-
@v_a said in Αλλαγη του 207 rallye με καινουριο:
@alexandros-k said in Αλλαγη του 207 rallye με καινουριο:
Δεν θα υπαρξει καμια προσφορα στο κοντινο μελλον Λαπ. Εδω δεν εχουν αμαξια να πουλησουν, προσφορα θα δωσουν ?!?!?!
Δεθηκα κι εγω με τις λαμαρινες . Αμα το βλεπεις καθε μερα και το οδηγεις τοσα χρονια, δενεσαι . Και το μαμημενο ειναι κουκλι μπροστα στα Mazda 2, Yaris Swift . Αυτο με χαλαει ακομα περισσοτερο
Η λογικη λεει οτι πρεπει να αντικατασταθει ομωςΣυμφωνώ και εγώ ότι δενεσαι με τις λαμαρίνες, κακώς αλλά γίνεται. Απλά οικονομικά δεν βγαίνει. Στη παρούσα φάση έχω ένα 207rc και περιμένω το υβριδικό yaris, και η διαφορά σε ετήσια έξοδα είναι... 1.500 € όπως τα υπολόγισα (μόνο βενζίνες-τέλη). Μια εβδομάδα διακοπών δηλαδή κερασμένη.
Δεν θα ξενερωσεις απο την διαφορα στην ιπποδυναμη ? Ή θα το κρατησεις και το Πεζω?
-
Στη παρούσα φάση έχω ένα 207rc
Καλά εσύ είσαι ιδιαίτερη περιπτωση.
Μπράβο πάντως για το γούστο. 207 RC...αμαξαρα.
-
Το rc το τσίμπησα από τον αδερφό μου, ενδο-οικογενειακή συναλλαγή (όταν αυτός πήρε leasing της εταιρείας του), το αγάπησα, το φρόντισα και κυρίως το εκτίμησα (σα γαλλιδουλα φοιτήτρια με τις παραξενιές της). Αλλά η γαλλιδουλα μεγάλωσε και όπως είπε και ο φίλος, ξέρουμε από τώρα τι θα βγάλει το μενού.. Αλλά ρε παιδιά, κινούμαι αστικά κυρίως, τρενάκι στις γνωστές οδούς. Το αμάξι το νιώθεις, πνίγεται σα λιοντάρι (που είναι κιόλας) στο κλουβί του. Μια εβδομάδα που το πήγα στα Κύθηρα, ξανανιωσε - θυμήθηκε τα νιατα της, ξανα-ερωτευτηκαμε
Υγ: το trip αυτή τη στιγμή γράφει 10.8 (δηλ. 11+ πραγματικό) -
@lap said in Αλλαγη του 207 rallye με καινουριο:
Στη παρούσα φάση έχω ένα 207rc
Καλά εσύ είσαι ιδιαίτερη περιπτωση.
Μπράβο πάντως για το γούστο. 207 RC...αμαξαρα.
Έλα μια βόλτα από το Βύρωνα, να σε κεράσω ένα ποτάκι, να κάνουμε μια βόλτα στους κ@λ@δρομους της περιοχής για να εκτιμήσεις το hard core στήσιμο της γαλλιδουλας... Με φόρτωσες πάλι και θέλω να τα σπάσω όλα στο γ!@#δημαρχείο μας
-
Και οι δύο είστε για swift spοrt. Ότι πιο κοντά σε gti παλιάς σχολής και με αστεία κατναλωση
-
Να είχα εγώ σήμερα το 207GT , να μην το είχα πουλήσει, και να μου έλεγε κάποιος να το δώσω για να πάρω το Swift...
Το Swift. Ποιο; Το Swift.Μπουρλότο...
-
Θα αναγκαστώ να συμφωνήσω με τον Λαπ... αν και δεν ξέρω πόσο κάνει τώρα το Σουίφτ.
Χτες έκανα μια σύντομη βόλτα στην ευθεία της Λάρισας το υβριδικο Yaris Cross, στην Adventure νομίζω.
Αυτό είναι το πράγμα για το οποίο γίνεται τόσος ντόρος και δίνουν 25+ (28) χιλιάρικα και περιμένουν 2 χρόνια...!? -
Παιδιά του βάζετε μια σκούπα μπροστα και μια σκαστρα και έχετε το απόλυτο μικρό gti. Φουλ εξοπλισμό τα πάντα όλα. Και ένα στήσιμο σαν καρτ. Πρέπει να το οδηγήσεις για να καταλάβεις. Είναι τόσο κοφτερό στις κινήσεις του τιμονιού που λες πως είναι καρτακι, και βεντουζωνει το μπροστά τμήμα που λες θα πάω απλά μια βόλτα και παίρνεις χαρα οδήγησης.
