-
@harisma23 said in Ξένες Τηλεοπτικές Σειρές [#01]:
Το πιξέλιασμα φαίνεται να είναι πρόβλημα χαμηλής ταχύτητας σύνδεσης, μέχρι να κατεβάσει λίγο παραπέρα και να φτιάξει ένα επαρκές buffer.
Επανέρχομαι, η καινούρια Smart TV 10 μέτρα μακριά από το ρουτερ παίζει Netflix κτλ άμεσα χωρίς πιξελαρισμα κτλ, η παλιά με tvbox. ξιαομι μισό μέτρο μακριά από το ρουτερ και πιξελαρι μέχρι και το YouTube kids...
.
Βλέπω αυτές τις μέρες Star Trek - Picard -
-
Συμφωνώ, Εξαιρετικά διασκεδαστική.
Όπως και καλή ταινία το come back Του Nicolas Cage Σε ταινία που να βλέπετε και στο πλευρό του ο Pedro Pascal. -
Off topic και οι δύο...
Το νήμα έχει τίτλο Ξένες Τηλεοπτικές ΣΕΙΡΕΣ
-
Ταινιαρα το nobody αλλά δε τη λες και διασκεδαστική. Εγώ επιτέλους αξιώθηκα να δω το The Batman.
Y.Γ ας μεταφερθούν στο σωστό τοπικό
-
@panos2171 said in Ξένες Τηλεοπτικές Σειρές [#01]:
Ταινιαρα το nobody αλλά δε τη λες και διασκεδαστική. Εγώ επιτέλους αξιώθηκα να δω το The Batman.
Y.Γ ας μεταφερθούν στο σωστό τοπικό
Είδες την κατάθλιψη στην πιο σκοτεινή ταινία με τον νυχτερίδα και δεν σου φάνηκε το nobody διασκεδαστικό?
-
Κι εγώ διασκεδαστικό το βρήκα το Nobody με τον τρόπο του φυσικά, σα το forum ένα πράμα...
-
Είμαι στην ευχάριστη θέση να σας πω πως πληρώνω netflix, disney+, hbo και βλέπω YouTube.....με διαφημίσεις
-
Eίσαι 48 ώρες μέσα στο φόρουμ, και επίσης πληρώνεις πλατφόρμες για να βλέπεις ταινίες;
Πως διάολο προλαβαίνεις; -
Είμαι bot
-
Δεν ξέρω αν έχει αναφερθεί (βαριέμαι να ψάχνω τόσες σελίδες πίσω ), είδα το πρώτο επεισόδιο του "See" και μπορώ να πω ότι έχει ψωμί η υπόθεση....
-
@teo-mak said in Ξένες Τηλεοπτικές Σειρές [#01]:
Δεν ξέρω αν έχει αναφερθεί (βαριέμαι να ψάχνω τόσες σελίδες πίσω ), είδα το πρώτο επεισόδιο του "See" και μπορώ να πω ότι έχει ψωμί η υπόθεση....
I see...
-
@yem said in Ξένες Τηλεοπτικές Σειρές [#01]:
@teo-mak said in Ξένες Τηλεοπτικές Σειρές [#01]:
I see...
Saw what you did there.
-
Defending Jacob στο Apple TV με τον Evans που παραδόξως παίζει καλά.Άργος ρυθμός,σαν τις επιστροφές του Harden στην άμυνα,όταν έπαιζε στο Houston,αλλά πολύ ατμοσφαιρική σειρά.Πολυ καλή σκηνοθεσία,οι παραγωγές της Apple στην πλειοψηφία τους έχουν πολύ υψηλά στάνταρ ,σε αντίθεση με το Netflix.
-
Στο τοπικ των ταινιών ,είχε αναφερθεί το Nobody με τον Odenkirk.Διασκεδαστική pop corn ταινία αρκετα μέτρια κατά τη γνώμη μου.Επειδή πολλοί θα έχετε δει το Better call Saul,προτείνω να δείτε τον πρώτο κύκλο του Fargo.Δεν έχει πρωταγωνιστικό ρόλο αλλά παίζει εκπληκτικά τον ρόλο του τίμιου αλλά αφελους τοπικού αρχηγού της αστυνομίας σε μια καταπληκτική ιστορία!
-
Οι παραγωγές του Netflix είναι για κλάματα πλέον , όποια καλή σειρά βγαίνει είτε την κόβουν είτε ξεχνάνε να κάνουνε την 2η σεζόν.
Το σιλό είδα , δεν έχει τελειώσει ο 1ος κύκλος ακόμα -
Οι παραγωγές του Netflix είναι για κλάματα πλέον , όποια καλή σειρά βγαίνει είτε την κόβουν είτε ξεχνάνε να κάνουνε την 2η σεζόν.
Το σιλό είδα , δεν έχει τελειώσει ο 1ος κύκλος ακόμαΛέω να το ξεκινήσω ,καλό είναι;
-
@antonmone said in Ξένες Τηλεοπτικές Σειρές [#01]:
Το σιλό είδα , δεν έχει τελειώσει ο 1ος κύκλος ακόμαΛέω να το ξεκινήσω ,καλό είναι;
προς το παρον ναι, ενδεχεται να αποδειχθει μεγαλη πατατα. Ελπιζω οχι
-
Ναι όπως όλα τα μέτρια σενάρια ξεκινάμε με τρύπα στην ιστορία , το αποδέχεσαι απο το πρώτο επεισόδιο και απολαμβάνεις την συνέχεια χωρίς γκρίνια , έξυπνη κίνηση απο τους παραγωγούς
-
Μια φορά και έναν καιρό ηταν μια τρύπα.....
Ξένες Τηλεοπτικές Σειρές [#01]