-
Κυκλοφορησε εδω και λιγο καιρο και στην Ελλαδα η τεταρτη γενια του X-Trail,με 1500αρηδες κινητηρες,και αρκετα τσιμπημενες τιμες.
https://www.autoblog.gr/2022/09/06/oi-times-tou-neou-nissan-x-trail-stin-ellada/ -
Έτσι όπως πάμε, σε λίγο καιρό θα θεωρείται φτηνό το σίβικ...
-
Μίζερο θα πούν κάποιοι αλλά θυμήθηκα τώρα που το προηγούμενο Xtrail είχε κάποια στιγμή μια έκδοση με τον 1.6 βενζίνης 160 αλογα αν δεν κάνω λάθος στα 22-23κ...
Έβλεπα και χθές στο netflix ντοκιμαντέρ για τον Κάρλος Γκον και έχω να πώ δεν μας χέζεις ρε Nissan που σας έκανε νοματαίους ο Λιβανέζος για να μας πουλάς τώρα QQ και xtrail στα 50 χιλιάρικα...
PS: Πρώτη φορά βλέπω σε τιμοκατάλογο τιμές για ...διπλωμάτες!
Ούτε τέλη , ούτε ΦΠΑ πληρώνουν αυτοί ; -
@vagkirk said in Nissan X-Trail 2022(T33):
Ούτε τέλη , ούτε ΦΠΑ πληρώνουν αυτοί ;Φυσικά και όχι!! Αφού ειναι ξένη χώρα!!
ΥΓ: Εδώ δεν πληρώνουν οι βουλευτές-ληστές που ειναι και Έλληνες πολίτες.
-
Μίζερο θα πούν κάποιοι αλλά θυμήθηκα τώρα που το προηγούμενο Xtrail είχε κάποια στιγμή μια έκδοση με τον 1.6 βενζίνης 160 αλογα αν δεν κάνω λάθος στα 22-23κ...
Έβλεπα και χθές στο netflix ντοκιμαντέρ για τον Κάρλος Γκον και έχω να πώ δεν μας χέζεις ρε Nissan που σας έκανε νοματαίους ο Λιβανέζος για να μας πουλάς τώρα QQ και xtrail στα 50 χιλιάρικα...
Ούτε τέλη , ούτε ΦΠΑ πληρώνουν αυτοί ;Το εχω εγω,κοντευω τα πεντε χρονια μαζι του,και το χαιρομαι στο φουλ!Μακαρι να "περπατησει"το καινουριο,ειναι μεγαλο αυτοκινητο οκ,αλλα ξακινωντας απο τα 40 για την βασικη εκδοση,δεν το βλεπω....
-
@accentwizard said in Nissan X-Trail 2022(T33):
Ούτε τέλη , ούτε ΦΠΑ πληρώνουν αυτοί ;Το εχω εγω,κοντευω τα πεντε χρονια μαζι του,και το χαιρομαι στο φουλ!Μακαρι να "περπατησει"το καινουριο,ειναι μεγαλο αυτοκινητο οκ,αλλα ξακινωντας απο τα 40 για την βασικη εκδοση,δεν το βλεπω....
Α ναί βρε @accentwizard σε θυμάμαι που έγραφες για αυτό!
Εξαιρετικό οικογενιακό αυτοκίνητο για μια ζωή και σίγουρα μέχρι την μετάβαση στα ηλεκτρικά.
Και παρά την σχετικά φτωχή έκδοση με ένα καλό κινεζοandroid multimedia , κάποιες αισθητικές παρεμβάσεις εξωτερικά όπως ίσως led λάμπες, κάποια spoiler , προστατευτικά , αεροτομή απο τις επόμενες εκδόσεις κλπ μαζί με όμορφες 18 ή ακόμη και 19αρες ζαντούλες θα πάρει πνοή για άλλη μια δεκαετία.Γενικα πολλά μοντέλα που ξεκίνησαν την πορεία τους το 2016-2017 ή ανανεώθηκαν το διάστημα 2016-2020 και σε τιμές απόκτησης τότε που σήμερα φαντάζουν όνειρο θερινής νυκτός , δεν έχουν να ζηλέψουν τίποτα ουσιαστικό σε σχέση με τα νέα μοντέλα και δεν υπάρχει κανένας λόγος αντικατάστασης τους μέχρι την νέα εποχή της ηλέκτροκίνησης.
