-
@yem said in Toyota Corolla 2019:
Εγώ έχω βάλει αυτό στο τιμόνι
Για πες από που το πήρες. Ενδιαφέρομαι.
-
@storm said in Toyota Corolla 2019:
Εγώ έχω βάλει αυτό στο τιμόνι
Για πες από που το πήρες. Ενδιαφέρομαι.
-
Από εξωτερικό; Δύσκολα τα πράγματα.
Νόμιζα ότι υπάρχει σε Ελληνικό μαγαζί. -
@storm said in Toyota Corolla 2019:
Από εξωτερικό; Δύσκολα τα πράγματα.
Νόμιζα ότι υπάρχει σε Ελληνικό μαγαζί.Ναι απο Ali-express ,αλλά βλέπω τώρα τις τιμές έχουν πάρει τα πάνω τους . Κάνα 50ε μαζί με τα μεταφορικά είχα δώσει και ήρθε από αποθήκη στην Τσεχία .
Φαίνεται στιβαρό και στο χέρι είναι βαρύ .
Προσοχή σε αυτά που δεν έχουν την κόντρα στην κόρνα δεν κάνουν καθόλου δουλειά. -
Καλό φαίνεται, αλλά έχω σταματήσει να αγοράζω από ηλεκτρονικά μαγαζιά του εξωτερικού.
-
Εγώ πάλι ότι λ@λ@κί@ βρω την αγοράζω, η τελευταία super αγορά μου :
-
Εγώ πάλι ότι λ@λ@κί@ βρω την αγοράζω, η τελευταία super αγορά μου :
Χαχα! Όντως τώρα;!
-
Δεν φαντάζεσαι , κάθε μήνα έρχεται και από μία βλακεία .
Την τσακίζουμε με τα παιδιά και πάμε στην επόμενη.
.
Η καλύτερη ever σαβουροαγορά :Την πετάς και κολλάει στο τζάμι...πολύ γέλιο
-
Δεν φαντάζεσαι , κάθε μήνα έρχεται και από μία βλακεία .
Την τσακίζουμε με τα παιδιά και πάμε στην επόμενη.
.
Η καλύτερη ever σαβουροαγορά :Την πετάς και κολλάει στο τζάμι...πολύ γέλιο
Θα ξετρελαθουν και τα δικά μου! Ειδικά από τη στιγμή που πετάξαμε και σχεδόν 80€ για κάτι παρόμοια (Goo Zit Zu).. έχουμε και έχουμε πετάξει λεφτά σε παιχνίδια, αυτό ήταν νομίζω το χειρότερο ever!
-
Αυτό είναι τέλειο και για το μποτιλιάρισμα να παίζεις με τους διπλανούς ταλαίπωρους οδηγούς.
-
Εντυπωσιάστηκα από το "καλάθι του @yem" ! Θα μιλήσουμε σύντομα
-
@dublin said in [Toyota Corolla 2019]
Θα ξετρελαθουν και τα δικά μου! Ειδικά από τη στιγμή που πετάξαμε και σχεδόν 80€ για κάτι παρόμοια (Goo Zit Zu).. έχουμε και έχουμε πετάξει λεφτά σε παιχνίδια, αυτό ήταν νομίζω το χειρότερο ever!
Δεν θυμάμαι τις ηλικίες των δικών σου εμένα είναι 4-7 και ξετρελάθηκαν με "το πάτωμα είναι λάβα " πολύ γέλιο και δημιουργεί ανταγωνισμό
-
Δεν θυμάμαι τις ηλικίες των δικών σου εμένα είναι 4-7 και ξετρελάθηκαν με "το πάτωμα είναι λάβα " πολύ γέλιο και δημιουργεί ανταγωνισμό
Το βλέπαμε Νετφλιξ και το έκαναν μόνα τους και φωνάζουν FLOOR IS LAVAAAA! Πάω να το πάρω τώρα! 4 και 5μιση εμένα, κοντά είμαστε, να κάνουμε παρέα! Χαχα!
Σόρρυ για τα off παιδιά, αλλά Χριστούγεννα είναι! Άλλωστε στο νήμα του Κορολα είμαστε, να πάρει και αυτό λίγο λάμψη!
-
@dimitriosbek said in Toyota Corolla 2019:
Εμένα πάντως μετά από 2 χρόνια μου το έκλεψαν πριν από 20 μέρες! Με συναγερμό και τα πάντα!
