-
@realzeus said in Kia XCeed - crossover:
Χαχαχα! Καλό μήνα Χρήστο μου, αλλά φυσικά δεν θα σου πει κανείς κάτι τέτοιο. Τα τίμια λεφτά σου είναι υπαρκτά, σε αντίθεση με κάτι φλούφληδες που κάνουν μόστρα και δεν έχουν να πληρώσουν ούτε 10 Ευρώ βενζίνη...
Φιλε συνονόματε τώρα είπες μεγάλη κουβέντα, χάχα είναι όπως λέω εγώ για μερικούς που αγοράζουν iphone αλλά πάντα κάνουν αναπάντητη να τους πάρεις γιατί δεν έχουν κάρτα.
-
@sabas_thess said in Kia XCeed - crossover:
Θα συμφωνήσω απόλυτα με τον Χάρη. Δυστυχώς τέτοια option έχει μόνο η Skoda κατά παραγγελία από όσο γνωρίζω.
Δεν χρειάζεται να ψάχνετε ποια εταιρία έχει ως option το debadging. Με μια πετονιά αφαιρούνται όλα τα σήματα πολύ εύκολα, αρκεί είτε να είναι ζεστό το αμάξωμα (από τον ήλιο) είτε να χρησιμοποιήσετε ένα σεσουάρ.
-
Παρέλαβα μέρος 5ο .
Κάτι που παρατήρησα τώρα αφού πρώτα το είδε ένας φιλος με Tuscon 1.7, είναι πως τελικά τα καθίσματα είναι στενά όχι κάτι το ενοχλητικό αλλά είναι στενα, νομίζω πρέπει να το είχε πει και ο Χρήστος κάποτε (sabas thess) σαν κράτημα νομίζω δεν είχα και πότε bucket πως σε κρατάνε πολύ καλά και η ηλεκτρική στήριξη για την μέση όλα τα λεφτά.
Κατανάλωση (πολύ νωρίς θεωρώ) παίζει πλέον από 4.8 έως 6.8
Συστήματα ασφαλείας δεν τα πολύχρησιμοποιω γιατί είπαμε στενοί δρόμοι με λωρίδα στη μέση και με βατοή κάνα καλάμι στην άκρη του δρόμου μου σπάνε και τα νεύρα θα μπορούσα να πω
Κράτημα στο δρόμοΕιπαμε θα γράφω και καλά και τα κακα
-
Καλημέρα μπήκα μετά από τόσο καιρό, είδα ότι παρελαβες, χαρηκα πολυ ρε φίλε,ζηλεύω κ λιγο το συναίσθημα του καινουριου χεχε.
Καλοτάξιδο να το χαρεις με βόλτες παντού στην πατριδα μας την Ήπειρο.Έχεις ένα από τα πιο όμορφα αυτοκίνητα
Υ. Γ sabbas thess τα συστήματα ασφαλείας ειδικά αυτά των lane assist είναι αστείο να χρησιμοποιούνται στους ελληνικους δρόμους. Μερικές φορές γινεται και επικίνδυνο.τέλος έχω την αίσθηση ότι κι η κρεμαγιερα γινεται πιο σκληρή στις στροφές όταν είναι ενεργοποιημενα. Δεν ξέρω αν το χει αισθανθεί κι αλλος. -
@argosxolos said in Kia XCeed - crossover:
Καλημέρα μπήκα μετά από τόσο καιρό, είδα ότι παρελαβες, χαρηκα πολυ ρε φίλε,ζηλεύω κ λιγο το συναίσθημα του καινουριου χεχε.
