-
Εαν τα έχεις ναι.
-
Χεχε, αυτή είναι απάντηση που δεν έχει αντίλογο.
Αξίζει αν μπορείς, και δεν αξίζει αν δεν μπορείς. Σε καθε περίπτωση ευτυχισμένος θα είσαι με την επιλογή σου.
-
Καλημέρα παιδιά.
Εχει κάνεις αναλυτικά τις διαφορές της αμέσως προηγούμενης έκδοσης club με αυτήν που παραγγέλνεις τώρα στα 29000?
Προσπαθώ να καταλάβω αν αξίζουν αυτά τα σχεδόν +3000 αύξηση στην τιμή. -
@gchris7 said in Toyota C-HR 2016:
Εχει κάνεις αναλυτικά τις διαφορές της αμέσως προηγούμενης έκδοσης club με αυτήν που παραγγέλνεις τώρα στα 29000?
Προσπαθώ να καταλάβω αν αξίζουν αυτά τα σχεδόν +3000 αύξηση στην τιμή.Πόσο προηγούμενη? Εαν λες μετά το ΦΛ, δεν έχουν διαφορές...απλά αυξήθηκε η τιμή, όπως σε όλα.
-
Καλημέρα παιδιά.
Προσπαθώ να καταλάβω αν αξίζουν αυτά τα σχεδόν +3000 αύξηση στην τιμή.Αν ρωτας για center εκτος απο αισθητηρες παρκαρισματος μπρος πισω,και πιανο μπλακ πλαστικα μεσα, ασυρματη συνδεσιμοτητα κινητου και αισθητηρα βροχης (αν θυμαμαι καλα) κατι αλλο δεν εχει, ζαντες 18αρες
-
@alex-mix said in Toyota C-HR 2016:
Αν ρωτας για center εκτος απο αισθητηρες παρκαρισματος μπρος πισω,και πιανο μπλακ πλαστικα μεσα, ασυρματη συνδεσιμοτητα κινητου και αισθητηρα βροχης (αν θυμαμαι καλα) κατι αλλο δεν εχει, ζαντες 18αρες
Αν κατάλαβα σωστά δεν ρωτάει για CLUB σε σχέση με την προηγούμενη έκδοση εξοπλισμού αλλά για την τωρινή club με την club που πωλούταν πριν μερικούς μήνες στα 26-27.000.
-
Ναι αναφέρομαι για τις διαφορές που έχει η club μετά την αύξηση της τιμής.
Διάφορες έχει σίγουρα. Δεν αύξησαν απλά την τιμή, έχουν βάλει και αρκετό νέο εξοπλισμό.
Αυτά που ξέρω είναι τα παρακάτω:
Αναδιπλουμενοι καθρέπτες
Σύστημα έξυπνης εισόδου
Blind spot monitor
Δωρεάν χάρτες για 5 χρόνιαΛογικά μπορεί να εχει κι άλλα.
-
Αναδιπλουμενοι καθρέπτες
Σύστημα έξυπνης εισόδου
Blind spot monitor
Δωρεάν χάρτες για 5 χρόνιαΤα έβαλαν αυτά επιτέλους!?!?! Εύγε τότε...αξίζει! Δεν ξέρω διαφορές, ή εαν ξέρει κάποιος πωλητής (γάτος όμως, όχι της σειράς) ή εαν βρείς το παλιό και το νέο φυλλάδιο.
-
Ρώτησα την αντιπροσωπεία οποτε επισημα εχουμε:
Αναδιπλουμενοι καθρέπτες
Σύστημα έξυπνης εισόδου
Blind spot monitor
Μασπιεδες στις πόρτεςΑυτά είναι τα έξτρα. Πιστεύω στα 29000 αξίζει όμως έχει ανοιχτη τιμη, με παράδοση στα μεσα του 2023 και ο πωλητής μου είπε ότι θα πάρει σίγουρα αύξηση και θα πάει στα 30000 και βάλε...
Άρα από τα 26500 που είχε πριν λίγους μήνες θα πάμε +3500 για τα 4 παραπάνω έξτρα...
-
Αναδιπλουμενοι καθρέπτες
Σύστημα έξυπνης εισόδου
Blind spot monitor
Μασπιεδες στις πόρτεςΑυτά είναι τα έξτρα. Πιστεύω στα 29000 αξίζει όμως έχει ανοιχτη τιμη, με παράδοση στα μεσα του 2023 και ο πωλητής μου είπε ότι θα πάρει σίγουρα αύξηση και θα πάει στα 30000 και βάλε...
Άρα από τα 26500 που είχε πριν λίγους μήνες θα πάμε +3500 για τα 4 παραπάνω έξτρα...
Θα το πω αλλη μια φορα και ας γινομαι κουραστικος, να βοηθησω θελω, ψαξε και σε αλλες αντιπροσωπειες σε ολη την ελλαδα και ανα τακτα διαστηματα ξαναπαρτες απο την αρχη. Εγω ετσι βρηκα 2 φορες ετοιμοπαραδοτο chr. Ξερω ειναι τζοκερ αλλα δεν χανεις κατι
-
Αναδιπλουμενοι καθρέπτες
Σύστημα έξυπνης εισόδου
Blind spot monitor
Γενικά πάντως να ξέρεις υπάρχουν μάρκες και μοντέλα που ανέβηκαν τόσο στην τιμή και έκοψαν και εξοπλισμό.
