-
Επιτέλους!
Μας είχανε ζαλίσει κάθε μέρα τα ίδια... -
-
@piliourits said in Ιατρικά θέματα & πρώτες βοήθειες:
Επιτέλους!
Μας είχανε ζαλίσει κάθε μέρα τα ίδια...Σωστό, γιατί ως γνωστόν ό,τι δεν γνωρίζεις δεν μπορεί να σε βλάψει ή μαάκριοι οι πτωχοί το πνεύματι ή ignorance is bliss. Πάρα πολύ σωστές αποφάσεις για το κοινό καλό και φυσικά για την εκτόξευση των επενδύσεων σε χωριάτικες και καλαμαράκια!
-
@fanis75 said in Ιατρικά θέματα & πρώτες βοήθειες:
Επιτέλους!
Μας είχανε ζαλίσει κάθε μέρα τα ίδια...Σωστό, γιατί ως γνωστόν ό,τι δεν γνωρίζεις δεν μπορεί να σε βλάψει ή μαάκριοι οι πτωχοί το πνεύματι ή ignorance is bliss. Πάρα πολύ σωστές αποφάσεις για το κοινό καλό και φυσικά για την εκτόξευση των επενδύσεων σε χωριάτικες και καλαμαράκια!
Οπότε στο τέλος της σεζόν μπορούμε να κάνουμε κι ένα απολογισμό να δούμε πόσες υπερτιμολογημένες μερίδες καβουροδαγκάνες αναλογούν σε κάθε νεκρό!
Αν και θα στεναχωρεθει πάλι κάνας οπαδός της Κυβέρνησης με τον κυνισμό του συλλογισμου, αλλά όχι με τον κυνισμό των κυβερνώντων. -
O κυνισμός των κυβερνώντων είναι παγκόσμιος.
Λονδίνο τον Απρίλη, "δεν υπήρχε κορονοϊός". Μάσκες πουθενά (πλην ημών των γραφικών), στις pub ο ένας πάνω στον άλλο... Και μην μου πείτε ότι αν αρρωστήσεις θα σε αναλάβει το φοβερό και τρομερό NHS γιατί θα καγχάσω...
Αλλά και εκεί το ζόρι με τον πόλεμο και ο πληθωρισμός καθιστούν πρώτη προτεραιότητα τις μερίδες "fish and chips" που θα καταναλωθούν και ουχί την υγεία του πληθυσμού... Φαντάζομαι το αυτόν πανταχόθεν μιας και δεν έχω ακούσει κάτι αντίθετο για κάποια χώρα... -
Οπότε στο τέλος της σεζόν μπορούμε να κάνουμε κι ένα απολογισμό να δούμε πόσες υπερτιμολογημένες μερίδες καβουροδαγκάνες αναλογούν σε κάθε νεκρό!
Κλαμαράκια είπαμε...μπερδεύεσαι!!!
Η ανάπτυξη θέλει θυσίες...τι έτσι απλό είναι νομίζεις?!?!?!
ΥΓ: Πάντως και εγώ Αγγλία κόλλησα που πήγα για δουλειά, τον Μάιο σαν να μην υπάρχει κόβιντ...τίποτα....όλα χύμα. Αυτή είνα η ζωή....
-
@storm said in Ιατρικά θέματα & πρώτες βοήθειες:
Όσους ξέρω πάντως έχουν κολλήσει, νόσησαν, τελείωσαν. Όπως και εγώ φυσικά και πλέον έχω και certification που μου δίνει extra bonus γαριδάκια...
Το πρόβλημα είναι ότι ΔΕΝ τελείωσαν όσοι νόσησαν. Τα αντισώματα που έχουν δημιουργηθεί από παλαιότερη νόσηση δεν φαίνεται να καλύπτουν τις νέες μεταλλάξεις του ιού. Ίσως βοηθάνε στην καλύτερη εξέλιξη της νόσου στον ήδη νοσήσαντα και άλλη φορά, αλλά βλέπουμε πολύ κόσμο που ξανακολλάνε μετά από 3-6 μήνες από την προηγούμενη νόσηση.
