-
Η Ferrari είναι η F1 και η F1 είναι η Ferrari.
-
Η Ferrari έχει μεγαλύτερη ανάγκη την F1 από ότι η F1 την Ferrari.
Ας συμμαζευτεί κάποια στιγμή γιατί εδώ και χρόνια παίρνει ένα @αρι
-
F1 χωρίς Marlboro red δεν γίνεται. Έχει συνηθίσει το μάτι πια.
Ας ελπίσουμε ότι θα έχει λίγο καλύτερη στρατηγική φέτος.
-
@mastoras78 said in Formula 1, Γενικά Νέα!!!:
Η Ferrari έχει μεγαλύτερη ανάγκη την F1 από ότι η F1 την Ferrari.
Ας συμμαζευτεί κάποια στιγμή γιατί εδώ και χρόνια παίρνει ένα @αρι
Για το πρώτο κομμάτι δεν είμαι απόλυτα σίγουρος,
Δεν είναι απόλυτη ισορροπία, η F1 μπορεί να τα καταφέρει χωρίς τη Ferrari, αλλά θα πάθει μεγάλη ζημιά και θα κάνει πολύ χρόνο για να ανακάμψει.
Ειδικά με το κλίμα απόλυτης κυριαρχίας των τελευταίων χρόνωνΓια το δεύτερο συμφωνώ ΑΠΟΛΥΤΑ
-
Δυστυχώς, η Ferrari χρόνο με το χρόνο "μικραίνει" όσον αφορά την F1. Αν συνεχίσει έτσι, οι νέες γενιές δε θα έχουν την ίδια εικόνα γι' αυτήν που έχουν οι μεγαλύτεροι...
Η F1 αντιθέτως συνεχώς αυξάνει το κοινό της. Τα τελευταία 15 χρόνια που η Ferrari βρίσκεται σε ελεύθερη πτώση όσον αφορά την F1, η F1 έχει ανοιχτεί δυναμικά σε καινούριες αγορές (Κίνα, Αραβία, ΗΠΑ). Οι νέοι αυτοί "πελάτες" τί εικόνα θα έχουν για την Ferrari; Ενός γίγαντα της αυτοκίνησης ή ενός ξεθωριασμένου θρύλου; -
@harisma23 said in Formula 1, Γενικά Νέα!!!:
Δυστυχώς, η Ferrari χρόνο με το χρόνο "μικραίνει" όσον αφορά την F1. Αν συνεχίσει έτσι, οι νέες γενιές δε θα έχουν την ίδια εικόνα γι' αυτήν που έχουν οι μεγαλύτεροι...
Η F1 αντιθέτως συνεχώς αυξάνει το κοινό της. Τα τελευταία 15 χρόνια που η Ferrari βρίσκεται σε ελεύθερη πτώση όσον αφορά την F1, η F1 έχει ανοιχτεί δυναμικά σε καινούριες αγορές (Κίνα, Αραβία, ΗΠΑ). Οι νέοι αυτοί "πελάτες" τί εικόνα θα έχουν για την Ferrari; Ενός γίγαντα της αυτοκίνησης ή ενός ξεθωριασμένου θρύλου;Ναι ακριβώς αυτό, Χαρη
Απλά ακόμα η Ferrari παίζει καθοριστικό ρόλο.
ΣΙΓΟΥΡΑ ΟΧΙ ΓΙΑ ΠΟΛΥ ΑΚΟΜΑ, αν συνεχίσει έτσι!Οσο αφορά την σχέση Ferrari και F1, αυτό, γιατί και η Ferrari αυξάνει τα μεγέθη της!
-
Δεν πα να κλείσει και τελείως η Φεράρι...σιγά τα αυγά, θα πάρουμε άλλο αμάξι! Στην Φ1 έτσι και αλλιώς μόνο όνομα είναι πλέον, μονθέσια μπούρδες.
-
Τα μονοθέσια μια χαρά είναι.
Οι οδηγοί παίρνουν πρωταθλήματα με βαθμούς πλέον. Αυτή είναι η βλακεία. -
@nascar1 said in Formula 1, Γενικά Νέα!!!:
Είδε κανείς τον αγώνα στον άντ1 plus; ;Είμαι σε δίλημμα f1tv με 50 ευρώ τον χρόνο ή άντ1 πλας. Έχω μικρά παιδιά οπότε τα ελληνικά είναι σημαντική παράμετρος. Αλλά φοβάμαι τους server του άντ1...
F1tv pro και θα μάθετε και αγγλικά !!!!
Πουρναριδης και Σεϊτανάκης μόνο για να παίρνουν μεροκάματο μαύρο από την Γαζετα -
-
Χαχαχα... Είδωλο ...
-
Όσο η αμερικανόκτητη F1 παίζει το πουλάκι της με τα πιλοτάκια (αγάπη των αμερικανών το εγώ του ατόμου - προβληματικό και αηδιαστικό χαρακτηριστικό του καπιταλισμού), Ferrari από το 1950 στην F1 (16 Παγκόσμια Κατασκευαστών), McLaren από το 1966 (8 Κατασκευαστών) και Williams από το 1977 (9 Κατασκευαστών). Οι πραγματικοί ήρωες, αυτοί που φτιάχνουν τα μονοθέσια!!!
