-
Καθόλου δεν φταίς εσύ.
Εσύ θα φταίς αν δεν πάρεις το Μάζντα -
@alexandros-k said in Αλλαγη του 207 rallye με καινουριο:
Φταιω εγω που ολα συγκλινουν προς Μαζντα ?
Όχι!
Άντε με το καλό. Πάνε οδήγησε και το suzuki να μας πεις. Έχει ενδιαφέρον η άποψη σου. Δεν πιστεύω να είναι καλύτερο του Μάζντα. Οπότε όλα κλείνουν προς Μάζντα.
-
Μπλε ή κόκκινο!
(ενδιαφερομαι για την άποψη σου αν οδηγήσεις το swift)
-
@sargus said in Αλλαγη του 207 rallye με καινουριο:
Μπλε ή κόκκινο!
(ενδιαφερομαι για την άποψη σου αν οδηγήσεις το swift)
Ειμαι πιο κοντα σε καποιο γκρι (οχι ασημι) . Το κοκκινο το εχουν εκει σαν εκθεσιακο. Το ειδα live
Εδω ειναι ολα τα χρωματα
https://www.mazda.gr/configurator/MAZDA2/5HB/color -
-
Machine grey ή deep blue crystal ή soul red crystal
Ότι και να διαλέξεις, θα είναι τέλειο
-
Κανενα δεν με ενθουσιαζει. Μονο αν τα εβλεπα live θα μπορουσα να διαλεξω . Τωρα με τις φωτο μπερδευομαι .
Το soul red crystal το εχω δει απο κοντα ηδη και δεν ειναι του γουστου μου .Μ αρεσουν πιο πολυ τα Polymetal Gray Metallic , Machine Grey , Deep Crimson, Eternal Blue και Deep Crystal Blue
Αν τα εβλεπα απο κοντα θα ειχα διαλεξει ηδη -
Κανενα δεν με ενθουσιαζει. Μονο αν τα εβλεπα live θα μπορουσα να διαλεξω . Τωρα με τις φωτο μπερδευομαι .
Το soul red crystal το εχω δει απο κοντα ηδη και δεν ειναι του γουστου μου .Μ αρεσουν πιο πολυ τα Polymetal Gray Metallic , Machine Grey , Deep Crimson, Eternal Blue και Deep Crystal Blue
Αν τα εβλεπα απο κοντα θα ειχα διαλεξει ηδηΔες βιντεάκια στο YouTube με τα χρώματα που θέλεις.
Στα βίντεο μπορείς να δεις καλύτερα τα χρώματα από ότι στο σάιτ. -
@lap αυτο το χρωμα στο βιντεο ποιο ειναι?
-
-
Αυτά τα δύο προτείνω...
Το οδήγησα σε άσπρο...χάνει πολύ...
-
@antoniokon said in Αλλαγη του 207 rallye με καινουριο:
Αυτά τα δύο προτείνω...
Το 2ο πρεπει να ειναι το Eternal Blue ε ?
-
@lap αυτο το χρωμα στο βιντεο ποιο ειναι?
Δεν ξέρω. Αλλά στο βίντεο ήταν πολύ ωραίο. Δες στα πλάνα με τον ήλιο
-
Αν πηγαινα παλι σ'αυτη την κατηγορια πρωτη μου επιλογη θα ηταν το 208 με τα 100 αλογα αλλα απ'ο,τι βλεπω ξεφευγει οικονομικα.
Δευτερη επιλογη το i20 μαλλον που ειναι αρκετα vfm και με δυνατο κινητηρα σε σχεση με το mazda που σκεφτεσαι.Στη θεση σου παντως θα κρατουσα το rallye και τα λεφτα που θα γλιτωνα (10κ+) θα τα ετρωγα σε βενζινες και συντηρηση για καμια δεκαετια. Η διαφορα δυναμης με αυτα που σκεφτεσαι να αγορασεις θα ειναι αρκετα μεγαλη και φοβαμαι θα σου κακοφανει, ενω και καθαρα οδηγικα καλυτερα δεν προκειται να ειναι. Το γραφω επειδη ειπες οτι δεν θες κατι ψοφιο.
-
Σωστό σαν σκέψη αλλά μετά 10 έτη το 207 θα κοστίζει 1500 ευρώ το πολύ.
