Navigation

• ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
    • ΑΓΩΝΕΣ
    • ΔΟΚΙΜΕΣ
    • CLASSIC
    • ΤΙΜΕΣ
    • VIDEO
    • 4ΤΡΟΧΟΙ
    • Register
    • Login
    • Search
    • Unread
    • Recent
    • Popular
    ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2
    1. Home
    2. Αντίλογος
    3. ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2
    • 1
    • 2
    • 1002
    • 1003
    • 1004
    • 1005
    • 1006
    • 1985
    • 1986
    • 1004 / 1986
    Αντίλογος
    117
    39706
    832729
    Loading More Posts
    • Oldest to Newest
    • Newest to Oldest
    • Most Votes
    Reply
    • Reply as topic
    Log in to reply
    This topic has been deleted. Only users with topic management privileges can see it.
    • S
      spi_duster last edited by

Δινω τους δικους μου αγωνες φιλε μου. Δεν εχω χρονο να ασχολουμαι με τα κοινα, με τον τροπο που το βλεπεις εσυ. Ουτε σε αυτη την κυβερνηση οπως και σε καμια στο παρελθον δε ν ψαχνω δοντι. Το συμφερον μου ειναι να υπαρχουν φαρμακα ,γιατροι , αστυνομοι, στρατιωτικοι κλπ καθως και οτι αυτοι χρειαζονται. Με καθε κυβερνηση. Κρινω με την ψηφο μου ποιος μπορει να τα καλυψει αυτα καλυτερα. Σιγα μη προσπαθω να σε αναχαιτισω. Αυτο θελει χρονο που δε σκοπευω να διαθεσω. Ο χρονος ειναι χρημα.

....

1 Reply Last reply Reply Quote 1
      • S

Ποτε δεν ηταν ετσι. Παντα θα υπαρχουν εντος του καζανιου καποιοι στην επιφανεια και καποιοι στον πατο. Επειδη ομως αυτο βραζει αλλωτε ανεβαινουν καποιοι και αλλωτε κατεβαινουν. Το θεμα ειναι να αξιοποιεις το χρονο σου παραγωγικα ωστε να μπορεις να βρισκεσαι σε ενα επιπεδο που επιθυμεις. Λογω των ημερων αυτων βρεθηκα στα μερη μου αυτο τον καιρο. Αγροτικη περιοχη. Ακομη μαλωνουν για την διαχειριση του νερου, τις τιμες των προιοντων και των λιπασματων και περιμενουν τις επιδοτησεις. Μπορουσα να το κανω κι εγω μα δε σταθηκα σε 2 τρακτερ, αγροτικα μηχανηματα μερικα στρεματα και ενα σπιτι απο κληρονομια. Αλλαξα την πορεια μου για κατι αλλο, διαφορετικο. Βγηκα απο το καζανι που δε με χωραγε. Δε περιμενα ουτε πιστευα οτι καποιος πολιτικος ή καποια πολιτικη θα ερχονταν να με ευννοησει ακοπα. Στην Ελλαδα ζουμε. Εχω μαθει τα παχια λογια να τα αποφευγω.

....

• L
          lap last edited by lap

Οκ και μπράβο σου. Αλλά εσύ είσαι εσύ δεν είσαι όλος ο πληθυσμός μιας χώρας. Έχεις τα δικά σου χαρακτηριστικά που είναι μοναδικά και αυτά ίσως σε βοήθησαν. Μπορεί να ειχες και τύχη και έτσι κατάφερες ότι κατάφερες.

Το ίδιο επιχείρημα όμως με εσένα μπορεί να πει κάποιος άλλος σε άλλο επίπεδο.
          Δηλαδή πως είναι ψηλός, παίζει μπάσκετ και καρφώνει εύκολα και επειδή αυτός μπορεί τοτε όλοι μπορούν να παίξουν μπάσκετ και να καρφώσουν εύκολα αν το θελουν. Ειτε πως είναι όμορφος εκ φύσεως και έχει ωραίο αρρενωπό παρουσιαστικό που αρέσει και τρελαίνει το αντίθετο φύλλο και επειδή αυτός αρέσει τότε όλοι μπορούν να αρέσουν αν το θέλουν. Είτε πως έχει καλή φωνή και τραγουδά υπέροχα οπότε επειδή αυτός μπορεί τοτε ολοι μπορούν να τραγουδήσουν υπέροχα αν το θέλουν.

