-
Και πέρσι τέτοια μέρα την ίδια κουβέντα κάναμε...
Η διαφορά φέτος ήταν πως οι λευκοί γηγενείς είχαν ως επιλογή το Νιάρχος μακριά από τους σκουρόχρωμους βιαστές με τις τρύπιες τσέπες των παντελονιών τους για να τρίβουν τον παπαρο τους θωπευοντας αθώα ελληνόπουλα κοριτσοπουλα.
Γι'αυτό και εγώ θα ψηφίσω Κούλη με την ελπίδα όλοι αυτοί την επόμενη τετραετία να έχουν μαζευτεί σε τρένα για τα κρεματόρια. -
Για την ταμπακιέρα κανείς τίποτα.
Άλλα λόγια να αγαπιόμαστε, όπως πάντα φυσικά.Προφανώς, μακριά απ' τον κώλο σας κι όπου θέλει ας μπει, αρκεί να υπηρετεί πιστά το ιδεολογικό/κομματικό/αναρχοάπλυτο αφήγημα.
Άντε και ΠΣΚ των Φώτων ΣΑΣ στις Αράχωβες, στα μαγευτικά Πήλια και στην μαγευτική Χαλκιδική, κατά προτίμηση με SUV ή hot hatch και στροφιλίκια.
υ.γ. τι "όμορφα" που ήταν να δω φέτος παρέες μικρών παιδιών να λένε τα κάλαντα με συνοδεία γονέων. Κάποτε λέγαμε εμείς (εγώ και τα παιδιά στην δική μου γειτονιά) τα κάλαντα μόνοι μας. Τώρα λένε κάλαντα με συνοδεία πατεράδων και μανάδων. Να το χαίρεστε το Ελλαδιστάν σας. Χώρα υπόδειγμα με XXXLarge τύπους.
-
-
-
Το κλειδί είναι στην λέξη "reported". Στην Ελλάδα τουμπεκί, στις πολτισμένες χώρες αναφέρουν τα σχετικά περιστατικά.
-
@storm said in Σχολιασμός άλλων χωρών (πολιτική κυρίως) [Διάσπαση]:
Για την ταμπακιέρα κανείς τίποτα.
Άλλα λόγια να αγαπιόμαστε, όπως πάντα φυσικά.Προφανώς, μακριά απ' τον κώλο σας κι όπου θέλει ας μπει, αρκεί να υπηρετεί πιστά το ιδεολογικό/κομματικό/αναρχοάπλυτο αφήγημα.
Άντε και ΠΣΚ των Φώτων ΣΑΣ στις Αράχωβες, στα μαγευτικά Πήλια και στην μαγευτική Χαλκιδική, κατά προτίμηση με SUV ή hot hatch και στροφιλίκια.
υ.γ. τι "όμορφα" που ήταν να δω φέτος παρέες μικρών παιδιών να λένε τα κάλαντα με συνοδεία γονέων. Κάποτε λέγαμε εμείς (εγώ και τα παιδιά στην δική μου γειτονιά) τα κάλαντα μόνοι μας. Τώρα λένε κάλαντα με συνοδεία πατεράδων και μανάδων. Να το χαίρεστε το Ελλαδιστάν σας. Χώρα υπόδειγμα με XXXLarge τύπους.
Πές τα. Ετσι ακριβώς είναι. Είπα χτες να μην συμμετάσχω στις πολιτικές συζητήσεις, αλλά σήμερα είναι άλλη μέρα.
-
Το θέμα με τους μετανάστες, που γέμισαν για άλλη μια φορά την πλατεία Συντάγματος παραμονή πρωτοχρονιάς, πρέπει να το αντιμετωπίζουμε ορθολογιστικά, όχι συναισθηματικά και πάντως σε καμία περίπτωση ιδεολογικά όπως κάνουν οι αριστεροί.
Είπαμε ότι θέλουμε να γίνουμε κάποια στιγμή Δυτικό πολιτισμένο κράτος ή όχι? Τι σημαίνει αυτό, ας πάρουμε ως υπόδειγμα πχ τη Γερμανία.
Όλοι αυτοί οι σκούροι, είναι νομίμως στη χώρα? Γνωρίζουν οι αρχές για την ύπαρξή τους, ή τους αφήνουν να αλωνίζουν?
Έχουν χαρτια? Έχουν ΑΜΚΑ? Έχουν ΑΦΜ? Πως ζουν? Τι δουλειά κάνουν?
Η παρουσία τους προσφέρει στην ανάπτυξη και την οικονομία της χώρας, ή είναι παρασιτικής φύσεως και δημιουργεί περισσότερα προβλήματα κοινωνικά και εγκληματικότητας.