Καλοτάξιδο να το χαρεις με βόλτες παντού στην πατριδα μας την Ήπειρο.Έχεις ένα από τα πιο όμορφα αυτοκίνητα
Υ. Γ sabbas thess τα συστήματα ασφαλείας ειδικά αυτά των lane assist είναι αστείο να χρησιμοποιούνται στους ελληνικους δρόμους. Μερικές φορές γινεται και επικίνδυνο.τέλος έχω την αίσθηση ότι κι η κρεμαγιερα γινεται πιο σκληρή στις στροφές όταν είναι ενεργοποιημενα. Δεν ξέρω αν το χει αισθανθεί κι αλλος.Ευχαριστώ πατρίδα να σαι καλά.Περιμενω πως και πως τον Αύγουστο που τελειώνω από αγροτικά και παίρνω και άδεια από την δουλειά για να φάω χλμ ορεινή και παραθαλάσσια Ηπειρο
-
-
λαίκ γιατί είναι 4κ ακούνητη
-
@mastoras78 said in Kia XCeed - crossover:
λαίκ γιατί είναι 4κ ακούνητη
χαχαχα με το 3310 που ΔΕΝ είχε κάμερα έβγαζα πιο καλές φώτο @alex-mix
-
.Εγώ την έβγαλα έτσι επίτηδες να φαίνεται σαν να λάμπει εποχή ντίσκο . Χάχα ρε παιδιά η ώρα είναι 11 και το βράδυ. Όπως οδηγούσα άρπαξα το κινητό και τράβηξα.
Υ. Γ Σήμερα ανακάλυψα πως εκεί που κουμπωνουν οι ζώνες ασφαλειας(δεν ξέρω πως το λένε ) έχουν τσόχα
Υ. Γ όντως πρέπει να αλλάξω κινητό το χω 3 χρόνια και με το ράγισμα τώρα ήρθε η ώρα. Για πείτε καμμια γνωμη -
Αν δεν είσαι γκατζετάκιας πάρε κάνα χαβάι να κάνεις την δουλειά σου και με το παραπάνω ! Εγώ πήρα ένα honor9x πριν 2 χρόνια , μου φτάνει και περισσεύει .
Εμείς που ερχόμαστε απο παλιά αμάξια δεν έχουμε μάθει σε τέτοια κόλπα με τσόχες κτλ , όταν το είδα στο καπτούρ σκέφτηκα πόσο μπροστά είναι , μετά είδα ότι έχουν όλα τσόχα -
@alex-mix said in Kia XCeed - crossover:
Υ. Γ όντως πρέπει να αλλάξω κινητό το χω 3 χρόνια και με το ράγισμα τώρα ήρθε η ώρα. Για πείτε καμμια γνωμη
Samsung A52S κινητάρα
-
@mastoras78 said in Kia XCeed - crossover:
Samsung A52S κινητάρα
Samsung A52S ή A53. Το πρώτο είναι λίγο φθηνότερο (ως παλιότερο) και λίγο γρηγορότερο. Το δεύτερο έχει λίγο καλύτερη αυτονομία και θα πάρει ενημερώσεις για ένα χρόνο παραπάνω. Και τα δύο έχουν την ίδια πολύ καλή AMOLED οθόνη, το ίδιο πολύ καλό (πλέον) λειτουργικό και τις ίδιες πολύ καλές κάμερες.
Στη θέση του alex-mix, εφόσον κρατάει για χρόνια τα τηλέφωνα του, θα επέλεγα το νεώτερο Α53.
-
@sabas_thess said in Kia XCeed - crossover:
@realzeus said in Kia XCeed - crossover:
Ο δείκτης ταχύτητας δεν επηρεάζει ιδιαίτερα το ζέσταμα του ελαστικού, καθώς δεν αφορά στην γόμα, αλλά στον σκελετό.
Ακόμα και αν δεν το είχες πει θα υποψιαζόμουν ότι είσαι στρατιωτικός. Λίγα λόγια, πάντα χρήσιμα και ουσιαστικά χωρίς σάλτσες. Καλημέρα Αλέξανδρε!
Ο κομμουνιστής & στρατιωτικός.
