-
Δεν άκουσες τι σου είπαμε.
Ο κινητήρας αυτός έχει τον ιμάντα μέσα στο λάδι και κάποιοι έξυπνοι έβαζαν λάδια μάρκας ό,τι νάναι και έτσι ο ιμάντας διαλύεται και βουλώνει ο κινητήρας και θέλεις επισκευή.Υπάρχουν στα γαλλικά φόρουμ αναφορές για τέτοιες περιπτώσεις με λάδια εκτός των προδιαγραφών.
Επίσης έχουν υπάρξει εκατοντάδες περιπτώσεις που οι τελικοί αγοραστές είναι κατηγορούμενοι στα δικαστήρια και το αυτοκίνητο κατασχεμένο, επειδή έγινε ο εκτελωνισμός στο όνομα τους και ήταν μαϊμού εκτελωνισμός .
Ψάξε στο διαδίκτυο.
-
@ntou said in μεταχειρισμένο "γερμανικό".. με βουλγάρικες πινακίδες:
1.2 130hp μηχανικο... οχι δεν εχει κανει service, πρεπει να γινει αμεσα και μου το ειπε κατευθειαν ο ιδιοκτητης.. επισης ο μηχανικος μου που ασχολειται και με εισαγωγης μου ειπε οτι γενικα το 1ο σερβις στα ευρωπαικα οντως αργει (ενταξει, αυτο αργησε αρκετα), βαζουν αλλα λαδια σε σχεση με Ελλαδα, και που τα τσεκαρε του φανηκαν οκ.. προφανως θα γινει αμεσα σερβις
Όντως οι παιοι βάζουν άλλα λάδια,με κρυπτονιτη. Μου το είχε επιβεβαιώσει και ο Ζουμπερμαν!
Πέρα απο την πλάκα,κόψε λάσπη. -
Δεν μας είπες και τί τιμή είναι αυτή που σε δελέασε τόσο να ασχοληθείς με κάτι που βρωμάει σαν ψοφίμι και από πάνω κάνουν κύκλους τα όρνεα... εννοείται πως σου κόβει για να ρωτάς και να έχεις τις επιφυλάξεις σου και όπως όλοι προτείνουν μην το ρισκάρεις.
Αλλά θα ήθελα να ξέρω και τί τιμή ζήτησε για αυτή την περίπτωση... -
συγγνώμη αλλά δεν άντεξα
-
Ntou απο παντού, το αμάξι δεν είναι "καθαρό".
Πάνε να στο γυρίσουν από black mamba σε σαμιαμίδι.Κάποιος το ψίρισε από Γερμανία(ή κάπου αλλού,μόνο ο Θεός γνωρίζει) και το έστειλε Βουλγαρία να ¨καθαρίσει".
Οικογενειάρχης χωρίς παιδιά με το πρώτο σέρβις να μην έγινε ποτέ γιατί στην Ευρώπη έχουν άλλα λάδια τα οποία αντέχουν, είναι φιδιές για γέλια και για κλάματα. Σαν να βλέπουμε μετάφραση πινακίδας δρόμου από Καταρράκτες σε Cataracts.Αλέ.
-
@piliourits said in μεταχειρισμένο "γερμανικό".. με βουλγάρικες πινακίδες:
εν μας είπες και τί τιμή είναι αυτή που σε δελέασε τόσο να ασχοληθείς με κάτι που βρωμάει σαν ψοφίμι και από πάνω κάνουν κύκλους τα όρνεα... εννοείται πως σου κόβει για να ρωτάς και να έχεις τις επιφυλάξεις σου και όπως όλοι προτείνουν μην το ρισκάρεις.
Αλλά θα ήθελα να ξέρω και τί τιμή ζήτησε για αυτή την περίπτωση...23000.. σιγουρα νορμαλ-καλη τιμη αρχικα, για να ασχοληθει καποιος για το συγκεκριμενο βαση χρονολογιας, χιλιομετρων, εξοπλισμου...
Απο κει και περα, όταν διαπιστωσα απο κοντά τις "παραξενιες" του, τις ανεφερα εδώ ζητωντας γνωμες/βοηθεια. Και γιαυτό τελικά έριξα ακυρο. -
@japanese1 said in μεταχειρισμένο "γερμανικό".. με βουλγάρικες πινακίδες:
Ntou απο παντού, το αμάξι δεν είναι "καθαρό".
Πάνε να στο γυρίσουν από black mamba σε σαμιαμίδι.Κάποιος το ψίρισε από Γερμανία(ή κάπου αλλού,μόνο ο Θεός γνωρίζει) και το έστειλε Βουλγαρία να ¨καθαρίσει".
Οικογενειάρχης χωρίς παιδιά με το πρώτο σέρβις να μην έγινε ποτέ γιατί στην Ευρώπη έχουν άλλα λάδια τα οποία αντέχουν, είναι φιδιές για γέλια και για κλάματα. Σαν να βλέπουμε μετάφραση πινακίδας δρόμου από Καταρράκτες σε Cataracts.Αλέ.
Ειλικρινα δε ξερω ποιο σεναριο παιζει και δε με νοιαζει να ειμαι ειλικρινης... με ενδιαφερει οτι δεν πληροι καποιες προυποθεσεις απαραιτητες για να προχωρησω.. Αρχικα, στην αγγελια, εμοιαζε καλη περιπτωση, απο κοντα χτυπησαν καμπανακια.. στη διαρκεια της ημερας μιλωντας με διαφορους φιλους που ξερουν απο εισαγωγες κτλ και φυσικα απο το feedback που πηρα απο εσας εδω, τα καμπανακια εγιναν καμπανες και εγινε ξεκαθαρο οτι δεν πρεπει να ασχοληθω.