-
@gtsartsal said in Toyota C-HR 2016:
Αναδιπλουμενοι καθρέπτες
Σύστημα έξυπνης εισόδου
Blind spot monitor
Γενικά πάντως να ξέρεις υπάρχουν μάρκες και μοντέλα που ανέβηκαν τόσο στην τιμή και έκοψαν και εξοπλισμό.
Καλα και η Τογιότα δεν παέι πίσω!
Απλά κανει καλές τιμές λανσαρίσματος και μετά σφάζει!
Εδω που ανεβασε τιμή και έχωσε εξοπλισμό ειναι επειδή ειναι υπό αλλαγή το μοντέλο... ξεστοκάρισμα κάνει....γι αυτό και το φορτώνει! -
Διάφορες έχει σίγουρα. Δεν αύξησαν απλά την τιμή, έχουν βάλει και αρκετό νέο εξοπλισμό.
Αναδιπλουμενοι καθρέπτες
Σύστημα έξυπνης εισόδου
Blind spot monitor
Με βάση τουλαχιστον το τρέχον φυλλάδιο του C-HR, που μπορεις να το κατεβασεις από το site της Toyota, δεν νομίζω τίποτα από τα παραπάνω να είναι standard στην έκδοση C-LUB.
H C-HIC έχει κάποια από αυτά (για να τα έχεις όλα πρέπει να προσθέσεις και σε αυτήν το προαιρετικό Visibility Pack).
Η μοναδική έκδοση που έχει όλα τα παραπάνω standard είναι η GR Sport Ultimate Edition.Με επιφύλαξη το λέω,μήπως έχει αλλάξει ο εξοπλισμός και δεν έχει ενημερωθεί το φυλλάδιο, αλλά δεν νομίζω.
Θεωρώ ότι η τιμή όλων των εκδοσεων του C-HR απλά αυξήθηκε, και πιστεύω οτι θα αυξηθεί κι άλλο, χωρίς αναγκαία να αυξηθεί ο εξοπλισμός.
Σε ένα αυτοκίνητο που πουλάει σαν τρελό δεν προσθέτεις εξοπλισμό για να "ξεστοκαρεις"...
Τι να ξεστοκαρεις εν τω μεταξύ; Ένα αυτοκίνητο που λόγω ζήτησης δεν υπάρχει ούτε για δείγμα και αν το παραγγείλεις τώρα,θα έρθει μετά από έναν χρόνο με ανοικτή τιμή; -
@bill_hsd said in Toyota C-HR 2016:
Αναδιπλουμενοι καθρέπτες
Σύστημα έξυπνης εισόδου
Blind spot monitor
Με βάση τουλαχιστον το τρέχον φυλλάδιο του C-HR, που μπορεις να το κατεβασεις από το site της Toyota, δεν νομίζω τίποτα από τα παραπάνω να είναι standard στην έκδοση C-LUB.
H C-HIC έχει κάποια από αυτά (για να τα έχεις όλα πρέπει να προσθέσεις και σε αυτήν το προαιρετικό Visibility Pack).
Η μοναδική έκδοση που έχει όλα τα παραπάνω standard είναι η GR Sport Ultimate Edition.Με επιφύλαξη το λέω,μήπως έχει αλλάξει ο εξοπλισμός και δεν έχει ενημερωθεί το φυλλάδιο, αλλά δεν νομίζω.
Θεωρώ ότι η τιμή όλων των εκδοσεων του C-HR απλά αυξήθηκε, και πιστεύω οτι θα αυξηθεί κι άλλο, χωρίς αναγκαία να αυξηθεί ο εξοπλισμός.
Σε ένα αυτοκίνητο που πουλάει σαν τρελό δεν προσθέτεις εξοπλισμό για να "ξεστοκαρεις"...
Τι να ξεστοκαρεις εν τω μεταξύ; Ένα αυτοκίνητο που λόγω ζήτησης δεν υπάρχει ούτε για δείγμα και αν το παραγγείλεις τώρα,θα έρθει μετά από έναν χρόνο με ανοικτή τιμή;Κανε διαμόρφωση και δες από εκεί τον εξοπλισμό! Τα εχει όλα αυτά.
Μην ασχολείσαι με τα φυλλάδια.. δεν νομίζω ούτε οι ίδιοι να ασχολούνται!Επίσης το συγκεριμένο μοντέλο εγινε facelift στα τέλη του 2019, οποτε ειναι η ώρα του να αλλαξει εντός 2023.
Ξεστοκάρει με την έννοια οτι προσπαθεί να κρατησει πωλήσεις μεχρι να αλλάξει το μοντέλο προσφέροντας πλουσιοτερες εκδόσεις. Το κάνουν όλες οι γιαπωνέζικες εταιρίες αυτό στα στερνά ενός μοντέλου. -
@iceman7 said in Toyota C-HR 2016:
Κανε διαμόρφωση και δες από εκεί τον εξοπλισμό! Τα εχει όλα αυτά.
