-
@lap said in Suzuki Vitara 2015:
Στα 100 χλμ ποδηλάτου πόσα σουβλάκια θα φας για να καλύψεις την ενέργεια που ξοδεψες;
10-15 ευρώ; Με ένα ηλεκτρικό είσαι στα 3 ευρώ και λιγότερο αν παίρνεις ενέργεια από τον ήλιο και χωρίς να σκοτώσεις αθώα ζώα για να τα φας
Τι τέλειο ποστ που έκανα. Το βλεπω και το καμαρώνω.
Στα 100 θες μονο μπανανα,μια μπαρα,το πολυ κανενα τοστακι.Στα 200 η στα 300 θες και μακαρονια.Σουβλακια ποτε!Πιο σημαντικο ειναι το νερο σε αυτα τα χλμ και η αναπληρωση των ηλεκτρολυτων.
-
Αλήθεια; Εγώ μετα από τρέξιμο 20-30 χλμ τρώω για δέκα ατομα. Αν έτρεχα κάθε μέρα δεν θα είχε φαγητό να πουλάει το σουπερμάρκετ της γειτονιάς μου.
-
@civil357 said in Suzuki Vitara 2015:
@antonmone said in Suzuki Vitara 2015:
Ούτε vitara,ούτε duster,ούτε τίποτα!Ο καλύτερος τρόπος να απολαύσεις το βουνό είναι,χωρις καμμία διαθεση τρολαρισματος,το …………ποδήλατο!
Απίστευτα αγχολυτικό,ίσως η καλύτερη ασκηση μετά το κολύμπι,δεν θέλει υποχρεωτικά παρέα,αδειάζει το μυαλό από τα πάντα.
Μοναδικό μείον ότι αν σου αρέσει και ασχοληθεις λίγο παραπάνω,μπορεί να γίνει πολύ ακριβό χόμπι,έχει απίστευτα πολλούς τρόπους η ποδηλασία να χαλάς λεφτά αλλά προσωπικά είναι τα μόνα χρήματα που δεν έχω μετανιώσει ούτε λεπτό όταν τα έδινα!Και το περπάτημα..... Να πώ εδώ ότι δεν είμαι κανένα κομάντο, απλά έχω επαφή από μικρό παιδί με τη φύση.
Όταν επέστρεψα από φοιτητής , στην αρχή με την παρέα δοκιμάσαμε , τον ορειβατικό. Σύντομα καταλάβαμε , ότι οι μισοί κάνουν "πρωταθλητισμό" , και κοκορεύονταν για τις επιδόσεις τους και κυρίως όλοι έχαναν στην προσπάθεια κατάκτησης της κορυφής , το Α και το Ω της εκδρομής στο βουνό , την χασαποταβέρνα ( ο.κ. υπερβολή , αλλά χρειάζεται).
Οπότε ως παρεάκι , οργανωθήκαμε , και ξεκινήσαμε μόνοι μας. Το διαδίκτυο είναι γεμάτο με διαδρομές και οδηγίες, δεν κυνηγάμε την κορυφή ( αν βγούμε έχε καλώς, αν και σε όσες πήγαμε επί τούτου, βγήκαμε τελικά...) , πάμε και την ταβέρνα μας και προσπαθούμε να φτάσουμε όσο μπορούμε πιο μακριά με το SUV μας ,μην περπατάμε και άδικα, όπου είναι εφικτό. Οι εμπειρίες είναι αξέχαστες σε κάθε εκδρομή. Το ξαναλέω, δεν είμαι τίποτα ιδιαίτερο, δεν πάω γυρεύοντας , ούτε εκδράμω πεζοπορικά χωρίς να έχω δει τον καιρό, εννοείται χειμώνα μόνο χαζοπερπάτημα.
Δεν το προτείνω, θέλει χρόνο , τελευταία χαθήκαμε λόγω υποχρεώσεων , αλλά μέσα μέσα το συνεχίζουμε.
