-
@fiverg said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
Πόσα από αυτά τα "15 δις" είναι αγορές οπλων; Γιατί έχω την εντύπωση ότι οι ζαιοι βάζουν κι αυτα μέσα.
Δεν γνωρίζω. Εδώ το σχετικό άρθρο, γράφει πως είναι από επίσημα στοιχεία της Ενιαίας Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Συμβάσεων (ΕΑΑΔΗΣΥ)
https://www.efsyn.gr/politiki/392208_pliatsiko-15-dis-me-tis-apeytheias-anatheseis?amp
Η απάντηση είναι πως έγιναν στα χρόνια της Πανδημίας, και όχι για την Πανδημία. Βασικά καλοκαίρι του 21 δεν είχαμε Πανδημία, αλλά τεσπα.
-
@lap said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
@andya3 said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
Και που τα βρήκε τα 15 δις η ΝΔ? Απ' τα λεφτά του covid θα είναι.
Σταμάτα να υιοθετείς τη γελοία προπαγάνδα των Ζαίων, κινδυνεύεις να χαρακτηριστείς κι εσύ παρομοίως.Από ποιον να χαρακτηριστω;;;; Ποια σπουδαία προσωπικότητα θα με χαρακτηρίσει εμένα τον καημένο;
Ενώ εσύ που δεν γνωρίζεις και δεν παραθέτεις κάποιο στοιχείο στην συζήτηση για να καταλάβουμε τι είναι αυτά τα 15 δις απευθείας αναθέσεις και απλά πιστεύεις ότι πει μονάχα η μια πλευρά χωρίς κάποιο δεδομένο ή έγγραφο, πως κινδυνεύεις να χαρακτηριστείς;
Στοιχεία δεν θα φέρει η ΝΔ. Ούτε εγώ φυσικά. Στοιχεία υποχρεούται να παρουσιάσει αυτός που κατηγορεί. Στη συγκεκριμένη περίπτωση ο ΣΥΡΙΖΑ.
Βάλε τα στοιχεία να τα δούμε Γύρε. Αλλιώς υιοθετείς άκριτα τις συκοφαντίες των Ζαίων. Ρίχνεις το επίπεδο της κουβέντας. Με εκπλήσεις αρνητικά. -
Δες πιο πάνω το ποστ. Έχει δημοσίευμα που επικαλείται στοιχεία από την Ενιαία Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Συμβάσεων (ΕΑΑΔΗΣΥ)
Το επίπεδο είναι υψηλό, έχει πηγές για συζήτηση.
-
-
Περνάω καλύτερα απ ότι πριν 5 χρόνια. Ζήτημα προσωπικής δουλειάς προφανώς κυρίως. Άλλα δεν μπορώ να παραβλέψω ότι η σταθερότητα με την οποία κινήθηκε η κυβερνηση βοήθησε, εστω και λιγο.
Εγώ πάλι όχι, αλλά δεν τα ρίχνω όλα στον Μητσοτάκη. Το πρόβλημα είναι συστημικό, απλά η ΝΔ εφαρμόζει το νεοφιλελεύθερο Καπιταλιστικό εγχειρίδιο πιο πιστά. Το ζήτημα που θέλω να θίξω είναι ότι ναι μεν ο καθένας ζει στον μικρόκοσμό του, αλλά δεν μπορούμε να παίρνουμε αποφάσεις για το μέλλον μας μόνο μέσα από αυτό το πρίσμα. Και φυσικά ο ΣΥΡΙΖΑ δεν πείθει και για αυτό πήρε αυτά που πήρε...
Το ότι καμία 10ρια αριστερά κόμματα ήθελαν να σώσουν την χώρα από τον κακό κουλη και αντί να συνασπιστουν εν όψη απλης αναλογικής, προτίμησε ο καθείς την καρέκλα του και το καπετανιλικι του μένει ασχολίαστο.
Δεν μπορείς να συνασπιστείς με κάποιον με τον οποίον δεν συμφωνείς. Το ΚΚΕ, το 2ο μεγαλύτερο Αριστερό κόμμα (βασικά το μόνο Αριστερό, αλλά ας μην την ανοίξουμε αυτήν την κουβέντα), με ποιο άλλο θα μπορούσε να συμπράξει ιδεολογικά;
Όλοι!!!!
