-
@fanis75 said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
@andya3 said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
Πάντως βλέπω τον πράσινο πρόεδρο χαρούμενο και χαμογελαστό. Άρα ο Άδωνις την έκανε μια χαρά τη δουλίτσα του. Όπως πάντα.
Και ρίξτε εσείς όσα άσφαιρα θέλετεToν Άδωνη τον κράζουν γιατί δουλεύει και φέρνει αποτελέσματα και έτσι χαλάει την πιάτσα των κηφήνων. Μακάρι να έβγαινε και ΠΘ!
Ο Άδωνης είναι πολυεργαλείο σούπερ, αλλά για ηγέτης, μπα.
Έκαστος στο είδος του κι ο Λουμίδης στους καφέδες. -
Πάντως βλέπω τον πράσινο πρόεδρο χαρούμενο και χαμογελαστό. Άρα ο Άδωνις την έκανε μια χαρά τη δουλίτσα του. Όπως πάντα.
Και ρίξτε εσείς όσα άσφαιρα θέλετεToν Άδωνη τον κράζουν γιατί δουλεύει και φέρνει αποτελέσματα και έτσι χαλάει την πιάτσα των κηφήνων. Μακάρι να έβγαινε και ΠΘ!
Έκαστος στο είδος του κι ο Λουμίδης στους καφέδες.Βρε θα τον φάει λάχανο τον ανεπάγγελτο γόνο ζάπλουτης οικογένειας, περίμενε και θα δεις.
-
Κάντε οικονομία 15% στην κατανάλωση λέμε
-
Τί πιο σύνηθες, θα έλεγε κανείς...
https://www.ieidiseis.gr/parapolitika/192619/ypodiko-gia-kakoyrgima-vazei-sta-psifodeltia-tis-i-nd
-
Έκαστος στο είδος του κι ο Λουμίδης στους καφέδες.ενώ κάτι Μητσοτάκηδες και Καραμαν-αλήδες τρέχουν από πάνω τους τα αρχηγικά προσόντα.
-
Ο Μπουμπούκος είναι καλός μέχρι για Αρχιλοχίας, να βάζει τους Στρ να κόβουν τα αγριόχορτα με τα χορτοκοπτικά. Ανθυπασπιστή δεν τον κάνεις. Που είδατε ότι κάνει για κάτι παραπάνω, εμένα με ξεπερνάει...
-
«Η κυβέρνηση μας πρόσφερε θέση στο δημόσιο για την #τραγωδια_τεμπη. Μπορείτε στη μνήμη του αδερφού μου Βάιου που χάθηκε στα Τέμπη και δε γνώρισε ποτέ την ανήψια του γιατί πέθανε από καρδιοπάθεια να λύσετε το πρόβλημα με την #ΑγιαΣοφία? Διορίστε εκεί το προσωπικό που χρειάζεται.
Εμείς έχουμε τελειώσει, δεν έχουμε άλλο να δώσουμε. Αλλά δώστε ζωή σε αυτά τα μωρά, δώστε ελπίδα σε αυτούς τους γονείς. Εμείς καήκαμε στα Τέμπη, ο,τι και να μας δώσετε δεν αλλάζει τίποτα. Δε θέλουμε καμία θέση πουθενά. Σώστε αυτά τα μωράκια, σας παρακαλώ, γιατρούς αντί για εμάς.
Θ. Πλεύρη, Μ. Γκάγκα στη Λάρισα ήρθατε πρόσωπο με πρόσωπο με τους γονείς μου. Δεν βοηθήσατε εκεί, ο Βάιος χάθηκε. Βοηθήστε την #ΑγιαΣοφια. Εσείς που είστε τώρα και αυτοί που θα είστε μετά. Στη μνήμη της οικογένειας μας, της ανηψιάς του Βάιου που δε γνώρισε ποτέ
Φεβρουάριο έφυγε το μωρό μου, Φεβρουάριο και ο αδερφός μου, Φεβρουάριο και η #CHDweek. Όταν εσείς γιορτάζετε του Α. Βαλεντίνου, εμείς θρηνούμε τα παιδιά μας. Λύστε το τώρα. Προσλάβετε γιατρούς όχι συγγενείς.
Θ. Πλεύρη και όποιος Υπουργός Υγείας έρθει μετά, δε με ενδιαφέρει τι πρέπει να γίνει, αλλά να γίνει. Ήσουν εκεί, στη Λάρισα και δεν έκανες τίποτα. Κάνε τώρα. Σε παρακαλώ. Σώσε αυτά τα μωρά. Είναι σα να σώζεις την ανήψια του αδερφού μου. Το ίδιο. Και καλύτερο. Κάντο».