Υπάρχει κρατική πολιτική να διοχετευτούν αυτοί οι άνθρωποι σε δουλειές που έχει ανάγκη η χώρα, π.χ. στα χωράφια? Ή απλώς τους έχουμε εδώ να αλωνίζουν και να τους πληρώνουμε τα έξοδα διαβίωσης, νοσηλείας και ότι άλλο χρειάζεται για να επιβιώσουν?Εντέλει αν η παρουσία των μεταναστών έχει θετικό ισοζύγιο για τη χώρα, ας μείνουν οι άνθρωποι. Αν όχι ή για όσους δεν μπορούν να προσφέρουν κάτι, μπουζούριασμα και επιστροφή στο σπίτι τους.
Κι άσε τους αριστερούς ανθρωπιστές να κλαίνε όσο θέλουν. Θα τους κάνουμε δώρο μαντηλάκια που δεν τσούζουν τα ματάκια, για να σκουπίζουν τα δάκρυα.
-
Μου αρέσει που ο Άντυ εκτός από ΟΡΘΟλογιστής είναι και κουβαρντάς, γιατί αν συνεχίσει έτσι ο Κυργιάκος ΚΑΙ δεν θα έχουμε ούτε μαντήλι να κλάψουμε, θα μας το κάνει δώρο.
κι αυτό το πρόβλημα σολβντ! -
Οπως σας έχω ξαναπεί έχω ένα γνωστό Σύριο, ο οποίος είναι πάνω από 25 χρόνια εδώ.
Στην κρίση προσπάθησε να πάει Γερμανία. Εχει 4 παιδιά. Αν και εδώ ήταν οικοδόμος, εκεί για να δουλέψει έπρεπε να περάσει σχολεία για να γίνει τεχνίτης και περισσότερο για να μπορεί να δίνει αυτόνομος προσφορές και μόνο για μία ειδικότητα. Σκεπάς, η πλακάς, η γυψοσανιδάς, ή οτιδήποτε άλλο.Οχι όλα τα σφάζω όλα τα μαχαιρώνω, ενώ το πρώτο εξάμηνο το σχολείο ήταν αποκλειστικά γλώσσα.
Αν δεν έμπαινε στην ιστορία του σχολείου, θα ήταν παράνομος και έτοιμος για απέλαση αμέσως.
Το βρήκε δύσκολο, γύρισε εδώ, άνοιξε τώρα και η οικοδομή και συνεχίζει εδώ.
Για αυτό σας τα λέει ο Αντυα. Γιατί έχει ζήσει εκεί και πράγματι υπάρχει ορθολογισμός.
-
Εγώ γιατί έχω την εντύπωση πως αν κέρδιζε την εξουσία το ΚΚΕ ή αν πρόκανε ο Γιάνης και μας έβαζε στη δραχμή, την ίδια μέρα θα είχαν φύγει από μόνοι τους -παρ'όλη τη θεωρητική στήριξη της αριστεράς- όλοι αυτοί από την χώρα;
-
Γιατί έρχονται εδώ για καλύτερα όχι για χειρότερα.
Ασε που δεν ξέρουν τον Παπαρατσενκο και θα τούς έκοβαν στις εξετάσεις.
Αλλά αυτοί είμαστε..
-
Ρε σεις, εγώ είμαι ένας φτωχός αγράμματος χωριάτης συγκρινόμενος με τους ευπατρίδες της παρέας, και παρ' όλα αυτά έχω κάνει κανά δυο φορές αλλαγή χρόνου σε κεντροευρωπαϊκές πρωτεύουσες, δε μπορεί εσείς να μην έχετε!
Ήταν όλοι ψηλοί ξανθοί γαλανομάτηδες με στιφ άπερ λιπ εκεί που πήγατε εσείς, δεν συνωστίζεστε με την πλέμπα, κατευθείαν με λίμο από το λίαρτζετ στο σαλέ πήγατε;
Έστω κι έτσι, τι εθνικότητος ήτο ο οδηγός της λίμο; -
@panormus772 said in Σχολιασμός άλλων χωρών (πολιτική κυρίως) [Διάσπαση]:
Εγώ γιατί έχω την εντύπωση πως αν κέρδιζε την εξουσία το ΚΚΕ ή αν πρόκανε ο Γιάνης και μας έβαζε στη δραχμή, την ίδια μέρα θα είχαν φύγει από μόνοι τους -παρ'όλη τη θεωρητική στήριξη της αριστεράς- όλοι αυτοί από την χώρα;
Καλό, αλλά μάλλον θα γινόταν το αντίθετο.
Θα έμεναν οι μετανάστες και θα έφευγαν οι γηγενείς, χα,χα,χα -
Ο θεός μας γλίτωσε και δεν έχουμε Αλέξη στην εξουσία!