Ε όχι και όλοι!
Να μας κυβερνήσουν οι ικανοί.
Comic relief... Έλα πες τώρα, ντόμπρα. Είσαι ή ήσουν οργανωμένος στην ΝΔ. ΔΑΠ στο πανεπιστήμιο π.χ.;
-
Τρόλ είναι ρε, γι αυτό είναι ο μόνος με μπλοκ, που δεν διαβάζω.
-
-
Κι εγώ τρολ είμαι και τα αποτελέσματα των εκλογών τρολ είναι. Ψέματα είναι όλα. Αφού δεν τα πιστεύουν οι αριστεροί δεν ισχύουν. 'Οταν η πραγματικότητα δεν αρέσει στην αριστερά, τόσο χειρότερα για την πραγματικότητα. Ομαδική αριστερή παράνοια.
Δεν πειράζει, τα πρώτα 100 χρόνια είναι δύσκολα σ' αυτή τη ζωή, μετά ούτε η πραγματικότητα έχει σημασία.
Εντωμεταξύ διάβαζα τις προάλες ότι ο Τσώρτσιλ είχε πει, αν θέλει κάποιος να διαλύσει την αριστερά, δεν χρειάζεται να κάνει τίποτα. Ας την αφήσει απλώς να κυβερνήσει 3-4 μήνες. Ε, εμείς την αφήσαμε να κυβερνήσει λίγο παραπάνω. Πληρώσαμε κι ένα πιο ακριβό τίμημα. Αλλά τουλάχιστον θα δρέψουμε τώρα τους καρπούς των κόπων μας, θα πάει στα αζήτητα για πολλά-πολλά χρόνια. Ίσως και για πάντα, ίδωμεν.
-
@diego1960 said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
Από την άλλη δείχνει ότι η ΝΔ είναι ένα πολιτικό κόμα που μπορεί να εκσυγχρονιστεί, έχει τη γνώση, τη δύναμη και την ευφία να προσαρμοστεί στο σύγχρονο κόσμο και τα δεδομένα της εποχής.
Γενικά είναι ικανότερη από τους ανταγωνιστές της σε όλα τα επίπεδα. Κερδίζει παντού και σε πολιτική και σε επικοινωνία και σε ικανοποίηση του κόσμου. Και κατεβαίνει στο γήπεδο και ρίχνει 5άρες για πλάκα.
Γιατί να μας κυβερνήσουν οι ανίκανοι? Να μας κυβερνήσουν οι ικανοί. Περισσότερα θα 'χουμε να κερδίσουμε κι εμείς και η χώρα.Το ξέρεις οτι τίποτα από αυτά δεν ισχύει ε; Αν το εγκληματικό τσίρκο με τους Χατζηδάκηδες, τους Καραμανλήδες, τον Ευκοίλια, το Μπουμπούκο και μπροστάρη τον Κούλη είναι οι "ικανοί", τότε προφανώς είτε έχουμε άλλο ορισμό περι ικανότητας, είτε το επίπεδο του μπουρδέλου για χώρα είναι τόσο πολύ στα πατώματα που δεν αξίζει να ασχολούμαστε. Ας το κλείσουμε και ας ανοίγουμε μόνο για τους τουρίστες εποχικά, 4-5 μήνες το χρόνο. Έτσι και αλλιώς με την "ανάπτυξη" που ευαγγελίζεται η ΝΔ, καμαριέρες, υπάλληλοι σε ρεσεψιόν και μπάρμαν ή γκαρσόνια θα καταλήξουμε όλοι.
