-
Τελειώνει το leasing σας; Χμ, για να δω το φλιτζάνι, λεφτά θα πάρετε!
https://cartalk.gr/echete-dikaioma-eksagoras-sto-leasing-sas-tha-konomisete/
-
Άστρωτη ακόμα, αλλά για πέταμα. Ο κάτοχος θα πάρει την Chiron για τα ψώνια του αύριο, προβλήματα που έχει η ζωή...
https://cartalk.gr/ferrari-90-stradale-katastrafike-meta-apo-molis-290-chiliometra/
-
Το αφεντικό τρελάθηκε! Ξεπουλάει! Πάρε κόσμε, έχουμε να εξελίξουμε τα ηλεκτρικά μας, αλλιώς μαύρος Elon που μας έφαγε...
https://cartalk.gr/prasina-omologa-gia-tin-honda-gia-tin-ilektriki-anaptyksi/
-
Άντε πια, τόσο καιρό έπρεπε επίτηδες να σηκώνουμε το πόδι από το γκάζι πριν τελειώσει η κόντρα, για να μη μας διώξουν. Μια μεγάλη παγκόσμια αδικία διορθώθηκε.
https://cartalk.gr/sta-9-orio-gia-politika-ochimata-sto-dragster-chara-tesla/
-
Νέο εργοστάσιο μπαταριών της Panasonic στις ΗΠΑ, μεσοτοιχία με την Tesla ει δυνατόν.
https://cartalk.gr/panasonic-neo-ergostasio-stis-ipa-gia-tis-mpataries-tis-tesla/
-
Ferrari 296 GTB: ποιος μπορεί να την δοκιμάσει πιο αυστηρά από το βρετανικό EVO; Για να δούμε την ετυμηγορία τους.
https://cartalk.gr/ferrari-296-gtb-pos-einai-ston-dromo-kai-stin-pista-vid/
-
Ποιος τολμά να τα βάλει με την Lamborghini Huracan EVO; Ένα βαρύ επταθέσιο SUV που κοστίζει ούτε τα μισά; Χαχαχα! Αργεί ακόμα η πρωταπριλιά.
https://cartalk.gr/poio-eptathesio-suv-afthadiazei-sti-lambo-huracan-evo-vid/
-
900 ίπποι σε ένα οικογενειακό sedan: αν τους χρειάζεστε, η Brabus θα χαρεί να σας τους προσφέρει. Με το αζημίωτο.
https://cartalk.gr/brabus-900-nai-kala-mantepsate-900-einai-gia-tous-ippous/
-
Ειλικρινά προσπαθώ να καταλάβω τι σχέση έχει ο τίτλος "Πως θα ήταν για σας ή ιδανική σελίδα αυτοκινήτου" με τις συνεχής παραθέσεις συνδέσμων προς την ιστοσελίδα σου. Γιατί δεν ανοίγεις ένα νέο θέμα γιαυτό τον σκοπό;;; Με καλή διάθεση και χωρίς κανένα σκοπό αντιπαράθεσης καθώς και την σελίδα σου διαβάζω και τα posts σου.
Αυτό είναι το Θέμα του website του dimsabas και είναι με την πλήρη στήριξη του Περιοδικού μας. {Admin}
-
Με τιμά πολύ που διαβάζεις τη σελίδα μου. Σε ευχαριστώ πολύ!
Το παρόν θέμα έχει παραμείνει ως έχει για να μην εκμεταλλευτώ τη γενναιοδωρία των ανθρώπων που συντηρούν αυτό τον χώρο και μου παρέχουν την ευκαιρία να δείχνω τη δουλειά μου. Αλλά έχεις δίκιο, θα ανοίξω ένα νέο θέμα και το παρόν θα είναι για να γράφει ο καθένας πώς θεωρεί την ιδανική σελίδα αυτοκινήτου. -
(απαντώντας στην ερώτηση του τίτλου)
Να μην προωθούσε καθόλου τα σιχαμερά SUV. -
@bassstarlet said in Πώς θα ήταν για σας η ιδανική σελίδα αυτοκινήτου;:
(απαντώντας στην ερώτηση του τίτλου)
Να μην προωθούσε καθόλου τα σιχαμερά SUV.Όλος ο πλανήτης ψωνίζει ψηλά οχήματα. Τα 8/10 δημοσιογραφικά αυτοκίνητα είναι τέτοια. Οι 9/10 διαφημίσεις αφορούν τέτοια.
-
Μόνο ο Αρμαγεδδών θα μας σώσει!
-
Σκέφτομαι πολύ καιρό πώς θα γράψω αυτό το μήνυμα χωρίς να φανεί πολύ ψωνίστικο, ότι ευλογώ τα γένια μου, αλλά μετά και το σημερινό, θα τα γράψω όπως τα νιώθω κι ας με χαρακτηρίσει ο καθένας όπως θέλει.
