-
Γειά σας, θα πάρω εταιρικό leasing ένα αυτοκίνητο και σκέφτομαι να πάρω plugin hybrid για φορολογικους λόγους.
Είμαι ανάμεσα σε- BMW x1 25e
- Volvo Xc40 T4
- Mercedes GLA 250e
Τιμή κάτω από 40 χιλιάδες εργοστασιακή
Έχει κάποιος κάποια συμβουλή ή πρόταση; -
-
Και εγώ BMW λέω.
Πιο φρέσκο μοντέλο απο τα άλλα 2 , νομίζω πως έχει και τετρακίνηση απο τα ηλεκτρικά μοτέρ , έχει κατά την άποψη μου μεγαλύτερο εκτόπισμα και premiumσύνης και SUVοσύνης απο τα άλλα.
Το Volvo είναι πολυφορεμένο ειδικά σε leasing , και γενικά θα το έβαζα δίπλα στο 3008 και όχι στα άλλα 2.
H GLA ωραία ως mercedes με ότι αυτό σημαίνει αλλά στα μάτια μου εξακολουθεί να μοιάζει με crossover και όχι με SUV.
-
Έχω δοκιμάσει το Volvo, ήταν πολύ αξιόλογο. Μπορείς να βρεις τη δοκιμή στη σελίδα μου. Έχει όμως χοντρές ελλείψεις εξοπλισμού, ας πούμε ACC και φως για τους πίσω επιβάτες.
Την GLAe θα την πάρω μετά τις γιορτές. Δοκιμή της θερμικής υπάρχει στη σελίδα, αύριο θα μπει κι η δοκιμή της EQA. Όλα αυτά είναι ίδια πλατφόρμα.
Για BMW δεν έχω γνώμη. Η Τοnale σού αρέσει; -
gla εχω δοκιμασει εγω.
nope, εφαγε ακυρον.
το βολβο το συγκεκριμενο επισης. ειναι βολβο και ειναι σαν να μην ειναι....
θα εβαζα στις επιλογες το μη suv v60 phev. και τετρα και γαματο.
θα ελεγα και το 3008 που εχω ηδη, αλλα ε, ενα θεματακι μικρο το εχω στη προταση. αν και ειναι καλυτερο απο ολα σαν πατημα-γκαζια, απολαυση, ειναι γαλλικο οποτε θεματα. -
Να σας ενημερώσω γιατί σήμερα πήγα και τα είδα. GLA τους στείλανε χτες νέο τιμοκατάλογο, πάει 44000 προ φόρων με παράδοση ένα χρόνο. Κοινώς άκυρο
Η A πάει επίσης πάνω από 40
BMW X1 25e παραδίδουν μόνο στην έκδοση xline. Σε ποιο κάτω έκδοση, αν τυχόν κάποια στιγμή, που δεν θα έχουν δουλειά βλέπουμε. Πανέμορφο μέσα δεν είχαν να κάνω test drive.
Volvo έκανα test drive στο T2 που είχαν. Πάρα πολύ καλό. Στην τιμή που θέλω είναι οριακά και μόνο με κάποια έκπτωση στην εταιρεία Leasing -
@dimsabas said in Suv Leasing:
Έχω δοκιμάσει το Volvo, ήταν πολύ αξιόλογο. Μπορείς να βρεις τη δοκιμή στη σελίδα μου. Έχει όμως χοντρές ελλείψεις εξοπλισμού, ας πούμε ACC και φως για τους πίσω επιβάτες.
Την GLAe θα την πάρω μετά τις γιορτές. Δοκιμή της θερμικής υπάρχει στη σελίδα, αύριο θα μπει κι η δοκιμή της EQA. Όλα αυτά είναι ίδια πλατφόρμα.
Για BMW δεν έχω γνώμη. Η Τοnale σού αρέσει;Δεν έχω άποψη για tonale. Θα πάω μια βόλτα. Είναι αξιόπιστα τα alfa Romeo;
-
Η ερώτηση είναι: "είναι αξιόπιστα τα υπόλοιπα;" Η λογική λέει ότι δε θα έχεις μεγαλύτερο πρόβλημα απ' ό,τι με τα υπόλοιπα για την τετραετία του leasing.
-
@rockstream said in Suv Leasing:
Να σας ενημερώσω γιατί σήμερα πήγα και τα είδα. GLA τους στείλανε χτες νέο τιμοκατάλογο, πάει 44000 προ φόρων με παράδοση ένα χρόνο. Κοινώς άκυρο
Η A πάει επίσης πάνω από 40
BMW X1 25e παραδίδουν μόνο στην έκδοση xline. Σε ποιο κάτω έκδοση, αν τυχόν κάποια στιγμή, που δεν θα έχουν δουλειά βλέπουμε. Πανέμορφο μέσα δεν είχαν να κάνω test drive.
Volvo έκανα test drive στο T2 που είχαν. Πάρα πολύ καλό**. Στην τιμή που θέλω είναι οριακά και μόνο με κάποια έκπτωση στην εταιρεία Leasing**ξεχασε το αυτο...
μη ακους...
