-
Βασικά καθάρισε αμέσως τις κουτσουλιές...μη το αφήσεις.
-
Βρε παιδιά δεν είπα να κάνω χοβερκραφτ το αμάξι, είπα με φοντο τα πουλιά στην λιμνοθαλασσα . Πάντως για όσους δεν γνωρίζετε είναι μια περιοχή που πας δεν θυμάμαι πόσα χλμ αρκετά όμως κάπου 5 με 6 σε δρόμο που από την μία πλευρά είναι η λιμνοθαλασσα και από την άλλη ο Αμβρακικός και στο τέλος του δρόμου φτάνεις σε ένα χωριουδάκι παραθαλάσσιο.
-
Αν ξαναπάς το καλοκαιρι εκεί για μπάνιο, μη πάρεις φουσκωτό φλαμίνγκο....μη σε δει κανένα αρσενικό και.....έχεις θέμα....
-
@lap said in Η περιπέτεια έφτασε στο τέλος της:
Αν ξαναπάς το καλοκαιρι εκεί για μπάνιο, μη πάρεις φουσκωτό φλαμίνγκο....μη σε δει κανένα αρσενικό και.....έχεις θέμα....
Χαχα καλο Lap έχω να πάω για μπάνιο εκεί από 3η λυκείου δηλαδή 20χρονια και βάλε. Είναι πολύ ρηχά τα νερά πολύ ζεστά ελάχιστο αλάτι, είναι είτε για παιδάκια μικρά είτε για ηλικιωμένους που θέματα με αρθριτικά. Ειναι όμως πολύ ωραία για καφέ, ψαράκι, μπυριτσες και τέτοια.
-
Ρε συ βάλε καμία φωτογραφία. Έλα ολόκληρο διαστημόπλοιο οδηγείς θα μάθεις να ανεβάζεις...
Κάπου έχει οδηγίες.... -
Από ότι διαβάζω, πολύ καλό αμαξάκι. Το χρώμα είναι ψιλοάθλιο αλλά γούστα είναι αυτά.
Καλοτάξιδο να είναι
-
@megane98hp said in Η περιπέτεια έφτασε στο τέλος της:
Από ότι διαβάζω, πολύ καλό αμαξάκι. Το χρώμα είναι ψιλοάθλιο αλλά γούστα είναι αυτά.
Καλοτάξιδο να είναι
Χαχα ευχαριστώ φίλε να σαι καλα
-
Πάντως σήμερα που πέρασα μια βόλτα από Αντιπρόσωπεια είχαν το test drive πλυμενο και εντάξει ότι και να μου λέτε το μαύρο φυσούσε (σόρυ Φανή), επίσης ρώτησα τρομοκρατημένος αν άλλαξε κάτι στην ημερομηνία και μου είπαν όχι, μου φύγε ένα αγχος
-
Πανέμορφο είναι το μαύρο και για τα 5 λεπτά που μένει καθαρό το χαίρεται η ψυχή σου...
Καλή τύχη όμως αν θέλεις να το διατηρήσεις... Μιλάω εκ πείρας...
-
@dimitriscsd said in Η περιπέτεια έφτασε στο τέλος της:
Πανέμορφο είναι το μαύρο και για τα 5 λεπτά που μένει καθαρό το χαίρεται η ψυχή σου...
Καλή τύχη όμως αν θέλεις να το διατηρήσεις... Μιλάω εκ πείρας...
Ευχαριστώ φίλε από μαύρο προέρχομαι και γω οπότε ξέρω τα ζορια
-
@alex-mix said in Η περιπέτεια έφτασε στο τέλος της:
Πάντως σήμερα που πέρασα μια βόλτα από Αντιπρόσωπεια είχαν το test drive πλυμενο και εντάξει ότι και να μου λέτε το μαύρο φυσούσε (σόρυ Φανή), επίσης ρώτησα τρομοκρατημένος αν άλλαξε κάτι στην ημερομηνία και μου είπαν όχι, μου φύγε ένα αγχος
χααχαχαχ θα σε βλέπουν απο μακριά και θα κατεβάζουν ρολά αχαχαχαχ
-Πάλι ήρθε ο @#(*&&^% τσουρέκια μας τα έχει κάνει.