Συμφωνω για το περπατημα,αλλα χωρις μεγαλη παρεα.Το μυστικο σε δραστηριοτητες με αλλους ειναι πρωτον να ειναι ολοι σχεδον στο ιδιο επιπεδο φυσικης καταστασης και δευτερον και σημαντικοτερο να κατανοουν οτι αλλη η ωρα της ασκησης,αλλη της συζητησης και του χαζολογηματος και αλλη του φαγητου.Δυσκολος πολυ ο συνδυασμος και καποιες φορες καταληγει να εισαι με περισσοτερα νευρα απο οταν ξεκινησες την δραστηριοτητα.
-
Στα 100 χλμ ποδηλάτου πόσα σουβλάκια θα φας για να καλύψεις την ενέργεια που ξοδεψες;
10-15 ευρώ; Με ένα ηλεκτρικό είσαι στα 3 ευρώ και λιγότερο αν παίρνεις ενέργεια από τον ήλιο και χωρίς να σκοτώσεις αθώα ζώα για να τα φας
Στα 100 θες μονο μπανανα,μια μπαρα,το πολυ κανενα τοστακι.Στα 200 η στα 300 θες και μακαρονια.Σουβλακια ποτε!Πιο σημαντικο ειναι το νερο σε αυτα τα χλμ και η αναπληρωση των ηλεκτρολυτων.
παντως οταν περπαταγα πολυ, πριν λιγα χρονια που εγραφα 40αρες βουνισιες, οι ποδηλατες ηταν ανετοι στη κατηφορα και τους ζηλευα, αλλα στην ανηφορα πικρα.
θυμαμαι οτι τρομαξα να συνεφερω ενανε στην ανηφορα απο χαιδαρι στις ψηλες κεραιες του ποικιλου ορους που επεσε αναισθητος και μου ηπιε το νερακι που ειχα καβατζωσει οταν φτασω κορφη.... -
@gatoz said in Suzuki Vitara 2015:
παντως οταν περπαταγα πολυ, πριν λιγα χρονια που εγραφα 40αρες βουνισιες, οι ποδηλατες ηταν ανετοι στη κατηφορα και τους ζηλευα, αλλα στην ανηφορα πικρα.
θυμαμαι οτι τρομαξα να συνεφερω ενανε στην ανηφορα απο χαιδαρι στις ψηλες κεραιες του ποικιλου ορους που επεσε αναισθητος και μου ηπιε το νερακι που ειχα καβατζωσει οταν φτασω κορφη....Αυτος δεν ηταν κανονικος ποδηλατης,σιγουρα θα ειχε ποδηλατο peugeot,επρεπε να τον αφησεις σε αντιπροσωπεια!
-
Παντως περα απο την πλακα οι Γαλλοι εχουν τα καλυτερα πεταλια για ποδηλατο(time).Eκει ειναι οι Ιαπωνες(shimano)#chrepia
-
Γινόταν blue από την κούραση και του φώναζαν, Αϊντε blue κουνήσου..ε! λίγο χωριάτης να ήταν να πως βγαίνει το αντblue και στα peugeot ποδήλατα
-
Παντως περα απο την πλακα οι Γαλλοι εχουν τα καλυτερα πεταλια για ποδηλατο(time).Eκει ειναι οι Ιαπωνες(shimano)#chrepia
δεν εχω ιδεα - ακουμπησα καποτε για τον πιτσιρικα μου και την πιτσιρικα μου ενα 300αρι sym γιουρα σε αξια και τους πηρα κατι αλουμινοκατι λεει ποδηλατα. μεχρι εκει η σχεσις.
πιτσιρικας εγω δεν φτανανε αι δραχμαι της οικογενείας για κατι περισσοτερο απο μεταχειρισμενο βελαμος.... -
Αλήθεια; Εγώ μετα από τρέξιμο 20-30 χλμ τρώω για δέκα ατομα. Αν έτρεχα κάθε μέρα δεν θα είχε φαγητό να πουλάει το σουπερμάρκετ της γειτονιάς μου.
