Kαι η επιλογή χρώματος θεωρείται ως μια μορφή έξτρα. Με την έννοια ότι είναι εκτός προγραμματισμένης παραγωγής.
Πχ εμείς επιλέξαμε ένα που ήταν ήδη συμφωνημένο/προγραμματισμένο (από εκείνα που εμφανίζει το σύστημα της hyundai, αν με καταλαβαίνετε) και μας δόθηκε αυτόματα ημερομηνία από το εργοστάσιο, περί τα τέλη Αυγούστου. Η παραγγελία έγινε πριν από ένα μήνα. Δε ξέρω αν ισχύει, αλλά νομίζω πως κάπως έτσι είναι τα πράγματα.
Επιπλέον, διανύουμε μια φάση και μια περίοδο, που πέραν των ήδη προγραμματισμένων/συμφωνημένων αυτοκινήτων προς παραγωγή, επίκειται facelift στο tucson (χωρίς πολλές και πολύ ιδιαίτερες αλλαγές όπως μου είπαν). Οπότε για όσους υπάρχει ακόμα ενδιαφέρον αλλά δε προχώρησαν σε παραγγελία, ίσως να ξεφύγει χρονικά αρκετά. Και χωρίς να είναι συγκεκριμένο το κόστος της αγοράς. Μιας και αν πάει πχ μια παραγγελία που θα μπει αύριο, αυτόματα σε facelift, μπορεί να αυξηθεί και το ποσό που απαιτείται.
Τέλοσπαντων , έχοντας λίγο ή αρκετή υπομονή, όλοι θα πάρουμε το αμαξάκι(άρα) μας και θα το απολαύσουμε.
υγ. Ισχύει ότι την τετρακίνηση μπορείς να την τοποθετήσεις και μετά την αγορά δικίνητου; Σε promo video της hyundai , ουσιαστικά λέει , πως αν επιθυμείς να προσθέσεις μετά την αγορά τετρακίνηση, γίνεται και κοστίζει γύρω στα 1500€ (τιμές εξωτερικου φαντάζομαι. Αν ισχύει ίσως είναι καλή περίπτωση για όσους δεν έχουν.
Sorry για το σεντονάκι