Μην ασχολείσαι με τα φυλλάδια.. δεν νομίζω ούτε οι ίδιοι να ασχολούνται!Επίσης το συγκεριμένο μοντέλο εγινε facelift στα τέλη του 2019, οποτε ειναι η ώρα του να αλλαξει εντός 2023.
Ξεστοκάρει με την έννοια οτι προσπαθεί να κρατησει πωλήσεις μεχρι να αλλάξει το μοντέλο προσφέροντας πλουσιοτερες εκδόσεις. Το κάνουν όλες οι γιαπωνέζικες εταιρίες αυτό στα στερνά ενός μοντέλου.Πράγματι, στον configurator δείχνει να τα έχει αυτά τα έξτρα η έκδοση C-LUB, παρότι στο φυλλάδιο δεν εμφανίζονται ως standard εξοπλισμός,γι'αυτό και διατύπωσα την επιφύλαξη ότι ίσως δεν έχει ενημερωθεί το φυλλάδιο.
Βέβαια εξακολουθούν να λείπουν από την έκδοση C-LUB τα θερμαινόμενα καθίσματα (ήταν std στην προ facelift έκδοση C-LUB), τα οποία θεωρώ βασικό έξτρα για ένα υβριδικό, αφού σου επιτρέπουν τον χειμώνα να περιορίσεις σημαντικά τη χρήση του κλιματισμού, που με τη σειρά του ενεργοποιεί συνήθως εύκολα τον βενζινοκινητηρα.Γενικοτερα, θεωρώ ότι το C-HR έχει τουλάχιστον ακόμη ένα έτος κύκλου ζωής ως μοντέλο και η Toyota δεν έχει λογο να βιαστεί να παρουσιάσει τη νέα γενιά του (κάπου διάβασα για τέλη του '23, οπότε πιθανολογώ ότι θα το δούμε στους δρόμους στα μέσα του '24).
Παραμένει σύγχρονο σχεδιαστικά (διπλα του η Corolla Cross δείχνει σαν αυτοκίνητο 10ετιας), με αποδοτικό υβριδικό σύστημα (έστω και 4ης, αντί για 5ης γενιας) που του εξασφαλίζει καταναλωσεις που δεν μπορουν να πιάσουν οι ανταγωνιστές του και πολύ καλό value for money, αν ληφθεί υπόψη ο πλούσιος εξοπλισμός ασφάλειας και άνεσης που διαθέτει, λόγοι για τους οποίους και διατηρεί πολύ καλά ποσοστά πωλήσεων παγκοσμίως.
Ίδωμεν... -
Αναδιπλουμενοι καθρέπτες
Σύστημα έξυπνης εισόδου
Blind spot monitor
Θα το πω αλλη μια φορα και ας γινομαι κουραστικος, να βοηθησω θελω, ψαξε και σε αλλες αντιπροσωπειες σε ολη την ελλαδα και ανα τακτα διαστηματα ξαναπαρτες απο την αρχη. Εγω ετσι βρηκα 2 φορες ετοιμοπαραδοτο chr. Ξερω ειναι τζοκερ αλλα δεν χανεις κατι
Σε όσους έχω ρωτήσει μου έχουν πει δεν υπαρχει τιποτα.
Έτσι όπως έχει η κατάσταση σιγά μην δώσουν σε εμένα τα ακυρωμενα. Ολα σε γνωστους και φίλους θα πηγαίνουν.
Σε ποιους το βρηκες αν επιτρέπεται? -
Αναδιπλουμενοι καθρέπτες
Σύστημα έξυπνης εισόδου
Blind spot monitor
Σε όσους έχω ρωτήσει μου έχουν πει δεν υπαρχει τιποτα.
Έτσι όπως έχει η κατάσταση σιγά μην δώσουν σε εμένα τα ακυρωμενα. Ολα σε γνωστους και φίλους θα πηγαίνουν.
Σε ποιους το βρηκες αν επιτρέπεται?Ειχα βρει Γιαννενα 2 φορες, μια ηρθε το αυτοκινητο και το ακυρωσε ο πελατης και αλλη μια το ειχε ακυρωσει αλλος στο τελευταιο μηνα, αα και 3η στην Καστορια αν θυμαμαι καλα ηρθε το αυτοκινητο και οταν εγινε επανελεγχος απο τραπεζα δεν πηρε εγκριση.
-
-
Ως πρώτη εντύπωση, ωραίο φαίνεται.
-
@katafractos17 said in Toyota C-HR 2016:
Ως πρώτη εντύπωση, ωραίο φαίνεται.
Ναι, με την έλευση του Corolla Cross, χρειάζεται να διαφοροποιηθεί περισσότερο, ως lifestyle μοντέλο, form vs function, αφού από χώρους και πρακτικότητα το Corolla θα υπερέχει ξεκάθαρα, και οι τιμές θα είναι παραπλήσιες. Φυσικά περιμένω συνολικά μεγαλύτερη ποιότητα σε εσωτερικό και υλικά.
Toyota C-HR 2016