Χωρίς να εξετάζουμε τον παράγοντα τύχη, συγκυρίες, κληρονομιές, προίκες κτλ.

Οπότε, πως βγαίνει το συμπέρασμα ότι επειδή εγώ έτυχε κάπου κάπως κάποτε να τα καταφέρω τότε όλοι μπορούν να τα καταφέρουν χωρίς να εξετάζω χιλιάδες άλλες παραμέτρους ;

Όλο αυτό ως φιλοσοφία ζωής κατα την άποψη μου είναι μια καπως απλοϊκή αντίληψη για το τι συμβαίνει γύρω μας.

Μια πολιτεία και ένα κράτος θεωρεί ως παιδιά του όλες τις περιπτώσεις των ανθρώπων που αποτελούν τον πληθυσμό της χώρας. Και αυτούς που τα πάνε περίφημα, και αυτούς που τα πάνε μέτρια και αυτούς που δεν τα καταφέρνουν.

ΔΕΝ ΕΧΩ ΟΞΥΓΟΝΟ

• S

Σα και μενα υπαρχουν πολλοι και με πολυ καλυτερο σκεπτικο, επιτυχιες θεσεις κλπ. Απλα δεν καθονται να κλαιν τη μοιρα τους ουτε να ρωτουν τους αλλους ποσες μερκ ειχαν οδηγησει πιο πριν στη ζωη τους, με υφος καρδιναλιου. Ουτε φυσικα στο προσωπο καποιου που διαφωνει βλεπουν με το ζορι καποιον που τους κλεβει το φαϊ ή καλοπερνα σε βαρος τους.

....

1 Reply Last reply Reply Quote 2
            • L
              lap last edited by lap

Καλά είναι τώρα αυτό σοβαρή απάντηση;

Το σχέση έχει το αν έχεις οδηγήσει Μερσεντές με το πώς αντιλαμβάνεσαι κάποιον που δεν έχει τις ίδιες δυνατότητες και τύχη με εσένα;
              Τι ύφος έχει ένας καρδινάλιος όταν ρωτάει πόσες φορές οδήγησες mercedes;

Αν μου επιτρέπεις εγώ παρατηρώ κάτι άλλο στα γραφόμενα σου. Όλος ο οίστρος σου είναι στην ουσία στο τι κάνουν οι άλλοι που δεν σου μοιάζουν ή έχουν την ίδια τύχη και αν κλαίγονται, γκρινιάζουν για τις δύσκολιες της ζωής τους ενω παράλληλα τους κατηγορίες για το ίδιο ακριβώς που πράττεις.

Από τα 10 ποστς σου τα 8 είναι στο τι κάνουν οι άλλοι που δεν είναι σαν εσένα

Αν έχεις διαβάσει λίγο από ψυχολογία είναι κλασικη συμπεριφορά των ανθρώπων να αποδίδουν σε άλλους τις πράξεις τους για να νιώσουν καλύτερα, ανώτεροι κτλ
              Και εγώ το κάνω αυτό αρκετές φορές, δεν το παίζω εξαίρεση

ΔΕΝ ΕΧΩ ΟΞΥΓΟΝΟ

• piliourits
                piliourits last edited by piliourits

Γιατί "κάποιοι" (οι γνωστοί εδώ στην ...παρέα) όταν δεν έχουν τί να πουν προς υπεράσπιση μιας αποτυχημένης Κυβέρνησης, την οποία για δικούς τους λόγους αποφάσισαν να υπερασπίζονται με πάθος, προσβάλουν, υποβιβάζουν, επιτίθενται επί προσωπικού στον όποιο κριτικάρει την Κυβέρνηση.
                Λες και όποιος κριτικάρει την Κυβέρνηση για τις άσχημες εως καταστροφικές επιδόσεις της ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΝΟΛΟ των κατοίκων της χώρας, ενδιαφέρεται τι κάνει και ποιος είναι ο κάθε φανατικός οπαδός της με τον οποίο έτυχε να γράψει μαζί δυο κουβέντες, σε ένα δημόσιο φόρουμ...