-
εν μας είπες και τί τιμή είναι αυτή που σε δελέασε τόσο να ασχοληθείς με κάτι που βρωμάει σαν ψοφίμι και από πάνω κάνουν κύκλους τα όρνεα... εννοείται πως σου κόβει για να ρωτάς και να έχεις τις επιφυλάξεις σου και όπως όλοι προτείνουν μην το ρισκάρεις.
Αλλά θα ήθελα να ξέρω και τί τιμή ζήτησε για αυτή την περίπτωση...23000.. σιγουρα νορμαλ-καλη τιμη αρχικα, για να ασχοληθει καποιος για το συγκεκριμενο βαση χρονολογιας, χιλιομετρων, εξοπλισμου...
Απο κει και περα, όταν διαπιστωσα απο κοντά τις "παραξενιες" του, τις ανεφερα εδώ ζητωντας γνωμες/βοηθεια. Και γιαυτό τελικά έριξα ακυρο.Νομίζω πως έπραξες άριστα ρωτώντας και σκεπτόμενος, αν όλοι έκαναν το ίδιο, δεν θα την πάταγαν.
Better safe than sorry που λέμε και στο χωριό.
Αλλά και η τιμή που γράφεις, δεν είναι κάτι το ιδιαίτερο για να δελεασει κάποιον να πέσει με τα μούτρα και να παράβλεψει τα καμπανάκια...
Μπράβο και στα παιδιά που σου εξήγησαν πιο λεπτομερώς τους κινδύνους, πολύ μου αρέσει αυτή η αλληλεγγύη. -
Απο κει και περα, όταν διαπιστωσα απο κοντά τις "παραξενιες" του, τις ανεφερα εδώ ζητωντας γνωμες/βοηθεια. Και γιαυτό τελικά έριξα ακυρο.Νομίζω πως έπραξες άριστα ρωτώντας και σκεπτόμενος, αν όλοι έκαναν το ίδιο, δεν θα την πάταγαν.
Better safe than sorry που λέμε και στο χωριό.
Αλλά και η τιμή που γράφεις, δεν είναι κάτι το ιδιαίτερο για να δελεασει κάποιον να πέσει με τα μούτρα και να παράβλεψει τα καμπανάκια...
Μπράβο και στα παιδιά που σου εξήγησαν πιο λεπτομερώς τους κινδύνους, πολύ μου αρέσει αυτή η αλληλεγγύη.Επειδη το ειδα πολυ ωρα απο κοντα και το οδηγησα, ειχε πολυ καλο εξοπλισμο σε σχεση με αλλα που κυκλοφορουν πιο ακριβα και ηταν σε εξαιρετικη κατασταση.. εβγαζε "καινουργιλα" σε ολα του.. πιστευω και τα χλμ του ηταν οντως 40.000 αλλα απο κει και περα εφταιγαν αλλα πραματα.. δε δικαιολογειται σχεδον 3 ετων καινουργιο αυτοκινητο να μην εχει βιβλιο σερβις.. μιλησα με 4-5 αντιπροσωπειες, διαβασα και το εγχειριδιο του αυτοκινητου.. αυτο επρεπε να μπει οπου ναναι για 3ο σερβις.. τρελα πραματα.. περασμενα ξεχασμενα πλεον
-
δε δικαιολογειται σχεδον 3 ετων καινουργιο αυτοκινητο να μην εχει βιβλιο σερβις.. μιλησα με 4-5 αντιπροσωπειες, διαβασα και το εγχειριδιο του αυτοκινητου.. αυτο επρεπε να μπει οπου ναναι για 3ο σερβις.. τρελα πραματα.. περασμενα ξεχασμενα πλεον
+1
5ετίας το δικό μου με 18.000χλμ. κι έχει κάνει όλα τα προγραμματισμένα ετήσια service. Όχι με 2πλάσια και βάλε χλμ. στην 3ετία κι ούτε μια αλλαγή λαδιών... -
@panormus772 said in μεταχειρισμένο "γερμανικό".. με βουλγάρικες πινακίδες:
δε δικαιολογειται σχεδον 3 ετων καινουργιο αυτοκινητο να μην εχει βιβλιο σερβις.. μιλησα με 4-5 αντιπροσωπειες, διαβασα και το εγχειριδιο του αυτοκινητου.. αυτο επρεπε να μπει οπου ναναι για 3ο σερβις.. τρελα πραματα.. περασμενα ξεχασμενα πλεον
+1
5ετίας το δικό μου με 18.000χλμ. κι έχει κάνει όλα τα προγραμματισμένα ετήσια service. Όχι με 2πλάσια και βάλε χλμ. στην 3ετία κι ούτε μια αλλαγή λαδιών...ρε συ ντου....
για δες τον αποπανω...
οταν γινει χονταιος.
5 ετιας αλλα με σφραγιδα σάιμον. ενα φιεστα που πηρε φιλαρακι απο αυτον ηταν κατα ολιγο καλυτερο απο καινουργιο. -
What is that smell? Do you smell it? Is it a cat? Is it a cow? No no I know what it is. It s bullshit....
Μακριάααα
-
Όντως η "Βουλγαροποίηση" είναι ο απλούστερος τρόπος για τους μαντράδες να παραποιήσουν ένα όχημα. Γιατί μπορεί να εισαχθεί στη Βουλγαρία και να δώσει πιστοποιητικό για την εισαγωγή στην Ελλάδα το Βουλγάρικο ΚΤΕΟ, αφού έχουν γυρίσει χιλιόμετρα κλπ.
μεταχειρισμένο "γερμανικό".. με βουλγάρικες πινακίδες