-
@anergos13 said in Toyota Yaris Cross:
Εργοστασιο ️
Pdi️
Αντιπροσωπεία Πωλητης️Απαραμιλλη Ποιοτης!
Δεν ειναι κάλο οτι η γραμμή παραγωγής , ποιοτικού ελέγχου,κλπ.. δεν δουλευει ροϊκά σε κανεναν κατασκευαστη με οτι αυτό συναπάγεται στην ποιότητα .Φοβαμαι περα απο τις τιμές και για την ποιοτητα είμαστε στο χειροτερο timing για αγορα .....
-
@monman2 said in Toyota Yaris Cross:
ΟΙ ανεμοθραύστες στο βίντεο είναι φοβεροί!
και χρήσιμοι πολύ, αλλά ρώτησα στο Μαλλιώρα που είναι αντιπρόσωπος της Toyota Racing Development και είναι πολύ ακριβοί
τελικά έβαλα Toyota OEM 08162-52050 (Door Visor) -
@a65 said in Toyota Yaris Cross:
ΟΙ ανεμοθραύστες στο βίντεο είναι φοβεροί!
και χρήσιμοι πολύ, αλλά ρώτησα στο Μαλλιώρα που είναι αντιπρόσωπος της Toyota Racing Development και είναι πολύ ακριβοί
τελικά έβαλα Toyota OEM 08162-52050 (Door Visor)Trd είναι λοιπόν ... πόσο σου βγήκαν οι εργοστασιακοί και απο που τους πήρες;
-
Από τον yamato (https://jdmyamato.com/products/y02623) και αυτοί ακριβοί είναι αλλά βαρέθηκα να ψάχνω, στην Ιαπωνία τους βρίσκεις πιο φτηνά και τους αγοράζεις μέσω https://buyee.jp/ όρεξη να έχεις για ψάξιμο
-
Ξέχασα ...
να ανεβοκατέβω καμία 50αρια φορές την ράμπα με την όπισθεν , να δω αν τρίζει στα σίγουρα ...
Να παίρνεται ιδέες
και αυτός μάλλον καμένος με τα διπλού συμπλέκτη ήταν και είπε να σιγουρευτεί
Προφανώς δεν είναι ίδιοι όλοι οι κατασκευαστές και φυσικά δεν χρησιμοποιούν τα ίδια υλικά. Οπότε δεν έχουν τις ίδιες παθογένειες όλα τα διπλοσυμπλεκτα και τέλος,επί του πρακτέου αυτό που έκανε στο τεστ,δεν υπάρχει περίπτωση να το κάνεις ποτέ!
-
@ggab said in Toyota Yaris Cross:
Προφανώς δεν είναι ίδιοι όλοι οι κατασκευαστές και φυσικά δεν χρησιμοποιούν τα ίδια υλικά. Οπότε δεν έχουν τις ίδιες παθογένειες όλα τα διπλοσυμπλεκτα και τέλος,επί του πρακτέου αυτό που έκανε στο τεστ,δεν υπάρχει περίπτωση να το κάνεις ποτέ!
Γιαυτό το έβαλα και ΜΠΡΑΒΟ στην huydai!!!
δεν θα πω για dsg αλλά μηχανικό σασμάν θα άναβε και θα μυριζε ο συμπλέκτης απο την δεύτερη φορά!
-
Γιαυτό το έβαλα και ΜΠΡΑΒΟ στην huydai!!!
δεν θα πω για dsg αλλά μηχανικό σασμάν θα άναβε και θα μυριζε ο συμπλέκτης απο την δεύτερη φορά!
Σωστά και ξέχασα να το γράψω,ότι αν ήταν απλό χειροκίνητο που θεωρούνται σκυλιά,θα είχε λαμπαδιάσει με το συμπλεκταρισμα.
Αυτά να τα βλέπουν όσοι τσουβαλιαζουν...... -
Να πω την αμαρτία μου ώρες ώρες δεν καταλαβαίνω Χριστό απο οτι γράφετε. Ενα yaris cross είπα να αγοράσω και θα πάρω διδακτορικό στην αυτοκίνηση. Καμία ενδεικτική βιβλιογραφία για να μελετήσουμε ώστε να μπορούμε να σας παρακολουθήσουμε υπάρχει?
-
@christos_uoa said in Toyota Yaris Cross:
Να πω την αμαρτία μου ώρες ώρες δεν καταλαβαίνω Χριστό απο οτι γράφετε. Ενα yaris cross είπα να αγοράσω και θα πάρω διδακτορικό στην αυτοκίνηση. Καμία ενδεικτική βιβλιογραφία για να μελετήσουμε ώστε να μπορούμε να σας παρακολουθήσουμε υπάρχει?