Γιατί συνήθως όσο αυγατίζουν τα γαλόνια, αυξάνονται και τα φρου φρου και τα αρώματα... -
@yem said in Kia XCeed - crossover:
Αν δεν είσαι γκατζετάκιας πάρε κάνα χαβάι να κάνεις την δουλειά σου και με το παραπάνω ! Εγώ πήρα ένα honor9x πριν 2 χρόνια , μου φτάνει και περισσεύει .
Εμείς που ερχόμαστε απο παλιά αμάξια δεν έχουμε μάθει σε τέτοια κόλπα με τσόχες κτλ , όταν το είδα στο καπτούρ σκέφτηκα πόσο μπροστά είναι , μετά είδα ότι έχουν όλα τσόχαΤο Xiaomi (ίσως και Huawei) το είδαμε να μην δουλεύει με τίποτα σε Ασύρματο Android Auto σε Tucson (μόλις συνδεθεί κόβονται τα data του κινητού) , και υποψιάζομαι πως θα έχει παρόμοια θέματα και σε ΚΙΑ.
Με Σαμσουνγκ όλα ποπα κατευθείαν. -
Εγώ να σας πω τώρα έχω huawei p30 lite πολύ καλό. Αυτά που ζαχαρώνω τώρα είναι samsung a52s, 53,s21 fe, και xiaomi 11lite.
-
Κινηταρες τα samsung αλλά στα δικά μου χέρια όλα χαλούσαν. Μια το λειτουργικό, μια η οθόνη.
Μετά τα ίδια και σε τάμπλετ. 3-4 samsung και ακριβουτσικα. Χάλασαν.
-
@alex-mix said in Kia XCeed - crossover:
Εγώ να σας πω τώρα έχω huawei p30 lite πολύ καλό. Αυτά που ζαχαρώνω τώρα είναι samsung a52s, 53,s21 fe, και xiaomi 11lite.
Είχα το χαβάι p20 pro που ήταν κινητάρα και ουρούσε τα σάμμυ μέχρι που ο Τραμπ μας έκλεισε το σπίτι με το γκουγκλ πλέι στορ. Ακόμα θα τα ουρούσε δλδ αλλά δε πήγαινε άλλο αυτή η ιστορία με τα απντέιτς. Έχουμε το Α52S(μεγάλη πετυχισιά,μπαταριάρα) που διαβάζω ότι ακόμα το προτιμούν από Α53.
Το S21 FE το πήρα φέτος. Οκ καλό, τίποτα καλύτερο στα λεφτά του, αλλά πάντα θα αναγκαστώ να το φορτίσω μέσα στην ημέρα. Πηγαίνω σε vfm ναυ-αρχίδες μόνο και μόνο για την κάμερα. Δε παίζω games, αλλά με βαριά επαγγελματική χρήση και όχι γιαλατζί πρέπει να κάνω συμβιβασμούς..
-
S22 ultra με 5 χρονια αναβαθμισεις πιανουν τοπο τα λεφτα της επαγγελματικης Ναυρχιδας και με 950€ απ την vodafone αυτην την περιοδο εχεις κλεισει για χρονια....
-
@yem said in Kia XCeed - crossover:
Εμείς που ερχόμαστε απο παλιά αμάξια δεν έχουμε μάθει σε τέτοια κόλπα με τσόχες κτλ , όταν το είδα στο καπτούρ σκέφτηκα πόσο μπροστά είναι , μετά είδα ότι έχουν όλα τσόχαΤο κορολλα της γυναίκας μου, μοντέλο 2004 έχει τσόχα στο κούμπωμα των ζωνών....
και μου είχε κάνει τρομερή εντύπωση από τότε -
@anergos13 said in Kia XCeed - crossover:
S22 ultra με 5 χρονια αναβαθμισεις πιανουν τοπο τα λεφτα της επαγγελματικης Ναυρχιδας και με 950€ απ την vodafone αυτην την περιοδο εχεις κλεισει για χρονια....
Δεν είναι πάρα πολλά λεφτά για κινητό....;
Kia XCeed - crossover