Eγώ καταλήγω με αυτά που διαβάζω οτι η ΝΔ είναι θρησκεία, δεν έχει σημασία πόσο πηδάει τη δημόσια υγεία και πεθαίνουν σε ράντζα, πόσοι εκτός ΜΕΘ, πόσο πηδάει τα εργασιακά, πόσες απευθείας αναθέσεις δίνει σε κολλητούς, πόσα κουπόνια μοιράζει, πόσο έχει ξεφτιλίσει την έννοια της αξιοκρατείας και της αριστείας κτλ. Για τους ψηφοφόρους όλα δικαιολογούνται όπως με τους χριστιανούς που λένε "θέλημα Θεού" ή "άγνωστοι αι βουλαί του Κυρίου" όποτε τους τονίζεις οτι δεν έχει λογική η επιλογή τους. Αρκεί να πουλάς παραμύθι και σανό στο πόπολο οτι ανήκουν στη "μεσαία τάξη" κάτι καρμοίρηδες με 1200-1500 ευρώ μισθό στα 50 τους με 2 παιδιά και αμάξια 20-30 ετών. Εφόσον μετά από 15 χρόνια gangbang δεν απέκτησε ταξική συνείδηση ο Ελλάνιος Έλλην, δεν πρόκειται ποτέ.Πλήρης αναισθησία, από την κατσίκα του γείτονα περάσαμε σε άλλο level, και το παιδί του γείτονα:
Youtube Video -
Εντωμεταξύ διάβαζα τις προάλες ότι ο Τσώρτσιλ είχε πει, αν θέλει κάποιος να διαλύσει την αριστερά, δεν χρειάζεται να κάνει τίποτα. Ας την αφήσει απλώς να κυβερνήσει 3-4 μήνες.
Το ότι μετά έχασε ο Τσέρτσιλλ τις εκλογές, μετράει;
-
Όσο εξακολουθείτε να εκτίθεστε οι αριστεροί, συνεχίζοντας το ίδιο τροπάρι για την κακιά ΝΔ που καταστρέφει τη χώρα και καταδυναστεύει τους Έλληνες. Οι οποίοι μάλλον δεν σας ακούνε, γιατί από το πολύ μαστίγωμα από τον Κυριάκο δεν άντεξαν την κακομεταχείριση και έχουν φύγει για 3μερο.
Ας συνεχίσουμε με θέματα πολιτικής, μια και αυτά εδραιώνουν την πρωτοκαθεδρία της ΝΔ και φέρνουν τα αποτελέσματα των εκλογών. Φούσκα τα ακίνητα στην Ελλάδα? Μικρο-πολιτική της ΝΔ για να εμφανίσει ανάπτυξη? Όχι λέει το ΔΝΤ.
ΔΝΤ για Ελλάδα: Δεν είναι «φούσκα» η αγορά ακινήτων
https://www.kathimerini.gr/economy/562452289/dnt-gia-ellada-den-einai-foyska-i-agora-akiniton/ -
Andya εσύ έχεις μέσα στο μυαλό σου έναν Εμφύλιο. Σε ρώτησα και πριν, αλλά το απέφυγες. Είσαι/ήσουν οργανωμένος στην ΝΔ; Εγώ έχω γράψει σχετικά.
-
Andya3. Ακόμα και το ΔΝΤ που έχει εκτεθεί δεκάδες φορές για τις χαζομάρες που λεει στα παραποιεί.
Γράφει:
Ωστόσο, στα υπόλοιπα κριτήρια, δηλαδή 1) αναφορικά με την έκθεση στα χρέη των νοικοκυριών ως ποσοστό του καθαρού διαθέσιμου εισοδήματος, 2) σε ό,τι αφορά το ποσοστό του χρέους με κυμαινόμενο επιτόκιο και 3) αναφορικά με το μερίδιο των νοικοκυριών με στεγαστικό δάνειο, ο κίνδυνος που διατρέχει η Ελλάδα είναι είτε χαμηλός είτε πολύ χαμηλός.
Οι άνθρωποι γράφουν ότι να ναι. Το ίδια κολοσσιαία λάθη έκανα που τα παραδέχτηκαν και η χώρα μας έχασε 25% του ΑΕΠ. Είχαν υπολογίσει λανθασμένα του πολλαπλσιαστες στις προτάσεις τους.
Το ιδιωτικό χρέος καλπάζει ως αποτέλεσμα της πολιτικής των επιτοκίων ενω σύμφωνα με την Κομισιόν το πραγματικό εισόδημα μειώθηκε κατά 6,5% και 7,5% ως προς το οοσα
Εδώ για το ιδιωτικό χρέος...