Μην αγχώνεσαι εσύ με αυτά. Να αγχώνεσαι όταν το παραγγείλεις ή το παρήγγειλες;;;
-
Μην αγχώνεσαι εσύ με αυτά. Να αγχώνεσαι όταν το παραγγείλεις ή το παρήγγειλες;;;
Είμαι 10 μήνες αναμονή, περιμενω παραλαβη Φεβρουάριο 2023. Σήμερα παραγγειλα και το σκαμνάκι απο ebay. Ελπίζω να έρθει πρώτο αλλιώς θα δανειστω απο εσάς
-
καλα το φορουμ εχει ξεφυγει, μονο ο φανης ποσταρει κατι εποικοδομητικο, τωρα τελευταια σταματησε και αυτος
dumpster
ps :το αμαξι ηρθε μετα απο ενα χρονο παρα μερικες μερες, απο αυτα που ηταν ακομα με κλειδωμένη τιμη
-
Είμαι 10 μήνες αναμονή, περιμενω παραλαβη Φεβρουάριο 2023. Σήμερα παραγγειλα και το σκαμνάκι απο ebay. Ελπίζω να έρθει πρώτο αλλιώς θα δανειστω απο εσάς
Παραπονιέσαι παραπονιέσαι αλλά το έπιασες το χιούμορ
Παραλαμβάνω από εβδομάδα
200€ επιπλέον πλήρωσα γιατί από ότι κατάλαβα η τιμή είναι κλειδωμένη μεν αλλά το κράτος βγάζει φόρους υπολογίζοντας τα 2000 € που πήρε σχεδόν αύξηση στον 1 χρόνο αναμονής .
Ενα active hybrid λοιπόν βγήκε 20960 € με μεταλλικό χρώμα.
-
@lap said in Toyota Yaris Cross:
Δείτε εδώ, ξεκάθαρα ίση καταναλωση με diesel.
https://fr.motor1.com/reviews/531945/toyota-yaris-cross-hybride-consommation/Τόση τεχνολογία - μπαταρίες -δυναμό/κυκλώματα -cvt κτλ κτλ κτλ για να καίει τα ίδια και παραπάνω από το μπρίκι μου ...
-
@yem said in Toyota Yaris Cross:
@lap said in Toyota Yaris Cross:
Δείτε εδώ, ξεκάθαρα ίση καταναλωση με diesel.
https://fr.motor1.com/reviews/531945/toyota-yaris-cross-hybride-consommation/Τόση τεχνολογία - μπαταρίες -δυναμό/κυκλώματα -cvt κτλ κτλ κτλ για να καίει τα ίδια και παραπάνω από το μπρίκι μου ...
Δηλ η αυτόματη μετάφραση δεν σου έβγαλε φράσεις όπως
"Το απόλυτο αστέρι..."
" Ήδη σε αστική χρήση, παρατηρούμε ένα επίπεδο απόδοσης στην κορυφή της κατηγορίας, αλλά αυτή η χαμηλή δίψα για βενζίνη επαναλαμβάνεται στον αυτοκινητόδρομο και σε μικτές αστικές / εξωαστικές διαδρομές"
ξέρω εγω το yaris ντίζελ που εχω τώρα 3,55 λιτ στα 100 χλμ δεν μου έβγαλε ποτέ! ποιο είναι το μπρικι που έχεις;
-
Captur lpg
Edit : Δεν είδα το βιντεάκι
-
@rid said in Toyota Yaris Cross:
μονο ο φανης ποσταρει κατι εποικοδομητικο, τωρα τελευταια σταματησε και αυτος
Δεν εχει νόημα πλέον για αυτο σταμάτησα.
-
Να πω εγώ;
Κάναμε μια σύντομη, 50μ, αλλά αρκετά επικλινη ανηφόρα σε στενό στο χωριό με το CHR και την πήγε όλη μόνο μπαταρία, ησυχα κι απλά, οπότε έχω σχεδόν πειστεί πως ίσως να είναι δυνατό σημείο κι όχι αδυναμία στα υβριδικά, τέτοιου είδους ανάβαση.
Καθώς δεν μετράει η διαφορά κυβικών, δεν πήρε μπροστά και χωρίς επιλογή EV, και ίσως το γιαρις ως μικρότερο με πιο καινούριο ηλεκτροκινητηρα και μπαταρία λιθιου, να τα πηγαίνει τουλάχιστον το ίδιο εύκολα, αν όχι καλύτερα.Απ την άλλη ο πωλητής για να μου το έδινε για μια δοκιμή 20-25 χιλιομέτρων έλεγε κάτι αστειότητες...
-
Αν πάρεις το δίλιτρο το ηλ. Μοτέρ έχει διπλάσια ισχύ.
-
Drone δεν χρειάζεται ενα σκαμπό είναι αρκετό
Να μην δούμε από κάτω μπορεί να λείπει καμμιά ποδιά να έχουν κτυπήσει την εξάτμιση , να τρέχουν λάδια
θέλουμε και ένα τέτοιο να εντοπίσουμε τα "λακουβάκια"
και μια prepaid κάρτα γιατί αλιμπαμπα αλι και τρεις αλι θα πάρουν φωτιά
Μύρισε Κινεζίλα μέχρι εδώ..
-
Άμα έχεις παραγγείλει υβριδικό και ενδιαφέρεσαι υπάρχει στο site της Toyota ένα καλό εγχειρίδιο
https://www.toyota-tech.eu/HybridInfo.aspx?Cat=HVDM κατεβάζεις για το YC και το μελετάς, (μέχρι τη σελίδα 17 ) και το κανάλι του AMD έχει ενδιαφέροντα θέματα https://www.youtube.com/watch?v=SX5Klme59eY και γενικά υπάρχουν πληροφορίες
Toyota Yaris Cross