Μου είναι αδιάφορος και έχω γραμμένο τον όποιο φανατικό Νεοδημοκράτη ή Ζαίο, ή και ακόμη "κομμουνιστή" (καλά, αυτοί είναι εξ' ορισμού "κακοί") που αδιαφορεί για το κοινωνικό σύνολο στο οποίο ανήκει, και καλά θα ήταν να έκανε κι αυτός το ίδιο.

Κι αν θέλει για τους λόγους του να γίνεται υπερασπιστής, να απαντά επί των πεπραγμένων της Κυβέρνησης που επιλέγει να υπερασπίζεται, κι όχι να γαβγίζει και "δαγκώνει" ως πιστό κομματόσκυλο ΕΠΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ, όποιον ασκήσει δημόσια κριτική.

Επιτελικό Κράτος Κυβέρνησης Αρίστων που Ηγείται της 4ης Βιομηχανικής Επανάστασης.

1 Reply Last reply Reply Quote 0
                • storm
                  storm last edited by

Απορία...

Υπάρχει κανείς στο φόρουμ που ασκεί σοβαρή κριτική στην σημερινή κυβέρνηση;

gatoz I 2 Replies Last reply Reply Quote 3
                  • gatoz
                    gatoz @storm last edited by

@storm said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:

Απορία...

τωρα δικιο εχεις, αλλα οταν διατυπωνεται σοβαρα καποιο θεμα κριτικης υπαρχουν οι νουδουγλυφτες να αρχισουν τα λιβανια. οποτε μονο κοντρες θα βλεπουμε γιατι αυτοι ειμαστε.

#milf-a-man

1 Reply Last reply Reply Quote 3
                    • I
                      insanedriver @storm last edited by insanedriver

@storm said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:

Απορία...

Το πρόβλημα είναι ότι δεν υπάρχει σοβαρή αντιπολίτευση γενικά. Και κατ'επέκταση η κριτική που κάνουν οι ψηφοφόροι της εδώ μέσα.
                      Γιατί θα περίμενε κανένας την κοινωνία που βρίζει τον Μητσοτάκη να λέει ''άντε να έρθει ο Τσίπρας να μας σώσει''. Αυτό δεν συμβαίνει όμως...γιατί ο κόσμος έπαθε και έμαθε.
                      Το ότι δεν αναφωνεί η κοινωνία το παραπάνω το παραδέχονται και στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ, ακόμα και η Γιάμαλη τους το έθεσε σε ερωτήματα προσφάτως. Άρα δεν είναι κάτι που λέω εγώ ή θέλω να πιστεύω.

Γελοιοποιούνται με θέματα όπως η Μαρία στον Εβρο, μετά ασκούν κριτική για τον βουλευτή που πιάστηκε στα πράσα να κάνει δουλειές με τον Δήμο και δεν ήξερε το ασυμβίβαστο που υπάρχει. Απευθείας έρχεται η απάντηση από ΝΔ που μας θυμίζει τι έγινε με τον Φραπεδάκια(Φλαμπουράρη) που τάχα μου αποχώρησε ''εικονικά'' από την κατασκευαστική που είχε, με ιδιωτικό συμφωνητικό που προσκόμισε εκ των υστέρων και είχε θεώρηση όχι από ΚΕΠ ή Α.Τ αλλά με θεώρηση στο αρχηγείο της αστυνομίας στο υπουργείο στην κατεχάκη...😂 😂 😂 και μάλιστα αφού βρήκε φωτογραφική ΠΟΛ που ''καθάριζε'' το θέμα εξηγόντας ότι τα συμφωνητικά μεταβίβασης μετοχών δεν θέλουν θεώρηση στην ΔΟΥ...Μην πω για τις δουλίτσες που έκανε η εταιρεία αυτή, για το πότε πληρωνόταν με προτεραιότητα σε ότι δημόσιο έργο αναλάμβανε κτλπ κτλπ. Τουλάχιστον ο βουλευτής της ΝΔ παραιτήθηκε(δεν αρκεί κατά την άποψή μου)...τους Συριζαίους δεν τους κουνούσαν από τις καρέκλες και τις βουλευτικές αποζημιώσεις. Κάθε φορά που τους έπιαναν στα πράσα για κάτι, η πρώτη δικαιολογία ήταν οι αγώνες των προγόνων τους και οι εξορίες. Για γέλια...

