-
@johanndelta said in Γελοιογραφία & Χιούμορ :
Mια...τόση δα λεπτομέρεια βέβαια είναι ότι η πρώτη γελοιογραφία μιλά για μια πραγματική κατάσταση (αστυνομία στα Παν/μια)
Μακάρι να υπάρχει αστυνομία στα πανεπιστήμια και μάλιστα αυστηρή. Έλεος με το πως τα έχουν καταντήσει. Άμεση αποβολή από την σχολή, αφαίρεση δικαιώματος σπουδών και πληρωμή των καταστροφών.
-
Μπήκα φοιτητής στο κτίριο της Φιλοσοφικής του ΕΚΠΑ το '99. Βγηκα το '05 με το φανταρικο ενδιάμεσα. Ξαναπήγα σε μια ορκομωσία το '18. Ρε ούτε βίδα δεν έχει αλλάξει. Και φυσικά όσο ήμουν στο ΕΚΠΑ δεν ειδα-ακουσα ούτε μια φορά φασαρία σε κανενα άλλο τμήμα της Παν/πόλης. Και πήγαινα κάθε μέρα, δεν ήμουν χύμα. Και χτίστηκε και εκεί βιβλιοθήκη όπως στο ΑΠΘ, αλλά δεν δυναμιτιζε κανένας το κλίμα με αστυνομίες κτλ. Άλλα είναι τα θέματα λοιπόν* και η παπαδιά πήρε τη γιουχα της σε ανύποπτο χρόνο...
-
Του 81 λοιπόν...
Λογικό να είσαι παιδί της Αλλαγής...
-
'79, ακόμα χειρότερα
(Ήθελα μόνο Αθήνα και στην πρώτη μου επιλογή)
-
'79, ακόμα χειρότερα
(Ήθελα μόνο Αθήνα και στην πρώτη μου επιλογή)
το 79 πηγα πρωτη φορα λαου
Youtube Video...και τη ταινια που ειναι το αποσπασμα την εχω δει φυσικα....
κατι σαν 'ρετιρε της καβαλας'. κατω στο πειραια στα καμινια.... νομιζω εκανε σε αυτη πρεμιερα η ταμιας του σινεμα, πολυ καλο μιλφατο εποχης -
Υπήρχε και η Λίνα τότε και βέβαια και παλαιότερα, γιατί έχουμε και μια διαφορά ολίγων ετών...
-
@fanis75 said in Γελοιογραφία & Χιούμορ :
Mια...τόση δα λεπτομέρεια βέβαια είναι ότι η πρώτη γελοιογραφία μιλά για μια πραγματική κατάσταση (αστυνομία στα Παν/μια)
Μακάρι να υπάρχει αστυνομία στα πανεπιστήμια και μάλιστα αυστηρή. Έλεος με το πως τα έχουν καταντήσει. Άμεση αποβολή από την σχολή, αφαίρεση δικαιώματος σπουδών και πληρωμή των καταστροφών.
Θα υπάρχουν Ειδικοί Φρουροί μέσα στα πανεπιστήμια και απ έξω θα υπάρχουν ΜΑΤ, να φυλάει η Αστυνομία που θα βρίσκεται απ έξω την Αστυνομία που θα βρίσκεται από μέσα, αν ακούσατε προχτές τον Μπαλάσκα...
-
@fanis75 said in Γελοιογραφία & Χιούμορ :
Πιθανοτερο εαν επιβαλλονταν αποβολες απο τις σχολες να μη φταναμε στην ιδρυση Πανεπιστημιακης Αστυνομιας. Ομως εφοσον η ελευθεριοτητα καποιων βαφτιστηκε ελευθερια μοιραια φτασαμε εδω.
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-