@sarantism said in Εσωτερικός/εξωτερικός καθαρισμός, γυάλισμα, πλυντήρια κλπ:
Για να μην παρεξηγούμαι, εξηγούμαι. Δεν παπαγαλίζω όσα βλέπω και όσα διαβάζω (ούτε αφήνω υπονοούμενα για κανέναν, το αναφέρω για εμένα) να τα κάνω copy - paste. Για όσα γράφω, άλλα τα έχω χρησιμοποιήσει ο ίδιος και γνωρίζω, άλλα τα έχω δει από διάφορους (όχι από έναν, αλλά από περισσότερους) στις παρουσιάσεις και τεστ που κάνουν ή τα έχω διαβάσει σε ξένα φόρουμ, οπότε έχω κατά τη γνώμη μου, μία όσο γίνεται ποιο ολοκληρωμένη εικόνα που να ανταποκρίνεται αρκετά στην πραγματικότητα.
Δεν είδα δηλαδή ένα μόνο βίντεο για το x προιόν που το έβγαζε πολύ καλό και γράφω με βάση μόνον αυτή την πληροφόρηση. Το ψάχνω αρκετά για ότι γράφω. Πρώτα από όλα το έχω ψάξει για εμένα, για αν θελήσω στο μέλλον να το αγοράσω αυτό που κοιτώ, αλλά και γιατί έχω μεράκι με το αντικείμενο.
Για τις κεραμικές δεν το έχω ψάξει, δεν προτείνω τίποτα. Για τη χρήση των APC δεν τα δουλεύω πολύ, δεν σχολιάζω.
Δεν έχω δει τις απαντήσεις των άλλων φίλων του φόρουμ. Σίγουρα ο Master Μαστορας θα έχει τις πάντα καλές του προτάσεις, όπως και άλλοι φίλοι. 
Φίλε sarantis ωραίες οι προτάσεις σου, φαίνεται ότι λίγο πολύ τις ίδιες διαδικτυακές αναζητήσεις/θεάσεις έχουμε κάνει. Βέβαια έχουμε εμπειρία από προιόντα που προωθούνται αρκετά, είμαι σίγουρος ότι θα υπάρχουν και άλλα επίσης καλά αλλά το πάμε safe με εκείνα που έχουν αρκετό feedback και μπορείς να βρείς πολλές πληροφορίες. Σίγουρα όμως το κόστος του μάρκετινγκ περνάει και όταν τα πληρώνουμε στο ταμείο.. δε πειράζει όμως.
Είχα θίξει και στο παρελθόν το εξής.. για εμένα δεν υπάρχει καλύτερο ή χειρότερο προιόν. Όλα εξαρτώνται από τον χρόνο που θέλουμε να αφιερώσουμε, την εμπειρία μας αλλά και τα μέσα που διαθέτουμε. Με αυτή τη λογική λοιπόν κάνουμε προτάσεις ανάλογα την περίπτωση.. όχι μόνο του αυτοκινήτου αλλά και του χρήστη. Επίσης όσο κάποιος "χώνεται" όλο και πιο βαθιά στην περιποίηση επειδή είναι ανώμαλος
και τη βρίσκει, μπορεί να ξεκινήσει από ένα σαμπουάν 2 σε 1 και κάποια στιγμή να "φτάσει" σε χρήση αλοιφαδόρου και κεραμικών επιστρώσεων.. τρου στόρυ 
Master my ass btw.. πραγματικά πιστεύω ότι παιδιά όπως εσύ ο alexandros και άλλοι είστε πλέον πολύ καλά ενημερωμένοι