Το τρεξιμο ειναι ευκολο,στο ποδηλατο για τετοιες αποστασεις 150+,πρεπει να κανεις πολυ καλη διαχειριση ενεργειας,υγρων και τροφης αλλιως σε περιμενει τοιχος(τα ορια της λιποθυμιας στην ποδηλατικη)
-
δεν εχω ιδεα - ακουμπησα καποτε για τον πιτσιρικα μου και την πιτσιρικα μου ενα 300αρι sym γιουρα σε αξια και τους πηρα κατι αλουμινοκατι λεει ποδηλατα. μεχρι εκει η σχεσις.
πιτσιρικας εγω δεν φτανανε αι δραχμαι της οικογενείας για κατι περισσοτερο απο μεταχειρισμενο βελαμος....Τωρα ανθρακονηματινα μονο σαν το Chaos του Πανοπουλου
-
@argyn said in Suzuki Vitara 2015:
το πατε γυρω-γυρω και δεν σημαδευετε....
ο ανδρισμος ειναι παθος.
οχι τρισδιαστατα γραφικα στο τιμονι και σαλονι σιλβεστριδης"Γαμιούνται τα μικροαστικά βιτάρα και οι αθηναίοι οφρονταρέοι των κονβόι της δηθενιάς και των κλαμπίστικων λατερνέ σημαιοστολισμών με τα μαγνητάκια - όξω οι πρωτευουσιάνοι από τα βουνά μας - #metoplaikiopoupaei όπως έγραψε ευστόχως και ο αντωνάκης (μας) νωρίτερα."
Πώς με κόβεις, περνάω την τάξη?
βλεπεις σασμο? ε? μην ντρεπεσαι...
... Την αλήθεια όμως ... Έμπαινες!?
-
φυσικα
αλλα δεν ειμαι κριτηριο
σχεδον παντου θα εμπαινα
εκτος απο τα γραφεια της νουδουΑρΕς
πχοια ειναι? -
Δεν το γυρνάτε στο Vitara που έχει περισσότερο ενδιαφέρον...;;
υ.γ. σόρυ για το offtopic...
-
@storm said in Suzuki Vitara 2015:
αρα εσυ
- δεν εμπαινες
- δεν εκανες ποδηλατο
χαχα
-
τελικα ποια ειναι? με αναψατε και γραφω κωδικα με τρελλλλλλλλλους ρυθμους εδω και κανενα τριμηνο
-
φυσικα
αλλα δεν ειμαι κριτηριο
σχεδον παντου θα εμπαινα
εκτος απο τα γραφεια της νουδουΑρΕς
πχοια ειναι?Χαχα! ΝτιΕς!
Η Μαριλίτα! Περίμενε κάνα χρόνο να 50ρισει και χωνεσαι τότε! Βέβαια μπροστά στον άντρα της έφηβος φαίνεσαι!
-
τελικα ποια ειναι? με αναψατε και γραφω κωδικα με τρελλλλλλλλλους ρυθμους εδω και κανενα τριμηνο
-
@storm said in Suzuki Vitara 2015:
αρα εσυ
- δεν εμπαινες
- δεν εκανες ποδηλατο
χαχα
Δεν άκουσα; Πως είπατε; Ορίστε;
Συγνώμη κύριε, ποιος είστε;χα!χα!
-
Δεν έχουμε μιλήσει καθόλου Toyota σήμερα και όλο το φόρουμ είναι σε νιρβάνα!
Πάντα τέτοια!
-
θυμαμαι οτι τρομαξα να συνεφερω ενανε στην ανηφορα απο χαιδαρι στις ψηλες κεραιες του ποικιλου ορους που επεσε αναισθητος και μου ηπιε το νερακι που ειχα καβατζωσει οταν φτασω κορφη....
Εγώ δεν ήμουνα! Πλάκα πλάκ δεν μιλάμε για κάτι φοβερό, ,μισή ωρίτσα ανηφόρα είναι αυτή και μετά bonus κατάβαση Part A -> Portobello (αν ακούει κανείς κατεβασιάρης γνωρίζει τι λέω...).
Αιγάλω έχω πάει πολλές φορές με το Vit, Ποικίλο όχι ακόμη, περίεργο...
Suzuki Vitara 2015