https://www.naftemporiki.gr/finance/economy/1435996/kampanaki-gia-256-dis-idiotikoy-chreoys/
Φυσικά και είναι φούσκα. Ο μέσος Έλληνας δεν μπορεί με μεσο μισθό τα 1150 ευρώ να αγοράσει κατοικία. Οι τιμές δεν είναι ανάλογες των εισοδημάτων. Αγοράζουν όσοι έχουν κληρονομήσει και πουλάνε όπως και οι ξένοι που επιθυμούν να επενδύσουν και εισέρχονται στην ελληνική αγορά. Εάν κάποτε σταματήσει αυτό το γελοίο φαινόμενο να δίνουμε πράσινη κάρτα σε κάθε λαμόγιο ή μη πλούσιο του πλανήτη που θέλει να έρθει στην Ευρώπη και επιλέγει να πληθωριζει την δική μας αγορά όπως και όσους αγοράζουν ολόκληρες πολυκατοικίες για βραχυχρόνια μίσθωση τότε θα ξεφουσκώσει η αγορά, ή όπως είπα εάν συνεχιστεί αυτή η πολιτική εφόσον χτιστούν εργατικές κατοικίες σε ικανό αριθμό με σκοπό να συμπιέσουν τις τιμές της αγοράς προς τα κάτω.
-
@realzeus said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
Andya εσύ έχεις μέσα στο μυαλό σου έναν Εμφύλιο. Σε ρώτησα και πριν, αλλά το απέφυγες. Είσαι/ήσουν οργανωμένος στην ΝΔ; Εγώ έχω γράψει σχετικά.
Γιατί να είμαι εγώ οργανωμένος? Επειδή υπερασπίζομαι τα δεξιά πιστεύω μου?
Με παρόμοιο σκεπτικό μπορώ να ρωτήσω όλους τους αριστερούς που γράφουν στο forum. Από τον Πήλιο που έχει κυρήξει ανένδοτο εναντίον του Κυριάκου, μέχρι το @lap που κυλάει στο αίμα του το πράσινο αίμα του ΠΑΣΟΚ. Τι ζόρι τραβάνε με τη ΝΔ. Τι συμφέροντα κρύβονται πίσω από τη στάση τους?
Απλώς ο αντίλογος και η διαφορετική άποψη δεν αρέσουν στους αριστερούς. Σας πέφτουν βαριά στο στομάχι, δεν συνάδουν με την ιδεολογία και τον τρόπο σκέψης σας και καταφεύγετε σε θεωρίες συνωμοσίας και ότι κάτι κρύβεται από πίσω. Επειδή δεν μπορείτε να αποδεχτείτε την πραγματικότητα που βιώνετε γύρω σας.
Ευτιχώς όλα αυτά γίνονται σιγά-σιγά κατανοητά και από τον κόσμο.
-
Τι συμφέροντα κρύβονται πίσω από τη στάση τους?
Κανένα συμφέρον, ούτε δημόσιος υπάλληλος είμαι, ούτε λαμόγιο, ούτε έχω κάποια επικερδή συνδιαλλαγή με το δημόσιο.
Το μόνο που με ενδιαφέρει είναι το δημόσιο συμφέρον διότι τα χρήματα από τους φόρους μας είναι περιορισμένα και οι βλάκες, ανίδεοι, άσχετοι κτλ πολλοίΕσύ το συμφέρον έχεις να αδιαφορείς για ότι σου παραθέτουμε;
-
Σας πέφτουν βαριά στο στομάχι, δεν συνάδουν με την ιδεολογία και τον τρόπο σκέψης σας και καταφεύγετε σε θεωρίες συνωμοσίας και ότι κάτι κρύβεται από πίσω. Επειδή δεν μπορείτε να αποδεχτείτε την πραγματικότητα που βιώνετε γύρω σας.
Ποια πραγματικότητα;
Τα 2/4 των Ελλήνων εάν δεν υπηρχαν τα επιδόματα θα ζούσαν στο οριο της φτώχιας. Σήμερα στο όριο της φτώχειας ζουν το 1/4.
Η οικονομία έτσι όπως έχει σχηματιστεί δεν μπορεί να θρέψει το 50% του πληθυσμού
Το αντιλαμβάνεσαι αυτό;;
Μιλας για επιχείρηματα και τρόπο σκέψης. Εσύ που το μόνο που διαβάζουμε είναι ύβρεις, απαξίωση του αντιλογου, αδιαφορείς για την δεδομένα και στοιχεία που σου παραθέτουν στην συζήτηση και γράφεις προτάσεις χωρίς κανένα ουσιαστικό επίπεδο στην συζήτηση.
