση και η λογική και έτσι ενσωματώθηκαν στον κοινωνικό ιστό. Έτσι σταμάτησαν και οι ρατσιστές πολτικες και πρακτικές κατά των Ελλήνων από τους ντόπιους κατοίκους.
Συνεπώς, αυτό πρέπει να είναι η πολιτική από την δική μας πλευρά. Να πιεστούν να ενσωματωθουν σε μια σειρά από ήθη και κοινωνικά πρότυπα της χώρας μας.
-
Από αυτά που έγραψα, αυτό κατάλαβες?
Απομονώνεις λέξεις και εστιάζεις όπου θέλεις και σε βολεύει για να σου βγει η ιστορία.Και επειδή μάλλον κάνεις ότι δεν καταλαβαίνεις, για απάντησε μου σε αυτό ακριβώς που σε ρωτάω.
Πως ορίζεται η διαφορετικότητα και η ανωτερότητα αν όχι από τα παρακάτω?
τα ήθη ορίζουν αξίες, σχέσεις, συμπεριφορές.
-
Υπαρχει πολυ μεγαλη διαφορα αναμεσα στις περιοδους και στον τροπο που Ελληνες και λοιποι λαοι μεταναστευσαν σε Αμερικη και Αυστραλια απο την εισβολη ολων αυτων των λαων στο σημερα. Οι χωρες αυτες χτιζονταν στην κυριολεξια ως εθνη και οποιοι εφταναν πρωτοι σε καποιο μερος ή εφτιαχναν μια συντεχνια παλευαν να κρατησουν τον ελεγχο απεναντι στους νεους εποικους. Επισης απο τις χωρες αυτες υπηρχε καλεσμα και νεων χεριων για δουλειες που μολις φτιαχνοντουσαν. Καμια σχεση με τους απροσκλητους που καταληγουν εδω στην Ευρωπη. Αλλα γεγονοτα και αλλες αιτιες αλλα και καταστασεις.
-
Kατ'αρχάς να δώσω συγχαρητήρια στον @cruiser για τον τρόπο που ισοπέδωσε τον @lap που επιμένει σε λάθος απόψεις για τους μετανάστες Έλληνες οι οποίοι επέδειξαν την μεγαλύτερη αρετή για μετανάστη , όχι απλά ενσωματώθηκαν στην αμερικάνικη κουλτούρα αλλα την επηρέασαν και την αναμόρφωσαν μπολιάζονταν την με ελληνικά στοιχεία σε τέτοιο βαθμό που πλέον η ελληνοαμερικανική κοινότητα να εχει δυσανάλογη επιρροή σε σχέση οχι μόνο με το μέγεθός της σε αριθμούς αλλα και σε σχέση με την οικονομική της επιφάνεια .
Είμαι σίγουρος οτι υπάρχει μόνο ενας Σαουδάραβας και δυο τρείς τούρκοι επιχειρηματίες που απο μόνοι τους εχουν περισσότερη περιουσία απο όλους τους Έλληνες της Ν. Υόρκης μαζί αλλα πχ παρέλαση την 25η Μαρτίου δεν κάνουν στους δρόμους της .
Απο το Ίδρυμα ''ΟΧΙ"
https://oxidayfoundation.org/το μυστικό της επιτυχίας των Ελλήνων "Φιλότιμο"
Youtube Video -
Για τα παιδια δεν ξερω αλλα οι γυναικες ειναι σιγουρα κατωτερα οντα γιαυτους.
Δεν θα μιλησω με βιβλια αλλα με αυτα που βλεπουν τα ματια μου και ζω.
Συνεργειο 20 ατομα γυναικες τουλαχιστον 8,ωρα διαλλειματος οι αντρες στο ενα μερος οι γυναικες στο αλλο.παω στους αντρες παιδια τι να φερω καφε τυροπιτα νερο?Οι αντρες ολα τα παραπανω.Λεω στους αντρες ..οι γυναικες τι θα παρουν?Απαντηση Αυτες τιποτα.
Και αλλα πολλα παραδειγματα.
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2