-
@gatoz said in Βαλτε μια φωτο απο το αυτοκινητο σας!:
@fanis75 said in Βαλτε μια φωτο απο το αυτοκινητο σας!:
- Ωραίες φώτο.
- Πολύ ταλαιπωρία χωρίς λόγο
- Στην 1η φώτο το NV έχει λάστιχα εκτός και αλυσίδες παντού...εεε έτσι οποιοδήποτε αυτοκίνητο πάει, ακόμα και η Κορόλα μου!!
- και σεξ δεν κανεις για καποιο λογο. αλλα το φχαριστιεσαι
- το γαλαζιο οχι, δεν εχει τιποτε απο αυτα. το αλλο ειναι εξοπλισμενο για αγρια πραγματα. βασικα ηταν ευκαιρια για δοκιμη καποιων αλυσιδων ιδιοκατασκευης για μαντολαστιχα, οπως και οι δικες μου.
τη κορολα σου ευχαριστως θα την επαιρνα μαζι δεμενη στον κοτσαδορο. ειναι γνωστη εκει η περιοχη για την μεγαλη καταβοθρα....
Ειλικρινής απορία, πως περπατάει το περτικαλί βιτάρα στην άσφαλτο με τέτοια λάστιχα; Δεν τα νιώθει όλα στο τιμόνι; Δεν έχει τρανταγμούς;
Επίσης τι λάστιχο είναι ; δουλεύει καλά στα χιόνια το συγκεκριμένο; Νόμιζα ( μάλλον λάθος ) ότι αυτά είναι για λάσπη , λόγω βαθιού αυλακιού και πέτρα λόγω σκληρού πλαϊνού. Έχουν τα περιβόητα εγκάρσια αυλάκια για τα χιόνια; -
Τα βιταρα πανε παντου ρε, παντου. και τα καινουργια
αλλα καποιοι ανωριμοι χωνονται σε λιιιιιιιιιιγο παραπανω χιονι και για να βγουνε θελουνε σκαψιμο, πεδιλα και 2 εργατες μετα απο ερπην πανω στο χιονι μεχρι να βρεθει δεντρο να δεσω....
ολα εχουνε ομως χαπι εντινγκ
οι αλλοι ΜΗΝ παρετε βιταρα, ΔΕΝ εχει ωραιες οθονες.
χαχαχΜπράβο μπράβο πολύ ωραία. Εγώ έχω να κάνω μια άλλη ερώτηση στην φώτο που τράβηξε ο κύριος με τα γυαλιά στο κεφάλι (δεν ξέρω αν είναι ο γάτος) στην ταβέρνα, τραβάει την παρέα ή την μελαχρινή που κάθετε στο άλλο τραπέζι
-
@civil357 said in Βαλτε μια φωτο απο το αυτοκινητο σας!:
@fanis75 said in Βαλτε μια φωτο απο το αυτοκινητο σας!:
- Ωραίες φώτο.
- Πολύ ταλαιπωρία χωρίς λόγο
- Στην 1η φώτο το NV έχει λάστιχα εκτός και αλυσίδες παντού...εεε έτσι οποιοδήποτε αυτοκίνητο πάει, ακόμα και η Κορόλα μου!!
- και σεξ δεν κανεις για καποιο λογο. αλλα το φχαριστιεσαι
- το γαλαζιο οχι, δεν εχει τιποτε απο αυτα. το αλλο ειναι εξοπλισμενο για αγρια πραγματα. βασικα ηταν ευκαιρια για δοκιμη καποιων αλυσιδων ιδιοκατασκευης για μαντολαστιχα, οπως και οι δικες μου.
τη κορολα σου ευχαριστως θα την επαιρνα μαζι δεμενη στον κοτσαδορο. ειναι γνωστη εκει η περιοχη για την μεγαλη καταβοθρα....