Έχω φίλο εργολάβο μεσαίας κατηγορίας.
                      Μου εξιστορούσε αυτό που συμβαίνει επί Ν.Δ στα δημόσια έργα:
                      Υπάρχει μια ομάδα κατασκευαστών(οι 4 μεγάλοι) που παίρνουν όλα τα έργα κυκλικά με εκπτώσεις τύπου 6%-7%-8%-9%. Και δεν τολμάει κανένας να μπει εκεί μέσα...Πάει ο δικός μου λοιπόν και τους χτυπάει ένα έργο με λίγο μεγαλύτερο ποσοστό από 10%.
                      Παίρνει το έργο και χτυπάει συναγερμός!!! Προσπαθούν να τον πετάξουν έξω για ''οικονομική αναξιοπιστία'' και έλλειψη εμπειρίας της κοινοπραξίας, δεν τα καταφέρνουν και τον καλούν στο υπουργείο...
                      ''Ε να βρούμε μια λύση, μας δημιουργήσατε πρόβλημα κτλπ κτλπ''(στην ψύχρα δλδ)
                      -Δεν γίνεται αυτή η δουλειά και εμείς, οι υπόλοιπες εταιρείες, στην απέξω, μετά να παρακαλάμε τους μεγάλους για υποεργολαβίες κτλπ κτλπ, κάτι πρέπει να γίνει!

Μην σας τα πολυλογώ, συμφώνησαν με κάποιον τρόπο να αφήσουν την εργολαβία, την πήρε αυτός( η μεγάλη εταιρεία) που έπρεπε και τους δώσανε ένα άλλο έργο πιο μικρό και τους τάξανε ακόμα ένα. Μάλιστα μου λέει ο φίλος: ''το 2ο έργο έχω μάθει το έχουν τάξει σε 2-3 ακόμα...''

Αυτά γίνονται, γίνονταν και θα γίνονται. Αυτά περιγράφει και ο γάτος συχνά πυκνά. Απλά οι προηγούμενοι ήταν κατσαπλιάδες, αυτοί έχουν πασοκικό Know how. Ευτυχώς δεν ασχολούμαι με δημόσια έργα γιατί μου ανεβαίνει το αίμα στο κεφάλι με αυτές τις καταστάσεις/εκβιασμούς!

Σε κάθε περίπτωση ο κόσμος περνάει δύσκολα, έχει θυμό, αλλά ταυτόχρονα σκέφτεται '' μην μας βρει κανένα κακό παλί με τους εΜπαναστάτες'', οπότε δεν δείχνει προς το παρόν ότι έχει αποφασίσει να δώσει 1η θέση σε Αλ6.

Ο Κουτσούμπας το ξεκαθάρισε άλλωστε πριν 3 ημέρες, δεν υπάρχει περίπτωση να συμπράξει σε ΣΥΡΙΖΑ, χαρακτηριστικά δήλωσε μάλιστα ότι "την τελευταία φορά η στρατηγική του ΣΥΡΙΖΑ καλούσε για μια αντιμνημονιακή κυβέρνηση. Η κατάληξη γνωστή, αφού γνωρίσαμε την πιο μνημονιακή κυβέρνηση που πέρασε".
                      Δεν το λέω εγώ, οι σύντροφοί σας το δηλώνουν.-

Υ.Γ: Αν δεν γίνει κάτι συνταρακτικό, βλέπω 1ες εκλογές Μάϊο και 2ες Ιούνιο. Έτσι θα δουν την αύξηση κατώτατου μισθού και επιδόματος ανεργίας που θα τρέξει από 1η Απριλίου, έτσι θα ''δυσκολέψει'' τους νέους(300.000 άτομα δουλεύουν σεζόν) που θα έχουν φύγει για εργασία σε νησιά να γυρίσουν πίσω στις κατοικίες τους ώστε να ψηφίσουν.
                      Δεδομένο είναι άλλωστε ότι ο Μητσοτάκης χάνει από την ψήφο των νέων και κερδίζει από την ψήφο των συνταξιούχων. Αυτό έγινε και στις τελευταίες εκλογές. Άρα στην βάση αυτή τον συμφέρει να κάνει τις εκλογές όσο πιο αργά γίνεται.

