-
Πείτε μου ένα λόγο να το προτιμήσει κάποιος σε σχέση με το τούμπανο CHR που αν έρθει όπως φαίνεται σε αυτή την πολύ προχωρημένη σχεδίαση θα σβήσει τα πάντα στα Coupe SUV.
Και λογικά στα 35.000€ με τον δίλιτρο hybrid των 200 αλόγων και με καλύτερο πακέτο εξοπλισμού απο το allure plus hybrid 180 των 50.000€
Ούτε ως leasing δεν θα πουλήσει αφού δεν έβαλαν τον 1.5 hdi για να το προτιμήσει κάποιος ΕΕ που θέλει να κάψει χρήμα , και ως hybrid το 3008 των 300 ίππων awd στα ίδια λεφτά είναι πολύ καλύτερη πρόταση.
Και το Arkana ακόμη καλύτερη επιλογή θα είναι στα 35.000€ -δεν το έψαξα αλλά φαντάζομαι τόσο δεν θα έχει ; - full hybrid .
Και το άλλο το Austrial πως το λένε που συζητάτε τελευταία στα 42.000€ σε σχέση με τον...1.2 puretech
#sas_pirame_hampari_stelantaioi
#fikia_gia_metksotes_kordeles
#papatzes_PSA -
@vagkirk said in Peugeot 408 (2022):
Πείτε μου ένα λόγο να το προτιμήσει κάποιος σε σχέση με το τούμπανο CHR που αν έρθει όπως φαίνεται σε αυτή την πολύ προχωρημένη σχεδίαση θα σβήσει τα πάντα στα Coupe SUV.
Και λογικά στα 35.000€ με τον δίλιτρο hybrid των 200 αλόγων και με καλύτερο πακέτο εξοπλισμού απο το allure plus hybrid 180 των 50.000€
Δεν νομίζω ότι έχουν σχέση τα δύο αυτοκίνητα για να τα συγκρίνουμε.
Διαφορετική κατηγορία. 4,70μ μήκος έχει το 408.
Επίσης το 408 είναι PHEV. Όχι HEV. -
@katafractos17 said in Peugeot 408 (2022):
Δεν νομίζω ότι έχουν σχέση τα δύο αυτοκίνητα για να τα συγκρίνουμε.
Διαφορετική κατηγορία. 4,70μ μήκος έχει το 408.
Επίσης το 408 είναι PHEV. Όχι HEV.Λόγω lifestyle μπαίνουν στην ίδια κατηγορία.
Πανέμορφα hybrid sport SUV είναι ελέω μαρκετινγκ η κατηγορία.
Ακόμη και η ίδια η Peugeot ... Hybrid το λέει , δεν θέλουν οι μαρκετίστες να κουράζουν τα καμμένα απο το tic toc μυαλουδάκια των ανέμελων , χαρούμενων pro LGBT υποψήφιων αγοραστών του με λεπτομέριες.20 πόντοι μήκος και η δυνατότητα για πρίζα θα δώσει σημασία μόνο το 5% των υποψήφιων αγοραστών.
-
Προσωπικά δεν τα συγκρίνω.
-
Ούτε ως leasing δεν θα πουλήσει αφού δεν έβαλαν τον 1.5 hdi για να το προτιμήσει κάποιος ΕΕ που θέλει να κάψει χρήμα , και ως hybrid το 3008 των 300 ίππων awd στα ίδια λεφτά είναι πολύ καλύτερη πρόταση.
Και το Arkana ακόμη καλύτερη επιλογή θα είναι στα 35.000€ -δεν το έψαξα αλλά φαντάζομαι τόσο δεν θα έχει ; - full hybrid .
Και το άλλο το Austrial πως το λένε που συζητάτε τελευταία στα 42.000€ σε σχέση με τον...1.2 puretech
#sas_pirame_hampari_stelantaioi
#fikia_gia_metksotes_kordeles
#papatzes_PSAΌτι να' ναι ρε σεις, εδώ το C-HR χάνει σε χώρους/αποσκευές ακόμη και από κάποια Β, και ο άλλος θα μπερδευτεί σε 4.70μ αυτοκίνητο;! Sorry: τώρα είδα ότι αναφέρεσαι στο καινούργιο C-HR, και πάλι 20 πόντοι είναι τεράστια διαφορά σε αυτοκίνητο.
Επίσης, ξέρεις πόσο θα κάνει το καινούργιο C-HR για να συγκρίνεις;; Κάτσε να βγεί..
Πιο πιθανό είναι να πάρει Hilux!
To Arkana;! Μιλάμε δεν έχεις ιδέα για τι μιλάς, έτσι;! είπες να πετάξεις τα μπομπακια σου και ότι γίνει!!
Άλλο hybrid άλλο PHEV, για πολλούς και διάφορους λόγους..
-
Με τί θες να το συγκρίνω;
Με τα ...Χ4 και GLC coupe;;; MOYAXAXXAXAXAXAXAXAXAXA!!!!!!!Arkana (γιατί επειδή δεν πατάει σε καθαρά C πλατφόρμα ; ) , και ίσως C4 X είναι οι αντίπαλοι του τυπικά.