Πες μας ως ψηφοφόρος πως νιώθεις για τις άμεσες και κλειστές αναθέσεις 15 δις ευρώ. Για την έρευνα της Ευρώπης και την ανακοίνωση της πως η Ελλάδα ξεφεύγει στον τομέα αυτό.
Από χθες έκανες τρία ποστ ότι δεν υπάρχουν στοιχεία. Σου παραθέτουμε στοιχεία από την ανεξάρτητη αρχή. Πες μας την άποψη σου. -
Κανένα συμφέρον, ούτε δημόσιος υπάλληλος είμαι, ούτε λαμόγιο, ούτε έχω κάποια επικερδή συνδιαλλαγή με το δημόσιο.
Το μόνο που με ενδιαφέρει είναι το δημόσιο συμφέρον διότι τα χρήματα από τους φόρους μας είναι περιορισμένα και οι βλάκες, ανίδεοι, άσχετοι κτλ πολλοίΑυτή η στάση οικονομικού επαίοντα που έχεις υιοθετήσει. Από το να κρίνεις τον εαυτό σου ως καλύτερο γνώστη από το ΔΝΤ μέχρι να χαρακτηρίζεις τους άλλους ανίδεους και άσχετους. Όχι μόνο δε σε τιμά, αλλά δείχνει και μια ξιπασιά.
Το ότι ξέρεις 5 πράγματα παραπάνω στα οικονομικά επειδή είναι σχετικά με το αντικείμενο των σπουδών σου, δεν σου δίνει το δικαίωμα ούτε την πιστοποίηση να λες τέτοια πράγματα. Αν το σκεφτείς νηφάλια, θα καταλάβεις και μόνος σου ότι έχεις ξεφύγει. Αφήνεις τον εγωισμό σου και την έπαρσή σου να θολώσει την κρίση και τις απόψεις σου.
Όσον αφορά το κόστος των σπιτιών. Πάντα έπρεπε να φτύσει αίμα ο Έλληνας για να πάρει σπίτι. Οι γονείς μου ξεπλήρωσαν το δάνειο του σπιτιού που έχτισαν στα γεράματά τους και χωρίς κόστος οικοπέδου, υπήρχε.
Στη Γερμανία είναι τόσο υψηλό το κόστος του σπιτιού σε σχέση με τα εισοδήματα, που το 50% των Γερμανών δεν το σκέφτεται καν για ιδιοκατοίκηση. Πόσο μάλλον στην Ελλάδα, που έχει υιοθετήσει το πανάκριβο ευρώ και έχουμε φάει οικονομικό στραπάτσο που μας πήγε 20 χρόνια πίσω σαν οικονομία.
Οπότε θα το ξαναπώ Γύρε, ανασυγκροτήσου και σοβαρέψου, έχς ξεφύγ' -
Με παρόμοιο σκεπτικό μπορώ να ρωτήσω όλους τους αριστερούς που γράφουν στο forum. Από τον Πήλιο που έχει κυρήξει ανένδοτο εναντίον του Κυριάκου, μέχρι το @lap που κυλάει στο αίμα του το πράσινο αίμα του ΠΑΣΟΚ. Τι ζόρι τραβάνε με τη ΝΔ. Τι συμφέροντα κρύβονται πίσω από τη στάση τους?
Απλώς ο αντίλογος και η διαφορετική άποψη δεν αρέσουν στους αριστερούς. Σας πέφτουν βαριά στο στομάχι, δεν συνάδουν με την ιδεολογία και τον τρόπο σκέψης σας και καταφεύγετε σε θεωρίες συνωμοσίας και ότι κάτι κρύβεται από πίσω. Επειδή δεν μπορείτε να αποδεχτείτε την πραγματικότητα που βιώνετε γύρω σας.
Επειδή υπερασπίζεσαι τα ΝΔκά σου πιστεύω με τόση ζέση. Δικαίωμά σου φυσικά, αλλά δεν είναι ντροπή να δηλώσεις ότι είσαι του κόμματος. Δεν υπερασπίζεσαι δηλαδή ιδεολογία, αλλά κόμμα.
Να ρωτήσεις όποιον θέλεις. Λογικά δεν θα σου απαντήσουν, όπως δεν απήντησες ούτε εσύ, αλλά δεν χάνεις τίποτα να κάνεις μια προσπάθεια...