-
Ο Ιωαννίδης μιλάει στον Σαχίνη τώρα, και λέει πολύ ενδιαφέρονται πράγματα (όπως πάντα).
-
@bassstarlet said in Ιατρικά θέματα & πρώτες βοήθειες:
Ο Ιωαννίδης μιλάει στον Σαχίνη τώρα, και λέει πολύ ενδιαφέρονται πράγματα (όπως πάντα).
Λυπάμαι, αλλά μετά τις αρχικές τελείως "ατυχείς" τοποθετήσεις του περί του κορωνοϊού, ο συγκεκριμένος επιστήμονας έχει χάσει για μένα την όποια φερεγγυότητα θα μπορούσαν να έχουν οι απόψεις του. Δεν ξέρω τι είπε τώρα γιατί δεν τον παρακολουθώ.
-
Ποιές ήταν οι ατυχείς;
-
«Άκλαυτο πάει το εγχείρημα Πλεύρη..», λέει ο Βαρνάβας για τον προσωπικό γιατρό.
Στην Αττική έχουν εκδηλώσει διάθεση να ενταχθούν στο σύστημα 125 γιατροί, στη Θεσσαλονίκη 31, στην Πάτρα 3 και στο Λασίθι 1, ενώ κανένας δεν έχει δηλώσει στην Αργολίδα, την Αρκαδία και τη Ζάκυνθο, αναφέρει ο συνδικαλιστής γιατρός! -
-
Άνοιξα το γούγλη να δω μέρη για καμιά εκδρομή και είχε στις επιλογές τα κρούσματα, που πλέον δεν ανακοινώνουμε και δεν ασχολείται κανείς...
![alt text]( image url)
πού να το πάμε;
Υπερπρώτοι;!
δεν γίνεται... -
Με την ξαφνικίτιδα στους εμβολιασμένους πως πάει; Εγώ δεν την φοβάμαι επειδή δεν έχω κάνει καμία δόση.
-
@asep said in Ιατρικά θέματα & πρώτες βοήθειες:
Με την ξαφνικίτιδα στους εμβολιασμένους πως πάει; Εγώ δεν την φοβάμαι επειδή δεν έχω κάνει καμία δόση.
Αυτή είναι αρρώστια που υπάρχει στα μυαλά των ψεκασμενων, οπότε το αν θα νοσησει κανείς είναι άσχετο απ το πόσες δόσεις έχει κάνει.
-
Αυτή είναι αρρώστια που υπάρχει στα μυαλά των ψεκασμενων, οπότε το αν θα νοσησει κανείς είναι άσχετο απ το πόσες δόσεις έχει κάνει.
Άν είναι το εμβόλιο αιτία της ξαφνικίτιδας και η μία δόση αρκεί, έχουν ξεκινήσει άλλωστε εδώ και έναν χρόνο.
ΥΓ. Τα εμβόλια τα αμφισβητούν πλέον και οι ίδιοι οι ειδικοί, μιλάνε για νέα μετά τον Οκτώβριο που θα είναι χρήσιμα, λένε έμμεσα δηλαδή ότι τα σημερινά είναι άχρηστα. -
Άν είναι το εμβόλιο αιτία της ξαφνικίτιδας και η μία δόση αρκεί, έχουν ξεκινήσει άλλωστε εδώ και έναν χρόνο.
ΥΓ. Τα εμβόλια τα αμφισβητούν πλέον και οι ίδιοι οι ειδικοί, μιλάνε για νέα μετά τον Οκτώβριο που θα είναι χρήσιμα, λένε έμμεσα δηλαδή ότι τα σημερινά είναι άχρηστα.Αυτό που λένε είναι τα σημερινά δεν πιάνουν 1-2 παραλλαγές μόνο, όχι ότι είναι άχρηστα. Όλες τις άλλες τις πιάνουν και ακόμα και αυτές που δεν πιάνουν θα περάσεις την νόσηση πιο εύκολα από ότι αν ήσουν ανεμβολίαστος.