Ειλικρινής απορία, πως περπατάει το περτικαλί βιτάρα στην άσφαλτο με τέτοια λάστιχα; Δεν τα νιώθει όλα στο τιμόνι; Δεν έχει τρανταγμούς;
Επίσης τι λάστιχο είναι ; δουλεύει καλά στα χιόνια το συγκεκριμένο; Νόμιζα ( μάλλον λάθος ) ότι αυτά είναι για λάσπη , λόγω βαθιού αυλακιού και πέτρα λόγω σκληρού πλαϊνού. Έχουν τα περιβόητα εγκάρσια αυλάκια για τα χιόνια;τα λαστιχα αυτα ειναι malatesta kobra nt 215/65/16. αναγομωσης απο την ιταλικη μαλατεστα που ας πουμε οτι ειδικευεται στα εκτος δρομου. η χαραξη που εχουν υπαρχει σε παρα πολλα λαστιχα αναγομωσης ή πρωτογενη. αλλα κανενα δεν εχει την αποδοση των ιταλων και ειδικα να κινεζικα με διαφορες μαρκες ειναι και επικινδυνα.
το νιβι λοιπον πραγματι με αυτα δεν μπορει να μπει σε στροφες και περιοριζεται στο ταξιδι, κυριως απο θορυβο. ειναι και βαρεια. σκεψου ομως οτι ακομη και με αυτα ταξιδευει στα 130-140 ανετοτατα και στριβει αν δεν υπερβαλλεις. σε τιμονι οχι, δεν καταλαβαινει τιποτε. καποια στιγμη μαζι με αυτο το νινι με αυτα τα λαστιχα ειχαμε παει ποζαρ. εγω με το τζιβι ξεκινησα να γυρναω ενα δυωρο πριν να ξεκινησει το νιβι. στο βελεστινο με περασε!
ειναι μεν μαντολαστιχα αλλα απο προσωπικη εμπειρια ειναι και οτι καλυτερο σε φρεσκο χιονι αν και εχω δοκιμασει πολλα m+s οπως ειναι και αυτα. ε, σε παγο δεν ειναι και φοβερα αλλα σε παγο που βρισκεται σε χωματοδρομο εχουν εξαιρετη αποδοση γιατι σπαει τον παγο το παρα πολυ βαθυ τακουνι.
γενικα σε οφροανταδες ειναι διασημα σαν τα καλυτερα....
δεν ειναι φθηνα ομως! -
@alex-mix said in Βαλτε μια φωτο απο το αυτοκινητο σας!:
Μπράβο μπράβο πολύ ωραία. Εγώ έχω να κάνω μια άλλη ερώτηση στην φώτο που τράβηξε ο κύριος με τα γυαλιά στο κεφάλι (δεν ξέρω αν είναι ο γάτος) στην ταβέρνα, τραβάει την παρέα ή την μελαχρινή που κάθετε στο άλλο τραπέζι
οχι δεν ειναι ο γατος αυτος αν και διακρινεται ευκολοτατα και στις 2 φωτο. για τη μελαχροινη, νο κομεντς
-
@alex-mix said in Βαλτε μια φωτο απο το αυτοκινητο σας!:
Μπράβο μπράβο πολύ ωραία. Εγώ έχω να κάνω μια άλλη ερώτηση στην φώτο που τράβηξε ο κύριος με τα γυαλιά στο κεφάλι (δεν ξέρω αν είναι ο γάτος) στην ταβέρνα, τραβάει την παρέα ή την μελαχρινή που κάθετε στο άλλο τραπέζι
οχι δεν ειναι ο γατος αυτος αν και διακρινεται ευκολοτατα και στις 2 φωτο. για τη μελαχροινη, νο κομεντς
Οπότε εγω θα το παίξω στοίχημα. Μην μου λες αν δεν θες αλλά ο γάτος είναι με το κόκκινο που κάθεται κεφαλή.
-
Ρε τι καλά που περνάνε τα δοξασμενα νιάτα;
Μπράβο σας. Έχετε βρει το νόημα. Από εμένα έχετε τα συγχαρητήρια μου.
Εμείς πήγαμε μια απλή βολτουλα και φάγαμε ένα σουβλάκι. Τελικά τα πραγματικά νιάτα είναι πιο γεροι από τα δοξασμενα
Τι φάγατε και σε ποια ταβέρνα ; Μου άνοιξε η όρεξη;
-
@lap said in Βαλτε μια φωτο απο το αυτοκινητο σας!:
Ρε τι καλά που περνάνε τα δοξασμενα νιάτα;
Μπράβο σας. Έχετε βρει το νόημα. Από εμένα έχετε τα συγχαρητήρια μου.