-
@realzeus said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
Ο Μπουμπούκος είναι καλός μέχρι για Αρχιλοχίας, να βάζει τους Στρ να κόβουν τα αγριόχορτα με τα χορτοκοπτικά. Ανθυπασπιστή δεν τον κάνεις. Που είδατε ότι κάνει για κάτι παραπάνω, εμένα με ξεπερνάει...
Συμφωνώ. Αλλά αυτό δεν κάνει τους κληρονόμους ονόματος ικανούς.
-
@elteo said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
Αλλά αυτό δεν κάνει τους κληρονόμους ονόματος ικανούς.
Φυσικά και όχι. Το πρόβλημα δεν είναι το πόση δουλειά κάνει κάποιος. Το πρόβλημα είναι το τι δουλειά κάνει. Μια χαρά δουλειά κάνανε οι Ναζί. Δεν είναι το θέμα να είσαι δουλευταράς, Να κάνεις ΚΑΛΗ δουλεία είναι το θέμα!!!
-
Εξαιρετικός ειναι. Και δουλευει και εργο παράγει και προς την σωστή κατεύθυνση παρόλες τις τρικλοπφιές που του βάζουν. Ο μονος που εχει κανει κατι, εστω κατι ελαχιστο για την Ελλαδα τα τελευταία 40-50
Χρόνια. Ολοι οι αλλοι μονο τρωνε και κλέβουν. -
Πες μου τι καλό ρε Φάνη. Έκανε κάτι καλό για τον λαό;
-
Επενδύσεις. Αυτό που λειπει απο την χωρα μας και που κατέστρεψε ολεσχερώς ο προδότης Ανδρέας. Το βασικό προβλημα μας, ειναι οτι δεν εχουμε επενδυσεις και δεν παραγουμε τιποτα. Αλλα καμια κυβερνηση και κομμα δεν τις θέλει, χαλάει τις πελατειακές σχέσεις με τους ψηφοφόρους. Μονος του παλεύει ο Αδωνης.
-
Αρκετοί υπουργοί της κυβέρνησης έχουν κάνει πολύ καλή δουλειά. Είναι έμπειρα στελέχη, με ικανότητες και έχουν πρσφέρει σημαντικό έργο.
Ο Άδωνης εξαιρετικός. Ειδικά στο θέμα με τα ναυπηγεία.
Ο Χατζηδάκης έσωσε τη ΔΕΗ που είχαν αφήσει οι Ζαίοι στα πρόθυρα της χρεοκοπίας (το να είναι κρατική τους μάρανε, δεν κοίταξαν σε τι κατάσταση την κατάντησαν). Και συνεχίζει με τις συντάξεις που έχει κάνει εξαιρετική δουλειά.
Ο Πιερακάκης έχει κάνει στο θέμα των διαδικασιών και της ψηφιακής διακύβερνησης μέσα σε 4 χρόνια ότι δεν έχει γίνει σε όλη την ιστορία του Ελληνικού κράτους.
Ο Σταικούρας κάνει πολύ καλό κοντρόλ στα οικονομικά της χώρας.Φυσικά υπάρχουν άλλοι υπουργοί, που είτε δεν έχουν τις ικανότητες ή το αντικείμενό τους δεν προσφέρεται για πολλές επιτυχίες. Τι να κάνει τώρα ο έρμος υπουργός υγείας, τα λεφτά πιυ διαχειρίζεται δε βοηθάνε να βλετιώσει κάτι απ' το χάος.
Ας τους κρίνουν κι αυτούς οι ψηφοφόροι τους, στις τοπικές εκλογικές περιφέρειες.Ας αναφέρουν και οι Ζαίοι κάποιος υπουργούς της κυβέρνησής τους που θεωρούν ότι έκαναν έργο στη χώρα. Μια καταστροφική κυβέρνηση, ο ορισμός της οπισθοδρόμησης, της απραξίας και της ανικανότητας.
-
Ο Πιερακάκης έχει κάνει στο θέμα των διαδικασιών και της ψηφιακής διακύβερνησης μέσα σε 4 χρόνια ότι δεν έχει γίνει σε όλη την ιστορία του Ελληνικού κράτους.