-
@realzeus said in Ιατρικά θέματα & πρώτες βοήθειες:
ΥΓ. Τα εμβόλια τα αμφισβητούν πλέον και οι ίδιοι οι ειδικοί, μιλάνε για νέα μετά τον Οκτώβριο που θα είναι χρήσιμα, λένε έμμεσα δηλαδή ότι τα σημερινά είναι άχρηστα.Αυτό που λένε είναι τα σημερινά δεν πιάνουν 1-2 παραλλαγές μόνο, όχι ότι είναι άχρηστα. Όλες τις άλλες τις πιάνουν και ακόμα και αυτές που δεν πιάνουν θα περάσεις την νόσηση πιο εύκολα από ότι αν ήσουν ανεμβολίαστος.
Δεν διαφωνώ ότι την περνάς πιο ήπια αλλά μπαίνουν οι καρδιοπάθειες στην μέση, ζυγίζεις το ένα κακό σε σχέση με το άλλο και αποφασίζεις.
-
Η πρώην μου παρουσίασε μητροραγία, που ο γυναικολόγος της απέδωσε στο εμβόλιο. Οι μητροραγίες ξεκίνησαν πριν κάνει το εμβόλιο, αλλά ΟΚ, καλός γιατρός φαίνεται κι αυτός. Άλλοι γιατροί διαφώνησαν πλήρως! Πλέον δεν έχω δικαίωμα να της πως κάτι, καθώς δεν είμαστε μαζί. Εκεί που θέλω να καταλήξω είναι ότι τα πάντα στο εμβόλιο θα τα ρίξουν κάποιοι, ακόμα και την πρεσβυωπία όσο μεγαλώνεις (που στα 45 μου μου χτύπησε ήδη την πόρτα)...
-
@realzeus said in Ιατρικά θέματα & πρώτες βοήθειες:
Δεν διαφωνώ ότι την περνάς πιο ήπια αλλά μπαίνουν οι καρδιοπάθειες στην μέση, ζυγίζεις το ένα κακό σε σχέση με το άλλο και αποφασίζεις.
Δηλαδή αν αντί για το εμβόλιο, κολλήσεις ανεμβολιαστος τον ιό, πιστεύεις πως δεν θα υποφέρει το μυοκαρδιο (όπως και οι άλλοι ιστοί του σώματος) και δεν θα αφήσει κουσούρι & ίχνος;
Είναι πρωτοφανές πως την πατάνε και μορφωμένοι άνθρωποι, ενώ θα ήταν πιο φυσικό οι ημιαγραμματοι θρησκοληπτοι.
Έχουν εμβολιαστεί εκατοντάδες εκατομμύρια άνθρωποι. Δισεκατομμύρια ίσως σε παγκόσμιο επίπεδο, με πολλαπλές δόσεις εμβολίου σε διάστημα 2 ετών πλέον.
Αν ίσχυε η ξαφνικίτιδα έστω για έναν στους 1000 ή στις 10.000, θα έπρεπε αναλογικά εκατομμύρια άνθρωποι ξαφνικά να καταρρέουν γύρω μας. Να είναι χιλιάδες φορές περισσότεροι οι νεκροί από ξαφνικίτιδα, απ ότι είναι συνολικά οι νεκροί από κόβιντ.Βέβαια ο παραλογισμός δεν χρειάζεται λογικά επιχειρήματα κι αποδείξεις, γι αυτό ονομάζεται παραλογισμός!
Είναι πάντως αξιοπερίεργο πως είναι τόσο δυσνόητο κάτι που χρειάζεται μαθηματικά 5ης Δημοτικού...
Ίσως ο κόβιντ βλάπτει τα εγκεφαλικά κύτταρα περισσότερο απ ότι τα μπολια την καρδιά!
Ιατρικά θέματα & πρώτες βοήθειες