-
@dublin said in CITROEN C4 III mod 2021:
@gtsartsal said in CITROEN C4 III mod 2021:
η οθόνη αυτή σε ποιο αμάξι είναι;
Είναι το καντράν μπροστά από οδηγό;Αν ναι δεν μου αρέσει καθόλου....
C4.. τραγικό..που να το δεις και από κοντά..
χάλια.... σαν να είναι ένα κινητό με μέτρια ανάλυση οθόνης χωμένο ανάμεσα από το τιμόνι...
-
@gtsartsal said in CITROEN C4 III mod 2021:
Πάντως και σε αυτό που έχει ανεβάσει ο γάτος
30 km/h έχει ....Σωστή παρατήρηση.
Από κινητό 20ετιας μιλάμε.. τότε με τις 10 γραμμές και 4 "χρώματα" που έβγαζαν τα Siemens!
-
Καλό είναι αυτό ή κακο;
-
@teo-mak said in CITROEN C4 III mod 2021:
@nickthetrib said in CITROEN C4 III mod 2021:
Χάνει σε μαύρο, κερδίζει στο αντίστοιχο μοβοσασημι που βγαίνει και το 3008.
Έχοντας δει και τα 2 από πολύ κοντινή απόσταση.
Ποιο είναι αυτό με την χαμηλή κατανάλωση, γάτε;;;Το επιδοτούμενο (lap voucher) c4 cross.
Και τα 2 επιδοτούμενα από τον λαπ είναι
-
@lap said in CITROEN C4 III mod 2021:
Χμμ κάθε μέρα μου αρέσει περισσότερο αυτό το αυτοκίνητο
Η Κούλα είναι κουκλάρα μπροστά του!!!
Θα χρησιμοποιήσω το σχόλιο μου για το ignis,
Ο κώλος του ούτε για χέσιμο δεν κάνει!!! -
Ντροπή.... Πολύ ωραίο είναι ρε συ.
Πόσο βγαίνει με το αυτόματο και το diesel ;
-
Δες 2-3 σε διαφορετικά χρώματα από κοντά και τα ξαναλέμε.
Από τιμές δεν ξέρω. Δεν μου αρέσει. -
Έβγαινε 25μισο νομίζω, τώρα δεν θα καβάτζωσε το 30αρι κι αυτό;
Σαν αμάξι εγώ καλό το βλέπω, πολύ αβαντ γκαρντ, και σε 20 χρόνια πάλι ψαγμένο θα φαίνεται, χωρια που θα πηγαίνει πιο αρχοντικά κι αθόρυβα από κάτι μερσεντες για φτωχούς
αλλά τα όργανα του οδηγού που κρέμονται κάτω απ το τιμόνι και τα όργανα που βάλανε από πάνω, ένα και το αυτό. -
Όλα έγιναν πανάκριβα. Και εγώ αυτο πιστεύω, πως έχει αυτό το έξτρα κάτι που δεν έχει ας πούμε η σειρά των c3 αν και έχει το ίδιο πάτωμα.
Το είδα μόνο στατικά σε έκθεση και μου έκανε το κλικ. Είναι όσο ποιοτικό θέλω και όσο μεγάλο μπορώ να παρκάρω εκεί που παρκάρω. Και φαντάζομαι θα είναι σαν Μερσεντές στο πάτημα του με τα διπλά αμορτισέρ.
Το έδειξα στην γυναίκα, δεν χάρηκε και πολύ, Ωραια αυτό θα πάρω είπα.
Της ειχε αρέσει το μπαούλο το δικο σας. -
Η 4 έχει την 5άρα οθόνη μπροστά από τον οδηγό, γιατί έχει από την μεσαία έκδοση head up display μεγάλων διαστάσεων, που είναι πιο βολικό για τον χαρακτήρα του αυτοκινήτου, που είναι άνετα ταξίδια και με το ντίζελ και οικονομικά, όπως και με την ηλεκτρική έκδοση, με τους περιορισμούς της ηλεκτρικής.
-
@criuser said in CITROEN C4 III mod 2021:
Η 4 έχει την 5άρα οθόνη μπροστά από τον οδηγό, γιατί έχει από την μεσαία έκδοση head up display μεγάλων διαστάσεων, που είναι πιο βολικό για τον χαρακτήρα του αυτοκινήτου, που είναι άνετα ταξίδια και με το ντίζελ και οικονομικά, όπως και με την ηλεκτρική έκδοση, με τους περιορισμούς της ηλεκτρικής.
αχρηστο ειναι το hud, μα τελειως γτπ.
κανεις δεν το χρησιμοποιει...
εχουν κανει μλκ. μονο. χωρις δικαιολογιες.
καλο αμαξι, αλλα μλκ το καντραν ή μαλλον το νιτεντο μπόι -
-
@gatoz said in CITROEN C4 III mod 2021:
@criuser said in CITROEN C4 III mod 2021:
αχρηστο ειναι το hud, μα τελειως γτπ.
κανεις δεν το χρησιμοποιει...
εχουν κανει μλκ. μονο. χωρις δικαιολογιες.
καλο αμαξι, αλλα μλκ το καντραν ή μαλλον το νιτεντο μπόιΑπό άνεση πως είναι; Όντως η Μερσεντές του φτωχού;
-
Νομίζω ότι πλέον έχουν καταργήσει ακόμη και τα λεντακια εκατέρωθεν του... πίνακα οργάνων.
Αθλιότητα... -
Η αλήθεια είναι ότι θαμπωθηκα από το hud.
Ένα άλλο που θυμάμαι καλά ήταν η άνεση για τα γόνατα του οδηγού.
-
Εγώ όταν ήλθε και το οδήγησα, είδα ότι ήταν αρκετά κοντά, περίπου στο 80 % μιας υδροπνευματικής ανάρτησης.
-
Πολύ καλό αυτό.....
-
Πολύ καλό αυτό.....
γερνει σε σημειο να σου δημιουργει ανασφαλεια....
σε στροφες ζαλιζει σαν το μυκηναι στον σαρωνικο το 1972
αλλα απο λακουβες περναει οχι με γκαπ αλλα τρανταγμα, οποτε δεν καταλαβαινεις το βαθος
καλο ειναι, αλλα παρα πολυ μαλακο...
μπροστα του το 3008 ειναι ζμπορτ -
Απίστευτα άνετο, νομίζω το καλύτερο που έχω οδηγήσει σε γνωστές μου λακούβες (!), Ποιότητα μέσα αρκετά φθηνή και το HUD τραγικό.. εξωτερικά ωραίο αυτοκίνητο, είναι στην ίδια πλατφόρμα με τα 208/Corsa/Mokka/2008, και όχι με τα C3/C3 Aircross που είναι με την προηγούμενη αειθαλής του PSA grouppe. δηλαδή όπως και η Skoda παίρνει την μικρότερη πλατφόρμα και την "τραβάει" λίγο και βγάζει κάτι ανάμεσα σε B και C. αποσκευές μικρότερες από 2008, χώροι μέσα μου φάνηκε ολόιδιο, απλά πέφτει προς τα πίσω ο σχεδιασμός, οπότε δεν ξέρω αν είναι λίγο λιγότερο πρακτικό για τους πίσω - όπως είναι αυτά τα corssover με coupe στοιχεία.
Νομίζω το Xceed είναι ανώτερο αυτοκίνητο, το C4 έχει καλύτερο diesel κινητήρα και μαλακότερο (για καλό το λέω). Θα έπαιρνα DS4 αν μου άρεσε αυτή η κατηγορία!
-
Τόσο χάλια το hud;;;;
CITROEN C4 III mod 2021