Το επόμενο CHR αν και σωστά όπως λέτε δεν ανήκει βάσει χώρων και διαστάσεων στην κατηγορία του , δεν πατάει στην πλατφόρμα του yaris όμως , στην αντίστοιχη του Corolla είναι και μάλιστα με καλύτερες αναρτήσεις πίσω απο τα Γαλλικά.
Ξαναλέω πως το αναφέρω ως εναλλακτική στην κατηγορία αισθητικής Coupe SUV , για κάποιον που έχει ανώτερο γούστο αισθητικά σε σχέση με τo χυδαία ξεχειλωμένο , φουσκωμένο και τραβηγμένο 408 -στα πλαίσια της χυδαίας και ξεδιάντροπης σχεδιαστικής φιλοσοφίας της Χ6 και GLE- και είναι πρόθυμος να παραχωρήσει μερικά λίτρα χώρου αποσκευών και πόντους σε μήκος για να έχει κάτι πραγματικά κορυφαίο σχεδιαστικά και αισθητικά.
Ωραία η Kardashian αλλά ...για να περάσει μπροστά σου και να γίνει σούσουρο για λίγα λεπτά , να φαντασιωθείς λίγο τα πιασιμάτα της αλλά μέχρι εκεί.
Δίπλα της η Gal Gadot σου δίνει υλικό να φαντασιωθείς εκτός απο απίστευτες στιγμές πάθους και ολόκληρη ζωή μαζί της , παιδιά εγγόνια , δισέγγονα , μέχρι τέλους και αγκαλία στο ίδιο μνήμα.Για την τιμή του νέου CHR θα μου κάνει τρομερή εντύπωση αν ας πούμε η Style με τον 1.8 140 άλογα ξεπερνά τα 35.000€
Άλλος ένας σημαντικός λόγος λοιπόν να προτιμήσω το μικρότερο πανέμορφο sport coupe SUV με υβριδική τεχνολογία αντί για τον πολυβραβευμένο 1.2 τουμτετεκ στα 42.500.Και στο HEV vs PHEV που εκέι θα μιλάμε για τον 2.0 στην ίδια κατανάλωση θα καταλήγουμε με βάση τις σηνήθεις της πλειοψηφίας των χρηστών PHEV που τα πάνε αφόρτιστα.
Κάποτε έδωσα μάχες εδω μέσα όταν το 2016 βγήκε το νέο 3008 πως είναι overall καλύτερη επιλογή απο τα premium Χ1 , GLA , XC40 , Q3 και σε ποιότητα και σε οδήγηση εκτός απο σχεδιάση μέσα έξω, μέχρι τις 35.000€
Τεράστια η μεταστροφή της PSA και τους έβγαλα το καπέλο
Τώρα δεν ισχύει αυτό πλέον.Και καλά έκαναν και άρμεξαν την επιτυχία αυτή με το 2008 και το 208 αλλά το παράκαναν με το 308 και με αυτό το 408 πλέον αποκαλύφθηκε η #papatza τους , σήκωσαν πολύ ψηλά τον αμανέ.
-
Θα δούμε.. δεν έχουμε την πλήρη εικόνα.
Και γούστα είναι αυτά, υπάρχουν κορίτσια με τον σωματότυπο της Καρντάσιαν που κάνουν και οικογένεια, και τα πάντα όλα!
To Arkana βασίζεται σε αυτοκίνητο που βγήκε για την Ρώσικη αγορά, εκεί που τώρα δεν έχουν χρώματα να βάψουν τα Lada (τα δίνουν μόνο σε μια επιλογή πλέον), όπως και το Taigo για την Λατινική Αμερική (Βραζιλία), υπάρχουν λόγοι που είναι φθηνά αυτά τα αυτοκίνητα, δεν έχουν ίδιο target group, απλά αν κάποιος θέλει χώρους και δεν έχει πολλά λεφτά να πάει στις μεγαλύτερες και ποιοτικότερες επιλογές, του παρέχουν αυτά τα value αυτοκίνητα.
Τo Austral είναι 4ποντους μικρότερο, και τουλάχιστον 12.000 ακριβότερο από το Arkana, αυτοί γιατί δεν είναι χυδαίοι;?
Δεν αμφιβάλω ότι το C-HR θα είναι φοβερό και πετυχημένο, αλλά το συγκεκριμένο 408 προσπαθεί να γίνει μια εναλλακτική για τα Γερμανικά, δεν έχει άμεση αντιστοιχία με την Toyota η Peugeot, η Peugeot θέλει να χτυπήσει την VW, αυτό είναι το καζάνι τους..
Τώρα το C-HR, τόσα χρόνια έπαιζε μόνο του στα suv της Toyota, τώρα έχει 2 από κάτω του..μην εκπλαγείς αν δεις καμία τιμή που δεν την αντέχει η τσέπη σου..να εύχεσαι να μην είναι 40 καμία Style..
-
-
@fanis75 said in Peugeot 408 (2022):
Δίπλα της η Gal Gadot
Ρισπέκτ...τώρα μίλησες σωστά!!!
Το δικό μας το Νατασάκι ανώτερο..
