-
@gatoz said in Peugeot 3008 2016:
αμα ειχα γιουρα για μπρονκο δεν θα επαιρνα αυτη τη μετριοτητα του οφ ροαντ, θα επαιρνα ενα ρουμπικον αξονατο να κλεισω σαν αντρας. και σαν γατος.
OK πάω πάσο... μάλλον για leopard σε κόβω και έκλεισες
-
αμα ειχα γιουρα για μπρονκο δεν θα επαιρνα αυτη τη μετριοτητα του οφ ροαντ, θα επαιρνα ενα ρουμπικον αξονατο να κλεισω σαν αντρας. και σαν γατος.
Μάλλον καλύτερο το Bronco εκτός. Αλλά αν θες κορυφή παίρνεις Defender. Όπως και να έχει όλα αυτά είναι πανάκριβα άρα εκτός προδιαγραφών εταιρικού. Φοβάμαι ότι θα ξενερώσεις όμως με το Jimny εντός δρόμου.
-
@realzeus said in Peugeot 3008 2016:
Μάλλον καλύτερο το Bronco εκτός. Αλλά αν θες κορυφή παίρνεις Defender. Όπως και να έχει όλα αυτά είναι πανάκριβα άρα εκτός προδιαγραφών εταιρικού. Φοβάμαι ότι θα ξενερώσεις όμως με το Jimny εντός δρόμου.
οπου μπεις σε ψαγμενα σάιτ και βιντεο, το ρανγκλερ δεν εχει καν κλειδωσει ακομη εκει που σταματαει το μπρονκο.
-
Επίσης αρκετα bronco με τον 2.7 έσκασαν σαν καρπούζια.Το defender ενός φίλου δεν ανεβάζει πάνω από 4000σαλ και δε μπορούν να βρουν τι έχει.
Χτύπα ένα land cruiser . -
-
?
τι ειναι αυτο ρε λαπη? -
Ε;
Τι έβαλα;Το 3008 δεν έβαλα;
-
Πολύ μπλε ρε παιδιά. Έτσι είναι όντως;
-
Νομίζω αλλάζει σε 5,6 χρώματα. Έχει και πράσινο, το ορθόδοξο.
Αυτοκινητάρα είναι το άτιμο.
-
@antonakis said in Peugeot 3008 2016:
Πολύ μπλε ρε παιδιά. Έτσι είναι όντως;
ειναι μπλε. μονο μπλε.
αλλα δεν ειναι τοσο εντονο. καπως φαινεται στο βιντεο που δεν ανταποκρινεται στην αληθεια.
φυσικα εχει ρυθμιση της εντασης. και κλεινει κιολας. σε διαφορες ζωνες.
λαπη δεν το καταλαβα, ειναι κατι που καθε βραδυ ετσι φαινεται, μ ειχε τραμπουκισει και ο χαρης για βαρετο βιντεο...
αλλα σγα...ειναι γαματα 1-2 μερες, μετα το ξεχνας. μονο για ψαρεμα μιλφατων κανει.... -
Είναι που θέλω να είμαι σεμνό παιδι με αρχές και πρόσωπο στην κοινωνία. Θα σου έλεγα αλλιώς.
Αμαξάρα ειναι τι βαρετο και ψηλο κτλ.;;
300 άλογα με τέτοιο αυτοκινητο και τζαμπα μετακίνηση άμα θες.
Κάτσε ρε, οι κρυφοί φωτισμοί στο ταμπλό και στις πόρτες έχουν διαφορα χρώματα, δεν έχει εσένα;
-
@lap said in Peugeot 3008 2016:
Είναι που θέλω να είμαι σεμνό παιδι με αρχές και πρόσωπο στην κοινωνία. Θα σου έλεγα αλλιώς.
Αμαξάρα ειναι τι βαρετο και ψηλο κτλ.;;
300 άλογα με τέτοιο αυτοκινητο και τζαμπα μετακίνηση άμα θες.
Κάτσε ρε, οι κρυφοί φωτισμοί στο ταμπλό και στις πόρτες έχουν διαφορά χρώματα, δεν έχει εσένα;
δεν εχουν διαφορετικα χρωματα.... μονο μπλε. πανε διαφοροι και βαζουν αφτερμαρκετ μαλακιες και μετα γινονται μπουρλωτο. τον φωτισμο τον εχουν τα allure και πανω...