Όπως γνωρίζετε, αλλάζω συνεχώς δημοσιογραφικά μοντέλα, των οποίων γράφω πάντα αναλυτική δοκιμή. Πριν από αυτή μου την ενασχόληση, διαβάζοντας περιοδικά και σελίδες αυτοκινήτου, θεωρούσα πως είχα μια σωστή πληροφόρηση.
Πλέον, έχοντας βιώσει από πρώτο χέρι τι εστί το κάθε μοντέλο, βλέπω ότι όλες οι δοκιμές σε όλα τα μέσα είναι στρογγυλεμένες*. Όλα τα αρνητικά αποσιωπούνται ή κρύβονται πίσω από τη φράση "στον τάδε τομέα, το Χ δεν ανήκει στα κορυφαία της κατηγορίας". Και το άλλο είναι δράμα, το χειρότερο με διαφορά. Όλα τα μοντέλα βγαίνουν καλά, ενώ υπάρχουν χτυπητότατες αδυναμίες. Πολλές φορές, βλέπω ότι τις αναγνωρίζει ένα απλό μέλος του παρόντος φόρουμ, που ψάχνει για αυτοκίνητο, αλλά τις αποσιωπεί ο άλλος που είναι η δουλειά του και την κάνει 30 χρόνια!!!
Το κακό είχε παραγίνει όταν είχα πάρει το Micra. Το μοντέλο ήταν μετριότατο (υπάρχει αναλυτική δοκιμή στο CarTalk.gr, δεν το αναρτώ για να μη θεωρηθεί διαφήμιση) και ψάχνοντας σε κορυφαίο περιοδικό, σοκαρίστηκα που στη δοκιμή του δεν είχαν βρει ούτε ένα αρνητικό! Οι λόγοι είναι προφανείς για όσους ξέρουν λίγο το παρασκήνιο, αλλά δεν περίμενα τόσο έντονη προπαγάνδα.
Παραδείγματα πάμπολλα (η παρομοίωση του ΜΧ-30 με ακριβό ρολόι ενώ το μοντέλο είναι τραγικό), αλλά το σημερινό ήταν το πιο σοκαριστικό (μετά το Micra): αυτές τις μέρες έχω ένα HR-V. Ωραίο, αξιολογότατο, αλλά σπορ δεν είναι σε καμία περίπτωση. Φαντάζομαι ότι θα έβαζαν τα γέλια οι μηχανικοί εξέλιξης, αν τους ρωτούσες σε τι αγοραστικό κοινό στόχευαν. Αν κάποιος θέλει σπορ C-SUV, θα κοιτάξει την Tonale και σίγουρα το HR-V θα είναι τελευταίο ή προτελευταίο στη λίστα του.
Κι όμως, μεσαίας αναγνωσιμότητας σελίδα αυτοκινήτου κυκλοφόρησε τη δοκιμή του σήμερα, όπου η πρώτη-πρώτη λέξη στον τίτλο είναι σπορ!!! Οι τύποι δεν παίζονται. Κι όχι, δεν έχω διαβάσει τη δοκιμή για να έχω πλήρη άποψη, γιατί δε θέλω να δίνω ούτε μισό κλικ σε τέτοια άρθρα.*Μοναδική εξαίρεση η Ισμήνη Φαμπιάτου. Ίσως δεν είναι τυχαίο που παίρνει τα αυτοκίνητα τελευταία (προτελευταία πλέον χεχεχε) και που δεν έχει διαφήμιση, πέρα από τις διαφημίσεις της Google.
-
Σύνηθες το φαινόμενο εδώ και δεκαετίες...
Από τότε που κάποια είχαν ποιότητα κατασκευής και βαριές πόρτες, ενώ είχαν και βλάβες χοντρές από το πρώτο δίμηνο, αλλά έπρεπε να δικαιολογηθούν οι ψηλές τιμές και να μην χαθεί η μεταπώληση...
Από τότε που κάποιοι έδιναν μπόνους στους εμπόρους μτχ, αν έπαιρναν ανταλλαγή τα μοντέλα τους με τις σούστες και έτσι έφτιαξαν όνομα στην ανταλλαγή.
Από τότε που κάποια είχαν θέματα στα ηλεκτρικά και έδιναν λίγες διαφημίσεις και άλλα είχαν θέματα στην εργονομία, γιατί οι οδηγοί τους δεν φόραγαν κάλτσες με πέδιλα...Και τώρα τα ίδια λοιπόν. Οπως πάντα...
Και δεν μιλάμε για υποκειμενικά πράγματα όπως η εμφάνιση, αλλά για αντικειμενικά όπως οι χώροι, το στήσιμο, η ποιότητα.Και βέβαια είχαμε και τους γρήγορους.