χαχαχααχαχ -
@alex-mix said in Η περιπέτεια έφτασε στο τέλος της:
ΡΕ μην ακούς το ΦΑΝΗ
Το ΜΑΥΡΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΧΡΩΜΑ μόλις το πλύνεις
και για 5 ολόκληρα λεπτά μετά
ΥΓ Τα 5 λεπτά είναι σε ιδανικές συνθήκες αλλιώς μπορεί να είναι και λιγότερο
-
@cirus said in Η περιπέτεια έφτασε στο τέλος της:
ΡΕ μην ακούς το ΦΑΝΗ
Αχαχαχα....4 μαύρα αμάξια έχω αλλάξει....ξέρω καλά....ποτέ ξανά!!
-
@fanis75 said in Η περιπέτεια έφτασε στο τέλος της:
ΡΕ μην ακούς το ΦΑΝΗ
Δεν ξέρεις , δεν ξέρεις χαχαχαχαχαχ
-
Το έκανα επίτηδες ρε παιδιά Εδώ Άρτα το έχει ένας σε λευκό οπότε είπα και γω να πάρω το αντίθετο . Πλάκα πλάκα μόνο 2 άτομα θα μαστε σε όλοι την Άρτα, δεν θα μπορώ να κρυφτώ φτου σου.
Yem άστα να πάνε φίλε χειρότερα από το κοριτσάκι με τα σπίρτα κατάντησα χαχα -
@fanis75 said in Η περιπέτεια έφτασε στο τέλος της:
ΡΕ μην ακούς το ΦΑΝΗ
Οπότε εισαι ένα παραπάνω από μένα . Εμένα θα είναι το 3ο.Περαν της πλάκας όμως αφού είπαμε το λευκό δεν το πρόλαβα το γκρι δεν βλέπεται για μένα και το κίτρινο δεν είχα όρεξη οπότε θα έμπαινα πόλη να σηκώνουν το χέρι τους ο κοσμος
-
Το κίτρινο του Xceed είναι ιδιαίτερο....
Πιο πολύ κίτρινο-λαδί μου κάνει...
Κατά τη γνώμη μου, του ταιριάζει πολύ και είναι ξεχωριστό...
Εύκολα θα το αγόραζα σε αυτό το χρώμα
-
@antoniokon said in Η περιπέτεια έφτασε στο τέλος της:
Το κίτρινο του Xceed είναι ιδιαίτερο....
Πιο πολύ κίτρινο-λαδί μου κάνει...
Κατά τη γνώμη μου, του ταιριάζει πολύ και είναι ξεχωριστό...
Εύκολα θα το αγόραζα σε αυτό το χρώμα
Κοίτα ότι του πάει του πάει απλά εγώ δεν θα το αγόραζα. Εμένα σε ένα βιντεακι που είδα ήταν η πρώτη φορά που μου άρεσε το ασημί. Γενικα όμως θεωρώ πως η ΚΙΑ πάσχει στο θέμα χρωμάτων.
-
Το έχω πετύχει στο δρόμο και σε ένα πολύ ωραίο μπλε!
-
@antoniokon said in Η περιπέτεια έφτασε στο τέλος της:
Το έχω πετύχει στο δρόμο και σε ένα πολύ ωραίο μπλε!
Το έχει στην έκθεση μέσα σε μπλε. Για μένα τονίζω για μένα τα ωραιότερα χρώματα είναι πρώτα λευκό πέρλα και μετά το μαύρο. 2 αυτοκινητα πχ που δεν θα έπαιρνα ποτέ σε μαύρο ενώ τα λατρεύω σαν σχέδιο είναι το chr και το civic 10th
Η περιπέτεια έφτασε στο τέλος της