Και όλα αυτά με το μικρό και ταπεινό. Το sport είναι σε άλλο επίπεδο.
Μήπως τελικά να κρατήσετε τα λεφτά σας και να πάτε να το πάρετε μόλις ετοιμάζεται να έρθει το επόμενο..
Υ.γ Άλεξ δες αλλαγές στο κιβώτιο. Χλατς χλουτς.
-
@piliourits said in Αλλαγη του 207 rallye με καινουριο:
Θα αναγκαστώ να συμφωνήσω με τον Λαπ... αν και δεν ξέρω πόσο κάνει τώρα το Σουίφτ.
Χτες έκανα μια σύντομη βόλτα στην ευθεία της Λάρισας το υβριδικο Yaris Cross, στην Adventure νομίζω.
Αυτό είναι το πράγμα για το οποίο γίνεται τόσος ντόρος και δίνουν 25+ (28) χιλιάρικα και περιμένουν 2 χρόνια...!?Για πες σύγκριση με το Aircross..
-
Όπως πάντα η suzuki θάβει τα αυτοκίνητα της. 9,1 ανακοινώνει και 8,4 είναι πραγματικά το 0-100
Το 207 Rallye και RC πόσο έχουν;
-
Παιδιά του βάζετε μια σκούπα μπροστα και μια σκαστρα και έχετε το απόλυτο μικρό gti. Φουλ εξοπλισμό τα πάντα όλα. Και ένα στήσιμο σαν καρτ. Πρέπει να το οδηγήσεις για να καταλάβεις. Είναι τόσο κοφτερό στις κινήσεις του τιμονιού που λες πως είναι καρτακι, και βεντουζωνει το μπροστά τμήμα που λες θα πάω απλά μια βόλτα και παίρνεις χαρα οδήγησης.
Και όλα αυτά με το μικρό και ταπεινό. Το sport είναι σε άλλο επίπεδο.
Μήπως τελικά να κρατήσετε τα λεφτά σας και να πάτε να το πάρετε μόλις ετοιμάζεται να έρθει το επόμενο..
Υ.γ Άλεξ δες αλλαγές στο κιβώτιο. Χλατς χλουτς.
Όταν θες να κλειστεις στο υβριδικό μοναστήρι και σου φέρνει ο φίλος lap Γιαπωνέζα μοντέλα, να σε δελεάσει...
-
Όπως πάντα η suzuki θάβει τα αυτοκίνητα της. 9,1 ανακοινώνει και 8,4 είναι πραγματικά το 0-100
Το 207 Rallye και RC πόσο έχουν;
7,1... στη νιότη τους
-
Χαχαχα
Εγώ απλά προτείνω.... Χαχαχα
Κοίτα εγώ που έχω πιο αργά αυτοκίνητα οκ δεν με χαλάει ένα υβριδικό. Εσείς από Rallye και RC φοβάμαι πως θα πάθετε σοκ.
-
7,36" στα 0-100 με τα 140αλογα πριν το facelift και το υβριδικό συστημα
Έχασε ένα δλ στο 0-100 κέρδισε -1λιτρο γενικά και παραπάνω από 1 λίτρο μεσα στην πόλη -
https://zeperfs.com/en/duel1366-1365.htm
https://zeperfs.com/en/duel1365-8590.htm
Παρομιες επιδοσεις με το 207 rallye το Swift . To RC ειναι πιο γρηγορο
-
Χαχα άρα Άλεξ εσύ θα είσαι στα ίδια και με μισή κατανάλωση. Κυριολεκτικά μισή.
Σε ψήνω....το νιώθω.
Χαχαχα -
Σε ψήνω....το νιώθω.
ΧαχαχαΔεν ψηνομαι
Σιγα μην εχει την μιση καταναλωση. Το 207 εμενα καιει 8,5/100 . Και δεν το παω αργα. Του φιλου v_a καιει πολυ , ισως γιατι ειναι μονιμα σε πολλλη κινηση ή καποιο αλλο θεματακι εχει . Δεν καινε τα RC πανω απο 9 μεσο οροΔεν θα εδινα 22-23 (ποσο εχει το Σουιφτ) για να παρω ενα παρομοιο αμαξι με το 207
-
Σε ψήνω....το νιώθω.
ΧαχαχαΣατανααααα
-
Ούτε τώρα;
Πάντως έχουμε ένα μέλος εδώ με sport.
Θα ψάξω να δω καταναλώσεις στην πόλη με το υβριδικό σύστημα
-
Αλλαγη του 207 rallye με καινουριο