-
Ωραία όμως είναι.....
-
-
Μπα δεν το έκλεισα......ακόμα!
Είδες τις τιμές του υγραερίου.
Χθες παραμιλουσα. Δηακδη αν πας χαλαρά με 90-100 έχεις 3 ευρώ/100 χλμ
Άντε γειά!
Ωραία είναι να κάνουμε υποθέσεις.
-
@lap said in Toyota Yaris Cross:
Μπα δεν το έκλεισα......ακόμα!
Είδες τις τιμές του υγραερίου.
Άντε γειά!
Χαχα απο το πολυ γραψιμο μπερδευτηκες lap ,δεν ειμαστε στο captur αλλα στο yaris cross
-
Όταν λέμε ότι οι αεραγωγοί κάτω από τα καθίσματα παίζουν μεγάλο ρόλο στην θερμοκρασία των πίσω, θυμόσαστε τα αυτοκίνητα 20ετιας που δεν είχαν αεραγωγούς από κάτω και που παγωναν και τα καρπούζια στο πορτ-μπαγκαζ, πλέον με τις τσιγκουνιες τους και τους μικρότερους συμπιέστες ( και καλά λόγω ρύπων) δεν φτάνουν τα κομπρεσέρ να ψυξουν ούτε την καμπίνα.
Φίλε μου μήπως να πας συνεργείο να σου μετρήσουν την απόδοση του clima?
-
0,44λ το kg.... απίστευτο
Ντρέπεσαι να το φουλαρεις. Δίνεις και πουρμπουάρ
-
Με τα δικά μου δεδομένα μέσα στην πόλη χωρίς eco κτλ καίω 9λ δηλαδή κάτω από 4€/100χλμ ΧΩΡΙΣ να το προσέχω... Χιουμπριντ μαϊ αςς
-
0,44λ το kg.... απίστευτο
Ντρέπεσαι να το φουλαρεις. Δίνεις και πουρμπουάρ
Το θεμα ειναι μην σου βαζουν μονο αερα και οχι πορδες οπως λεει και ο φιλος yem
-
@dimmad said in Toyota Yaris Cross:
Εκδρομή 4 Jun 2023.
Εχθές λοιπόν αποφάσισε να παμε μια Εκδρομή με το YC αλλα πρώτη φορά 4 άτομα και ο σκύλος.
(Συνήθως είμαστε 2 άτομα και ο σκύλος)
Θα αρχίσω απο τα βασικά.
Το αυτοκίνητο ειναι 9,5 μηνών ΥC Activ Plus και εχει 14500χλμ (τώρα θα γίνει και το service).Δεδομένου οτι τα ταξίδια γίνονται κατά κύριο λόγο βράδυ δεν ειχαμε ξανα παρατηρήσει
Το φαινόμενο που θα περιγράψω. Εχθές που η θερμοκρασία ηταν μεταξύ 25 και 30 η θερμοκρασία στον πίσω χώρο επιβατών και πορτμπαγκάζ ηταν πολύ μεγάλη. Εγω σαν οδηγός και ο συνοδηγός είχαμε ξεπαγιασει και οι πίσω υδροναν εννοείται με χρίσει κλίμα στο φουλ.Καμία ιδέα???
P.S1 το όχημα είναι leasing οπότε δεν θέλω να ακούω για βάλε μεμβράνες κλπ κλπ το ερώτημα μου ειναι διερευνιτικο γιατι στο Fiat Panda αυτο δεν συνέβαινε σε τέτοιο βαθμό.
P.S2 δοκίμασα όλες τις πιθανές ρυθμίσεις κατεύθυνσης αέρα με καμία επιτυχία.Να το πάμε με την “η εις άτοπον απαγωγή” ...
μήπως το είχες στο eco ;
γιατί τότε μπαίνει στο eco και το clima ανάβει και η σχετική ένδειξη στην οθόνη του κλιματιστικού. -
@dimmad said in Toyota Yaris Cross:
@alex-mix said in Toyota Yaris Cross:
Τα σκυλια δροσιζονται με το λαχανιασμα. Ισως αυτο που λεει ο Λαπ ισως οι αεραγωγοι κατω απο τα καθισματα να ηταν φρακαρισμενοι,ισως οντως εισαστε πολλα ατομα για τον χωρο του αυτοκινητου και μαζι με το σκυλακι να υπηρχε μεγαλυτερη θερμοκρασια.
Το YC Active Plus δεν εχει αεραγωγούς κατω απο τα μπροστά καθίσματα.
Ξαναλέω η σκύλος ηταν παντα μεσα στο αμάξι η 2 εξτρα ενήλικες δεν ήταν.
άσχετο, προσπάθησε να εγκαταστήσεις ένα ελληνικό ορθογραφικό διορθωτή, πόνεσαν τα ματάκια μου, καλέ (που έλεγε και ο Χαρυ).
όσον αφορά τη διαφορά θερμοκρασίας, τι εξωτερική θερμοκρασία είχε την ώρα που προσπαθούσες να πιάσεις εσωτερική διαφορά;
αν είχε 20 έξω και είχες βάλει 20 μέσα δεν υπάρχει νόημα. αν είχε 25 έξω και είχες βάλει στόχο 17 βαθμούς, υπάρχει κάποιο.
-
Αφού λέει ότι οι μπροστά "δροσίζονταν" και οι πίσω "ζορίζονταν"
-
@yem said in Toyota Yaris Cross:
Με τα δικά μου δεδομένα μέσα στην πόλη χωρίς eco κτλ καίω 9λ δηλαδή κάτω από 4€/100χλμ ΧΩΡΙΣ να το προσέχω... Χιουμπριντ μαϊ αςς
Σταματααααααααα
-
9 λίτρα καυσίμου ...9 !
Σήμερα μέσα στην πόλη επιστροφή από καφέ με το clima on -
Ωχ δεν σας μπορώ!!!!
Κουρασατε
-
Ωχ δεν σας μπορώ!!!!
Κουρασατε
Εδώ είναι το νήμα του Yaris Cross του υπέρτατου αυτοκινήτου για τις λαϊκές μάζες γύρε...
δεν γίνεται οι προκλήσεις από αυτούς που κινούνται με καύσιμο που μυρίζει κλούβιο αβγό να μένουν αναπάντητες !
-
-
Για το συμφορουμίτη που ζεσταίνεται στο YC. Αφού είναι leasing, γύρνα το πίσω και ζήτα τους να σου δώσουν κανονικό αυτοκίνητο.
-
@andya3 said in Toyota Yaris Cross:
Για το συμφορουμίτη που ζεσταίνεται στο YC. Αφού είναι leasing, γύρνα το πίσω και ζήτα τους να σου δώσουν κανονικό αυτοκίνητο.
Αεραγωγούς κάτω από το κάθισμα έχει μέχρι και το twingo..... Δηλαδή ήμαρτον.
Για να καταλάβω, η Active + δεν έχει ενώ π.χ. η style έχει;
-
Αφού λέει ότι οι μπροστά "δροσίζονταν" και οι πίσω "ζορίζονταν"
είναι σαν το αγγούρι
-
@monman2 said in Toyota Yaris Cross:
9 λίτρα καυσίμου ...9 !
Σήμερα μέσα στην πόλη επιστροφή από καφέ με το clima onήμαρτον. 5χλμ ας πήγαινες με τα πόδια....
Toyota Yaris Cross