Εμείς πήγαμε μια απλή βολτουλα και φάγαμε ένα σουβλάκι. Τελικά τα πραγματικά νιάτα είναι πιο γεροι από τα δοξασμενα
Τι φάγατε και σε ποια ταβέρνα ; Μου άνοιξε η όρεξη;
#lipoproteines
#gimno_evoia_natsos_dionysos -
Αν και προσπαθώ να γίνω βίγκαν με καθόλου επιτυχία,.....Πάσχα το κάνατε. Καλά ψήνουν τέτοια, αυτήν την εποχή;
Ε ρε ζωαρα!!!!
-
ΠΟΟΟΟΟΟΟοοοοοοοο ρε πατέρα τι μου έκανες , τι κοκορετσάρα είναι τούτη , ξέρεις πόσο καιρό έχω να φάω ? Μπορεί και πριν 3 βδομάδες ...πόσο μου έχει λείψει
-
Αν και προσπαθώ να γίνω βίγκαν με καθόλου επιτυχία,.....Πάσχα το κάνατε. Καλά ψήνουν τέτοια, αυτήν την εποχή;
Ε ρε ζωαρα!!!!
Προφανως δεν ξερεις για Καλυβια,Δερβενοχωρια,Χασια,Στενη,Σετα κτλ. Καθε μερα ειναι Κυριακη του Πασχα!!!!!
-
Είδα μια φωτογραφία από ένα tablet. Kαι θυμήθηκα τις διαφορές. -
Τα αναλογικά όργανα με οθόνη στο κέντρο είναι πιο ωραία από φουλ οθόνη!
Change my mind!
-
Α ρε @manast
Tι ζημιά μας κάνεις;
Να τολμήσω να πω ποιο είναι ομορφότερο;;;
Η φάση είναι ..."Μαμά;;" ..."Παιδί μου;;;"
Εντωμεταξυ τα κουμπιά στο τιμόνι είναι ανάποδα; Μπερδεύεσαι;
Επίσης βλέπω και στα δύο έχεις επιλέξει τα g meter
-
Εντωμεταξυ τα κουμπιά στο τιμόνι είναι ανάποδα; Μπερδεύεσαι;
Ετσι κι αλλιώς μόνο τα κουμπιά του ήχου χρησιμοποιώ, και πράγματι είναι σπαστικό. Στο swift όντας αριστερά, βολεύουν περισσότερο. Στη stelvio ευτυχώς υπάρχουν φυσικά χειριστήρια τα οποία και χρησιμοποιώ συχνότερα. Το πιο σπαστικό ίσως είναι η διαφορά στη θέση του κουμπιού εκκίνησης και του πεντάλ που πρέπει να πατήσεις.
Αριστερό χέρι δεξί πόδι στη stelvio, αριστερό πόδι δεξί χέρι στο swift. -
Θυμηθηκαμε στα γεραματα να βαλουμε και αφτερμαρκετ ζαντες.
-
Πολύ ωραίες. Φοβερός συνδιασμός χρωμάτων αμαξώματος και ζάντας. Ταιριάζει απόλυτα.
Το σχέδιο είναι πολύ διάσημο νομίζω από παλια το θυμάμαι ως σχέδιο. Αλητεία σχέδιο, μου θυμίζει κάτι σε evo
-
Οz ultraleggera? Όντως πολύ ωραίο σχέδιο από τα αγαπημένα μου.
Επίσης αγάπη μεγάλη είναι αυτή η enkei.
-
Ναι Ultraleggera ειναι. Απο τις λιγες ζαντες που χωρανε αυτα τα φρενα χωρις αποστατες και ζυγιζουν και 8.7kg, σε σχεση με τα σχεδον 13kg των μαμισιων. Ειναι και μια ιντσα μικροτερες βεβαια οι ΟΖ.
-
Σιγά το ενδιαφέρον που έχει, για να βάλω και φωτογραφία.
Αλλού είναι το ενδιαφέρον:
χαρ χαρ χαρ!
-
Παράνοια....
Βαλτε μια φωτο απο το αυτοκινητο σας!