-
-
πετρουπολη-ερετρια το βραδυ του σαββατου με τρομερη βροχα αλλα χωρις κινηση, φορτισμενος αλλα οχι τερμα και αφιξη με 1/3 ρευματος. οχι πολυ πατημα, μιλαμε για παρα πολυ βροχα. 5.1 μεση, 61.3 μεση ταχ. με σταση στο μπονζουρ με τη γατα μεσα στο πουγκ να βγαζει νυχια που περιμενε να ετοιμασουν να σαντουιτς και τις σαλατες οι κοπελαρες στο χαλαρο μια και πιασανε κουβεντα με ενα ομορφογατο....
το αναποδο μεσημεροαπογευμα κυριακης, με αρκετη κινηση μεχρι γεφυρα αλλα παραδοξα και στην εο, που συνηθως δεν βρισκω εκει κοντα στις 17.00, αλλα ας πουμε καλα πατημενος, 9lt/100, μεση 101.7 -
πετρουπολη-ερετρια το βραδυ του σαββατου με τρομερη βροχα αλλα χωρις κινηση, φορτισμενος αλλα οχι τερμα και αφιξη με 1/3 ρευματος. οχι πολυ πατημα, μιλαμε για παρα πολυ βροχα. 5.1 μεση, 61.3 μεση ταχ.
Υψηλή για phev
-
Με 300 άλογα και suv?
-
@ss_76 said in Peugeot 3008 2016:
πετρουπολη-ερετρια το βραδυ του σαββατου με τρομερη βροχα αλλα χωρις κινηση, φορτισμενος αλλα οχι τερμα και αφιξη με 1/3 ρευματος. οχι πολυ πατημα, μιλαμε για παρα πολυ βροχα. 5.1 μεση, 61.3 μεση ταχ.
Υψηλή για phev
μπα....
δεν ειναι σε ταχυτητες που υποθετεις.... ακομη και το οχι πολυ πατημα....το 61.3 ειναι μαζι με τη σταση σε μπονζουρ που το βραδυ δεν εχει ετοιμα και στα φτιαχνουν εκεινη την ωρα.....χαχαχα
και κατι γενικο
η μεσες ταχυτητες ειναι παντα υπολογισμενες απο σπιτι σε σπιτι που σημαινει 18(!) φαναρια στο κατεβασμα που σιγουρα εχω τα 10 κοκκινα, και 1.5 χιλιομετρο χωμα στο τελος.... και αναποδα στην επιστροφη. -
Μια χαρα είναι. Τα δικά μου (σχεδόν) 400hp με 2 άτομα στο πήγαινε και 3 (πεθερουλα ) στο γύρνα και τίγκα φόρτωμα ΧΩΡΙΣ phev, κάψανε 8.75λτ για Αθήνα - Μαγούλα Καρδίτσας - Τρίκαλα - Αθήνα.
Σταθερά 140 στο acc εκτός από 2-3 πατήματα στα 230-240 γιατί κάτι γύρευε ένα Yaris Cross και κολλαγε προφυλακτήρα με το μπρίκι.
-
@stefan147 said in Peugeot 3008 2016:
Μια χαρα είναι. Τα δικά μου (σχεδόν) 400hp με 2 άτομα στο πήγαινε και 3 (πεθερουλα ) στο γύρνα και τίγκα φόρτωμα ΧΩΡΙΣ phev, κάψανε 8.75λτ για Αθήνα - Μαγούλα Καρδίτσας - Τρίκαλα - Αθήνα.
Σταθερά 140 στο acc εκτός από 2-3 πατήματα στα 230-240 γιατί κάτι γύρευε ένα Yaris Cross και κολλαγε προφυλακτήρα με το μπρίκι.
δεν εδινες στα 100 απο τα 400 να πανε μονα τους τη πεθερουλα? ε?
ακου γιαρι! γιαρι! -
240 με την πεθερά μέσα;
Τι εξτριμ τύπος είσαι εσύ;
Peugeot 3008 2016