η λτπφ ερχεται απο τον κατασκευαστη και ειναι ιδια για ολους. και ειναι ασχετη με τη τελικη τιμη που θα το παρεις με ενδεχομενη εκπτωση. εαν ειναι >40k θα ειναι παντα >40k ακομη και εαν το παρεις εσυ 30k -
Πάρε την Χ1 και μην το σκέφτεσαι άλλο, μακράν καλύτερο από τα άλλα που κοιτάς και βασικά μακράν καλύτερο απο όλα της κατηγορίας της. Εφόσον μπορείς να πάρεις την Χ1, μην χάνεις χρόνο να κοιτάς κατώτερα αμάξια.
-
@fanis75 said in Suv Leasing:
Πάρε την Χ1 και μην το σκέφτεσαι άλλο, μακράν καλύτερο από τα άλλα που κοιτάς και βασικά μακράν καλύτερο απο όλα της κατηγορίας της. Εφόσον μπορείς να πάρεις την Χ1, μην χάνεις χρόνο να κοιτάς κατώτερα αμάξια.
Την καινούρια Χ1 εννοούμε ή την προηγούμενη (F48);
Γιατί η F48, πέραν του ότι πάλιωσε, θεωρώ ότι δεν ήταν ποτέ και κάτι ιδιαίτερο. -
@bill_hsd said in Suv Leasing:
Για την καινούργια μιλάω.
-
Για την καινούργια μιλάω.
Πρόλαβε να κυκλοφορήσει ως leasing η καινούρια Χ1 PHEV;
Μήπως εννοεί την προηγούμενη Χ1 PHEV ο ενδιαφερόμενος; -
Μονοκούκι 3008 αλλά μην πηγαίνεις σαν κάκουρας.
Επίσης Tesla Y RWD , εαν δεν είσαι αποφασισμένος για electric μην το κάνεις test drive γιατί θα αδικήσεις όλα τα υπολοιπα.
-
Μήπως εννοεί την προηγούμενη Χ1 PHEV ο ενδιαφερόμενος;Ιδέα δεν έχω!! Αλλά για να μιλάμε σήμερα για Χ1 υπέθεσα ότι μιλάμε για την καινούργια, αφού η προηγούμενη έχει σταματήσει εδώ και μήνες. Απέχω από τα της BMW εδώ και αρκετά χρόνια, ούτε τους κωδικούς δεν ξέρω πια.
-
Μήπως εννοεί την προηγούμενη Χ1 PHEV ο ενδιαφερόμενος;Ιδέα δεν έχω!! Αλλά για να μιλάμε σήμερα για Χ1 υπέθεσα ότι μιλάμε για την καινούργια, αφού η προηγούμενη έχει σταματήσει εδώ και μήνες. Απέχω από τα της BMW εδώ και αρκετά χρόνια, ούτε τους κωδικούς δεν ξέρω πια.
η φεβ χι ενα ειναι σαυρα.
γτπ τελειως.
ουτε χαλικι δεν βαζει απο κατω.
μονο ασχετοι επιλεγουν μπεμβε της ντροπης. -
@gatoz said in Suv Leasing:
γτπ τελειως.
μονο ασχετοι επιλεγουν μπεμβε της ντροπης.Χαχαχα καλό
-
γτπ τελειως.
μονο ασχετοι επιλεγουν μπεμβε της ντροπης.Τι σχέση έχει η απόσταση από το έδαφος με το εαν είναι καλό αμάξι...έλεος. Με την λογική σου και μια Πόρσε είναι χάλια επειδή δεν έχει 25εκ από το έδαφος. Δεν τρέχουν όλοι στα κατσάβρχα, αμάξι για να κάνουμε την δουλειά μας θέλουμε, όχι Κάμελ Τρόφι. Και ναι η X1 απο όλα όσα λέει και όσα δεν λέει ο νηματοθέτης, είναι μακράν καλύτερη.
-
γτπ τελειως.
μονο ασχετοι επιλεγουν μπεμβε της ντροπης.Τι σχέση έχει η απόσταση από το έδαφος με το εαν είναι καλό αμάξι...έλεος. Με την λογική σου και μια Πόρσε είναι χάλια επειδή δεν έχει 25εκ από το έδαφος. Δεν τρέχουν όλοι στα κατσάβρχα, αμάξι για να κάνουμε την δουλειά μας θέλουμε, όχι Κάμελ Τρόφι. Και ναι η X1 απο όλα όσα λέει και όσα δεν λέει ο νηματοθέτης, είναι μακράν καλύτερη.
Το είδα από κοντά, δυστυχώς αρνούνται οποιαδήποτε έκπτωση σε δύο εκθέσεις που πήγα και η πολιτική εταιρικών που ισχύει σε εμάς λέει κάτω από 50 χιλιάδες λιανική. Αυτό είναι αδύνατο να γίνει με την έκδοση xline που είναι η μόνη που παραγγέλνουν. Για την ακρίβεια στην μια έκθεση μου έδειξε στο PC ότι όταν επέλεγε την απλή έκδοση δεν τον άφηνε να προχωρήσει.
-
δεν κοιτάς και το Rav που είναι ετοιμοπαραδωτο? 3008 νομίζω έχει αναμονή οπότε και η τιμή στοίχημα
Suv Leasing