1 Reply Last reply Reply Quote 5
                      • S

Εκτος απο το κομματι της εκλογολογιας με τα προγνωστικα των ημερομηνιων σε ολα τα υπολοιπα με καλυψες πληρως insane.

....

• storm
                          storm last edited by

Ο @insanedriver έγραψε την άποψή του για την πολιτική κατάσταση. Είτε συμφωνώ μαζί του, είτε όχι αυτή είναι η άποψή του. Αν κάποιος έχει αντίθετη άποψη ας την αναλύσει με σωστά Ελληνικά για να καταλάβω και εγώ.

Γιατί ομολογώ ότι προσπερνώ πάρα πολλά ποστ επειδή πολλές λέξεις ή τρόπους γραφής δεν μπορώ να τα καταλάβω. Και ο χρόνος μου είναι περιορισμένος για να τον αφιερώνω σε αποκωδικοποιήσεις γραπτών.

Επίσης προσπερνώ ποστς που δεν αφορούν απόψεις, αλλά είναι πολιτική/ιδεολογική ή/και κομματική προπαγάνδα. Και αυτά είναι πολλά. Πάρα πολλά. Υπερβολικά πολλά.

1 Reply Last reply Reply Quote 4
                          • piliourits
                            piliourits last edited by piliourits

https://www.news247.gr/sunday-edition/apo-tis-varkes-ton-prosfygon-sto-netflix-i-sara-marntini-dikazetai-sti-lesvo.9895560.html

Πολύ καλά θα πάει αυτό για την αγαπημένη μας Κυβέρνηση και τη φήμη της χώρας.
                            Θα είχε ακόμη περισσότερο ενδιαφέρον διεθνώς, αν καταδικάσουν σε φυλάκιση την εν λόγω Σύρια, προκειμένου να τσιμπήσουν καμιά ψήφο απ τα χάπατα που που οργανώνουν ιβέντ σουβλακοφαγίας έξω από καμπ προσφύγων, να προσφαΐζουν το σανό.

Επιτελικό Κράτος Κυβέρνησης Αρίστων που Ηγείται της 4ης Βιομηχανικής Επανάστασης.

• C
                              criuser last edited by

Χεστήκαμε για την φήμη της χώρας στις συμμορίες των δουλέμπορων που ζουν από τον πόνο των ανθρώπων.

Μέσα για μέσα τους δουλέμπορους, που τώρα ξύπνησαν και είδαν πόσα λαμόγια δικά μας έχουν εκεί γιατί τα λεφτά είναι πολλά...

Αλλωστε Καταριανοί και άλλοι δεν πληρώνουν μόνο Καιλή και λοιπούς αλλά και δουλέμπορους και ΜΚΟ.

Είναι ευκαιρία να πέσουν οι ποινές που πρέπει μήπως μαζευτούν..

Τώρα το ότι τα μμε του σύριζα στηρίζουν δουλέμπορους, είναι στην όλη λογική ότι ο σύριζα κοιτάει τις ρίζες του του 3 % και δεν ενδιαφέρεται να γίνει ένα σοβαρό κεντροαριστερό κόμμα, με αποτέλεσμα να είναι ο καλύτερος σπόνσορας του Κούλη.

Αριστερά στην Ελλάδα 1917 - 2023
                              πόσο κάνει βρε παιδιά ένας φορτιστής τελικά...
                              Εμαθα...

piliourits 1 Reply Last reply Reply Quote 7
                              • piliourits
                                piliourits @criuser last edited by

@criuser said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:

Χεστήκαμε για την φήμη της χώρας στις συμμορίες των δουλέμπορων που ζουν από τον πόνο των ανθρώπων.

Μέσα για μέσα τους δουλέμπορους, που τώρα ξύπνησαν και είδαν πόσα λαμόγια δικά μας έχουν εκεί γιατί τα λεφτά είναι πολλά...

Αλλωστε Καταριανοί και άλλοι δεν πληρώνουν μόνο Καιλή και λοιπούς αλλά και δουλέμπορους και ΜΚΟ.

Τώρα το ότι τα μμε του σύριζα στηρίζουν δουλέμπορους, είναι στην όλη λογική ότι ο σύριζα κοιτάει τις ρίζες του του 3 % και δεν ενδιαφέρεται να γίνει ένα σοβαρό κεντροαριστερό κόμμα, με αποτέλεσμα να είναι ο καλύτερος σπόνσορας του Κούλη.