Κάποιοι έσκιζαν στους αγώνες, αλλά τα αμάξια τους δεν έλεγαν ότι είναι σπορ και κάποιοι που δεν πήγαιναν ποτέ στους αγώνες, είχαν φήμη για αμάξια φόρμουλες...
Εντάξει μεγάλα παιδιά είμαστε, αλλά εδώ παίζει λίγο και η φανέλα.
Δεν θέλουμε να την θίξουμε...
Ενώ στις οικοδομές, ο εχθρός είναι κοινός και ορατός.
-
@dimsabas said in Πώς θα ήταν για σας η ιδανική σελίδα αυτοκινήτου;:
Όπως γνωρίζετε, αλλάζω συνεχώς δημοσιογραφικά μοντέλα, των οποίων γράφω πάντα αναλυτική δοκιμή. Πριν από αυτή μου την ενασχόληση, διαβάζοντας περιοδικά και σελίδες αυτοκινήτου, θεωρούσα πως είχα μια σωστή πληροφόρηση.
Πλέον, έχοντας βιώσει από πρώτο χέρι τι εστί το κάθε μοντέλο, βλέπω ότι όλες οι δοκιμές σε όλα τα μέσα είναι στρογγυλεμένες*.Όπως έχω δει και σε άλλους δοκιμαστές / reviewer (influencer για τους νέους) υπάρχει μία προφανώς "κρυμμένη" σχέση με την εταιρία που δίνει το προϊόν προς δοκιμή.
Μπορεί να μην πληρώνεσαι απευθείας, αλλά παίρνεις δωρεάν κάτι να δοκιμάσεις και δημοσιεύοντας την κριτική εσύ παίρνεις κλικ, αναγνωρισημότητα, διαφημίσεις(?).Σε αυτή τη σχέση εταιρίας-reviewer, η εταιρία "περιμένει" μια προβολή για το μοντέλο της ως αντάλλαγμα και όχι θάψιμο. Γιαυτό και το μάρκετινγκ προβλέπει να υπάρχουν διαθέσιμα αυτοκίνητα για δοκιμή.
Αν εσύ επιλέξεις να πεις την αλήθεια, μπορεί απλά να μη ξαναπάρεις μοντέλο για δοκιμή.
Ο κόσμος θα διαβάσει μια δοκιμή γραμμένη από το τμήμα μάρκετινγκ και θα πάει να αγοράσει το αυτοκίνητο? Τρομάζω στην ιδέα, αλλά πολλοί το κάνουν.
Ευτυχώς, υπάρχουν πολλές δοκιμές σήμερα, οπότε όλο και κάποιος θα αναφερθεί σε στραβά των μοντέλων.
Ο ειδικός τύπος σφυρίζει αδιάφορα πλέον, έχω σταματήσει να διαβάζω έντυπα χρόνια... κάποτε είχαμε δυναμομετρήσεις, μετρήσεις επιδόσεων κατανάλωσης αναλυτικές, πάνε αυτά. -
Όλα τα χρόνια (περί τα 40) που διαβάζω τον ελληνικό αυτοκινητιστικό τύπο, ΠΑΝΤΑ έπρεπε να μπορείς να διαβάζεις "ανάμεσα από τις γραμμές". Παραδείγματος χάριν, η οποιαδήποτε "μαούνα" είχε και έχει πάντα "ασφαλή οδική συμπεριφορά, προσανατολισμένη στην άνεση".
-
Ετσι έγραφαν όσοι ήταν κουλομαρίες, άμα δεν είχε το αμάξι σπαστήρια μέσης αντί για αμορτισέρ...
-
@criuser said in Πώς θα ήταν για σας η ιδανική σελίδα αυτοκινήτου;:
Ετσι έγραφαν όσοι ήταν κουλομαρίες, άμα δεν είχε το αμάξι σπαστήρια μέσης αντί για αμορτισέρ...
Όχι! Έτσι γράφουν για όσα αυτοκίνητα είναι μάπα οδηγικά, όπως π.χ. η τελευταία C4 (αξίζει επ΄αυτού να διαβάσεις την κριτική του L'Automobile). Είναι το τελευταίο σκαλοπάτι, γιατί πλέον όλα (με τη συνδρομή και των ηλεκτρονικών) έχουν ασφαλή οδική συμπεριφορά.
-
@harisma23 said in Πώς θα ήταν για σας η ιδανική σελίδα αυτοκινήτου;:
Όχι! Έτσι γράφουν για όσα αυτοκίνητα είναι μάπα οδηγικά, όπως π.χ. η τελευταία C4
Εξαιρετική στον δρόμο, εαν ξέρεις να την οδηγήσεις, στρίβει εκπληκτικά...για τον πραγματικό οδηγό!! Εαν την πάρει ο γάτος θα την βρει βάρκα...ο κρούζερ θα περνάει και Μ5 στον δρόμο...αχαχα!!
Πώς θα ήταν για σας η ιδανική σελίδα αυτοκινήτου;