-
Καλημέρα !
Για να περάσουμε σε πιο νορμαλ καταστάσεις τι θα λέγατε να βρισκόμασταν στο γνωστό Βαγγέλη (το ψαρονέφρι) στην Κυμης ;
Πιο κοντά από πιο βόρεια μέρη, δίπλα σε Κηφισιας, ΑΟ και Κυμη, εξυπηρετεί περισσότερους.Να πούμε για Παρασκευη βράδυ στις 9;
-
Άστα αυτά και πες μας πώς θα πλερωσουμε!!!
-
Αμα είναι για ψαρονέφρι μπορω να περάσω και εγω ανετα .Μένω δίπλα.
-
Θα προτιμούσα να παμε για κρεατικα, με τα ψαρια θα μας στοιχίσει ο κούκος αηδόνι.
-
Βάλτε και κανένα λινκ βρε παιδιά
Πάντως εγώ επιμένω στην ευκολία/ ξεπέτα του καφέ , το φαγητό/ταβέρνα σε δεσμεύει για πιο πολλή ώρα/ κόστος .
-
@georgemit said in Σύναντηση γνωριμίας στα ΒΠ:
Θα προτιμούσα να παμε για κρεατικα, με τα ψαρια θα μας στοιχίσει ο κούκος αηδόνι.
Ελπίζω να είναι πλακίτσα, το ψαρονέφρι είναι χορινό φιλέτο.
Αυτό είναι??? https://www.facebook.com/topsaronefri/?locale=el_GR -
Κούραση είστε ρε εκεί κάτω!
Θα σας το λύσω εγώ, Σαλονικιώτικα. Θα βρεθείτε σε ένα ταβερνάκι με νορμάλ τιμές, κάπου στην μέση της απόστασης σας, αλλά όχι κέντρο για να μην φάτε πήξιμο.
Θα πάτε λοιπόν κάπου Καλλιθέα, σε κάποιο κουτούκι, ανάμεσα στην Αθήνα και τον Πειραιά, θα φάτε και θα πιείτε. Θα φιλιώσετε και αν μαλώσετε για λεφτά θα είστε για ξύλο!
100 Ευρώ στο ταμείο του φόρουμ της Σαλονίκης, επειδή σας διδάξαμε πολιτισμό...
-
δεν θέλουμε μπολιτιζμο βρε .
Καλά τα λες Δία αλλά όχι για πρώτη - δεύτερη συνάντηση , εξάλλου απότι κατάλαβα και η φράουλα είναι τύπου καφέ !
Στις περιοχές που λες δεν βρίσκεις να παρκάρεις ούτε δεκαπενταυγουστο και οι περισσότεροι έχουν βάλει στανταρτ το παρκινγκ -
@realzeus said in Σύναντηση γνωριμίας στα ΒΠ:
Θα σας το λύσω εγώ, Σαλονικιώτικα. Θα βρεθείτε σε ένα ταβερνάκι με νορμάλ τιμές, κάπου στην μέση της απόστασης σας, αλλά όχι κέντρο για να μην φάτε πήξιμο.
Θα πάτε λοιπόν κάπου Καλλιθέα, σε κάποιο κουτούκι, ανάμεσα στην Αθήνα και τον Πειραιά, θα φάτε και θα πιείτε. Θα φιλιώσετε και αν μαλώσετε για λεφτά θα είστε για ξύλο!
Δε παίζει να βρεις πάρκινκ στη Καλλιθέα, θα έρθω από ΝΠ αλλά ας πάμε όπου βολεύει τους περισσότερους (και χωρίς γκρίνιες)
-
@yem said in Σύναντηση γνωριμίας στα ΒΠ:
η φράουλα είναι τύπου καφέ !
H Φράουλα είναι καφέ-μπαρ, αλλά αυτή είναι απλά η αρχή, Μετά πάμε για ρετσίνες σε κουτούκια.
@a65 said in Σύναντηση γνωριμίας στα ΒΠ:
@realzeus said in Σύναντηση γνωριμίας στα ΒΠ:
Δε παίζει να βρεις πάρκινκ στη Καλλιθέα, θα έρθω από ΝΠ αλλά ας πάμε όπου βολεύει τους περισσότερους (και χωρίς γκρίνιες)
Έλα βρε που δεν θα βρείτε πάνω στην Βενιζέλου, ή σε κάποιον παράδρομο της.
-
Αύτό λέω και εγω , πάμε για καφέ και μετά βλέπουμε!
Εγώ θα βρω να παρκάρω ,το πρόβλημα είναι αυτοί που θέλουν παρκινγκ . -
Σίδερογροθιές , ποιός θα φέρει;
-
@georgemit said in Σύναντηση γνωριμίας στα ΒΠ:
Ελπίζω να είναι πλακίτσα, το ψαρονέφρι είναι χορινό φιλέτο.
Αυτό είναι??? https://www.facebook.com/topsaronefri/?locale=el_GRΑυτό ειναι!
Οι τιμές ειναι λογικότατες. Βολεύει τους περισσότερους χωρίς να είναι κέντρο!
Εχει πολυ χωρο τριγυρω για παρκινγκ (για να περνάει από το δικο μου αυστηρό κριτήριο οκ είναι) και εκεί αν διάβασα καλά από το @fanis75 μαζεύονταν παλιά οι 4Τ!Ο καφές ειναι πραγματικά χασιμο χρόνου και απαιτεί χρονο νωρις. Το να βρεθώ στις 8 και στις 9 να πιω καφε θα μου χαλάσει το στομάχι και τον υπνο!
Λοιπόν, στη βράση κολλάει το σίδερο!
Ποιος είναι μέσα; -
Εγώ δηλώνω συμμετοχή! Και στη μάσα, εννοείται.
-
@realzeus το κοντά μακριά είναι σχετικό στην Αθήνα, συμβαίνει να κλείσουν λωρίδα για έργα ή κανένα τρακάρισμα και για 10 λεπτά διαδρομή να κάνεις 1 ώρα
Μη σπαμάρω άσχετα, θα χαρώ να σας γνωρίσω οπότε μέσα. -
@realzeus το κοντά μακριά είναι σχετικό στην Αθήνα, συμβαίνει να κλείσουν λωρίδα για έργα ή κανένα τρακάρισμα και για 10 λεπτά διαδρομή να κάνεις 1 ώρα
Κάτι ξέρω, έζησα κι εγώ κάτι χρόνια εκεί κάτω. Αλλά έχω χρόνια αποχής, οπότε δεν επιμένω...
-
Αφού δε θέλετε να συναντηθείτε. Τι το κουράζετε.
-
Υπερβολές από πολλούς!
Μια χαρά θα πάει όσοι μαζευτούν θα περάσουν καλά
-
Ξεκινάω λίστα συμμετοχών.
Παρασκευή 26/5 ώρα 21:00 @Ταβέρνα "Το Ψαρονέφρι", Κύμης & Πέλικα 64, Μαρούσι
https://www.facebook.com/topsaronefri/?locale=el_GRΣυμμετοχές:
- iceman7
- a65
- harisma23
-
Η Άρτεμης τραγουδάει ακόμα?