Δες το ωραίο ταινιάκι στο Netflix που είναι και απαύγασμα του Καπιταλισμού και αν συμφωνείς, το ξανασυζητάμε.
                                Όσον αφορά στη φήμη της χώρας διεθνώς, όπως και τη χώρα γενικότερα, είναι γνωστό πως όσο δεξιότερα βρίσκεται κάποιος πολιτικά, τόσο πιο χεσ...νη την έχει.

C 1 Reply Last reply Reply Quote 1
                                • I
                                  insanedriver last edited by

Ποσο ηλιθιο το πολιτικο συστημα, οι δημοσιογραφοι κτλπ... Ακομα και στελεχη της Ν.Δ λεει πηραν αποστασεις...

Βγαινει ο Συριγος και λεει τα εξης: «εμείς θέλουμε να πάρει η Τουρκία τα F-16. Οχι τώρα… Σε βάθος χρόνου… Γιατί θέλουμε να ελέγχεται από τη Δύση».

https://www.google.com/amp/s/www.tovima.gr/2023/01/08/politics/aggelos-syrigos-antidraseis-gia-to-i-agora-ton-tourkikon-f-16-einai-pros-to-symferon-mas/amp/

Τι λαθος ειπε δλδ?
                                  Θα θελαμε η Τουρκια να μπορει να χρησιμοποιει τους S400? Θα θελαμε να μην εξαρταται οπλικα απο την Δυση?
                                  Δεν βλεπουμε τωρα τους εκβιασμους που τους κανουν και δεν εχουν ανταλλακτικα, πυρομαχικα και αναβαθμισεις?
                                  Αρα δεν ειναι προς το συμφερον μας να εχει f16 αλλα να μην ειναι τοσο συγχρονα οσο τα δικα μας?

A 1 Reply Last reply Reply Quote 1
                                  • storm
                                    storm last edited by storm

Μήπως έβλεπες OPEN ΤV; Το έχουν ξεσκίσει αυτό το θέμα με τον Συρίγο με διαφόρους τύπους που πάνω/κάτω δηλώνουν πολεμοχαρείς.

Εγώ θεωρώ δεδομένο ότι πολλά κέντρα* επιθυμούν πολεμική σύρραξη και εξυπηρετούν συγκεκριμένα συμφέροντα. Και ας λέει ο καθένας ότι θέλει.

*κέντρα εσωτερικού και εξωτερικού.

• C
                                      criuser @piliourits last edited by criuser

@piliourits said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:

@criuser said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:

Δες το ωραίο ταινιάκι στο Netflix που είναι και απαύγασμα του Καπιταλισμού και αν συμφωνείς, το ξανασυζητάμε.
                                      Όσον αφορά στη φήμη της χώρας διεθνώς, όπως και τη χώρα γενικότερα, είναι γνωστό πως όσο δεξιότερα βρίσκεται κάποιος πολιτικά, τόσο πιο χεσ...νη την έχει.

Σαφέστατα χεσμένους τους έχω όλους τους ξένους, γιατί αν ταυτίζονται τα συμφέροντα τους με τα δικά μας, τότε όλα μια χαρά, αν δεν ταυτίζονται είμαστε οι κακοί εμείς, όπως διαβάζουμε συνέχεια άρθρα στον μεταναζιστικό-μετακαιζερικό-μεταπολεμικό γερμανικό τύπο, που κράζει τον Ουρμπαν, γιατί δεν προσκυνάει το Βερολίνο, άσχετα αν παίρνει 60 % στις εκλογές.

Α δεν βλέπω και τις πλατφόρμες τύπου Νέτφλιξ...

Ως προς το που βρίσκεται κάποιος και τι θέση έχει για την φήμη της χώρας, νομίζω η αριστερά έχει μόνιμο πρωτάθλημα στο να προβάλλει κακή φήμη για την χώρα, σαν τους σκορπιούς και τις μαρίες που δεν υπήρχαν και το λιμενικό που για τους προδότες τύπου ιάσονα δεν εξυπηρετεί τα συμφέροντα της τσεπούλας του...

Τουλάχιστον η Καιλή τα άρπαξε για τα φράγκα. Οι ιάσονες τα αρπάζουν για τον σταλινισμό που έχουν στο μυαλό τους και τις εμμονές τους.