Εκτός απο το δικό σου μου έρχονται στο μυαλό τώρα ,
το Grandland 1.5 diesel στα 22-23κ
Τα tuscon και Sportage diesel πέριξ των 23κ
Α..το Kodiaq μόλις λανσαρίστικε με τον 1.4 tsi 125 στα 22 και κάτι χιλιάδες!
To Karoq επίσης με τον 1.5 150 στα 22κ
Το Kadjar επίσης με τον Τce και ειδικά προς το τέλος της ζωής του στα 22-23κ
Α , καλά για το Duster τι να πεί κανείς , κάποια στιγμή το 1.3 TCe 150 ΑWD ή αυτόματο στα 22κ
Σχεδόν όλα τα BSUV τότε στα 22-23 κ max που τα έπαιρνες στις top εκδόσεις τους πχ Arona 1.5 150 FR
Ateca με το 1.0 tsi στα 21-22κ
Το Tarraco 24κ με καλό εξοπλισμό ένα φεγγάρι τον Αύγουστο του 2020 που έγινε μια μείωση των τελών ταξινόμησης και ...μέχρι να την απορροφήσουν προς όφελος τους οι εισαγωγείς - έμποροι ειχαμε ακόμη περαιτέρω μειώσεις ,βλέπε και το Skoda kamiq 1.5 dsg 150 style για λίγο κάτω απο 23κ και την νέα Octavia 1.5 150 style DSG στα 23κ κάτι!
Και το active focus 1.5 150 wagon μου ήρθε στο μυαλό τώρα στα 25κ κάτι αυτοκινητάρα, το astra K στο τέλος της ζωής του με καλούς κινητήρες ,εξοπλισμό και αυτόματα κιβώτια -ένα νέο CVT και ένα 9αρι θυμάμαι- πρίν τους πάρει και τους σηκώσει ο διάολος -Stellanti και Σ- α, και το νέο Corsa στην top έκδοση με το EAT8 130 βενζίνη στα 17.300!!!!!!!!!
Kia ceed gt line αυτόματο στα 22κ ή το ίδιο σε wagon στα 23κάτι και σε diesel λίγο παραπάνω και τα δύο...Τελος πάντων ξεχνάω και πολλά άλλα ακόμη και τα βασικά Α3 , 1 , Α ήταν τελικά αυτοκινητάρες στις τιμές που είχαν τότε.
Να χαμε να λέγαμε όμως ...τώρα τι θα κάνουμε είναι το θέμα εκεί που κατάντησε η αγορα.
-
Τώρα είναι το qq στα 30κ+.
Το xtrail έχει τιμή (πάλαι) merc και πάει λέγοντας. -
Παρακαλώ την διεύθυνση να σβήσει το παραπάνω ποστ, με πιάνει κατάθλιψη.
-
Τι Χ1 το καινούργιο έχει κάτω από 40000, στη βασική βενζινοκίνητη έκδοση. Γτ να πάρει κάποιος το xtrail στη βασική έκδοση;
-
Κάπου έγραφαν ότι σε ταχύτητες πόλης λόγω του υβριδικού συστήματος είναι 8db πιο αθόρυβο από τον ανταγωνισμό του. Αυτή είναι μια μεγάλη διαφορά. Υπερβολικά μεγάλη θα έλεγα.
Δηλαδή αν έχει premium κύλιση και ηχομόνωση υπέρ primium με υπερβολικά χαμηλή κατανάλωση, τότε αλλάζει το θέμα. -
@fidelio said in Nissan X-Trail 2022(T33):
Τι Χ1 το καινούργιο έχει κάτω από 40000, στη βασική βενζινοκίνητη έκδοση. Γτ να πάρει κάποιος το xtrail στη βασική έκδοση;
Το X-Trail συγκρινεται με το Χ3 που ειναι και στην ιδια κατηγορια,το Χ1 ειναι μια κατηγορια κατω....
-
@fidelio said in Nissan X-Trail 2022(T33):
από 40000, στη βασική βενζι
Θα το προτιμούσα 10 φορές το xtrail από Χ1.
-
Μέχρι και 21500 έφτασε στα τελευταία κομμάτια για κανένα 6μηνο περίπου.
-
@antonis55 said in Nissan X-Trail 2022(T33):
Μέχρι και 21500 έφτασε στα τελευταία κομμάτια για κανένα 6μηνο περίπου.
Σταμάτα θα πάθω τίποτα!
Τώρα τα δίνουν 23+ με ~150κ χλμ.
Nissan X-Trail 2022(T33)