Φανταστείτε τι θα γινόταν , θα είχαμε 2 ευρώ την βενζίνη και θα ζούσαμε με τα φτηνά προϊόντα των private label στα SM από τα δεκάδες επιδόματα φτώχειας που θα μοίραζε , αγοραστική δύναμη -40 % , θα έλεγχαν τους αρμούς της εξουσίας με υποκλοπές και μαφιοζικες πρακτικές , θα υπήρχε παντού λογοκρισία στα ΜΜΕ κλπ. -
Τώρα έχω εγώ απορίες.
Στην φωτό είναι Έλληνες λευκού βορειοευρωπαϊκού δέρματος μετά από ηλιοθεραπεία στο Ομονιστάν που λιαζόντουσαν;Το κόκκινο σκουφί είναι από τα Jumbo;
Θεωρώ δεδομένο ότι οι μπαμπάδες του κοινοβίου έβαλαν τα παιδιά τους να ανοίξουν, οπότε σε αυτό δεν έχω απορία. Στάνταρ. 100%.
Όπως δεν έχω απορία και για το αλέξι.
Κλειστό λόγω διακοπών. Samba De Janeiro... -
-
Οι Έλληνες δεν είναι μια φυλή, είναι 5-6 υποφυλές της λευκής που υπάρχουν σε όλες τις χώρες της Ευρώπης σε διαφορετικά ποσοστά όπως διαφορετικά είναι και τα ποσοστά από πόλη σε πόλη. Οι μόνοι που θεωρούνται παντελώς ξένη με την λευκή φυλή είναι οι Ρομά. Η Ελληνική υποφυλή κατά κανόνα είναι η Μεσογειακή της αρχαίας Ελλάδας που υπάρχει επίσης σε Ιταλία, Ισπανία, Γαλλία, Τουρκία και Λατινική Αμερική. Στην Ελλάδα απουσιάζουν η Βαλτική υποφυλή οι καθαροί Σλάβοι όπως Πούτιν και οι Νορδικοί όπως Σκανδιναβοί, Δανοί και βόρειοι Γερμανοί.
-
Μια φορά στη μάταιη ζωή μου, έχω κατέβει στο κέντρο για πρωτοχρονιά.
Ήταν η αλλαγή από 1998 σε 1999 αν θυμάμαι σωστά.
Πήγα με ένα φίλο στο Σύνταγμα, και δεν βλέπαμε ούτε για δείγμα Έλληνα.Είναι τραγικό όμως, οι αριστεροί σαν το Σπρίτζη (ή κάπως έτσι) να συνεχίζουν να επιμένουν πως «Μαρία υπάρχει» ακόμα και μετά τη κωλοτούμπα που έκανε το Σπίγκελ.
Ειλικρινά, αυτοί οι άνθρωποι, αν μισούν τόσο πολύ τη χώρα που ζούνε, γιατί δεν μετακομίζουν στην τουρκία ή στο μπαγκλαντές, π.χ; -
Οι Πακιστανοί είναι ίδια φυλή με τους Ινδούς που είναι γνωστοί σε εμάς σαν γύφτοι ή Ρομά. Υπήρχαν στην Ελλάδα από το Βυζάντιο αλλά η πλειοψηφία τους, αυτοί που δημιουργούν τα προβλήματα τώρα έχουν έρθει το πιο πιθανό μετά το 1990 από τις πρώην ανατολικές χώρες. Οι παλιότεροι είχαν ενσωματωθεί στην πλειοψηφία τους με τους Έλληνες από την Τουρκοκρατία.
-
@bassstarlet said in Σχολιασμός άλλων χωρών (πολιτική κυρίως) [Διάσπαση]:
Μια φορά στη μάταιη ζωή μου, έχω κατέβει στο κέντρο για πρωτοχρονιά.
Ήταν η αλλαγή από 1998 σε 1999 αν θυμάμαι σωστά.
Πήγα με ένα φίλο στο Σύνταγμα, και δεν βλέπαμε ούτε για δείγμα Έλληνα.Είναι τραγικό όμως, οι αριστεροί σαν το Σπρίτζη (ή κάπως έτσι) να συνεχίζουν να επιμένουν πως «Μαρία υπάρχει» ακόμα και μετά τη κωλοτούμπα που έκανε το Σπίγκελ.
Ειλικρινά, αυτοί οι άνθρωποι, αν μισούν τόσο πολύ τη χώρα που ζούνε, γιατί δεν μετακομίζουν στην τουρκία ή στο μπαγκλαντές, π.χ;Οι δύο σας δεν αποτελέσατε δείγμα Έλληνα;
Υπάρχουν αμφιβολίες περί ντιενεη;
Σχολιασμός άλλων χωρών (πολιτική κυρίως) [Διάσπαση]