Θα έχει δώσει 10Κ σε βενζίνες και επισκευές και αν πει να πουλήσει τότε θα τα έχει χάσει.
Με λίγα λόγια θα παντρευτεί το αυτοκίνητο.
Φαντάσου τώρα γλέντι με τον Αλέξανδρο και ένα 207 ράλλυ δίπλα στο τραπέζι του γάμου... -
@lap said in Αλλαγη του 207 rallye με καινουριο:
Θα έχει δώσει 10Κ σε βενζίνες και επισκευές και αν πει να πουλήσει τότε θα τα έχει χάσει.
Φαντάσου τώρα γλέντι με τον Αλέξανδρο και ένα 207 ράλλυ δίπλα στο τραπέζι του γάμου...Σε 10 χρονια παντως, αν δεν γινουν τρομακτικες αλλαγες (που δεν το αποκλειω βεβαια ετσι που ειναι τα πραγματα) και παλι ενα τωρινα καινουριο βενζινοκινητο αμαξακι πολης ψιλοαπαρχαιωμενο θα θεωρειται αφου τα παντα θα ειναι ηλεκτρικα ή εστω υβριδικα. Παντως σοβαρη μεταπωληση δεν θα εχει, ειναι σιγουρο αυτο.
Γενικα απο αποψη μεταπωλησης νομιζω ειναι η χειροτερη εποχη για καποιον ν'αγορασει καινουριο βενζινοκινητο ή πετρελαιοκινητο. Αν θελει να κανει την δουλεια του για 5-10 χρονια τοτε ναι, αλλα οχι να ελπιζει οτι θα το δωσει και σε νορμαλ λεφτα. Τουλαχιστον αυτη ειναι η εκτιμηση μου. -
Και αυτό σωστό, αλλά θα είναι euro6D που τυπικά θα παίζει ρόλο, θα έχει και λιγότερα χιλιόμετρα. Κάτι θα πιάσει.
Αν το κρατήσει θα τα δώσει όλα σε βενιζνες και αντλακτικα.Βέβαια το ραλλακι ειναι ραλλακι...έρωτας....
Μη τον μπερδεύεις τώρα, το πείρε απόφαση
-
@driver-m said in Αλλαγη του 207 rallye με καινουριο:
@lap said in Αλλαγη του 207 rallye με καινουριο:
Φαντάσου τώρα γλέντι με τον Αλέξανδρο και ένα 207 ράλλυ δίπλα στο τραπέζι του γάμου...Σε 10 χρονια παντως, αν δεν γινουν τρομακτικες αλλαγες (που δεν το αποκλειω βεβαια ετσι που ειναι τα πραγματα) και παλι ενα τωρινα καινουριο βενζινοκινητο αμαξακι πολης ψιλοαπαρχαιωμενο θα θεωρειται αφου τα παντα θα ειναι ηλεκτρικα ή εστω υβριδικα. Παντως σοβαρη μεταπωληση δεν θα εχει, ειναι σιγουρο αυτο.
Γενικα απο αποψη μεταπωλησης νομιζω ειναι η χειροτερη εποχη για καποιον ν'αγορασει καινουριο βενζινοκινητο ή πετρελαιοκινητο. Αν θελει να κανει την δουλεια του για 5-10 χρονια τοτε ναι, αλλα οχι να ελπιζει οτι θα το δωσει και σε νορμαλ λεφτα.
Eνω θα μπορουσε να κρατησει το 207 του για τα χρονια αυτα και μετα να το πεταξει και με τα λεφτα.που σκεφτεται να δωσει τωρα, να παει σε ενα νεας τεχνολογιας αυτοκινητο απευθειας.Τουλαχιστον εγω ετσι το βλεπω. Να κρατησω το 207 μου οσο αντεξει και μετα να παω σε καινουρια τεχνολογια. Να επαιρνα τωρα ενα παραπλησιο καινουριο βενζινοκινητο δεν θα το'κανα γιατι σε 10 χρονια μαλλον θα θεωρειται απαρχαιωμενο κι ας ειναι μονο 10 ετων αμαξι.
-
Αυτά τα δύο προτείνω...
Αν θυμάμαι καλά, ναι...
-
Αυτά τα δύο προτείνω...
Ναι το δεύτερο αυτό είναι.
Αλλαγη του 207 rallye με καινουριο