Ξέρω το συναίσθημα... μου είχαν κλέψει από τον δρόμο κι εμένα ένα Yaris του '12 μετά από δυόμιση χρόνια από την αγορά του - με εργοστασιακό συναγερμό εγκατεστημένο. Για αυτό και στο επόμενο Yaris που αγόρασα με τα λεφτά της ασφάλειας έβαλα Bearlock στο κιβώτιο ταχυτήτων. Το ίδιο έκανα και στο Corolla Sedan Hybrid που αγόρασα πέρυσι. Το αυτοκίνητο το παρέλαβα μεσοβδόμαδα και η εγκατάσταση της κλειδαριάς έγινε το Σάββατο. Πονάει να βλέπεις να σου ξηλώνουν όλη την κεντρική κονσόλα αλλά δεν θέλω να το ξαναπεράσω όλο αυτό με την κλοπή. Σίγουρα αν στο βάλουν στο μάτι δεν την γλυτώνεις, απλά προσπαθείς να τους καθυστερήσεις το περισσότερο δυνατό ώστε να πάνε στο επόμενο. Το σκέφτομαι επίσης με την λήξη της εγγύησης να αλλάξω τον συναγερμό σε κάποιον καλύτερο από τον εργοστασιακό Vodafone-Cobra.
Αυτή ήταν η προσωπική μου εμπειρία και συμβουλή. Εύχομαι Καλη Χρονιά σε όλους! -
@denexo said in Toyota Corolla 2019:
Εμένα πάντως μετά από 2 χρόνια μου το έκλεψαν πριν από 20 μέρες! Με συναγερμό και τα πάντα!
Ξέρω το συναίσθημα... μου είχαν κλέψει από τον δρόμο κι εμένα ένα Yaris του '12 μετά από δυόμιση χρόνια από την αγορά του - με εργοστασιακό συναγερμό εγκατεστημένο. Για αυτό και στο επόμενο Yaris που αγόρασα με τα λεφτά της ασφάλειας έβαλα Bearlock στο κιβώτιο ταχυτήτων. Το ίδιο έκανα και στο Corolla Sedan Hybrid που αγόρασα πέρυσι. Το αυτοκίνητο το παρέλαβα μεσοβδόμαδα και η εγκατάσταση της κλειδαριάς έγινε το Σάββατο. Πονάει να βλέπεις να σου ξηλώνουν όλη την κεντρική κονσόλα αλλά δεν θέλω να το ξαναπεράσω όλο αυτό με την κλοπή. Σίγουρα αν στο βάλουν στο μάτι δεν την γλυτώνεις, απλά προσπαθείς να τους καθυστερήσεις το περισσότερο δυνατό ώστε να πάνε στο επόμενο. Το σκέφτομαι επίσης με την λήξη της εγγύησης να αλλάξω τον συναγερμό σε κάποιον καλύτερο από τον εργοστασιακό Vodafone-Cobra.
Αυτή ήταν η προσωπική μου εμπειρία και συμβουλή. Εύχομαι Καλη Χρονιά σε όλους!Τι κόστος έχει ένα τέτοιο σύστημα;
Αναρωτιέμαι, δεν μπορούν να αναθεωρήσουν λίγο τις ποινές προς τα πάνω, μπουν 20-30 άτομα φυλακή για ένα εύλογο διάστημα;
-
Δυστυχώς, όσοι επισκευάζουν αυτοκίνητα εκτός επίσημου δικτύου, άθελα τους ή μη συντηρούν διακίνηση κλεμμένων ανταλλακτικών. Υπάρχουν βέβαια ιστορίες και για επίσημους, γνωστούς στην πιάτσα.
-
@dublin said in Toyota Corolla 2019:
@denexo said in Toyota Corolla 2019:
Αυτή ήταν η προσωπική μου εμπειρία και συμβουλή. Εύχομαι Καλη Χρονιά σε όλους!Τι κόστος έχει ένα τέτοιο σύστημα;
Αναρωτιέμαι, δεν μπορούν να αναθεωρήσουν λίγο τις ποινές προς τα πάνω, μπουν 20-30 άτομα φυλακή για ένα εύλογο διάστημα;
οχι δεν υπαρχει πολιτικη βουληση για να αυξηθουν οι ποινες. Εδω πιανουν κλεφτες που εχουν συλληφθει καμια 50αρια φορες και κυκλοφορουν ελευθεροι.
-
Στην Αμερική εκτελούν και βάζουν ισόβια συνέχεια κόσμο και δεν αλλάζει τίποτα προς το καλύτερο! Σκεφτείτε λίγο...
Καλή χρονιά! -
Σκέψου τι θα γινόταν αν δεν υπήρχε ο φόβος για την "καρέκλα".
Καλή χρονιά με υγεία
-
Σκέψου τι θα γινόταν αν δεν υπήρχε ο φόβος για την "καρέκλα".
Τίποτα.
Toyota Corolla 2019