-
Ποιο Arκana τώρα μωρέ;
Μη τρελαθούμε. -
@mastoras78 said in Peugeot 408 (2022):
Το δικό μας το Νατασάκι ανώτερο..
Καψούρα που τραβάνε κάποιοι...
-
Και στο HEV vs PHEV που εκέι θα μιλάμε για τον 2.0 στην ίδια κατανάλωση θα καταλήγουμε με βάση τις σηνήθεις της πλειοψηφίας των χρηστών PHEV που τα πάνε αφόρτιστα.
Τρομερό επιχείρημα τώρα αυτό.
-
Και στο HEV vs PHEV που εκέι θα μιλάμε για τον 2.0 στην ίδια κατανάλωση θα καταλήγουμε με βάση τις σηνήθεις της πλειοψηφίας των χρηστών PHEV που τα πάνε αφόρτιστα.
Τρομερό επιχείρημα τώρα αυτό.
Είπαμε, ότι δεν έχει η Toyota είναι feature, ότι έχουν οι υπόλοιποι είναι μειονεκτήματα!
-
Θα έρθει και με PHEV νομίζω το νέο CHR , αυτό του RAV κάπου διάβασα.
300 άλογα τετρακίνητο λογικά 0-100 κάτω απο 6 , θα κατουρά το 408 , και λογικά τουλάχιστον ένα 5χίλιαρο φθηνότερο απο το 225 hybrid που έχει 52.000€
-
Θα έρθει και με PHEV νομίζω το νέο CHR , αυτό του RAV κάπου διάβασα.
300 άλογα τετρακίνητο λογικά 0-100 κάτω απο 6 , θα κατουρά το 408 , και λογικά τουλάχιστον ένα 5χίλιαρο φθηνότερο απο το 225 hybrid που έχει 52.000€
Μήπως ξέρεις και τα 5+1 νούμερα του Τζόκερ;
Μα τι χαζός ο κόσμος που δεν αγοράζει μόνο Toyota. -
Εκτιμήσεις κάνω , κουβέντα να γίνεται.
Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί το βλέπετε τόσο οπαδικά.
Την Toyota την έκραξα ανελέητα πριν λίγο καιρό μόλις ανακοίνωσε τις τιμές της νέας Corolla.
Το άρμεγμα και τις σχετικές πρακτικές μαρκετινγκ στηλιτεύω κυρίως , πρακτικές που η Peugeot τις έχει ξεφτυλίσει .
-
Εμείς το βλέπουμε οπαδικά;
Όλες οι εταιρείες πλέον βγάζουν αυτοκίνητα που θα εξυπηρετήσουν τον περισσότερο κόσμο.
Για εμένα δεν είναι θέμα φίρμας.
Μπορεί για παράδειγμα στη Renault να μην μου αρέσει το Arcana, αλλά το Austral και το Captur2 μου αρέσουν.
Μπορεί στην Toyota να μου αρέσει το CHR και το Yaris Cross αλλά το Corolla Cross τουλάχιστον σχεδιαστικά με αφήνει αδιάφορο.
Μπορεί τα Suzuki σχεδιαστικά να είναι για τα μπάζα, αλλά οφείλω να δεχτώ ότι όταν βγεις εκτός δρόμου κάνουν καλά τη δουλειά τους.Κάπως έτσι λοιπόν, για εμένα, διάφορα «Ναι μεν αλλά» και μερικά «Μπορεί» υπάρχουν σχεδόν για όλες τις εταιρείες.
.
.
.
.
Εκτός από τις BMW και Peugeot που βγάζουν τα καλύτερα εργαλεία... Χαχαχα... -
Εμείς το βλέπουμε οπαδικά;
Όλες οι εταιρείες πλέον βγάζουν αυτοκίνητα που θα εξυπηρετήσουν τον περισσότερο κόσμο.
Για εμένα δεν είναι θέμα φίρμας.
Μπορεί για παράδειγμα στη Renault να μην μου αρέσει το Arcana, αλλά το Austral και το Captur2 μου αρέσουν.
Μπορεί στην Toyota να μου αρέσει το CHR και το Yaris Cross αλλά το Corolla Cross τουλάχιστον σχεδιαστικά με αφήνει αδιάφορο.
Μπορεί τα Suzuki σχεδιαστικά να είναι για τα μπάζα, αλλά οφείλω να δεχτώ ότι όταν βγεις εκτός δρόμου κάνουν καλά τη δουλειά τους.Κάπως έτσι λοιπόν, για εμένα, διάφορα «Ναι μεν αλλά» και μερικά «Μπορεί» υπάρχουν σχεδόν για όλες τις εταιρείες.
.
.
.
.
Εκτός από τις BMW και Peugeot που βγάζουν τα καλύτερα εργαλεία... Χαχαχα...... έτσι...!!
-
-
@antonakis said in Peugeot 408 (2022):
Κάποια σχόλια έχει για το γαλλική εργονομία.
Γαλική και εργονομία ειναι 2 λέξεις που δεν πάνε μαζί στην ίδια πρόταση...είναι αμοιβαίως αποκλειούμενες!
Peugeot 408 (2022)