Εμαθα...

• A
                                        andya3 @insanedriver last edited by

@insanedriver said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:

Ποσο ηλιθιο το πολιτικο συστημα, οι δημοσιογραφοι κτλπ... Ακομα και στελεχη της Ν.Δ λεει πηραν αποστασεις...

Βγαινει ο Συριγος και λεει τα εξης: «εμείς θέλουμε να πάρει η Τουρκία τα F-16. Οχι τώρα… Σε βάθος χρόνου… Γιατί θέλουμε να ελέγχεται από τη Δύση».

https://www.google.com/amp/s/www.tovima.gr/2023/01/08/politics/aggelos-syrigos-antidraseis-gia-to-i-agora-ton-tourkikon-f-16-einai-pros-to-symferon-mas/amp/

Τι λαθος ειπε δλδ?
                                        Θα θελαμε η Τουρκια να μπορει να χρησιμοποιει τους S400? Θα θελαμε να μην εξαρταται οπλικα απο την Δυση?
                                        Δεν βλεπουμε τωρα τους εκβιασμους που τους κανουν και δεν εχουν ανταλλακτικα, πυρομαχικα και αναβαθμισεις?
                                        Αρα δεν ειναι προς το συμφερον μας να εχει f16 αλλα να μην ειναι τοσο συγχρονα οσο τα δικα μας?

Μπορεί ουσιαστικά να έχεις δίκιο, αλλά δεν πάει έτσι. Δεν μπορεί ένας υπουργός της κυβέρνησης να λέει δημοσίως τέτοια πράγματα. Σε τέτοιες περιπτώσεις δεν μιλάς καθόλου, όχι να σιγοντάρεις και ανοιχτά τους Τούρκους.
                                        Δηλαδή ο Μενέντες και ο κάθε Μενέντες που λέει στους Τούρκους δεν σας τα δίνω, είναι μ@λ@κ@ς και ευτυχώς που βγήκε ο έξυπνος καθηγηταράς να ξεκαθαρίσει το τοπίο.

Αν δεν μπορεί ο Συρίγος να ασκήσει πολιτική να πάει σπίτι του, άλλες οι απαιτήσεις της πολιτικής άλλες οι πανεπιστημιακές αναλύσεις στα αμφιθέατρα. Η δουλειά του είναι να λέει και να κάνει αυτά που πρέπει για το συμφέρον της χώρας. Πρέπει να μιλάει όταν πρέπει και όπως πρέπει.
                                        Έχουμε γεμίσει άσχετους φιγουρατζήδες, που βγαίνουν στα κανάλια και προκειμένου να έχουν κάτι να πουν και να το παίξουν έξυπνοι, ξεστομίζουν ότι τους κατέβει.
                                        Ελπίζω να τον μαζέψουν με κάποιο τρόπο. ο άνθρωπος είναι ακατάλληλος για πολιτική, ας τον βάλουν κάπου για σύμβουλο.

Ουίνστον Τσόρτσιλ: Υπάρχουν μόνο δύο μέρη στα οποία θα “δουλέψει” ο σοσιαλισμός: στον παράδεισο, όπου δεν είναι απαραίτητος και στην κόλαση, όπου ήδη τον έχουν.

• I
                                          insanedriver last edited by insanedriver

Μπακογιαννη, Γεωργιαδης και ποσοι αλλοι το εχουν ξαναπει σε συζητησεις. Το θυμαμαι 100%.

"Μην τρεφουμε αυταπατες οτι ποτε δεν θα παρουν τα f16 οι Τουρκοι, γιατι στην πραγματικοτητα δεν θελουν και δεν πρεπει η Δυση να χασει την Τουρκια".
                                          Απλα οσο τους καθυστερουν, θα εχουμε πλεονεκτημα.

A 1 Reply Last reply Reply Quote 0
                                          • C
                                            criuser last edited by

Σωστός ο Αντυα. Αλλο να μιλάει ο καθηγητής και άλλο ο υπουργός ή ο βουλευτής, που η θέση του έχει επίσημη βαρύτητα...

Εμαθα...

• First post
                                              Last post
                                            • 1
                                            • 2
                                            • 1002
                                            • 1003
                                            • 1004
                                            • 1005
                                            • 1006
                                            • 1985