Καλά αυτό μην το λες και με πολύ σιγουριά όλα αυτά που έκανε ήταν έτοιμα από το 2008 απλά κάνεις υπουργός και καμία κυβέρνηση δεν πάταγε το κουμπί γιατί θα εχαναν τα ρουσφέτια το μαύρο χρήμα και τις πελατειακές σχέσεις. Ο συγκεκριμένος απλά αναγκάστηκα να το κάνει τώρα γιατί λόγω Κοβίντ δεν είχε άλλη επιλογή και χρεώθηκε για την επιτυχία. Η επιτυχία του ήτανε ότι απλά εφάρμοσε κάτι που ήταν έτοιμο εδώ και 10 χρόνια κάτι είναι κι αυτό.
-
Ο Αδωνις το παλευει καλα. Οι δεικτες και τα δεδομενα μιλανε. Και δεν ειναι οτι εφτιαξε φουρνους να ψηνει ανθρωπους σαν τους ναζι (φοβερος ο παραλληλισμος περι εργατικοτητας των χιτλερικων. ευφανταστο δεν λεω...), αναπτυξη προσπαθησε να φερει και τα καταφερε βεβαιως πολυ καλυτερα απο τον αριστερο μπαρμπα αλεκο που του ζητουσαν μπιζνες πλανς και τον βασανιζαν...
Για αρχηγος δεν κανει, το εχει πει και ο ιδιος, εχει πολυ τσιριχτη και αντιπαθητικη φωνη...
Σε αντιδιαστολη, εχει η κυβερνηση κατι φυντανια (πχ Τσιαρας στο Δικαιοσυνης) που εδω και 4 χρονια τα ξυνουν χειροτερα απο τους ζαιους ομολογους τους. -
Επενδύσεις. Αυτό που λειπει απο την χωρα μας και που κατέστρεψε ολεσχερώς ο προδότης Ανδρέας. Το βασικό προβλημα μας, ειναι οτι δεν εχουμε επενδυσεις και δεν παραγουμε τιποτα. Αλλα καμια κυβερνηση και κομμα δεν τις θέλει, χαλάει τις πελατειακές σχέσεις με τους ψηφοφόρους. Μονος του παλεύει ο Αδωνης.
Με τρολλάρεις μου φαίνεται....
-
Μπορείτε να γράψετε μερικές επενδύσεις να τις μάθουμε και μεις;
Και ποιος ήταν ο ρόλος των Υπουργών, ώστε να τους δοξολογουμε;
-
Εγραψα οτι ολοι οι αναπτυξιακοι δεικτες (μα ολοι...) ειναι βελτιωμενοι κατα πολυ σε σχεση με τους προηγουμενους.
Αν αυτο δεν ειναι τεκμηριο, οκ, καθεις οπως νομιζει. Αν θελουμε περιπτωσιολογια θα πω κι εγω για τα ναυπηγεια πχ, θα πω για το costa navarino που απο μια μοναδα πηγε στις τρεις κλπ.
Δεν ειναι η περιπτωσιολογια το θεμα αλλα η γενικοτητα που ειναι μετρησιμη και αμειλικτη στον τομεα αυτο για τους πριν. Τωρα αν καποιος υπονοει οτι αφου δεν γιναμε Κινα στα 4 χρονια μηδεν εις το πηλικον, οκ, σεβαστη η σποψη. Αλλα εχουμε πρωτα νσ σποδειξουμε οτι συμφωνουμε με την εννοια του κερδους, οτι δεν ονειρευομαστε "ρηξεις", οτι οι τραπεζες χρειαζεται νσ ειναι ανοιχτες κσι οχι με CC και μετα να αρχισουμε να δισλεγουμε επενδυτες. Μεχρι τουδε υπηρεσιες θα ειναι το μενου, θελουμε δεν θελουμε. -
Ποιος είπε ότι θέλουμε να γίνουμε Κίνα; Κοινωνική πολιτική θέλει ο λαός! Τι ξέρει ο Μπουμπούκος από κοινωνική πολιτική;
-
Ποιος είπε ότι θέλουμε να γίνουμε Κίνα; Κοινωνική πολιτική θέλει ο λαός! Τι ξέρει ο Μπουμπούκος από κοινωνική πολιτική;
Η κοινωνικη πολιτικη θελει χρημα. Το χρημα θα ερθει απο επενδυσεις και αναπτυξη ωστε να υπαρχουν φορολογικα εσοδα. Αλλιως θα επελθει δια της μεθοδου της επιπλεον φορολογιας των γνωστων κοροιδων.
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2