-
@realzeus said in Formula 1, Γενικά Νέα!!!:
Όσο η αμερικανόκτητη F1 παίζει το πουλάκι της με τα πιλοτάκια (αγάπη των αμερικανών το εγώ του ατόμου - προβληματικό και αηδιαστικό χαρακτηριστικό του καπιταλισμού), Ferrari από το 1950 στην F1 (16 Παγκόσμια Κατασκευαστών), McLaren από το 1966 (8 Κατασκευαστών) και Williams από το 1977 (9 Κατασκευαστών). Οι πραγματικοί ήρωες, αυτοί που φτιάχνουν τα μονοθέσια!!!
Όχι φίλε! Τελείως λάθος ανάγνωση, λόγω ιδεολογικού κολλήματος και κολλήματος με τη Ferrari...
Είναι πολύ πιο εύκολο (και λογικό θα πω εγώ) να ταυτιστείς με τον οδηγό παρά με τη μηχανή! Και οι πραγματικοί ήρωες είναι πρώτα από όλα αυτοί που ρισκαρουν τη ζωή τους μέσα στις πίστες! Οι σχεδιαστές και οι κατασκευαστές τί ρισκάρουν; Τις δουλειές τους ή τα κέρδη τους. Όπως και να το κάνουμε, ρισκάρουν λιγότερα από τους οδηγούς! -
@realzeus said in Formula 1, Γενικά Νέα!!!:
Όχι φίλε! Τελείως λάθος ανάγνωση, λόγω ιδεολογικού κολλήματος και κολλήματος με τη Ferrari...
Είναι πολύ πιο εύκολο (και λογικό θα πω εγώ) να ταυτιστείς με τον οδηγό παρά με τη μηχανή! Και οι πραγματικοί ήρωες είναι πρώτα από όλα αυτοί που ρισκαρουν τη ζωή τους μέσα στις πίστες! Οι σχεδιαστές και οι κατασκευαστές τί ρισκάρουν; Τις δουλειές τους ή τα κέρδη τους. Όπως και να το κάνουμε, ρισκάρουν λιγότερα από τους οδηγούς!Αν δεν υπήρχαν τα αυτοκίνητα, αυτοί θα έτρεχαν με τα πόδια. Δεν μπορώ να ταυτιστώ με έναν αθλητή (π.χ. Γκάλη), ταυτίζομαι με την ομάδα (Άρης). Να στο πω κι αλλιώς; Δεν μου αρέσουν τα αθλήματα, δεν βλέπω τον μηχανοκίνητο ως άθλημα. Μου αρέσουν τα αυτοκίνητα. Βλέπω μηχανοκίνητο για τα μηχανήματα και ως ανταγωνισμό των εργοστασίων. Το αυτό και η μεγαλύτερη μερίδα οπαδών της F1, οι tifosi. Εσύ βλέπεις ένα άθλημα για τον Σαραβάκο π.χ. ή για τον Παναθηναϊκό;
-
Έχει βάλει κανείς και motoGP 2023 ?
https://www.4troxoi.gr/agones/tropoi-parakolouthisis-agonon-formula-1-wrc-motogp/
-
Μειωμένο ενδιαφέρον βλέπω (και εδώ μέσα ) για την f1
-
Αν και νωρίς, προβλέπω ότι φέτος όλο το ενδιαφέρον του πρωταθλήματος θα περιοριστεί στη διεκδίκηση των θέσεων από την τρίτη και κάτω για τους οδηγούς και από τη δεύτερη και κάτω για τους κατασκευαστές.
Η RedBull δείχνει διαστημόπλοιο μπροστά στα μονοθέσια των άλλων, με διαφορές πάνω από ένα δευτερόλεπτο το γύρο σε ρυθμούς αγώνα. Μόνο καμιά βροχή ίσως μπορεί να αλλάξει τα δεδομένα, αλλιώς οι RB θα κάνουν 23 καταλήψεις των δύο πρώτων θέσεων, αν δεν υπάρξουν εγκαταλείψεις, είτε λόγω συγκρούσεων είτε λόγω μηχανικών προβλημάτων. -
Μόνο καμιά βροχή ίσως μπορεί να αλλάξει τα δεδομένα
Σαν πέρυσι που έτσι και έπεφτε μια σταγόνα, έβγαινε αυτοκίνητο ασφαλείας. Βλακείες.
-
Ακόμη σκορπάνε συντρίμμια εκεί κάτω , ανάποδα , στην Αστραλία
Αλλά ο Alonso και ο Hulk αφήνουν χαρά για τους μεγαλύτερους ...
https://www.4troxoi.gr/agones/formula-1/formula-1-grand-prix-aystralias-niki-verstappen-sto-chaos-tis-melvoyrnis/ -
Εκεί που ο Leclerc πήρε και νίκη και pole πέρσι φέτος δεν πήραν ούτε βαθμό !
Πήρε όμως η ... McLaren και σφίγγει ο κλοιός στο midfield και χαιρόμαστε
Formula 1, Γενικά Νέα!!!