-
Επειδή υπερασπίζεσαι τα ΝΔκά σου πιστεύω με τόση ζέση. Δικαίωμά σου φυσικά, αλλά δεν είναι ντροπή να δηλώσεις ότι είσαι του κόμματος. Δεν υπερασπίζεσαι δηλαδή ιδεολογία, αλλά κόμμα.
Να ρωτήσεις όποιον θέλεις. Λογικά δεν θα σου απαντήσουν, όπως δεν απήντησες ούτε εσύ, αλλά δεν χάνεις τίποτα να κάνεις μια προσπάθεια...
Δε σκοπέυω να ρωτήσω κανέναν τίποτα επί προσωπικού. Εδώ δεν είναι forum γνωριμιών, όποιος θέλει ας μπει στο tinder Απόψεις ανταλλάσουμε και μέχρι εκεί.
Το ότι κάποιοι μεταφράζουν τις απόψεις μου ως κομματικές και όχι πολιτικές και ψάχνουν βαθύτερα αίτια, το σχολίασα παραπάνω. Κλασικός αριστερός τρόπος σκέψης και αντίδρασης. -
Το μόνο που με ενδιαφέρει είναι το δημόσιο συμφέρον διότι τα χρήματα από τους φόρους μας είναι περιορισμένα και οι βλάκες, ανίδεοι, άσχετοι κτλ πολλοίΑυτή η στάση οικονομικού επαίοντα που έχεις υιοθετήσει. Από το να κρίνεις τον εαυτό σου ως καλύτερο γνώστη από το ΔΝΤ μέχρι να χαρακτηρίζεις τους άλλους ανίδεους και άσχετους. Όχι μόνο δε σε τιμά, αλλά δείχνει και μια ξιπασιά.
Το ότι ξέρεις 5 πράγματα παραπάνω στα οικονομικά επειδή είναι σχετικά με το αντικείμενο των σπουδών σου, δεν σου δίνει το δικαίωμα ούτε την πιστοποίηση να λες τέτοια πράγματα. Αν το σκεφτείς νηφάλια, θα καταλάβεις και μόνος σου ότι έχεις ξεφύγει. Αφήνεις τον εγωισμό σου και την έπαρσή σου να θολώσει την κρίση και τις απόψεις σου.
Όσον αφορά το κόστος των σπιτιών. Πάντα έπρεπε να φτύσει αίμα ο Έλληνας για να πάρει σπίτι. Οι γονείς μου ξεπλήρωσαν το δάνειο του σπιτιού που έχτισαν στα γεράματά τους και χωρίς κόστος οικοπέδου, υπήρχε.
Στη Γερμανία είναι τόσο υψηλό το κόστος του σπιτιού σε σχέση με τα εισοδήματα, που το 50% των Γερμανών δεν το σκέφτεται καν για ιδιοκατοίκηση. Πόσο μάλλον στην Ελλάδα, που έχει υιοθετήσει το πανάκριβο ευρώ και έχουμε φάει οικονομικό στραπάτσο που μας πήγε 20 χρόνια πίσω σαν οικονομία.
Οπότε θα το ξαναπώ Γύρε, ανασυγκροτήσου και σοβαρέψου, έχς ξεφύγ'Αντιθέτως, εσύ έχεις ξεφύγει. Δεν έχεις κριτική ικανότητα σε τίποτα από όσα διαβάζεις. Σου βάζω πηγές. Τις διαβάζεις να μάθεις τίποτα παραπάνω; Είπε κάτι εκεί πέρα ένα μέλος του ΔΝΤ και σου βάζω αντίστοιχα μέσα σε 5 λεπτά πηγές που καταδεικνύουν το αντίθετο. Δεν είναι έπαρση είναι κριτική ικανότητα.
Επειδή και εμείς δεν φυτρωσαμε ξέρουμε τι ήταν η Ελλάδα και πως αγόραζες σπίτι. Δόξα τω θεώ αποκτήσαμε σπίτια λόγω εργατικότητας και υψηλων ικανοτήτων. Σήμερα δεν ισχύει αυτή η συνθήκη διότι το κόστος είναι τεράστιο και είναι μια φούσκα.
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2